PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009




























Ο μέσος άνδρας παίρνει περίπου 6.35 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης.

Το ένα πέμπτο των ανδρών απάντησαν στη δημοσκόπηση ότι οι σύντροφοί τους τους ετοίμαζαν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού και το 41% ότι έβρισκαν περισσότερα σνακ μέσα στο σπίτι.

Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρίας μάρκετινγκ Onepoll, διαπίστωσε επίσης ότι το 25% των ανδρών έτρωγε περισσότερο φαγητό για να κάνει τη σύντροφό του να αισθάνεται καλύτερα για το βάρος που έχει πάρει.

Τα αγαπημένα σνακ της αποκαλούμενης "ανδρικής εγκυμοσύνης" περιλαμβάνουν πίτσα, σοκολάτα, τσιπς και μπύρα.

Οι περισσότεροι άνδρες πήραν πόντους γύρω από την μέση τους και το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων αναγκάστηκαν να αγοράσουν ρούχα ... "ανδρικής εγκυμοσύνης".

Το ένα πέμπτο απάντησαν ότι αντιλήφθηκαν πώς πάχυναν μόνο όταν δοκίμασαν ρούχα και δεν τους έκαναν.

Αλλά το 19% απάντησαν ότι οι φίλοι τους ήταν εκείνοι που τους είπαν ότι έχουν παχύνει και μάλιστα κοροϊδεύοντάς τους.

Το 42% των ζευγαριών πήγαιναν συχνότερα σε παμπ και εστιατόρια για φαγητό, ώστε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί πριν από τη γέννηση του παιδιού.

Ωστόσο, μόνο το ένα τρίτο των ανδρών έκαναν δίαιτα μετά τη γέννηση του παιδιού μαζί με τις συντρόφους τους.

ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΟΙΛ..Η ΑΣΧΗΜΗ "ΦΩΝΑΡΑ"


















Η Σούζαν Μπόιλ, η 48χρονη Σκοτσέζα που έγινε ξαφνικά βεντέτα χάρη στην "αγγελική" φωνή της και το Ίντερνετ, θα διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό της τηλεοπτικής εκπομπής μουσικών ταλέντων που την ανακάλυψε, αφού ψηφίστηκε και πάλι χθες την Κυριακή από τους βρετανούς τηλεθεατές. Το βιντεοκλίπ της ερμηνείας της τον περασμένο μήνα στο "I Dreamed A Dream", ένα τραγούδι από το μιούζικαλ "Οι Άθλιοι", στην εκπομπή "Βρετανία έχεις ταλέντο", δέχθηκε 60 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα YouTube.

Επονομαζόμενη πλέον "ο μαλλιαρός άγγελος" (Hairy Angel), η Σούζαν Μπόιλ σάρωσε και πάλι τις ψήφους του κοινού στον ημιτελικό της Κυριακής, όπου ερμήνευσε αυτή τη φορά το τραγούδι "Memory" από το μιούζικαλ "Cats".

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου. Ο νικητής θα λάβει μια επιταγή 100.000 στερλινών (115.000 ευρώ) και θα έχει το δικαίωμα να εμφανιστεί αργότερα φέτος ενώπιον της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΑΝΟΙΧΤΟΣ...CERN

Τελευταία, κοινή είναι η προσπάθεια των ερευνητικών φορέων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μοριακής φυσικής και των διεθνών βιβλιοθηκών για βελτίωση της ποιότητας των επιστημονικών άρθρων, τα οποία διατίθενται πλέον δωρεάν μέσω του Διαδικτύου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ένας-ένας οι επιστημονικοί, ερευνητικοί και εκπαιδευτικοί φορείς του κόσμου προσχωρούν και ενδυναμώνουν το κίνημα της Ανοικτής Πρόσβασης (Open Access). Τώρα ήρθε η σειρά και του CERN, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών.

"Τα αποτελέσματα από τη θεωρητική εργασία και την πειραματική έρευνα πρέπει να δημοσιεύονται και να βρίσκονται ελεύθερα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου", δήλωσαν οι υπεύθυνοι του CERN.

