PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Γι αυτό μην κυνηγάτε τον Κασιδιάρη, μα τον κακό σας εαυτό κορόιδα του ΚΚΕ Κολωνακίου....!!!!

Δηλαδή η Κανέλη δεν ήθελε τις μπάτσες της;;;;

Πω πω, πως τρόμαξα με το ότι ο Κασιδιάρης φέρθηκε απρεπώς στον κλεφτοκοτά Δένδια....
Πω πω, χέστηκα πάνω μου.
Και όλοι μέσα στη Βουλή φοβήθηκαν κι έψαχνα την ΦΡΟΥΡΑ...
Η Φρουρά της φρουράς τη φρουρά ώ φρουρά.... χα χα χα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4;;;;
Μνημόνιο 1, Μνημόνιο 2, Μνημόνιο 3 και τώρα ΠΡΟΣΕΧΩΣ το Μνημόνιο 4....
Σαν το Ράμπο 1, 2 και 3 ή σαν το Ρόκυ 1, 2, 3 και 4.....
Κι εγώ χέστηκα πάνω μου.
Τρομάζει η δημοκρατία με τα χαστούκια του Κασιδιάρη.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ....
ΟΥΣΤ....
ΜΑΛΑΚΕΣ....
Τον ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τους ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΑΔΟΜΗΤΣΟΤΑΚΕΟΥΣ και ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Πάντως με αυτά που κάνετε και κυνηγάτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να ξέρετε πως θα την πάτε όχι σε διψήφιο, μα σε κυβερνητική τροχιά και καλά να πάθετε.
Ξέρετε από χθες τι γράφουν τα παιδιά στο διαδίκτυο;;;;
"Γουστάρουμε τις μπάτσες του Κασιδιάρη, άσχετα αν δεν είμαστε Χ.Α".
Να το ξέρετε κορόιδα.
Δεν χτυπάμε κάτι με δυνατότερο ...χτύπημα!
Γιατί η δράση φέρνει αντίδραση κορόιδα;;;
Αλλά που να ξέρετε εσείς των κολεγίων και του ΚΚΕ Κολωνακίου.....
Να ξέρετε.
Πως και η αριστερά πλέον έχει την πολυθρόνα στο Κολωνάκι.
ΚΙ όχι στα Εξάρχεια....
Έχασε την θέση της στα Εξάρχεια, γιατί εκεί είναι μόνο κάτι ανήσυχα παιδιά, που στην πρώτη θα στην κάνουν κορόιδοοοοοοοο...
Γι αυτό μην κυνηγάτε τον Κασιδιάρη, μα τον κακό σας εαυτό κορόιδα του ΚΚΕ Κολωνακίου....!!!!

ker@ildis

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑΣ....

Το κορίτσι έφερε τραύματα που φέρεται να είχε προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φαίνεται πως καταγράφεται κρούσμα τραυματισμού ανήλικου παιδιού ως συνέπεια του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» που οδηγεί σε αυτοτραυματισμούς και, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και σε αυτοχειρία! Πρόκειται για μία 15χρονη μαθήτρια από την Κατερίνη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Το κορίτσι έφερε τραύματα που φέρεται να είχε προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 15χρονη Κ.Κ. Φέρεται να πήρε οδηγίες μέσω facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών! Η κοπέλα αυτοτραυματίστηκε, αλλά πήρε μόνο δυο χάπια και επειδή φοβήθηκε είπε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Κατερίνης και υπέβαλαν σχετική καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ.. Η Ασφάλεια Κατερίνης ερευνά αν πράγματι ο τραυματισμός της 15χρονης έχει σχέση με το επικίνδυνο παιχνίδι και ζήτησε άρση απορρήτου των επικοινωνιών της για να διαπιστωθεί με ποιον συνομιλούσε στο κοινωνικό δίκτυο και της έδινε οδηγίες.

Η «Μπλε Φάλαινα» είναι ένα ιδιότυπο παιχνίδι διάρκειας 50 ημερών που διεξάγεται μέσω των social media μεταξύ εφήβων ηλικίας μεταξύ 12 και 16 χρόνων, οι οποίοι καλούνται να περάσουν μια σειρά από επικίνδυνες δοκιμασίες ακολουθώντας οδηγίες. Οι άγνωστοι συνομιλητές τους που έχουν ρόλο «καθοδηγητή», απειλούν τα παιδιά ότι έχουν τα στοιχεία τους σε περίπτωση που θα θελήσουν να εγκαταλείψουν το παιχνίδι!

Ως τώρα, φέρονται να έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 300 θάνατοι παιδιών που συμμετείχαν στην «Μπλε Φάλαινα». Γι' αυτό, οι αστυνομικές αρχές πολλών χωρών της Ευρώπης έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για το επικίνδυνο παιχνίδι, εφιστώντας την προσοχή των γονέων. Ωστόσο, ως τώρα δεν είχε καταγραφεί κάποιο περιστατικό στην Ελλάδα. 
 

ΠΩ ΠΩ, ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ - ΕΙΝΑΙ 50 ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

Η  Liu Yelin,  σπάνια φοράει μακιγιάζ, είναι σχεδόν 50 ετών, αλλά φαίνεται τόσο νέα που ο κόσμος νομίζει ότι ο 22χρονος γιος της είναι ο φίλος της.
Η 50χρονη Liu Yelin αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μοιάζει με τα μισά της πραγματικής του ηλικίας. Μητέρα ενός 22χρονου, η εντυπωσιακή Κινέζα πλησιάζει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως όταν κάποιος τη βλέπει δεν την κάνει ούτε για 25 χρονών.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος την έχει περάσει για την κοπέλα του γιου της βλέποντας τους μαζί. Χωρίς ούτε μια ρυτίδα και με ένα σούπερ γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί η Yelin κάνει τους πάντες να τη θαυμάζουν, ενώ όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της οι υπόλοιποι σοκάρονται όταν τους αποκαλύπτει την ηλικία της.
Κάθε φορά που βγαίνει για ψώνια και αναφέρει πόσο ετών είναι ο κόσμος την πιέζει να του πει το μυστικό της νεότητας και της ομορφιάς της.
Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που την έχει βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της είναι η γυμναστική, την οποία δεν έχει σταματήσει εδώ και 30 χρόνια. Καθημερινά κολυμπά στη λίμνη κοντά στο σπίτι της και κάνει ασκήσεις με βάρη, ενώ η αγαπημένη της δραστηριότητα είναι το χειμερινό κολύμπι.
Η ίδια μάλιστα έχει κολυμπήσει κατά μήκος των ποταμών Yangtse στην Κίνα και Han στη Νότια Κορέα. Τον περασμένο χρόνο κολύμπησε από τις ακτές του Penang στη Μαλαισία μέχρι την περιοχή του Μαλάκα διανύοντας 37 μίλια μέσα σε μόλις 4 ώρες. Η σούπερ γυμνασμένη μαμά έχει περισσότερους από 75.000 followers στο Κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, ενώ ζει ακολουθώντας το μότο: “Αν νιώθεις αρκετά σκληρός οφείλετε μάλλον στο ότι δεν έχεις ιδρώσει αρκετά".