PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ανακοινώνεται στους φορείς και στο κοινό του Ν. Πιερίας, σύμφωνα με την Η.Π. 37111/ 2021 / 26-9-03 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1391 Β / 29-9-2003), ότι διαβιβάσθηκαν από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:
1) Η με αρ. Πρωτ. 13743 / 08 – 03 – 2010 Απόφαση για την Αξιολόγηση και Υπαγωγή στη διαδικασία Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης της υποκατηγορίας 4 της δεύτερης (Β) κατηγορίας της εγκατάστασης και λειτουργίας της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 98,70 KWp, της εταιρίας με την επωνυμία “ΤΟΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ – ΤΟΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Ο.Ε. ” που θα εγκατασταθεί στο με αριθμό 197 αγροτεμάχιο στη θέση ‘ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ’ του Δ.Δ. Καρίτσας του Δήμου Δίου Νομού Πιερίας (ανήκει στην υποκατηγορία 3 της δεύτερης (Β) κατηγορίας της 10ης ομάδας με Α/Α 12 και κωδικό Ε.Σ.Υ.Ε. 401.0.γ και είναι δραστηριότητα χαμηλής όχλησης).
2) Η με αρ. Πρωτ. 1349 / 09 – 03 – 2010 Απόφαση για την υπαγωγή στη διαδικασία έγκρισης περιβαλλοντικών όρων της υποκατηγορίας 4 (άρθρο 11 της ΗΠ 11014/703/Φ104/14-3-03 ΚΥΑ (ΦΕΚ 332Β΄/20-3-2003)), του έργου: «Κατασκευή Τεχνητού Υφάλου στην περιοχή Λιτοχώρου Νομού Πιερίας».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Η ΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ












ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Υπουργού – Βουλευτή και συγγραφέα Αλέξανδρου Κοντού
με τίτλο

Η «ΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Παπαστεργίου, Νομάρχης Πιερίας

Σάκης Γκουντάρας, Γεωπόνος, Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας

Δημήτρης Μανώσης, Γεωπόνος, Πρόεδρος «Ακτινίδια Ζευς»

Δημήτρης Ντούρος, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ράχης «Ο Άγιος Λουκάς»

Την παρουσίαση συντονίζει ο Αντώνης Οραήλογλου, Δημοσιογράφος – Διευθυντής Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνελεύσεων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας (Χατζόγλου 48).

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η νέα εποχή για το πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης έφτασε. Στις 12 Απριλίου 2010 ξεκινάει η επίσημη δικτύωση του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης με τον REAL FM 97.8 του διακεκριμένου δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, παράλληλα με την έναρξη νέων εκπομπών.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

T I M A M E T I Σ Ε Θ Ν Ε Γ Ε Ρ Σ Ι Ε Σ
“Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου”.
Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821