PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Σκέψου!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Σάλο προκαλεί ένα σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Τόσο η φημισμένη Συγγρού, όσο και η Ιπποκράτους θεωρούν πως η συγκεκριμένη διαφήμιση δίνει μια γεύση από τον άγριο πόλεμο που θα ξεσπάει στις επόμενες μέρες ενόψει των....





εκλογών της 6ης Μαίου που κάποιοι επιδιώκουν ακόμη και την ύστατη στιγμή την αναβολή τους.

ΤΟ PIERIA -GR ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ...

Τι έχω βάλει στόχο; Να μην πάρει αυτοδυναμία κανείς και να γίνω εγώ πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Σωστός;;

Μεγάλο. Δεν το 'χαμε σκεφτεί.

Μας άνοιξε τα μάτια η Ντέπυ (μία είναι η Ντέπυ) . Αν...

ο πρόεδρος Χέρι-Χέρι ήθελε να προκόψει, με τη Μπάρμπα, θα 'πρεπε να την βάλει υποψήφια στην Κορώνη...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR"

ΩΡΑ: 21:49


Τώρα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" η ...ξεκούραση του πολεμιστή!
Μετά από τόση και τόση αγωνία γιά το είναι ή δεν είναι στη τελική λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΟΓΙΑΝΝΗΣ χαλαρώνει με την παρέα του...
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ...
Δεν ξέρω αν πράγματι είναι η ξεκούραση του "πολεμιστή" εκείνο που ξέρω είναι πως είναι σίγουρα η σημερινή ξεκούραση εν όψει του προεκλογικού αγώνα που ξεκίνησε!!!

Θεσσαλονικιώτικο…Tragic!

Η εποχή είναι δύσκολη για την πολιτική και – ίσως – πιο δύσκολη για τη δημοσιογραφία. Έτσι, αρκετοί δημοσιογράφοι αφήνουν τον ένα χώρο για τον άλλο.

Στα ψηφοδέλτια της 6ης Μαΐου θα συμπεριληφθούν και αρκετοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Την τιμητική τους έχουν οι αθλητικοί συντάκτες.
Με
τη ΝΔ θα είναι υποψήφια η Άννα Καραμανλή, ενώ μαζί της κατεβαίνει και η συνάδελφός της Άρια Αγάτσα, η οποία πήρε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ.

Τον ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ο Γιάννης Μαμουζέλος, ενώ ο Νίκος Τσώνης κατέρχεται στον πολιτικό στίβο με τη ΔΗΜΑΡ.

Ο Κυριάκος Μαντούβαλος, συνονόματος του ρεπόρτερ που γνωρίσαμε για τις «εναέριες» ζωντανές μεταδόσεις του, κατεβαίνει υποψήφιος στον Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ.

Ο πολιτικός ρεπόρτερ Διονύσης Μποτώνης βάζει υποψηφιότητα στη Ζάκυνθο με το ΠΑΣΟΚ, η Βασιλεία Ζερβού από την ΕΡΑ θα είναι υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ στην Κρήτη και ο Παντελής Ασπραδάκης, θα είναι σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ...

Οι Έλληνες Οικολόγοι με πρόεδρο τον Δημοσθένη Βεργή άνοιξαν... την πόρτα στην Τζούλια Αλεξανδράτου και την καλωσόρισαν στο κόμμα τους.


Η σταρ της ελληνικής τσοντοβιομηχανίας θέλει να κάνει το ντεμπούτο της στη Βουλή ως Υπουργός Πολιτισμού.

