PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Τους την ...είπε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος για....


Στρασβούργο, 10 Μαΐου 2011

Παρεμβάσεις Γ. Παπαστάμκου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Κριτική προς την Κομισιόν για την εξωτερική εμπορική πολιτική της


Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέκρινε την πρόταση της Κομισιόν για παροχή εμπορικών παραχωρήσεων προς το Πακιστάν

Σημειώνεται σχετικά ότι η Επιτροπή έχει προτείνει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πακιστάν -εν συνεχεία των πλημμυρών που είχαν πλήξει τη χώρα το 2010- με τη μορφή εμπορικών προτιμήσεων και της αυξημένης πρόσβασης πακιστανικών προϊόντων στην αγορά της ΕΕ. "Προφανώς και υποστηρίζω την παροχή ανθρωπιστικής  βοήθειας εκ μέρους της ΕΕ, στον βαθμό του δυνατού. Ωστόσο, δεν μπορώ να συμφωνήσω με τις προτάσεις της Κομισιόν, σύμφωνα με τις οποίες  δύο βιομηχανικοί κλάδοι της ΕΕ, η κλωστοϋφαντουργία και η βιοαιθανόλη, καλούνται να αναλάβουν το βάρος της βοήθειας", υπογράμμισε ο κ. Παπαστάμκος.
Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής τόνισε ότι η ευρωπαϊκή κλωστοϋφαντουργία δέχθηκε ισχυρές πιέσεις τα τελευταία έτη συνεπεία της απελευθέρωσης του εμπορίου στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, αναφέροντας ενδεικτικά τις οξύτατες συνέπειες που υπέστησαν οι μονάδες κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, περιοχή με έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας στην ΕΕ. Όσον δε αφορά στη βιοαιθανόλη, σημείωσε τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ΕΕ  για την νεότευκτη αυτή βιομηχανία. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι πρόκειται για δύο βιομηχανικούς κλάδους, στους οποίους το Πακιστάν εμφανίζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό.
Υπενθυμίζεται σχετικά ότι ο κ. Παπαστάμκος είχε επικρίνει σε προγενέστερη παρέμβασή του στην Ολομέλεια αντίστοιχες προτάσεις για την παροχή βοήθειας στα κράτη της Βορείου Αφρικής με τη μορφή περαιτέρω παραχωρήσεων στο άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς γεωργικών προϊόντων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
            Την Παρασκευή 6 Μαΐου οι μαθητές των δυο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας επισκέφθηκαν, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία όπου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας
            Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής, παλιοί πρωταθλητές και σημερινοί προπονητές κωπηλασίας Γιώργος Μπικογιάννης και Αναστασία Τουλιοπούλου, που μίλησαν για τα θετικά της άθλησης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος της κωπηλασίας, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού γυμνασίου (Τ.Α.Δ. κωπηλασίας) αλλά και του συλλόγου Ν.Ο.ΚΑΤ.
            Επίσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αγωνιστικό κωπηλατικό σκάφος, να θαυμάσουν τα τρόπαια, τα κύπελλα και τις φωτογραφίες των πολυάριθμων πρωταθλητών του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας(έτος ίδρυσης 1959)
            Ακόμη ξεναγήθηκαν στα λεμβαρχεία καθώς και στο γυμναστήριο όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν μια ιδέα για την τεχνική της κωπηλασίας, στα κωπηλατικά εργόμετρα.
            Τα παιδιά, με τα σημειωματάρια και τα στυλό τους, παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τους δυο ομιλητές κρατώντας σημειώσεις και πήραν και έντυπο ενημερωτικό υλικό για το άθλημα της κωπηλασίας .

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ PIERIA-GR

XAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"Ότι ΣΚΑΕΙ" στον ΣΚΑΪ 926 από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΝΤΕ κάθε μέρα 9-11 πμ


Εδώ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ με την ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ Μέλος της ΝΟΔΕ Πιερίας.....

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ....
Ένα πολύ δυνατό ραντεβού  με τον πολίτη της Πιερίας, δίνεται κάθε μέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ 92,6 από έναν Δημοσιογράφο. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ κάθε πρωί στο ραντεβού αυτό "παίζει" σκληρά την εξουσία και δίνει φωνή στον πολίτη.... Άυριο Παρασκευή το πρωί θα "ανακρίνει" τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Μάρκου Μπόλαρη σε μιά εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Το ραντεβού 9 με 11 κάθε μέρα εκεί στους 92,6. Ενώ και οι ...ηλεκτρονικοί φίλοι απανταχού της γης μπορούν να ακούσουν την εκπομπή αλλά και το ραδιόφωνο στην διεύθυνση www.skai926.gr

Τι ετοιμάζει ο Ηρακλής Μπάσδρας και δεν μας το λέει;;; ΚΟΥΙΖ.....

Όσοι πιστεύουν πως έχουν τελειώσει με τον Ηρακλή Μπάσδρα και πως με το ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που έχει φτάσει θα πει ...ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, μπερδεύονται! Ο Ηρακλής είναι μέσα στο παιχνίδι και κάτι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα θα είναι για το καλό της Πιερίας και μόνον... Τι ετοιμάζει;;;; Κουιζ!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ


 Πριν δύο χρόνια και... ο φίλος Χάρης Μπικηρόπουλος σχεδίασε αυτό το θέμα! Δεν είναι επίκαιρο όσο ποτέ;;;;;;

Όταν οι Πόντιοι έχουν φαντασία, να τι γίνεται....

Είμαι Πόντιος και ...παλαλός!!!!