PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τους την ...είπε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος για....


Στρασβούργο, 10 Μαΐου 2011

Παρεμβάσεις Γ. Παπαστάμκου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Κριτική προς την Κομισιόν για την εξωτερική εμπορική πολιτική της


Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέκρινε την πρόταση της Κομισιόν για παροχή εμπορικών παραχωρήσεων προς το Πακιστάν

Σημειώνεται σχετικά ότι η Επιτροπή έχει προτείνει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πακιστάν -εν συνεχεία των πλημμυρών που είχαν πλήξει τη χώρα το 2010- με τη μορφή εμπορικών προτιμήσεων και της αυξημένης πρόσβασης πακιστανικών προϊόντων στην αγορά της ΕΕ. "Προφανώς και υποστηρίζω την παροχή ανθρωπιστικής  βοήθειας εκ μέρους της ΕΕ, στον βαθμό του δυνατού. Ωστόσο, δεν μπορώ να συμφωνήσω με τις προτάσεις της Κομισιόν, σύμφωνα με τις οποίες  δύο βιομηχανικοί κλάδοι της ΕΕ, η κλωστοϋφαντουργία και η βιοαιθανόλη, καλούνται να αναλάβουν το βάρος της βοήθειας", υπογράμμισε ο κ. Παπαστάμκος.
Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής τόνισε ότι η ευρωπαϊκή κλωστοϋφαντουργία δέχθηκε ισχυρές πιέσεις τα τελευταία έτη συνεπεία της απελευθέρωσης του εμπορίου στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, αναφέροντας ενδεικτικά τις οξύτατες συνέπειες που υπέστησαν οι μονάδες κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα, περιοχή με έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας στην ΕΕ. Όσον δε αφορά στη βιοαιθανόλη, σημείωσε τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ΕΕ  για την νεότευκτη αυτή βιομηχανία. Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι πρόκειται για δύο βιομηχανικούς κλάδους, στους οποίους το Πακιστάν εμφανίζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό.
Υπενθυμίζεται σχετικά ότι ο κ. Παπαστάμκος είχε επικρίνει σε προγενέστερη παρέμβασή του στην Ολομέλεια αντίστοιχες προτάσεις για την παροχή βοήθειας στα κράτη της Βορείου Αφρικής με τη μορφή περαιτέρω παραχωρήσεων στο άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς γεωργικών προϊόντων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
            Την Παρασκευή 6 Μαΐου οι μαθητές των δυο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας επισκέφθηκαν, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία όπου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας
            Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής, παλιοί πρωταθλητές και σημερινοί προπονητές κωπηλασίας Γιώργος Μπικογιάννης και Αναστασία Τουλιοπούλου, που μίλησαν για τα θετικά της άθλησης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος της κωπηλασίας, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού γυμνασίου (Τ.Α.Δ. κωπηλασίας) αλλά και του συλλόγου Ν.Ο.ΚΑΤ.
            Επίσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αγωνιστικό κωπηλατικό σκάφος, να θαυμάσουν τα τρόπαια, τα κύπελλα και τις φωτογραφίες των πολυάριθμων πρωταθλητών του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας(έτος ίδρυσης 1959)
            Ακόμη ξεναγήθηκαν στα λεμβαρχεία καθώς και στο γυμναστήριο όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν μια ιδέα για την τεχνική της κωπηλασίας, στα κωπηλατικά εργόμετρα.
            Τα παιδιά, με τα σημειωματάρια και τα στυλό τους, παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τους δυο ομιλητές κρατώντας σημειώσεις και πήραν και έντυπο ενημερωτικό υλικό για το άθλημα της κωπηλασίας .

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ PIERIA-GR

XAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"Ότι ΣΚΑΕΙ" στον ΣΚΑΪ 926 από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΝΤΕ κάθε μέρα 9-11 πμ


Εδώ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ με την ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ Μέλος της ΝΟΔΕ Πιερίας.....

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ....
Ένα πολύ δυνατό ραντεβού  με τον πολίτη της Πιερίας, δίνεται κάθε μέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ 92,6 από έναν Δημοσιογράφο. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ κάθε πρωί στο ραντεβού αυτό "παίζει" σκληρά την εξουσία και δίνει φωνή στον πολίτη.... Άυριο Παρασκευή το πρωί θα "ανακρίνει" τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Μάρκου Μπόλαρη σε μιά εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Το ραντεβού 9 με 11 κάθε μέρα εκεί στους 92,6. Ενώ και οι ...ηλεκτρονικοί φίλοι απανταχού της γης μπορούν να ακούσουν την εκπομπή αλλά και το ραδιόφωνο στην διεύθυνση www.skai926.gr

Τι ετοιμάζει ο Ηρακλής Μπάσδρας και δεν μας το λέει;;; ΚΟΥΙΖ.....

Όσοι πιστεύουν πως έχουν τελειώσει με τον Ηρακλή Μπάσδρα και πως με το ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που έχει φτάσει θα πει ...ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, μπερδεύονται! Ο Ηρακλής είναι μέσα στο παιχνίδι και κάτι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα θα είναι για το καλό της Πιερίας και μόνον... Τι ετοιμάζει;;;; Κουιζ!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ...ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ


 Πριν δύο χρόνια και... ο φίλος Χάρης Μπικηρόπουλος σχεδίασε αυτό το θέμα! Δεν είναι επίκαιρο όσο ποτέ;;;;;;

Όταν οι Πόντιοι έχουν φαντασία, να τι γίνεται....

Είμαι Πόντιος και ...παλαλός!!!!