TO BIBLIO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


























Το τελευταίο τετραήμερο του Μαΐου (28-31 Μαΐου), και με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί η 6η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που οργανώνει το ΕΚΕΒΙ σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).
Η αυλαία της έκθεσης, που φέτος υποδέχεται για πρώτη φορά εκδότες από την Κίνα και την Ινδία, θα ανοίξει με μία καινοτομία. Την έναρξη της διοργάνωσης θα κηρύξει στην Αθήνα (Δευτέρα 25 Μαΐου 19:00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο) ο συγγραφέας Χάουαρντ Ζιν, με την ομιλία του Η Δράση των Πολιτών ως προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Θα συζητήσουν μαζί του ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου.

Την επόμενη μέρα, ο ηθοποιός Αγγελος Αντωνόπουλος θα παρουσιάσει στην Πανεπιστημιούπολη τον επιτυχημένο μονόλογο του Ζιν Ο Μαρξ στο Σόχο (που παίζεται στην Ελλάδα για τέσσερις συνεχείς χρονιές) προς τιμή του συγγραφέα που θα παραστεί στην εκδήλωση.

ΑΝΗΛΙΚΑ...!






























ΦΩΤΟ: Associaded press

Να δώσει απαντήσεις σε νέες ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του με την 18χρονη Λετίτσια Νοεμί καλείται ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουρκόνι, μετά τις φήμες ότι το ζευγάρι πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί στη βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία. Μάλιστα, λέγεται ότι την προσκάλεσε αφού είδε το πορτφόλιο με τις επαγγελματικές φωτογραφίες της.

Μέχρι τώρα ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το 18χρονο μοντέλο μέσω των γονιών της, τους οποίους περιγράφει ως «παλιούς φίλους».

Ωστόσο, ο πρώην φίλος της Λετίτσια Νοεμί, ο 22χρονος Τζίνο Φλαμίνιο, δήλωσε την Κυριακή στην εφημερίδα La Repubblica ότι οι γονείς της Νοεμί δεν έχουν καμία σχέση και ότι ο σύνδεσμος του Μπερλουσκόνι είναι απευθείας και μόνο μαζί της.

Ο πατέρας της 18χρονης, ωστόσο, αμφισβήτησε τα λεγόμενά του και τα χαρακτήρισε δυσφημιστικά, ενώ πρόσθεσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Μετά τη φωτογράφιση του Μπερλουσκόνι, τον περασμένο μήνα, στο πάρτι γενεθλίων της νεαρής Λετίτσια, η σύζυγός του δήλωσε πως σκοπεύει να τον χωρίσει επειδή «συναναστρέφεται με ανήλικα».

Ο Φλαμίνιο δήλωσε στη Repubblica ότι ο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε πολλές φορές στη Λετίτσια, για να την συγχαρεί για το «αγγελικό της πρόσωπο» και για να αναπτύξουν μια σχέση «πατέρα – κόρης», αφού πρώτα είδε το πορτφόλιό της σε ένα από τα κανάλια του.

Στη συνέχεια, πέταξαν οι δυο τους με το ιδιωτικό του τζετ, για να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη βίλα του στη Σαρδηνία. Εκεί βρίσκονταν άλλες περίπου «30 – 40» νεαρές γυναίκες, οι οποίες πέρασαν τη νύχτα σε μπάνγκαλοους.

Ο Φλαμίνιο πρόσθεσε ότι χώρισε με τη Λετίτσια λίγο μετά την επιστροφή της από τη Σαρδηνία.

Ο Μπερλουσκόνι έχει επιμείνει ότι η σχέση του με τη Λετίτσια είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ντάριο Φραντσεσκίνι τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις. «Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει ο ελεύθερος Τύπος τις αποκαλύψεις και εκείνος να μην δίνει απαντήσεις» είπε ο Φραντσεσκίνι.

Κυβερνητικά στελέχη κατηγόρησαν την αντιπολίτευση ότι εμμένει στο κουτσομπολιό, φοβούμενη ήττα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Newsroom ΔΟΛ

ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Και δεύτερη πυρηνική δοκιμή πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) η Βόρειος Κορέα, κλιμακώνοντας την κρίση στις σχέσεις της με τη διεθνή κοινότητα. Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Καταδικάζει σύσσωμη η διεθνής κοινότητα, εξετάζοντας την απάντησή της.

Πληροφορίες του νοτιοκορεατικού πρακτορείου ειδήσεων αναφέρουν, επίσης, πως η Πιονγιάνγκ προχώρησε μετά την πυρηνική δοκιμή στην εκτόξευση τριών πυραύλων μικρού βεληνεκούς.

ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
























Να σηκωθούν απ’ τον καναπέ, όχι μόνο για να πάνε στις κάλπες στις 7 του Ιούνη, αλλά και να συστρατευτούν σε όλους τους αγώνες ζήτησε από τους Πιεριείς ψηφοφόρους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. «Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση», είπε, αψηφώντας τον κίνδυνο να …τρομάξει τους ψηφοφόρους που συνηθίζουν να στηρίζουν όλες τους τις ελπίδες αποκλειστικά στους εκπροσώπους τους.
Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Κατερίνη, προσκεκλημένος του ΣΥΡΙΖΑ, που εγκαινίασε το νεοαποκτηθέν Στέκι του, έναν υψηλών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών και αρκετά μεγάλο χώρο, στην Α΄ πάροδο Βότση 5, στο κέντρο της πόλης, που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε χώρο κοινωνικού διαλόγου, φιλοξενώντας πολιτικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.


ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΑΔΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΑ κλπ κλπ...

..ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ





























«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κάποια πράσινα παπαγαλάκια να μηδενίσουνε το έργο μας, ανέφερε από την Κατερίνη, όπου βρέθηκε χθες ο Κώστας Γκιουλέκας, δίνοντας το στίγμα της τακτική που θα ακολουθήσει μέχρι την ημέρα των εκλογών η Νέα Δημοκρατία.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών, το απόγευμα της Κυριακής, έδωσε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με αφορμή και την παρουσίαση του βιβλίου του, η οποία έγινε λίγο αργότερα στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

«Δίνουμε την μάχη για να την κερδίσουμε», είπε ο Κώστας Γκιουλέκας, αναφερόμενος στους στόχους που έχει βάλει η παράταξή του, για τις ευρωεκλογές του Ιούνη, τονίζοντας ότι από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα προκύψουν «χρήσιμα εκλογικά συμπεράσματα»

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, απέφυγε να αναφερθεί ευθέως στο Πα.Σο.Κ., παρά ταύτα διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα αφήσει στα πράσινα παπαγαλάκια να μηδενίσουν το έργο της και εκεί θα ρίξει το βάρος της στις επόμενες ημέρες.

ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

























Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη το πρωί του Σαββάτου εγκαινιάστηκε το νέο σκέπαστρο του Α΄ Δημοτικού Σταδίου Κατερίνης. Στην τελετή που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας παραβρέθηκαν οι πολιτικές και αθλητικές αρχές του Νομού.

Ο κ. Ιωαννίδης ο οποίος, αφού τόνισε ότι δεν ήρθε μόνο για τα εγκαίνια του σκέπαστρου αλλά για να ακούσει τους αρμόδιους φορείς τι έργα του προτείνουν για την αθλητική Πιερία, υπογράμμισε ότι βρίσκεσαι σε έναν τόπο που αγαπάει ιδιαίτερα, ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 θα είναι έτοιμο το νέο έργο που θα υλοποιηθεί στην έκταση των 16 στρεμμάτων δίπλα από το Α΄ Δημοτικό Στάδιο αφού τις επόμενες μέρες αναδεικνύεται ο εργολάβος.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ




























Ο πρώτος πολίτης της χώρας , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας , θα είναι και ο πρώτος που θα υπογράψει τη « ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΖΩΗΣ » , τη χάρτα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων όλων και για ένα περιβάλλον ελεύθερο από καπνό.

Για αυτό αύριο , Τρίτη 26 Μαΐου 2009, στις 14:00 θα δεχθεί τα μέλη της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής για το κάπνισμα «Σπύρος Δοξιάδης - Γιώργος Γεννηματάς ».

Προηγουμένως , στις 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο PARK η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή για το κάπνισμα διοργανώνει ημερίδα σε συνεργασία με τις αντικαπνιστικές μη-κυβερνητικές οργανώσεις και τις ιατρικές εταιρείες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και του επιστημονικού κόσμου, προς την κατεύθυνση εφαρμογής του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος από όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους καθώς και η αναλυτική παρουσίαση της αντικαπνιστικής εκστρατείας του Υπουργείου.

" Ευρωεκλογές 2009"




























ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των επικεφαλής των συνδυασμών των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα:


Η εν λόγω συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 26 Μαϊου 2009 και ώρα 11.30, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , Αμαλίας 8.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου (Ν.Δ), η κυρία Νίκη Τζαβέλλα (ΛΑ.Ο.Σ) και οι κκ Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ΠΑ.ΣΟ.Κ), Αθανάσιος Παφίλης (Κ.Κ.Ε) και Νίκος Χουντής (ΣΥ.ΡΙΖ.Α).

