PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών....
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Έχει δελφίνια στις παραλίες του Θερμαϊκού..... Κι αυτό κάποτε εγώ ο άσχετος το έλεγα γούρι... Γαμώτο μου..... Και μετά μου είπε ειδικός, πως αυτό είναι δυστυχία, δυστυχώς! Δυστυχώς για τα δύσμοιρα τα ζωάκια... Που τον χώρο τους και τη ζωή τους στις ανοιχτές θάλασσες την έκλεψαν οι μεγαλοβαρκάριδες, οι ψαράδες, τώρα μην έχοντας φαγητό να φάνε, ήρθαν στον κόλπο μας... Σε νερά που δεν τα πλησίαζαν ποτέ. Κι εδώ, μη νομίζετε πως περνούν καλά. Κάποιοι ασυνείδητοι τα σκοτώνουν, ή τα παιδεύουν. Γιατί λέει, τους σκίζουν τα δίχτυα. Λες και οι θάλασσες είναι του ανθρώπου. Γαμώ την ατυχία μου.... Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών.... Εμείς όμως, οι άπληστοι άνθρωποι, τα θέλουμε όλα δικά μας. Και τη γη και τον ουρανό και τη θάλασσα. Και τα κάναμε μαντάρα όλα... Φτου μας και ξαναφτού μας.... Αφήστε ρε κοπρίτες τα δελφίνια να ζήσουν... Έλεος....

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Τους την ...είπε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος για....


Στρασβούργο, 10 Μαΐου 2011

Παρεμβάσεις Γ. Παπαστάμκου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Κριτική προς την Κομισιόν για την εξωτερική εμπορική πολιτική της


Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέκρινε την πρόταση της Κομισιόν για παροχή εμπορικών παραχωρήσεων προς το Πακιστάν

Σημειώνεται σχετικά ότι η Επιτροπή έχει προτείνει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πακιστάν -εν συνεχεία των πλημμυρών που είχαν πλήξει τη χώρα το 2010- με τη μορφή εμπορικών προτιμήσεων και της αυξημένης πρόσβασης πακιστανικών προϊόντων στην αγορά της ΕΕ. "Προφανώς και υποστηρίζω την παροχή ανθρωπιστικής  βοήθειας εκ μέρους της ΕΕ, στον βαθμό του δυνατού. Ωστόσο, δεν μπορώ να συμφωνήσω με τις προτάσεις της Κομισιόν, σύμφωνα με τις οποίες  δύο βιομηχανικοί κλάδοι της ΕΕ, η κλωστοϋφαντουργία και η βιοαιθανόλη, καλούνται να αναλάβουν το βάρος της βοήθειας", υπογράμμισε ο κ. Παπαστάμκος.
Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής τόνισε ότι η ευρωπαϊκή κλωστοϋφαντουργία δέχθηκε ισχυρές πιέσεις τα τελευταία έτη συνεπεία της απελευθέρωσης του εμπορίου στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, αναφέροντας ενδεικτικά τις οξύτατες συνέπειες που υπέστησαν οι μονάδες κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, περιοχή με έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας στην ΕΕ. Όσον δε αφορά στη βιοαιθανόλη, σημείωσε τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ΕΕ  για την νεότευκτη αυτή βιομηχανία. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι πρόκειται για δύο βιομηχανικούς κλάδους, στους οποίους το Πακιστάν εμφανίζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό.
Υπενθυμίζεται σχετικά ότι ο κ. Παπαστάμκος είχε επικρίνει σε προγενέστερη παρέμβασή του στην Ολομέλεια αντίστοιχες προτάσεις για την παροχή βοήθειας στα κράτη της Βορείου Αφρικής με τη μορφή περαιτέρω παραχωρήσεων στο άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς γεωργικών προϊόντων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
            Την Παρασκευή 6 Μαΐου οι μαθητές των δυο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας επισκέφθηκαν, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία όπου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας
            Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής, παλιοί πρωταθλητές και σημερινοί προπονητές κωπηλασίας Γιώργος Μπικογιάννης και Αναστασία Τουλιοπούλου, που μίλησαν για τα θετικά της άθλησης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος της κωπηλασίας, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού γυμνασίου (Τ.Α.Δ. κωπηλασίας) αλλά και του συλλόγου Ν.Ο.ΚΑΤ.
            Επίσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αγωνιστικό κωπηλατικό σκάφος, να θαυμάσουν τα τρόπαια, τα κύπελλα και τις φωτογραφίες των πολυάριθμων πρωταθλητών του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας(έτος ίδρυσης 1959)
            Ακόμη ξεναγήθηκαν στα λεμβαρχεία καθώς και στο γυμναστήριο όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν μια ιδέα για την τεχνική της κωπηλασίας, στα κωπηλατικά εργόμετρα.
            Τα παιδιά, με τα σημειωματάρια και τα στυλό τους, παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τους δυο ομιλητές κρατώντας σημειώσεις και πήραν και έντυπο ενημερωτικό υλικό για το άθλημα της κωπηλασίας .

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ PIERIA-GR

XAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"Ότι ΣΚΑΕΙ" στον ΣΚΑΪ 926 από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΝΤΕ κάθε μέρα 9-11 πμ


Εδώ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ με την ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ Μέλος της ΝΟΔΕ Πιερίας.....

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ....
Ένα πολύ δυνατό ραντεβού  με τον πολίτη της Πιερίας, δίνεται κάθε μέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ 92,6 από έναν Δημοσιογράφο. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ κάθε πρωί στο ραντεβού αυτό "παίζει" σκληρά την εξουσία και δίνει φωνή στον πολίτη.... Άυριο Παρασκευή το πρωί θα "ανακρίνει" τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Μάρκου Μπόλαρη σε μιά εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Το ραντεβού 9 με 11 κάθε μέρα εκεί στους 92,6. Ενώ και οι ...ηλεκτρονικοί φίλοι απανταχού της γης μπορούν να ακούσουν την εκπομπή αλλά και το ραδιόφωνο στην διεύθυνση www.skai926.gr

Τι ετοιμάζει ο Ηρακλής Μπάσδρας και δεν μας το λέει;;; ΚΟΥΙΖ.....

Όσοι πιστεύουν πως έχουν τελειώσει με τον Ηρακλή Μπάσδρα και πως με το ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που έχει φτάσει θα πει ...ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, μπερδεύονται! Ο Ηρακλής είναι μέσα στο παιχνίδι και κάτι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα θα είναι για το καλό της Πιερίας και μόνον... Τι ετοιμάζει;;;; Κουιζ!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ


 Πριν δύο χρόνια και... ο φίλος Χάρης Μπικηρόπουλος σχεδίασε αυτό το θέμα! Δεν είναι επίκαιρο όσο ποτέ;;;;;;

Όταν οι Πόντιοι έχουν φαντασία, να τι γίνεται....

Είμαι Πόντιος και ...παλαλός!!!!