PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Στην οδό της ευτυχίας ΤΥΧΗ και ΠΛΟΥΤΟΣ κι ίσως γίνουν πράξη τα όνειρα κι οι επιθυμίες σου...

Τύχη και πλούτος, δύο λέξεις που ταιριάζουν σε ανθρώπους που… είναι ευτυχισμένοι. Για να συναντηθεί κάποιος με την τύχη του, πρέπει να έχει δημιουργήσει ο ίδιος ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή του για να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις επιθυμίες του. 
Τίποτα στη ζωή δεν είναι τόσο… τυχαίο. Σε έρευνες που έγιναν για να αποκαλυφθεί τι είναι εκείνο που δημιουργεί τυχερούς ανθρώπους και πως οι άνθρωποι αυτοί καταφέρνουν να αποκτούν πλούτο και χρήμα, προέκυψαν πολύ ενδιαφέροντα και αξιοσημείωτα στοιχεία. 
Το 12% των ανθρώπων θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό, το 9% άτυχο και όλοι οι υπόλοιποι ούτε το ένα ούτε το άλλο. 
Το 12% των τυχερών ανθρώπων έχει ορισμένες στάσεις ζωής,  που έχει μάθει  να ακολουθεί και έχει προσαρμόσει το χαρακτήρα του και τις καθημερινές του συνήθειες πάνω σε αυτές. Η στάση ζωής των τυχερών, χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Οι τρόποι δράσης και οι σκέψεις των τυχερών, όπου (όλα τους έρχονται βολικά), ακολουθούν ορισμένους απαράβατους κανόνες, όσον αφορά την προσωπική αλλά και την επαγγελματική τους ζωή. 
  1. Οι τυχεροί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζωή είναι ωραία.
  2. Για να συναντήσει κάποιος την καλή του τύχη, πρέπει να έχει δημιουργήσει ο ίδιος τις ευνοϊκές συνθήκες για να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Η αισιοδοξία, η γενναιοδωρία, η εμπιστοσύνη στον εαυτό και η πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά.
  3. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όποιος μιλά για τον εαυτό του με αυτολύπηση, δεν θα αποχτήσει ποτέ τίποτα. Πρέπει να πιστεύετε ότι δικαιούστε και αξίζετε τα καλύτερα.
  4. Μην κάνετε τα ίδια λάθη. Όχι στις ίδιες αποτυχημένες επιλογές, όσον αφορά προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Με πεποίθηση και ρίσκο παραμερίστε τους φόβους και τις αναστολές σας και πάρτε την τύχη στα χέρια σας.
  5. Μην καθυστερείτε ούτε λεπτό για να ξεκινήσετε αυτό που έχετε αποφασίσει, που σκέφτεστε και οργανώνετε στο μυαλό σας καιρό. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους αποφασιστικούς. Μακριά από τους αναβλητικούς. Όταν ακούσετε κάποιον να λέει.. «θα το κάνω αύριο», φύγετε μακριά. 
  6. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και τις μοιρολατρίες. Μη φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.  Ακόμη και αν αποτύχετε, θα έχετε προσπαθήσει και θα έχετε την εμπειρία για την αμέσως επόμενη πιο τυχερή σας προσπάθεια. 
  7. Οι καλές ευκαιρίες στη ζωή παρουσιάζονται όταν συναναστρεφόμαστε τυχερούς και επιτυχημένους ανθρώπους. Προσπαθήστε να συναναστρέφεστε ευτυχισμένα και τυχερά άτομα, να καλλιεργείτε τις κοινωνικές σχέσεις μαζί τους για να διευρύνεται ο τυχερός κύκλος γνωριμιών και ευκαιριών για εσάς και τους γύρω σας.
  8. Οι άτυχοι άνθρωποι θυμίζουν τη λαϊκή παροιμία εκείνου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός βλέπει μόνο το δάχτυλο. Οι τυχεροί θα δουν το φεγγάρι, ακόμη και τα αστέρια του ουρανού. Έχουν μάθει να ανακαλύπτουν ευκαιρίες και να μην εφησυχάζουν ποτέ. Ανοιχτό μυαλό και μάτια για όλα. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Με υπομονή, πίστη, ελπίδα, προσμονή και αυτοπεποίθηση γίνετε τυχεροί και υλοποιήστε όλους τους στόχους σας. 
             Καλή τύχη  
               ΠΗΓΗ

Χάρρυ Κλυνν: Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες - Να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε;;;;;;

xari-klin
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν… να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.


Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία. 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).
Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.
Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.
Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.
Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.
Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ. Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες.

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.
Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.
Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.
Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε, ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.


Χάρρυ Κλυνν

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΣΥΠΦΑ) ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑ …ΑΓΩΝΕΣ

Τις ευλογίες του Νέου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κκ Γεώργιου, ζήτησε και πήρε ο Νέος Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής του Νομού Πιερίας, δια μέσου του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Την Πέμπτη το βράδυ, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του, Ανδρέα Παπανικολάου, βρέθηκε στη Μητρόπολη. Η συνάντηση έγινε εν μέσω θερμής ατμόσφαιρας. Ο Μητροπολίτης έδειχνε γνώστης και θιασώτης των του αθλητισμού πραγμάτων.
 Στον χαιρετισμό του ο κύριος Παπανικολάου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παρακολουθούμε την ανταπόκρισή σας σε κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε, ιδιαιτέρως σε αυτές με πολιτιστικό και κυρίως αθλητικό περιεχόμενο, κατά  το σύντομο διάστημα πού μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων σας. Πέρα από ευχαρίστηση, μας δημιουργεί την προσδοκία της συμπαράστασής σας προς το έργο μας, αλλά και της συνεργασίας μας  με την εκκλησία, στην οποία και προσβλέπουμε. Το σωματείο μας με επωνυμία  Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής,  (ΣΥ.Π.Φ.Α.), ιδρύθηκε λίαν προσφάτως.
Αταλάντευτα θέλουμε να υπηρετούμε τον συνάδελφο γυμναστή, τον μαθητή, τον αθλητή και γενικότερα την πνευματική, ψυχική και σωματική υγεία όλων μας.
Ο αγώνας μας είναι ιερός, διότι πέρα από την αναζήτηση καλύτερων συνθηκών εργασίας, στοχεύει στην αναβάθμιση του μαθήματος της φυσικής αγωγής, αλλά και στην εξύψωση των ιδανικών μας, τα οποία έχουν αλλοτριωθεί από το σύγχρονο τρόπο ζωής και ανάπτυξης.
Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος μας, ο ρόλος του σύγχρονου δασκάλου-παιδαγωγού.
Σας τονίζουμε, ότι θα σταθούμε αρωγοί στο θεάρεστο έργο σας, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στα αθλητικά δρώμενα και δηλώνουμε  παρόντες-εθελοντές και συνεργάτες σας.
Στην Πιερία, έναν ευλογημένο τόπο με θάλασσα, με τον Όλυμπο,  τουριστικές υποδομές, αρχαιολογικούς χώρους κι ευρήματα με πλούσια ιστορία και πολιτιστική, θρησκευτική κι αθλητική παράδοση, μπορεί, με όλες  τις δυσκολίες, να αναπτύσσεται και ο αθλητισμός. Εδώ έρχεται ο δικός μας ρόλος να διασφαλίσει τους σωστούς κανόνες, που θα δώσουν τα εχέγγυα για ανάπτυξη, με παράλληλη πορεία στο μέλλον υπέρ πάντοτε του αγνού Πιεριέα».
Δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για δράσεις και στόχους, πάντα υπέρ των νέων της Πιερίας και του καλού του τόπου.
Ο Νέος Σύλλογος διάλεξε να ξεκινήσει τις παραστάσεις γνωριμίας με θεσμικούς παράγοντες της Πιερίας, με τον Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κκ Γεώργιο …σημειολογικά.
Στην επίσημη πρώτη του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΣΥΠΦΑ) ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπανικολάου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κεραηλίδης, η Γραμματέας Αθανασία Καούρη, ο Ταμίας Παναγιώτης Καλατζής και τα μέλη Μαρία Υφαντή, Ιφιγένεια Καούρη και Κώστας Μισαηλίδης.    

Γιάννης ο του κέντρου πράσινος και Μητσάρας ο Νότιος και λίγο πιο αριστερά πλέον.....

Έ ρε εποχές.....
Τότε που το ΠΡΑΣΙΝΟ, ήταν το χρώμα της μόδας.
Τότε που ότι κι αν φορούσες αν μέσα σου είχες το πράσινο, περνούσε!
ΝΈΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
Όμως, όχι.
Τώρα ο ένας συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ κι ο άλλος πήγε λίγο πιο Αριστερά.
Ποιος και ποιος;;;
Έ, όλα εγώ θα τα λέω; Σκέψου κι εσύ καλέ μου αναγνώστη κάτι...

ker@ilidis

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ.