"Συζήτηση για την Ευρώπη"





















«Στόχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι η εκλογή δύο ευρωβουλευτών» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., «μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για την Ευρώπη», διότι όπως πρόσθεσε «οι πρωταγωνιστές ασχολούνται με τα ωδικά πτηνά και τη βαρβαρότητα». Επίσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης ασκώντας κριτική στα υπόλοιπα κόμματα τόνισε ότι «δεν μας είπαν πως έγιναν οι επιλογές των ευρωψηφοδελτίων», για να συμπληρώσει ότι «οι επιλογές των δύο μεγάλων κομμάτων, είναι επιλογές τετραμήνου».

Ακόμη σημείωσε ότι «επειδή η επόμενη πενταετία είναι η πενταετία της οικονομίας και της ενέργειας, ο ΛΑ.Ο. Σ. κατέληξε στη Νίκη Τζαβέλα, ως το καταλληλότερο πρόσωπο στα θέματα αυτά», η οποία όπως πρόσθεσε «θα εξαντλήσει την πενταετή θητεία της»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

"Μάχη για το περιβάλλον"






















Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΚΕΠΥΟ), όπου συναντήθηκε και μίλησε με τους εργαζόμενους.

Χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων και φορέων του Ελληνικού, είπε ότι η μάχη για το περιβάλλον είναι μια μάχη που τη δίνουν οι ενεργοί πολίτες σε κάθε τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να κερδίσει ελεύθερους χώρους, που μπορεί να αντισταθεί στα μεγάλα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου, στη συρρίκνωση του περιβάλλοντος, είναι η δύναμη των ενεργών πολιτών.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διατύπωσε επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την οικολογική τους πολιτική. «Οσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές ακούμε όχι μόνο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον πρωθυπουργό να μιλούν για "πράσινη ανάπτυξη", ενώ την ίδια στιγμή συναινούν σε σχέδια που καταστρέφουν το περιβάλλον, σε περιβαλλοντοκτόνους νόμους, σε σχεδιασμούς για αυτοκινητόδρομους, για μεγάλα εμπορικά κέντρα και για εκτροπές μεγάλων ποταμών» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ και αναρωτήθηκε «αν με τον όρο "πράσινο" εννοούν το χρώμα της φύσης ή το χρώμα του χρήματος».

"Να φτιάξουμε πιο ανθρώπινη κοινωνία"





















"Είναι απαράδεκτη η πολιτική της ΝΔ με την εγκατάλειψη των δομών πρόνοιας και ιδιαίτερα των πιο αδύναμων και των συνταξιούχων", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου μετά την επίσκεψή του στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και "χρεωκοπία τους από τη διαχείριση της ΝΔ, πάγωμα συντάξεων, τεράστια ταλαιπωρία με τον ΑΜΚΑ αλλά και εμπαιγμό πάνω από 100.000 συνταξιούχων που περιμένουν το επίδομα, πηγαίνουν στις τράπεζες και δεν το παίρνουν".

"Αυτή η πολιτική πρέπει να σταματήσει, να γυρίσουμε σελίδα, να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες δομές στήριξης των πιο αδύναμων", είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι "δεσμευσή μας είναι να φτιάξουμε πιο ανθρώπινη κοινωνία".

"Η εμπιστοσύνη σας είναι πηγή δύναμης"
























Σε ανοικτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου θα μιλήσει το απόγευμα στις 7μμ ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.



Η εμπιστοσύνη σας είναι πηγή δύναμης, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας χθες στην Τρίπολη. Προχωρούμε μαζί με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Σκοπός μας, είπε, είναι η Ελλάδα να βγει από την κρίση. Και δέσμευσή μας είναι, είπε, να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Άμεση προτεραιότητα, ανέφερε ο πρωθυπουργός, είναι οι τομείς που πλήττονται. Οι αγρότες, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νέοι. Αυτά είπε διαμορφώνουν τη δική μας ατζέντα. Η οικονομία, σημείωσε, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Και τόνισε πως πάνω από όλα είναι το εθνικό συμφέρον. Πάνω από όλα η πατρίδα. Έχουμε, είπε, επίγνωση των προβλημάτων. Το πιο βαρύ φορτίο, ανέφερε, είναι το δημόσιο χρέος που άφησαν πίσω οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ















«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», παρατήρησε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι εν όψει των ευρωεκλογών και κάλεσε το λαό σε μαζική συμμετοχή στις 7 Ιουνίου για την ενδυνάμωση του ΚΚΕ.