Υποψήφιες για το πόπολο (από Τσιτσιολίνα ως Μπάρμπα…}


Βεβαίως ο κάθε πολίτης
σε μιά δημοκρατική χώρα μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο κοινοβούλιο, αλλά οι αρχηγοί των κομμάτων πρέπει να είναι σοβαροί και προσεκτικοί στην επιλογή των υποψηφιοτήτων. Όμως, όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και στο παρόν (στο οποίο η χώρα καθημαγμένη αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης) οι εθνοπατέρες επιδιώκουν να προσελκύουν στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών και άτομα "επώνυμα" και "πιασάρικα" μεν αλλά παντελώς ανίδεα να επωμισθούν πολιτικά καθήκοντα... Δυστυχώς και μεγάλη μερίδα πολιτών - στερούμενη υπευθυνότητας και σοβαρότητας - ψηφίζει τέτοιου είδους ανενεργούς εκπροσώπους.

Σε 15.000 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι που μέσα σε ένα δίμηνο αναγκάστηκαν να στραφούν από την πλήρη απασχόληση στη μερική ή εκ περιτροπής εργασίας.

Αυτό στην πράξη συνεπάγεται... ευέλικτο ωράριο και κατ' επέκταση ελαστικούς μισθούς.
Για παράδειγμα, εργαζόμενος με ... πλήρη απασχόληση έχει μισθό 1.000 ευρώ τον μήνα. Σε περίπτωση που μειωθούν οι μέρες εργασίας με την εκ περιτροπής απασχόληση θα περιοριστεί και ο μισθός. Ετσι, αν απασχολείται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα θα δει τον μισθό του να περιορίζεται στα 800 ευρώ τον μήνα.

Από τα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας προκύπτει πως:

Ενας στους δύο εργαζόμενους που στράφηκε από την πλήρη στη μερική απασχόληση είδε το ωράριό του να περιορίζεται στις 4 ώρες την ημέρα. Παράλληλα, το 41% δουλεύει πλέον έξι ή επτά ώρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2% απασχολείται μόλις ένα τρίωρο κάθε μέρα.

Το 54,44% των εργαζομένων που στράφηκαν στην εκ περιτροπής εργασία σε συμφωνία με τον εργοδότη απασχολείται τέσσερις αντί για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο το 31,85% δουλεύει μόνο τρεις ημέρες.

Σημειώνεται πως το πρώτο δίμηνο του έτους καταγράφεται αύξηση στη μετατροπή συμβάσεων από πλήρη σε μερική απασχόληση κατά 42%. Η αύξηση στη μετατροπή συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε εκ περιτροπής είναι 21% στις περιπτώσεις συμφωνίας εργοδότη και εργαζομένου και 149% όταν υπάρχει μονομερής απόφαση του εργοδότη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με το 2010 η αύξηση είναι 6.940% για την εκ περιτροπής απασχόληση με μονομερή απόφαση του εργοδότη.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που συλλέγει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για τη ραγδαία επέκταση της μερικής και της εκ περιτροπής απασχόλησης. Υπολογίζεται πως ένας στους έξι εργαζομένους έχει αναγκαστεί να στραφεί στις λεγόμενες ευέλικτες μορφές απασχόλησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Σε 300.000 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι που έχουν αναγκαστεί να «εγκαταλείψουν» το παραδοσιακό οκτάωρο. Οι μισοί περίπου μερικώς απασχολούμενοι δουλεύουν τετράωρα, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που η ημερήσια απασχόληση δεν ξεπερνά τις δύο ώρες εργασίας.

Ουσιαστικά η περικοπή των ωρών εργασίας επηρεάζει αναλόγως και τον μισθό. Παράλληλα όσοι δουλεύουν λιγότερες από τέσσερις ώρες την ημέρα παίρνουν και λιγότερα ένσημα.

Πρωτοφανής είναι η έκρηξη του αριθμού των εργαζομένων που δουλεύουν λιγότερες από πέντε ημέρες την εβδομάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις η εβδομαδιαία απασχόληση κυμαίνεται από τρεις έως τέσσερις μέρες. Ωστόσο υπάρχει και ένας υπολογίσιμος αριθμός νεοπροσληφθέντων που απασχολείται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα.