Έ ρε εποχές.....
Τότε που οι εξουσίες στην πόλη ήταν πράσινες.
Τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν τα πάντα και 2-2....
Τότε που ο άρχων Μαλτζάρης κι ο φίλος μου ο Παντελής ήταν τα πάντα κι όλα...
Με τον σοβαρό υπουργό του τότε Φλωρίδη στην πλατεία Ελευθερίας μας.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν πρόσεξε.
Κι οι ΠΑΣΟΚΟΙ του εδώ, επίσης.
Νόμιζαν πως θα είναι για πάντα.
Όχι, αδέρφια.
Είδατε;
Εκείνους που χλευάζατε (Του ΣΥΡΙΖΑ) τώρα είναι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κι άρχοντες στον τόπο μας κι εσείς είστε κάπου εκεί έξω, μα ...κάπου!!!

ker@ilidis

ΝΙΚΟΛΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝ ΠΙΕΡΙΕΙ...

Ά ρε Νίκο....
Ά ρε Τσακιριδάκο....
Τι ήθελες κοντά στον ΓΑΠ;;;
Εσύ είσαι κόζι.
Τι το ήθελες το Κίνημα.
Βέβαια τους τρέλανες ρε γαμώτο.
Όλοι νόμιζαν πως θα έβγαινες, αν ο Γιωργάκης έβγαινε. Κι αυτό ήταν αλήθεια.
Όμως ο λαός που ο Γιωργάκης τον ξέσκισε, τον ....ξέσκισε!
Και καλά του έκανε.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝ ΠΙΕΡΙΕΙ...
Έτσι πρέπει Νικόλα Τσακιρίδη.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καίμε παρουσίες πολιτικών νέων στον πονεμένο τόπο μου.
Τα λαμόγια περίσσεψαν.
Κι εσύ δεν είσαι λαμόγιο.
Ξαναδές το φίλε.

ker@ilidis

Κορόιδο Πιεριέα, που δεν ψήφισες τότε αυτήν την καρακουκλάρα για τη Βουλή κι είδες τι έπαθες, με εκείνους που τότε ψήφισες....

Δε βαριέσαι....
Ήρθε στην Πιερία και ήθελε να γίνει Βουλευτίνα.
Δυστυχώς δεν την κάναμε, εμείς οι αχάριστοι Πιεριείς.
Μήπως αυτούς που κάναμε καλύτεροι ήταν;
Τουλάχιστον σε ότι αφορά αυτό το κορίτσι, θα είχαμε να βλέπουμε και κάτι πανέμορφα όμορφο.
Μαρίνα Τσιντικίδου, η κουκλάρα που δεν την θέλησες Πιεριέα εσύ για Βουλευτίνα κι εσύ έχασες.
Κι είδες τι και ποιούς ψήφισες.
Εδώ, έχασες.
Τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκαν ρε γαμώτο καμιά καρακουκλάρα τύπου Τσιντικίδου, να μας ζαλίσουν.
Ντροπή.
Παρακαλώ τους Νεοδημοκράτες του Νομού Πιερίας, να στηρίζουν τέτοιες υποψηφιότητες. Που άλλωστε και καλά να μην τα πάνε πολιτικά, θα μας δώσουν ομορφιά σε μάτι και ψυχή!!!

ker@ilidis

Ο Νομός Πιερίας είναι Γαλάζιος και δεν θα γίνει ποτέ ...ροζ!!!!