Η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για «ΕΟΚοδίαιτα, παπαγαλάκια και συνδαιτυμόνες της πλουτοκρατίας» και ανέφερε ότι απευθύνεται σε όσους έχουν ξεπεράσει το «εγώ είμαι βολεμένος».

«Καλούμε πανστρατιά για να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής".

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ, ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗ, ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ...
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΕΕΙ Η ΕΜΥ ΚΑΙ Η ...ΠΕΤΡΟΥΛΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...

OI SCORPIONS STHN ΕΛΛΑΔΑ
























3 ημέρες απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη συναυλία των AC/DC στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 28 Μαΐου.

Το διάσημο αυστραλιανό συγκρότημα έρχεται στη χώρα μας, στο πλαίσιο της πρώτης -μετά το 2001- παγκόσμιας περιοδείας του Black Ice.

Το πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ τους σημειώνει τεράστια επιτυχία και βρέθηκε στην κορυφή των chart σε 29 χώρες. Στη χώρα μας μάλιστα το άλμπουμ έγινε χρυσό μέσα σε δύο εβδομάδες.

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, οι αδερφοί Γιανγκ βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας, με τραγούδια - σταθμούς όπως το Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ
























Μέσα στον Ιουλιο θα μπορούν οι καταναλωτές να ενημερώνονται από το ηλεκτρονικό Παρατηρητήριο Τιμών για τις τιμές αρχικά σε 160 προϊόντα (περίπου 2.000 κωδικούς) και στην πλήρη ανάπτυξή του, στο τέλος του χρόνου, σε 80.000 κωδικούς.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης, αναπτύσσεται ένα πανελλήνιο δίκτυο συλλογής, επεξεργασίας, ανάλυσης και σύγκρισης τιμών προϊόντων και υπηρεσιών που στην πλήρη ανάπτυξή του θα αφορά τρόφιμα - ποτά (είδη σούπερ μάρκετ, λαϊκών αγορών, ιχθυοπωλείων κ.λπ.), βιομηχανικά είδη (καύσιμα, ορυκτέλαια, σχολικά είδη, ανταλλακτικά, καλλυντικά) καθώς και υπηρεσίες (ιδιωτικά σχολεία, χώρους στάθμευσης, συνεργεία, ασφαλιστικές).

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ

Βερολίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Είναι σπάνιο για ένα τηλεοπτικό σόου να προκαλεί σάλο, πριν ακόμη προβληθεί. Όμως, αυτό που σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του γερμανικού RTL δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει σε προβληματισμό: τηλεπαιχνίδι καταγράφει τι γίνεται, όταν γονείς αφήνουν για λίγες ημέρες τα λίγων μηνών παιδιά τους σε έφηβους.

Τα παραπάνω, που ακούγονται μάλλον σαν κακό αστείο, αποτελούν την ιδέα για ένα τηλεπαιχνίδι που θα προβληθεί στη Γερμανία από το δίκτυο RTL. Έχει τίτλο «Erwachsen auf Probe», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Τεστ ωριμότητας».

Το κανάλι επέλεξε τέσσερα ζευγάρια εφήβων, τα τοποθέτησε σε σπίτια των προαστίων και τους έδωσε από ένα μωρό για το φροντίζουν. Στη συνέχεια οι κάμερες κατέγραψαν τους εφήβους να παίζουν το ρόλο των γονιών.

Επί τέσσερις ημέρες και νύχτες, οι έφηβοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το «παιχνίδι» που είχαν στα χέρια τους, δεν ήταν και τόσο εύκολο, ούτε και πάντα ευχάριστο, αφού τα μωρά δεν έδιναν μόνο χαρά, αλλά και τεράστια κούραση.

Οι γερμανικές αρχές προστασίας του παιδιού, όπως αναφέρει το περιοδικό Spiegel, αποδοκιμάζουν το τηλεοπτικό σόου, ενώ και οι πολιτικοί έχουν μπει στη συζήτηση, καθώς το θέμα έχει κυριαρχήσει στη Γερμανία.

