PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Δούλευε σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της ΠΙΕΡΙΑΣ!
Τώρα είναι κοντά ΣΤΟ να πλαισιώσει ένα ΑΛΛΟ γραφείο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και μάλλον η δυναμική της θα την πάει για να δώσει τα φώτα της ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! 
Θα δουλέψει για τον ή την πολιτικό εκεί στας ...πρωτεύουσας, καθ ότι η ιδιοσυγκρασία της αλλά και οι σπουδές της, αλλά και το στήριγμα της είναι για ΕΚΕΙ εκτός του ότι είναι ΕΚΕΙ!!! 
Εντός ολίγου η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
Ξαναχτύπησε η γυναίκα ...σκορπιός!!! 
Ο ...ΆΛΛΟΣ ΈΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ Ο ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!
Το δηλητήριο του ...σκορπιού της ΚΥΡΙΑΣ των ...κοινών, πονάει ακόμη τον ...ΕΤΣΙ!!! 
Της κυρίας των ...κοινών είπα, έ, όχι της ...κοινής κυρίας! 
χα χα χα
Γ@μώ την ατυχία μου!
Ένα από τα ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ έχει για ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ στην Αθήνα ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, που πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί και ....πολυεργαλείο! 
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΕΥΗ ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ;;;
Το δικό μας κορίτσι εκ Καρίτσας Πιερίας, "οργώνει" τις υπηρεσίες για να δώσει λύσεις ή να παλέψει λύσεις υπερ των θεμάτων που ψάχνει να διεκπεραιώσει ο Βουλευτής..... 
Όλα περνούν από το χέρι της..... 
ΑΜΗΝ.....
Ανατολή Κωνσταντινίδου.... 
Τόσο τρέξιμο;;;;
ΠΩ ΠΩ ΠΩ
Δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση εδώ στην Πιερία μου.
Κι ύστερα; 
Τρέχει και στην Θεσσαλονίκη, όπου είναι η εργασία της..... 
Είναι κοντά στον κάθε έναν πολίτη που μπορεί να βοηθήσει και ...μαγκιά της!
Τόσο, μα τόσο ...ΤΙΠΟΤΑ σ αυτόν τον ...ΤΟΠΟ;;;; 
Τόσοι, μα τόσοι ...ΤΙΠΟΤΕΣ σ αυτόν τον ....ΤΟΠΟ;;;;

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ "ΤΗE END" Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;

Η Κυρία Μαρία Μίχου. Ή καλύτερα η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ.....
Όλα τα γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.... ΔΙΟΤΙ η ΜΑΡΙΑ ήρθε στην πολιτική, όμως δεν έδωσε ότι μπορούσε να δώσει.
ΈΠΕΣΕ ΣΤΑ ...ΒΑΘΙΑ ΑΠΟΤΟΜΑ!
Κι ήταν και ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
Κι ύστερα;
ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ!
Ά ΡΕ ΜΑΡΙΑ.....
ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕ Μ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ!
"ΟΧΙ Σ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ"
Όχι, Όχι στο 3 και 5 και Ναι στα άλλα.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΟΥ.
Που αν κοιτάξεις γύρω θα καταλάβεις φουκαρά Πιεριέα τι λέω..... 

ΤΟΤΕ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ...ΦΑΚΩΝ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μετά φακών και μάλιστα πολλών ΒΑΤ χα χα χα την ψάχνουν μες τη νύχτα! Μην και κατέβει στις εκλογές....
Λέτε να κατέβει ο ΗΛΙΑΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με τέτοιο ...γκελ που κάνει η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ και να κερδίσει μάλιστα κι αυτόν τον πανίσχυρο ΤΣΙΤΣΙΚΩΣΤΑ;;;;
Ή μήπως δω τον ΗΛΙΑ ....ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;
Για να δούμε τι θα δούμε....

ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΗΛΙΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ";;;


Μπορεί το ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ αστείο του ότι, η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ θα κατέβει για να διεκδικήσει ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κι ότι προκύψει, κατ΄ αρχάς να έφερε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ή ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ. Μπορεί στη συνέχεια να έφερε και ΦΟΒΟ ίσως και τριγμούς στις τάξεις του «κυβερνώντος» κόμματος το Δημαρχιακό Μέγαρο. Όμως, εγώ θα το πάω πιο εκεί. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ...ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Κάποιοι βέβαια δεν θέλουν τον ΑΡΧΗΓΟ ούτε καν να

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ - ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ εκείνο που θέλω να πω σε όλους εσάς εκεί έξω που έχετε λόγο, στην πολιτική τουρισμού εν Πιερίει, μια φράση κλειδί, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σας τη φωνάζω;ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ&; του τουρισμού.  Κι αυτό παραπέμπει, στην ατάκα της ταινίας;Ο ΣΤΡΙΓΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ; με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μάρω Κοντού. Του χήρου που ζούσε με τρείς μαντράχαλους στο σπίτι και δεν στέριωνε γυναίκα για τα βασικά. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ. Η ατάκα που έλεγε ο πατέρας στα παιδιά του, για να μη χάσουν την …ατυχήσασα νοικοκυρά! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ, ΚΑΦΕΤΑΙΡΙΑΔΕΣ Ή ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, ΨΩΜΑΔΕΣ Ή ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΑΔΕΣ…. Σ όλους εσάς εκεί έξω που θα υποδεχθείτε τους τουρίστες είτε ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πολλών ημερών, ή εκείνους ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, μιας ημέρας τουρίστες από την γειτονιά μας. ΗΜΑΘΙΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΑΛΛΟΥ. Το νους σας ρεμάλια, δίχως κλέψιμο ή ρίξιμο. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΩΣΑΝ ΠΑΛΙΑ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ, ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ή ΡΟΔΟ;.. Έ ρε εποχές…. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΙ...;.Αμήν!!!
Πολύ αισιόδοξος είναι ο βουλευτής Κώστας Κουκοδημος για την εκλογή του ΕΚΛΕΚΤΟΥ του υποψήφιου για Προέδρου της ΕΠΣΠιερίας Κώστα Κούρτη. 
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΗ ...ΓΙΟΡΤΗ!!!!
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ....
Περί εκλογών της ΕΠΣΠιερίας ο λόγος βέβαια.
43 ή 53 σωματεία κατά πως λένε εξω;;;;
Δεν ξέρω.....
ΕΓΩ ας θυμίσω πως απλά η ΚΑΛΠΗ είναι γένους ΘΗΛΥΚΟΥ!!!!!
Χα χα χα