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι που δουλεύουν εκ περιτροπής παίρνουν τόσα ένσημα όσο και οι ημέρες που απασχολούνται. Ετσι χάνουν ασφαλιστικά δικαιώματα, καθώς συμπληρώνουν λιγότερα ένσημα και επηρεάζεται στο μέλλον η σύνταξή τους.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΠΕ, το πρώτο δίμηνο του 2012 οι νέες προσλήψεις για θέσεις πλήρους απασχόλησης ήταν 32.577, δηλαδή ήταν μειωμένες κατά 59% σε σχέση με το 2010. Την ίδια στιγμή έγιναν 2.676 συμβάσεις μερικής απασχόλησης και 8.670 εκ περιτροπής εργασίας, με τα ποσοστά να είναι αυξημένα κατά 6% και 5% αντίστοιχα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το ότι 15.000 άτομα αναγκάστηκαν μέσα σε ένα δίμηνο να... εγκαταλείψουν την πλήρη απασχόληση και να στραφούν στις ευέλικτες μορφές εργασίας. Συγκεκριμένα, είχαμε 8.001 μετατροπές συμβάσεων από πλήρους απασχόλησης σε μερικής, 5.492 σε εκ περιτροπής με συμφωνία εργοδότη και εργαζομένου και 2.816 εκ περιτροπής με μονομερή απόφαση του εργοδότη.

Το 60% αυτών των εργαζομένων που αναγκάστηκαν να δουλεύουν τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Παράλληλα, το 33,33% απασχολείται τρεις μέρες την εβδομάδα, ενώ έξι στους εκατό απασχολούνται μία με δύο μέρες!

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, Μιχάλης Χάλαρης, χαρακτηριστικά σημειώνει πως «οι ευέλικτες μορφές εργασίας πρέπει να χρησιμοποιούνται σε όσες περιπτώσεις είναι απαραίτητο και όχι ως ''πρόσχημα'' για τη μείωση του κόστους εργασίας, καθώς αυτό δεν συμφέρει ούτε τους εργοδότες, ούτε τους εργαζομένους, ούτε την ελληνική οικονομία».

Τις 8.670 έφτασαν το πρώτο δίμηνο του έτους οι νέες προσλήψεις με το καθεστώς της εκ περιτροπής απασχόλησης, σημειώνοντας μία αύξηση της τάξης του 28% σε σχέση με το 2010.

Αυξημένες σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι και οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης, ενώ αντιθέτως υποχωρεί ο αριθμός όσων καταφέρνουν να κατακτήσουν μία θέση πλήρους απασχόλησης.

Μάλιστα από τα στοιχεία προκύπτει πως σε όσους υπογράφουν νέες συμβάσεις οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης εφαρμόζονται στην πιο ακραία τους μορφή. Αρκεί να αναφερθεί πως το 12,4% των νέων συμβάσεων εκ περιτροπής απασχόλησης προβλέπει εργασία για μία μόλις ημέρα την εβδομάδα. Αυτοί οι εργαζόμενοι θα χρειαστούν σχεδόν δέκα μήνες για να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με βάση τα στοιχεία, το 38,4% των νέων με συμβάσεις εκ περιτροπής απασχόλησης αφορά τριήμερη εργασία. Στο 24,6% διαμορφώνεται το ποσοστό όσων απασχολούνται δύο ημέρες την εβδομάδα, ενώ το 24,4% φτάνουν όσοι απασχολούνται τέσσερις ημέρες.

Στην περίπτωση της μερικής απασχόλησης έξι στις δέκα νέες συμβάσεις προβλέπουν τετράωρη εργασία. Παράλληλα, υπάρχει και ένα 5% που δουλεύει δύο με τρεις ώρες κάθε ημέρα, ενώ στον αντίποδα μόνο ένας στους εκατό μερικώς απασχολούμενους απασχολείται για επτά ώρες κάθε ημέρα...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.....



ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..


ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΓΙΑΤΡΕ ΦΑΤΟΥΣ........

ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΕΓΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PIERIA -GR.. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΛΠΟΓΚΣ.

1 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
4 ΜΑΝΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
5 ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
6 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΙΔΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Ο ΛΑΟΣ...




ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...

Νέα απάτη-μαμούθ, α λα Καλλιθέα, ψάχνει τώρα η ΕΛ.ΑΣ. και στο ΙΚΑ Πατησίων!
Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της υφαρπαγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο ΙΚΑ Καλλιθέας, η Οικονομική Αστυνομία έχει «εισβάλει» και στο...
υποκατάστημα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται στην οδό Κεφαλληνίας 12-14, όπου έχει εντοπιστεί νέο...... colpo grosso υψηλόβαθμων υπαλλήλων του ασφαλιστικού οργανισμού. Ανώτατα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούν για «εξαΰλωση» για μία ακόμη φορά πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως μέσω της χορήγησης συντάξεων-«μαϊμού» και με διαφόρων ειδών ασφαλιστικές απάτες. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σκάνδαλο έχουν και πάλι γυναίκες υπάλληλοι, οι οποίες υπηρετούν σε κρίσιμα πόστα του Ταμείου. Ηδη η Οικονομική Αστυνομία συγκεντρώνει καταθέσεις από εμπλεκομένους, κυρίως μη δικαιούχους συντάξεων, που εισέπρατταν με παράτυπες διαδικασίες μεγάλα ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., «εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις για χορήγηση διαφόρων τύπων επιδομάτων»...
Η αποκάλυψη
Η αφορμή για την έρευνα στο ΙΚΑ Πατησίων είναι ταυτόσημη με το σκάνδαλο της Καλλιθέας. «Ολα προέκυψαν ύστερα από την εφαρμογή Risk Analysis του νέου πληροφοριακού συστήματος του ΙΚΑ που άρχισε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2011» έχει καταθέσει η τότε υπεύθυνη των ελέγχων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Το πρόγραμμα «διάβασε» ενδείξεις για ύποπτες συναλλαγές και παραβατικές πρακτικές σε όλη την περίοδο από το 2008 και εντεύθεν που εξετάστηκε. Οπως είναι γνωστό, στην υπόθεση του ΙΚΑ Καλλιθέας βρέθηκαν κατηγορούμενες πέντε γυναίκες υψηλόβαθμοι υπάλληλοι, καθώς και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών. Επί σειρά ετών μεθόδευαν την υφαρπαγή δεκάδων εκατομμυρίων με εικονικές νοσηλείες, ψευτοασφαλισμένους που έπαιρναν επιδόματα τοκετού ύψους ως και 120.000 ευρώ για βρέφη που δεν υπήρξαν ποτέ και άλλες απάτες. Στο σκάνδαλο του υποκαταστήματος της οδού Σκρα έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή 244 ιδιωτών οι οποίοι δεν έχουν αρχίσει ακόμη να καλούνται για απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του συγκεκριμένου καταστήματος του ΙΚΑ έχουν μετατεθεί σε άλλες υπηρεσίες αφότου προέκυψαν ορισμένες ενδείξεις ότι γνώριζαν τις παρανομίες των επίορκων συναδέλφων τους. Από την περαιτέρω ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων στις κεντρικές ελεγκτικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, μετά την υπόθεση της Καλλιθέας εντοπίστηκαν παράτυπες