Οι φωνές για να ματαιωθεί η προβολή του τηλεπαιχνιδιού είναι πάρα πολλές, ωστόσο το γερμανικό συμβούλιο για την τηλεόραση δηλώνει πως δεν μπορεί να υπάρξει απαγόρευση, καθώς αυτό θα συνιστούσε λογοκρισία.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

EKRHTΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις προσλαμβάνει το σκάνδαλο των βουλευτικών εξόδων στη Βρετανία με την Daily Telegraph να αποκαλύπτει ότι εννέα υπουργοί πλήρωσαν με χρήματα των φορολογούμενων προσωπικές λογιστικές τους υποθέσεις. Σε δεινή θέση ο Γκόρντον Μπράουν, δυναμώνουν οι φωνές για πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Η πολιτική ζωή στη Βρετανία στροβιλίζεται εδώ και ημέρες γύρω από το σκάνδαλο των βουλευτικών εξόδων που έφερε στο φως η Daily Telegraph, παραλαμβάνοντας τα στοιχεία-φωτιά από πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων που πρόσκειται στους Τόρις.
Η εφημερίδα συνεχίζει το μπαράζ αποκαλύψεων, τα σύννεφα πυκώνουν πάνω από Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και τα τρίτα των Βρετανών να ζητούν από τον Γκόρντον Μπράουν πρόωρες εκλογές.

Μέσα από τις σελίδες της Daily Telegraph έχουν έλθει στο φως επιβαρυντικά στοιχεία για περισσότερους από 200 βουλευτές.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων οδηγήθηκε σε παραίτηση, ένας υπουργός της κυβέρνησης Μπράουν αποχώρησε, δύο βουλευτές αποπέμφθηκαν από το κόμμα και τέσσερις άλλοι δήλωσαν ότι θα κατέλθουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ταυτόχρονα, πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις συνεχείς αποκαλύψεις και τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία.

Με τους επικριτές του μπαράζ αποκαλύψεων συντάχθηκε και η εφημερίδα Independent, αναφέροντας ότι κινδυνεύει να διαβρωθεί η δημοκρατία

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟ praktor007.blogspot.com


















ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ -ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ- ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΩ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ..
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ...

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ..ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 007 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ..

ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ

Δώδεκα καλλίγραμμες κοπέλες διαγωνίζονται στα φετινά Playmate, που θα πραγματοποιηθούν στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» και θα μεταδοθούν ζωντανά από το Star στις 21:00.

Παρουσιαστές η Ελεωνόρα Μελέτη και ο Μίλτος Μακρίδης.

Οι δώδεκα καλλίγραμμες φιναλίστ θα παρελάσουν με αποκαλυπτικά μαγιό και βραδινά σύνολα για να διεκδικήσουν έναν από τους τέσσερις, εγκεκριμένους από τη διεθνή διοργάνωση, τίτλους: “Playmate 2009”, “Super Star”, “Playgirl”, “Αναπληρωματική Playmate 2009”.

Τα καλλιστεία αυτά αποτελούν αφετηρία μιας επιτυχημένης καριέρας στο μόντελινγκ ή γενικότερα στα ΜΜΕ (Κάτια Ζυγούλη, Βάσια Λόη, Ιωάννα Λίλη, Χρυσάνθη Ντάφλα, Βιβή Τσιάμη, Έλσα Τόλη, Νάταλι Θάνου, Γκρέτα Τσέτη).

Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

... ένα αστέρι στη Hollywood Walk of Fame, ο Michael Bolton έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική βραδιά.

...ΕΧΕΙ πουλήσει πάνω από 53 εκατομμύρια δίσκους, έχουν κερδίσει πολλαπλά βραβεία Grammy ως τον καλύτερο άντρα τραγουδιστή κι αμέτρητες άλλες διακρίσεις, που έχουν κερδίσει ένα αστέρι στο Δρόμο των Διασήμων στο Hollywood.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

«Ιστορική αυτοκριτική για τις μειονότητες» χαρακτηρίζουν πολλές τουρκικές εφημερίδες τα όσα είπε το Σάββατο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για «εκδίωξη από την Τουρκία, όσων είχαν διαφορετική εθνική ταυτότητα στο παρελθόν», πράγμα που ο ίδιος κατονόμασε, ως «αποτέλεσμα φασιστοειδούς αντίληψης».