Τώρα τι λες Αντώνη μου;
Η Ν.Δ. που έχει τόσους Στρατηγούς (Άδωνις, Παπαμιμίκος, Βορίδης, Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Γιακουμάτος, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλος, Χατζηδάκης, Δένδιας) λες να πάρει το αίμα της πίσω;
Θα μου πεις, ο κόσμος σαν βλέπει αυτούς τους παραπάνω στην τηλεόραση, του σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και θέλει να τους ...αγαπήσει! Να μη πω τι άλλο θέλει να τους κάνει που τελειώνει σε ...ήσει!!!
Και στην Πιερία είχαμε στρατηγούς...
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, το όνομα τους!!!
Άσε ρε Αντώνη.
Πάρε, ως πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ καμιά βίτσα και βάρα.
Αρχίζοντας από μένα....
Κι ύστερα από σένα.
O άλλος από την ΠΙΕΡΙΑ, απάλλαξε τα ψοφίμια τους τραπεζίτες από τα εγκλήματα τους κι ακόμα μιλάει εκεί έξω.
Ο άλλος, πούλησε τους δρόμους στις εταιρείες κι ακόμα κάνει τον παράγοντα του τόπου μας και δεν τον δέρνουμε.
Ο άλλος, ήθελε να κάνει φυλακές τον Όλυμπο κι ακόμα κελαηδάει στον πεζόδρομο και δεν τον σφυρίζουμε μια με την σφεντόνα στο δόξα ...κύριε ελέησον!!!
Ά ρε Αντώνη, δεν πας καμιά βόλτα στον Καραμανλέα μεριά, να δούμε τι θα γίνει...
Ο Νομός Πιερίας είναι Γαλάζιος και δεν θα γίνει ποτέ ...ροζ!!!!
Άσχετα αν κάποιοι γιαλαντζί γαλάζιοι το επιδίωξαν και δεν τους βγήκε...
Αμήν.

ker@ilidis

Λέτε να κάνει το ΚΑΜ ΜΠΑΚ ο Γιώργος;;;;

Κατά πως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, θα το κρατήσει το πολιτικό του γραφείο. Γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Πήρε σχεδόν 8.500 ψήφους. Με τόσους έχουμε ήδη πολλούς Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Μόλις θα ξαναγίνουν εκλογές, θέλει να είναι έτοιμος.
Θέλει να κερδίσει και αυτή τη μάχη.
Βουρ για πρωτιά....
Οι πληροφορίες λένε πως κρατά τα κορίτσια στο γραφείο. Η επικεφαλής, θα παραμείνει κι η βοηθός της επίσης.
Για τους άντρες ουδείς γνωρίζει...
Λέτε να καταφέρει να κάνει το καμ μπακ;;;
Ίδωμεν....

ker@ilidis

Παυλίδης Θεόδωρος ο MR LEFTA του Δήμου Κατερίνης, έχει πλέον λεφτά;;;;

Όταν έχεις τέτοιο πρόεδρο στον ΟΠΠΑΠ, τι να μασήσεις.
Πρόεδρος με εκτόπισμα.
Παυλίδης Θεόδωρος ο πρόεδρος των προέδρων του Σάββα.....
Τελικά ήταν η μεταγραφή, που έδωσε άλλον αέρα στα λιμνάζοντα νερά του πρώην Δήμου....
Ζωντάνεψαν.
Θα μου πεις τι να ζωντανέψουν.
Κι ο Παυλίδης, δεν παρέλαβε καμμένη γη, σαν κάποιοι άλλοι.
Ο Παυλίδης είπε ευχαριστώ στον Μάκη, που του έδωσε μαγαζί γωνία....
Όλα τα βρήκε άψογα...
Όλα τα βρήκε σούπερ.
Όλα τα βρήκε καθαρά.
Είχε περάσει η ...καθαρίστρια την προηγούμενη! χα χα χα
Πλάκα κάνω.

ker@ilidis

Τσαλού και Ζαμαντζάς, η είδηση με ονοματεπώνυμο....

Τελικά όποιος πει πως οι δημοσιογράφοι είναι κακά παιδιά, σφάλλει.
Να.
Κοιτάξτε τη φωτογραφία.
Έχουμε και καλομετρητή....
Εδώ το καλό χτυπά κόκκινο.
Τσαλού Αικατερίνη και Ευάγγελος Ζαμαντζάς....
ΗΜΕΡΗΣΙΑ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ....
Ό,τι δεν διάβασες στα έντυπα που γράφουν τα παιδιά, σαφώς και δεν ισχύει.
Για να έχει κάποια είδηση την αξία της πρέπει και να γραφεί δια χειρός των, ή αν μη τι άλλο να εγκριθεί δι αυτών.
Ειδ άλλως;;;
Άστα, βράστα.
Δεν υπάρχει είδηση.
Άρα; Τσαλού και Ζαμαντζάς, η είδηση με ονοματεπώνυμο....
Και για την ομορφιά τους δε, δεν γράφω σήμερα. Θα επανέλθω.

ker@ilidis