συναλλαγές και στο ΙΚΑ Πατησίων, στον τομέα εποπτείας του οποίου ανήκει η Κυψέλη και η ευρύτερη περιοχή πέριξ της οδού Πατησίων. Ως προς τη δομή, τον αριθμό των υπαλλήλων και τον αριθμό των ασφαλισμένων που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνο της Καλλιθέας. Στο ΙΚΑ Πατησίων ωστόσο το σκάνδαλο εντοπίζεται κυρίως στις παροχές των συντάξεων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύφθηκε πλήθος ατασθαλιών και καταβολή εκατομμυρίων ευρώ σε δικαιούχους-«μαϊμού». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, κατά τον εσωτερικό έλεγχο, τον περασμένο Νοέμβριο, προέκυψε ότι 109.000 συνταξιούχοι του Ιδρύματος δεν απεγράφησαν! Εκτιμάται ότι σε ένα σημαντικό ποσοστό πρόκειται για νεκρούς οι θάνατοι των οποίων δεν δηλώθηκαν από τους οικείους τους για να συνεχίσουν να εισπράττουν τη σύνταξη. Υπολογίζεται μάλιστα ότι τα παρανόμως καταβληθέντα χρήματα μπορεί να φτάνουν συνολικά και τα 15 δισ. ευρώ. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρόκειται συνήθως για συμπαιγνία ιδιωτών με υπαλλήλους του ΙΚΑ για την παροχή συντάξεων χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά ή ελέγχους. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει συμβεί σε μεγάλη κλίμακα στο ΙΚΑ Πατησίων, όπως προκύπτει από τις έρευνες που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες το Τμήμα Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας. Οικονομικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και από ελεγκτές του ΙΚΑ. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για «ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα που αξιολογούνται και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την υπόθεση». Απόρρητη έρευνα «Το Βήμα» μίλησε με τον διευθυντή του ΙΚΑ Πατησίων κ. Αθανάσιο Σταματόγιαννη, ο οποίος αρκέστηκε να μιλήσει για «μια απόρρητη έρευνα που πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ μετά τον εντοπισμό ορισμένων συναλλαγών σχετικά με τις συντάξεις οι οποίες θεωρούνται επιλήψιμες». Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του ΙΚΑ στρέφεται και σε άλλους τομείς, όπως οι παροχές προς ασφαλισμένους στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, οι οποίες φωτογραφίζουν «πεδίον παρανομιών λαμπρό», στο οποίο «ασκούνταν» επί χρόνια επίορκοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του ΙΚΑ Πατησίων. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ερευνώνται και διασυνδέσεις του κυκλώματος που δρούσε στο ΙΚΑ Πατησίων με αυτό στο ΙΚΑ Καλλιθέας.
Ο διοικητής του ΙΚΑ μιλώντας στο «Βήμα» σχολίασε πάντως ότι δεν μπορεί να πει οτιδήποτε για τις έρευνες που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Οπως προσέθεσε όμως ο κ. Σπυρόπουλος, «από τους νεότερους ελέγχους προκύπτει ότι οι απώλειες του Ιδρύματος από παράνομες ενέργειες υπαλλήλων του είναι τεράστιες» και επιφυλάχθηκε για «νέες σημαντικές αποκαλύψεις». ..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΥΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ.