Μιλώντας στο τοπικό συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στο Ντούζτζε, ο Ερντογάν υπογράμμισε την ανάγκη ξένων επενδύσεων στην Τουρκία και επέκρινε όσους εναντιώνονται σε αυτές.
«Είναι τόσο απλό να λέμε χάνουμε την Τουρκία, επειδή το παγκόσμιο κεφάλαιο που κάνει επενδύσεις στη χώρα μας προέρχεται από τη μία ή την άλλη θρησκεία»;

Το ερώτημα αυτό έθεσε ο Ερντογάν και συνέχισε: «Επί χρόνια, στη χώρα αυτή έγιναν κάποια πράγματα. Εκδιώχθηκαν όσοι είχαν διαφορετική εθνική ταυτότητα. Μήπως βγήκαμε κερδισμένοι; Θα πρέπει να το σκεφτούμε. Αλλά κανείς δεν κάθισε να σκεφτεί με ψυχραιμία. Αυτό, στην πραγματικότητα ήταν αποτέλεσμα φασιστοειδούς αντίληψης. Στο λάθος αυτό, ορισμένες φορές υποπέσαμε και εμείς, αλλά όταν σκέφτεται κανείς με ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται και λέει, τι λάθη κάναμε».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ

Το βραβείο καλύτερης ταινίας έλαβε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας», που συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, και συγκεκριμένα στο Τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα».

Γραμμένη και σκηνοθετημένη από το Γιώργο Λάνθιμο, γεννημένο στην Αθήνα το 1973, η ταινία δείχνει τη λειτουργία μιας δικτατορίας στην κλίμακα της πυρηνικής οικογένειας, όπου ο διανοητικός χειρισμός, η μόνιμη απειλή, η διαστροφή της γλώσσας και το ψέμα (τα παιδιά θα φθάσουν σε ηλικία να φύγουν όταν θα πέσουν οι κυνόδοντές τους, τους λένε) είναι καθημερινά.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο και την αποστασιοποίησή του από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος!
Δήλωσε ομως πως θα διατηρήσει τις μετοχές που κατέχει παραχωρώντας το δικαίωμα ψήφου στον Νίκο Πατέρα.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...





























ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...
ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ..ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΗ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ 2 ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ"...
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΟΤΙ ΤΑ BEACH BAR ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ, ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (φαγητ'ο, διασκεδαση) ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ?

ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ...

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ή ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΞΥΠΝΗΣΕ" Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ

Σεισμικές δονήσεις στη βόρεια Ελλάδα, κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, εκ των οποίων δύο ήταν ισχυρές.

Ο ένας σεισμός έγινε στις 19.17και σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ήταν 5,1 Ρίχτερ. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 70 χιλιόμετρα βόρεια της Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκαν και άλλες σεισμικές δονήσεις με το ίδιο επίκεντρο. Η ισχυρότερη από αυτές ήταν μεγέθους 4,1 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 17.29 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο σεισμολόγος στο ΑΠΘ Μανώλης Σκορδίλης τα επίκεντρα των δύο δονήσεων εντοπίστηκαν κοντά στην πόλη Βαλάντοβο της ΠΓΔΜ.

Και οι δύο σεισμοί έγιναν αισθητοί στη Θεσσαλονίκη, στους νομούς Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας, Πιερίας και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να αναφερθούν ζημίες.

UFO

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ YAHOO.COM ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ..!

ΤΑ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ





















ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ...ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΡΙΑΛ...

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ" ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΡΟΤΗΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΟΙ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ξέρουν να "πετούν" από λουλουδι σε λουλουδι, από δεδρο σε δένδρο, από ελιά σε ελιά, ανάμεσα στα σοκάκκια της πόλης και να διασπύρουν ειδήσεις...

Με ένα απλό ΣΙΜΟΣε να σε λέω, και μερικές χιλιάδες ευρώπουλα, σε χρόνο ρεκόρ, μπορούν αυτοί που μπορούν να αΣΙΜΟνουν να δώσουν εντολές -ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ το κάνουν- και να σε στολίσουν σε χρόνο ρεκόρ ως ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΛΕΣΒΙΑ, "ΑΔΕΛΦΗ", ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΠΑΣΟΚτσή ΦΑΣΙΣΤΑ, ανάλογα τα Γκεμπελικά σχέδια των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ στενοκέφαλων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ -ΝΟΜΙΖΟΥΝ- ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ...
ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...
Με ένα ΣΙΜΟΣε να τα λέω ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ...!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥΣ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΕΙΜΑΣΤΕ 1000 +13....
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...!