ΟΤΑΝ "ΠΕΤΟΥΝ" Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΌΤΑΝ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΟΙ "ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ο ετήσιος χορός του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΘΕΑΜΑ»
Ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι με σκοπούς, τραγούδια και χορούς από την Μεγαλόνησο, αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς, πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος δεξιοτέχνης της κρητικής μουσικής Αλέξανδρος Παπαδάκης και το εκλεκτό του σχήμα.

Στο γλέντι κυριαρχούν οι κρητικοί χοροί με τον

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΡΜΗ" ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο  Αθλητικός  Σύλλογος  «ΕΡΜΗΣ» Λεπτοκαρυάς  , σε συνεργασία με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση  που  διοργανώνει την Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00  στην αίθουσα του  1ου Δημοτικού Σχολείου  Λεπτοκαρυάς  με  θέμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ
   ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ           

                                                                ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                                                                ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.ΕΡΜΗΣ

ΌΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΚΑΤ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ OPTIMIST & LESERΜεγάλη Αθλητική Διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Πιερία μας από τις 7-11 Μαίου του 2013 στην Παραλία της Κατερίνης.
ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
OPTIMIST AND LASER 4,7.....
Κι επειδή ξέρουμε πως ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έχει ήδη δώσει εξετάσεις και πέτυχε, σε αντίστοιχες διοργανώσεις κι αυτοί οι αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν με μεγάλη επιτυχία.

Ηλεία: Αυτοκτόνησε 34χρονος στον ΑμπελόκαμποΜε μία σφαίρα στην καρδιά επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 34χρονος Θ.Κ. στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας. Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη με την οικογένειά του από την πρώτη στιγμή να ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό του ενημερώνοντας παράλληλα και την Αστυνομία. Ωστόσο οι τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα το πρωί, όταν και κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη σορό του μέσα σε περιβόλι, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό.

Στο σημείο

67 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.....


ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
                                   Αντώνιος Ι. Ζαρκανέλας
π. Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης
Νομαρχίας Θεσ/νίκης

Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν  67 χρόνια από την επίθεση των Κομμουνιστών στον σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου, ξημερώματα της 31ης Μαρτίου του 1946. Με την ανατολή του ηλίου θα άνοιγαν οι κάλπες για τις πρώτες εκλογές μετά την απελευθέρωση της  χώρας από τους Γερμανούς. Μία επίθεση εντελώς αναιτιολόγητη και  απρόσκλητη ΜΕ τεράστιο κόστος για την χώρα και στο Λαό της.
Μία πράξη με

Σκέψεις - Απόψεις του Κων/νου Προδρόμου υποψηφίου στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο


Φίλοι – ες, συνοδοιπόροι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπροστά στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξή νέου προεδρείου στην ΕΠΣ Πιερίας κατεβαίνω στον ευγενικό αθλητικό στίβο με θέληση και δυνατότητα να προσφέρω στο πλευρό του αγωνιστή, εραστή και καταξιωμένου παράγοντα του χώρου, φίλου Κων/νου Κούρτη , ώστε όλοι μαζί του να προωθήσομε το άθλημα με νέες αντιλήψεις και προοπτικές.
  Έχω

Ουρές για τα πειραματικά σχολεία

cleverclass.gr

 Οι αριθμοί που καταγράφηκαν την περασμένη Παρασκευή, καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, ήταν αποκαλυπτικοί.
Στις εξετάσεις για την εισαγωγή από τα δημοτικά στα πρότυπα πειραματικά γυμνάσια, τα οποία συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κατατέθηκαν 3.014 αιτήσεις για τις συνολικά 846 θέσεις. Αντίστοιχα για την εισαγωγή μέσω εξετάσεων από τα γυμνάσια στα πρότυπα πειραματικά λύκεια που διαθέτουν 1.068 θέσεις κατατέθηκαν 1.641 αιτήσεις.
 Πρώτη επιλογή τα Ανάβρυτα
 Πρώτο στην επιλογή των υποψηφίων είναι το Πειραματικό Σχολείο Αναβρύτων, στο οποίο ωστόσο διαπιστώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας σοβαρά προβλήματα σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής: σοβάδες έπεφταν από τους τοίχους σε αίθουσες που στο παρελθόν είχαν πλημμυρίσει και τα σημάδια της φθοράς ήταν πλέον εμφανή...
 Για το γυμνάσιο του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων κατατέθηκαν 508 αιτήσεις για 81 θέσεις, ενώ για το λύκειό του

ΟΛΜΕ: Όχι στις εξετάσεις στα πρότυπα-πειραματικά σχολεία

Μόλις δύο μήνες πριν τη λήξη του διδακτικού έτους, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η ενεργοποίηση των διατάξεων του ν. 3966/11, με τη διενέργεια εξετάσεων στα Πρότυπα – Πειραματικά Σχολεία της χώρας, προκαλώντας τόσο το κοινό αίσθημα όσο και τεράστια προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία. στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους.


Με βάση την ανακοίνωση του