1 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
4 ΜΑΝΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
5 ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
6 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Καλώς ήλθες και "καλό βόλι".


Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ της κ. Αλίκης Αρβανιτίδη συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη και του κ. Ελευθέριου Ιορδανόπουλου ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών, ο ... Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους "OLYMPIANS" και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.
Καλώς ήλθες και "καλό βόλι".

Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη».

Η κ. Αλίκη Αρβανιτίδη δήλωσε: Ευχαριστώ πάρα πολύ Πρόεδρε. Εύχομαι καλή επιτυχία. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την πραγματική Ανάσταση στην Ελλάδα μας και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, διότι αγαπώ πολύ την Πατρίδα μου, νοιάζομαι γι αυτήν και ξέρω ότι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από όλα.

Θέλω να πω ότι θα αγωνιστώ από τη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, για το υψηλό αυτό ιδεώδες που λέγεται Πατρίδα και να ευχηθώ καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί πραγματικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μέσα του τέτοια δύναμη, τέτοια εντιμότητα, τέτοια υπευθυνότητα, τέτοια αγάπη γι αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα, που πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή μπορεί να βάλει -όχι ένα λιθαράκι- έναν μεγάλο λίθο σε αυτό που λέγεται προσπάθεια για την έξοδο από αυτήν την τραγική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές κινήσεις και χειρισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Εγώ έχω να πω, ότι παλαιέ μου φίλε από τον στρατό, Γιώργο, και Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, εύχομαι δύναμη και σε σένα και στην Αλίκη και σε όλους τους συνεργάτες σου για να μπορέσουμε να δούμε έτσι, καλύτερες μέρες -και το πιστεύω αυτό- από την δύναμη που διαθέτεις και των συνεργατών σου. Θα μας δείξουν έναν καλύτερο δρόμο.
Καλή δύναμη, καλό αγώνα».

Ο κ. Ιορδανόπουλος ως μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ., έχει διατελέσει Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Ως μέλος της Κ.Ε. της ΔΗ.ΣΥ. διατέλεσε Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης ΔΗ.ΣΥ.

Καλωσορίζοντας τον κ. Ιορδανόπουλο στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Λευτέρης Ιορδανόπουλος είναι παλιός συναγωνιστής. Είναι από τα πρόσωπα εκείνα που ξέρουν καλύτερα την οργάνωση των κομμάτων. Έχουμε δώσει πολλές σκληρές μάχες στο παρελθόν και σήμερα συστρατεύεται μαζί μας στον τίμιο και καλό αγώνα με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Λευτέρη, να είσαι καλά».

Ο κ. Λευτέρης Ιορδανόπουλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι είμαι δίπλα στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Εκείνο το στοιχείο το οποίο μου δίνει τη μεγαλύτερη αίσθηση για να αγωνιστώ είναι το πατριωτικό στοιχείο, το οποίο εκφράζει ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και η θέση την οποία τελευταία διατύπωσε απέναντι στο Μνημόνιο, που θεωρείται μία θέση που εκφράζει τα λαϊκά στρώματα και στηρίζει τους ανθρώπους οι οποίοι σήμερα ταλαιπωρούνται.
Πρόεδρε, δίπλα σου, ότι χρειαστείς».

Άλλος ένα δημοσιογράφος, ο Γιώργος Βαρεμένος, κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας μια θέση στα βουλευτικά έδρανα.

Θα είναι υποψήφιος με...
τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αιτωλοακαρνανία, απ' όπου κατάγεται! Ήδη, αυτές ...
τις ημέρες ο κ. Βαρεμένος ξεκίνησε τις πρώτες του επαφές από το Αγρίνιο, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μάλιστα, έχει διατελέσει Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Φοιτητών της Αθήνας κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη Νομική.

«Μπορεί ο καθένας να καταλογίσει λάθη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ένα δεν μπορεί να αρνηθεί: ότι είναι το πιο ανοιχτό κόμμα, με δημοκρατικές διαδικασίες, που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν σε μια χώρα που έχει συνηθίσει στα αρχηγικά κόμματα, όπου επιβάλλεται η θέληση του ενός», είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην "Παρασκευή +13".

"Δεν αποχωρώ από τη δημοσιογραφία και δεν προσχωρώ στην πολιτική – εννοώ στην επαγγελματική πολιτική, όπως αυτή είναι διαδεδομένη στα δυο μεγάλα κόμματα. Η στρατιά των επαγγελματιών της πολιτικής είναι πολυάριθμη και δεν έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο σαν κι εμένα.
Πήγα σε ένα κόμμα που είναι ταυτισμένο με τη διαμαρτυρία και εκεί φιλοδοξώ να ενώσω τη δική μου φωνή, που φιλοδοξώ να είναι μια καθαρή φωνή. Θυμάστε πώς ήταν ο τίτλος της εκπομπής μου στο STAR; «Λόγια Σταράτα». Ε, λοιπόν, κάπως έτσι θέλω να είναι και στην πολιτική" ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος...

Πέθανε την Κυριακή του Πάσχα η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» Μαίρη Παπαγιαννίδου.


