PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΦΗΜΕΣ;


ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΦΗΜΕΣ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

-ΠΩΣ;

-ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ...

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ "ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ" ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.


ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...!!!


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ


Διαβάζοντας το βιβλίο του Δημήτρη Κωνσταντάρα, εντυπωσιάστηκα... Γιατί μέσα από ένα μυθιστόρημα ο δημοφιλής δημοσιογράφος, «περνάει κινηματογραφικά» ολόκληρη τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας από το 1967 ως ...προχθές!
Ένα βιβλίο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.
Ένα ερωτικό μυθιστορημα, με ένταση, πάθοσ, συνωμοσίες, ανατροπες κι ενα απρόβλεπτο τέλος. Ένα μυθιστόρημα που θα λατρέψουν οι γυναίκες.
Και μην ξεχνάτε, την παρουσίαση στις 23 Νοεμβρίου στην Κατερίνη, στο βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ. Η εκδήλωση έίναι υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμιού Κατερίνης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ


ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής παρενόχλησε τουρκικό σκάφος, στα ανοιχτά του Καράαντα του Τσεσμέ, αναφέρεται στη στήλη των «παραβιάσεων χωρικών υδάτων» της ιστοσελίδας του τουρκικού Γενικού Επιτελείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιτελείου, «σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής πλησίασε στο τουρκικό αλιευτικό σκάφος ''Simay'', στα ανοιχτά του Καράαντα του Τσεσμέ, και έριξε δύο φορές παρενοχλητικά πυρά στον αέρα». «Ενημερώθηκε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση του Επιτελείου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ.

ο EMOgood


ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΟgood ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΗ


ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΟgood ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΗ


ο κύριος Ελληνάκης


ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ: «Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με αρχή, μέση και τέλος και αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο Λευτέρης Ζαγορίτης και απαντώντας σε όσα «λέει» το ΠΑΣΟΚ σημείωσε «αντίθετα, ο κ. Παπανδρέου ψαρεύει σε θολά νερά». Θολά ξε - θολά, ίσα βάρκα ίσα θάλασσα όμως στις δημοσκοπήσεις!


ΦΩΛΙΑΣ: «Η ΔΕΗ εισηγείται, το υπουργείο αποφασίζει» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανατιμήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αναμένουμε στο ακουστικό μας, για το τι θα αποφασίσει ο κ. Φώλιας...


ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ: Χιλιάδες ανθρώπων έχουν συρρεύσει σε μία απομακρυσμένη ζούγκλα στο νοτιοανατολικό Νεπάλ για να δουν ένα αγόρι το οποίο επανεμφανίστηκε, αφού είχε εξαφανιστεί για έναν χρόνο και μερικοί πιστεύουν ότι είναι μετεμψύχωση του Βούδα. Μα γιατί πάνε τόσο μακριά; Το παιντί είναι εδώ, ένα χρόνο μετά τη «σύγκρουση» με τον Μπένι...!


ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ: «Λέω πάντοτε στον εαυτό μου: «εντάξει Θεέ μου, εάν κάπου υπάρχει μια ανοικτή πόρτα για εμένα, έτσι προσεύχομαι πάντοτε, λέω, μη με αφήσεις να χάσω αυτήν την ανοικτή πόρτα. Δείξε μου πού βρίσκεται (...) Εάν υπάρχει μια ανοικτή πόρτα το 2012, ή τέσσερα χρόνια αργότερα, και εάν υπάρχει κάτι που να εμφανίζεται καλό για την οικογένειά μου, για την Πολιτεία μου, για τη χώρα μου, μία ευκαιρία για εμένα, εγώ θα τρυπώσω σε αυτήν την πόρτα» πρόσθεσε. Καλά δεν κάνουν και κρατάνε ακόμη το άβατο στο Άγιο Όρος;

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Το Λουξεμβούργο μπήκε στην τελική ευθεία για να καταστεί η τρίτη χώρα της ΕΕ που αποποινικοποιεί την ευθανασία, καθώς δόθηκε η πρώτη κοινοβουλευτική έγκριση σε νομοσχέδιο που επιτρέπει στους γιατρούς να θέτουν τέρμα στη ζωή ασθενών που έχουν εκφράσει ρητή επιθυμία. Στην Ευρώπη η πρώτη χώρα που αποποινικοποίησε την ευθανασία ήταν η Ολλανδία το 2002. Ακολούθησε το Βέλγιο τον ίδιο χρόνο. Μεγάλο θέμα, για πολύ συζήτηση.

0.830 ΕΠΕΣΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, αλλά τσιμουδιά ο Βερύκιος...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! Μια ολόκληρη εκκλησία εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από ένα χωριό της Ρωσίας. Πρόκειται για την εκκλησία της Αναστάσεως στο χωριό Κομάροβο της κεντρικής Ρωσίας, η οποία χτίστηκε το 1809 και παρέμεινε όρθια ως τις αρχές Οκτωβρίου, όταν κάποιοι όχι μόνο την λεηλάτησαν, αλλά και την εξαφάνισαν, χωρίς να αφήσουν ούτε τούβλο, ανακοίνωσε ο πατήρ Βιτάλι, εκπρόσωπος της τοπικής Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΖΩΗΣ. Συνεχίζονται τα θετικά αποτελέσματα για τη μεταμοσχευτική δραστηριότητα στη χώρα μας παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 92% στο δεκάμηνο του 2008 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2007. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) το διάστημα από 01/01/2008 μέχρι τις 31/10/2008 σημειώθηκε αύξηση των μεταμοσχεύσεων κατά 92%, καθώς πραγματοποιήθηκαν 226 μεταμοσχεύσεις, έναντι 118 που είχαν πραγματοποιηθεί κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2007. Από τις 226 μεταμοσχεύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής μέσα στο 2008, οι 156 αφορούσαν σε μεταμοσχεύσεις νεφρού, οι 49 σε ήπαρ, οι 15 σε καρδιά, οι 3 σε πνεύμονες, οι 2 σε πάγκρεας και νεφρό και μία σε ήπαρ και νεφρό.


ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΑΝΤΟΥ. Μολότοφ πέταξαν οι γνωστοί άγνωστοι σε διάφορους στόχους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μολότοφ έριξαν και στη Γ.Γ. Τύπου που μαζί με μπογιές τα έκαναν ...λαμπόγυαλο και αποχώρησαν. Αυτό έχει πάντως μια ασυνέχεια... Ξεκίνησε με δροσερό γιαουρτάκι στον Εκπρόσωπο και συνεχίστηκε με καυτές αυτοσχέδιες βόμβες!!! Που το πάνε δηλαδή;


ΟΙ 300 εθνοπατέρες και εθνομητέρες ζητούσαν να λάβουν αυξήσεις ανάλογες με εκείνες που δόθηκαν στους δικαστές το περασμένο καλοκαίρι και οδήγησαν στο διπλασιασμό των δικών τους αποδοχών, αλλά ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας τους... προσγείωσε. Σύμφωνα με το σκεπτικό του κ. Σιούφα, οι βουλευτές θα πρέπει να αρκεστούν στην αύξηση του 4%, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μια παχυλή αύξηση θα προκαλούσε το λαϊκό αίσθημα και επιπλέον με την άρση του ασυμβίβαστου όλοι οι βουλευτές εργάζονται και δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Έτσι, όλοι οι βουλευτές λαμβάνουν 6.000 ευρώ μηνιαίως συν το εισόδημα από την εργασία τους. Ρωτώ: έπρεπε να το υποδείξει ο κ. Σιούφας;


ΟΙ 300 όμως βουλευτές ελπίζουν σε ένα «παραθυράκι». Η διεκδίκηση της εξομοίωσης με τους δικαστές θα γίνει δια της δικαστικής οδού, με πρωτοβουλία των πρώην βουλευτών που δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με τις αγωγές που κατέθεσαν περίπου πενήντα πρώην βουλευτές ζητώντας τα αναδρομικά της τελευταίας πενταετίας.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ. Ομόφωνα ενέκρινε η Κυβερνητική Επιτροπή, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την εισήγηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά, για το ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο Γ. Σουφλιάς τόνισε ότι η έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού, η γραφειοκρατία και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος προκαλούσαν προβλήματα στις επενδύσεις και με το σχέδιο γίνονται οι αναγκαίες διαρθρωτικές παρεμβάσεις.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 20%. Με το νέο σχέδιο, η Ελλάδα θα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και, νωρίτερα από το 2020 που προβλέπει η ΕΕ, θα έχει πιάσει το στόχο για την παραγωγή ενέργειας 20% από ανανεώσιμες πηγές.


ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η ελληνική κοινωνία έχει εμπιστευτεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Έχει έρθει η στιγμή το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να εμπιστευτεί την κοινωνία. Πολλές τράπεζες έχουν ξεκινήσει να κάνουν κάποιες κινήσεις. Δεν αρκούν αυτές οι κινήσεις, πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερες».


ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Ευρωβουλευτής Μ. Μαυρομάτης, αύξηση 16% της πορνογραφικής παρουσίασης παιδιών στο Διαδίκτυο με 550.000 φωτογραφίες 20.000 ανηλίκων. Το 74% παιδιών ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, χρησιμοποιεί τουλάχιστον 3 ώρες καθημερινά το Διαδίκτυο, ενώ σχεδόν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι εκτίθενται τυχαία σε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου. Επιπλέον, η οργάνωση Internet Watch Foundation σημειώνει μια αύξηση 16% της πορνογραφικής παρουσίασης παιδιών στο Διαδίκτυο μόνον τον τελευταίο χρόνο. Η βάση δεδομένων της Interpol καταδεικνύει ότι κάθε χρόνο προσφέρονται online τουλάχιστον 500.000 νέες αυθεντικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας και υπολογίζεται ότι υπάρχουν 550.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου 20.000 παιδιών. Με βάση αυτά τα στοιχεία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την έκθεση για τη θέσπιση πολυετούς προγράμματος για την προστασία των παιδιών που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Συγκλονιστικό;

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης και Αθήνας απέτρεψαν την αυτοκτονία μιας 15χρονης και ενός 25χρονου, οι οποίοι είχαν αναγγείλει τις προθέσεις τους σε "δωμάτια συνομιλιών" στο Ιντερνετ. Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν πολλές επιτυχίες και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τους συγχαρούμε.

ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!


ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΝ ΝΕΟ ...ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!


Οι ...κουμπάροι κι όλοι μαζί σε ένα πάρτι με ...ούζα!!!


Πρωθυπουργικοί...

ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.

Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος -Θεσσαλονίκη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.

ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.

ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..

ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.


Και οι λοιποί...

ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.

Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ.Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.

Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.

Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.

Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.

Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.

ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό τουΥπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ.Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.

ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.

ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.

ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος....


ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.

Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕσυστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.

Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου,

καθηγητή Αργύρη Καρρά.

Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός ΔιευθυντήςΟικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.

Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στονοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».

Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών ΠαθήσεωνΑμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.

Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.

Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα σταγραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.

Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).

Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).

Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.

Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη.Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» καιπρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π.Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.

Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική).

Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).

Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτεροςεκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.

Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια ΔιεθνώνΣχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου.Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗSTAYRO P.
Αναρτήθηκε από BLOGER