Την είδηση έκανε γνωστή η... συνάδελφός της Λώρη Κέζα, αποχαιρετώντας την, γράφοντας στο twitter: «πέθανε σήμερα το πρωί η Μαίρη Παπαγιαννίδου, συνάδελφος στο αντικριστό γραφείο στο Βήμα. Adieu».

Η Μαίρη Παπαγιαννίδου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1965. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Classics στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 1989 αρθρογραφούσε στο «Βήμα της Κυριακής», ενώ ήταν ήδη «οροθετική», σύμφωνα με τη διάγνωση που πραγματοποιήθηκε το 1995.

Όλα όσα μεσολάβησαν (μεταφράσεις και επιμέλειες βιβλίων παράλληλα με την εργασία της στην εφημερίδα) την οδήγησαν ομαλά στη συγγραφή του βιβλίου, Μαρία Κ., «Πώς νίκησα το AIDS: μια υπέροχη περιπέτεια με τον ιό HIV», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη το 2006.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι Έλληνας είναι όποιος θέλει Έλληνας, ανεξάρτητα θρησκείας,


Ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι Έλληνας είναι όποιος θέλει Έλληνας, ανεξάρτητα θρησκείας, αρκεί μέσα στην καρδιά του να "κτυπάει" η Ελλάδα φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Πρόκειται για το βίντεο από την... παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο ακριτικό χωριό Σμίνθη το οποίο κατοικείται από Έλληνες Πομάκους, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα . Στο βίντεο αυτό οι μουσουλμάνοι Πομάκοι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γλαύκης, δεν μουτζώνουν τους "επισήμους", ούτε στολές, ούτε σύμβολα και γι αυτό ίσως δεν έγιναν και πρώτο θέμα στα κανάλια. Δήλωσαν απλά και βροντερά "ΕΛΛΗΝΕΣ".

Όπως δεν φώναξε κανένα άλλο σχολείο, δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο σε όλη την επικράτεια. Και με στρατιωτικό βήμα, παρακαλώ...

Και απέδειξαν ότι οι πράκτορες του Προξενείου και οι «πρόθυμοι χρήσιμοι» της τουρκικής εθνικιστικής νεοοθωμανικής πολιτικής δεν τους φοβίζουν, αφού τα παιδιά αυτά όχι μόνο παρέλασαν αλλά φώναζαν δυνατά και με υπερηφάνεια… "ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ".

Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στα χωριά των Πομάκων, μία πραγματικότητα εκφοβισμού, «σπιούνων» και «καλοθελητών συνεργατών» της τουρκικής πολιτικής την οποία ούτε η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια από τις πολυδιαφημιζόμενες ΜΚΟ υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει ασχοληθεί μαζί της.

Βλέπετε οι 60.000 Πομάκοι της Θράκης δεν υπερασπίζονται ως Έλληνες πολίτες όπως όλοι μας (αν και αυτό ακόμα, είναι πλέον άκρως συζητήσιμο...) από το ελληνικό κράτος.

Κατά ένα τρόπο ανεξήγητο η ελληνική Πολιτεία, ειδικά από το 2009 και μετά, δείχνει να τους έχει αφήσει έρμαιο στα χέρια της τρομοκρατίας του προξενείου και του εκφοβισμού, αφού όσο και αν ακούγεται παράξενο οι συντελεστές της παρέλασης της 25ης Μαρτίου φοβόντουσαν τις αντιδράσεις των «συνεργατών» του προξενείου μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Και τελικά εν μέρει οι συντελεστές της παρέλασης είχαν δίκιο για αυτό που φοβόντουσαν διότι μπορεί οι γονείς των παιδιών που παρέλασαν να εξέφρασαν την χαρά τους και την περηφάνια για τα παιδιά τους, οι υποστηρικτές όμως συγκεκριμένου κόμματος του αριστερού χώρου που έχει δείξει την συμπάθεια του για την πολιτική που εφαρμόζει η Άγκυρα στην Θράκη διαμαρτυρήθηκε για την παρέλαση των νεαρών Πομάκων !

Δυστυχώς οι ψευτοπροοδευτικοι παράγοντες της περιοχής αγνόησαν το γεγονός ότι οι μαθητές εκούσια αποφάσισαν να δείξουν ότι πέρα από τις μούντζες και τις βρισιές υπάρχει και άλλος τρόπος να δείξουν ότι είναι παρόντες, φωνάζοντας συνεχώς τη λέξη της πατρίδας τους.

Αυτή η κίνηση των μαθητών ήταν προς γνώση και συμμόρφωση κάποιων που αγανακτούν επειδή δεν αναγνωρίστηκε η ''τουρκική'' μειονότητα Ξάνθης.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια του ανταρτοπολέμου 1946-1949, παρά το γεγονός ότι οι περιοχές τους προέρχονταν από πολύχρονη βουλγαρική κατοχή από το φασιστικό καθεστώς της Βουλγαρίας, και εν συνεχεία κατακλύσθηκαν από κομιτατζήδες της κομμουνιστικής (πλέον, μετά το 1944) Βουλγαρίας, τάχθηκαν και πολέμησαν όλοι, χωρίς εξαίρεση στο πλευρό του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνική Χωροφυλακής για να παραμείνει η Θράκη στον εθνικό κορμό και να μην ενωθεί με την κομμουνιστική Βουλγαρίας.

Και επειδή όπως λέγεται μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις ακολουθεί το ολιγόλεπτο βίντεο με τους Έλληνες Πομάκους μαθητές που δηλώνουν υπερήφανοι για αυτό που είναι ...
Klik ΕΔΩ για το Βίντεο...

ΤΟ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ....

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

Κυκλοφορεί συχνά με τρελιάρικα outfits

και ακόμη πιο τρελιάρικα μαλλιά, σε ότι χρώμα της κατέβει στο κεφάλι, αλλά αυτό που φόρεσε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, είναι απερίγραπτο.!


Είπαμε έιναι της μόδας τα διάφανα φορέματα, αλλά μήπως, μήπως λέμε βρε Katy Perry να προσλάβεις έναν στυλίστα κάποια στιγμή..? Και αν έχεις ήδη κάποιον, τότε μάλλον πρέπει να τον αλλάξεις.!

ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ...


ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ! Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ Ο ...ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ,,,,,

Δεν με χαρίζω πουθενά...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;

ΔΕΙΤΕ..

αν το δείτε λίγο καλύτερα θα καταλάβετε ότι ...
η κοπέλα είναι φυσιολογική ...το πόδι ενός άνδρα είναι αυτό που φαίνεται και δημιουργεί την ψευδαίσθηση

ΔΕΙΤΕ..

ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ "ΚΟΝΤΟ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ... 
ΡΕ ΟΥΣΤ.....

Ο "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ......


12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ....
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΙΙ..

ΠOIOΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ;;;
Ο ...ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!
ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ....
Τελικά εκτός ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ....
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ
ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗ 
ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17.04.2012 έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πιερίας (ΕΝΙΠ). Η Συνέλευση έλαβε κατά πλειοψηφία την απόφαση ότι στηρίζει τις ατομικές επισχέσεις εργασίας των γιατρών-μελών της.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί Πιερίας βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από 15 Μαρτίου 2012, διεκδικώντας - όπως και πολλοί συνάδελφοί τους σε όλη σχεδόν την Ελλάδα - την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών για το 2012. Στο Νοσοκομείο αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά.

Το Δ.Σ. της ΕΝΙΠ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΓΟΜΑΧΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΙΩΑΝΝΗ...

Εν όψει των Αγίων Ημερών του ΠΑΣ.Χ.Α. (από το ΠΑΣοκ + Χρυσά Αυγά) εύχομαι σε όλους Καλή Επ-Ανάσταση...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ..

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΓΟΜΑΧΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΙΩΑΝΝΗ..

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,,,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΔΑΝΟΓΛΟΥ