PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταίο Αντίο στον κυρ-Αλέκο


Φτωχότερη η Πιερική δημοσιογραφία με την απώλεια του Αλέκου Τσούφλια ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών, έχοντας αφήσει πλούσια δημοσιογραφική, συνδικαλιστική και πολιτική παρακαταθήκη

Πλήρης ημερών, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και εκδότης του «Μακεδονικού Αγώνα», Αλέξης Τσούφλιας. Ο κυρ-Αλέκος, όπως είχαμε το ελεύθερο να τον αποκαλούμε, το τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία και ζούσε στο σπίτι του, μαζί με την κόρη του και κυρίως τα εγγόνια του που υπεραγαπούσε.


Συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, αποχαιρέτησαν τον κυρ-Αλέκο χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παντάνασας στα Καταφυγιώτικα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Το επικήδειο, εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και Πρόεδρος της ΜΕΚ, Ζήνωνας Σατραζέμης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική διαδρομή του Αλέξη Τσούφλια στην δημοσιογραφία, αλλά και στη διατήρηση της Καταφυγιώτικης παράδοσης.
Όλοι εμείς που είχαμε τη χαρά να τον γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί του και να τον συμβουλευτούμε, ευχόμαστε στους οικείους του την εξ’ ύψους παρηγορία.

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011.


Το προεδρείο της Ένωσης συνεχάρη την κ.Μαυρίδου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φώτης Δημήτρης, ο αντιπρόεδρος κ. Μπουκλής Κω/νος , ο γραμματέας κ. Παλάσκας Μιχαήλ, ο ταμίας κ. Λιμπανοβνός Παναγιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χασιώτης Χρήστος και η κ. Γκολέμα Ελένη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία των αστυνομικών εξέθεσε στην αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων ανέφεραν το πρόβλημα της έγκρισης των δαπανών της υπηρεσίας από το ελεγκτικό συμβούλιο, το θέμα της επισκευής και συντήρησης των οχημάτων και μισθολογικά ζητήματα για τους νεοπροσληφθέντες αστυνομικούς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους και αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία και στήριξη των αιτημάτων τους.

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ- ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Λαγδάρης Βαγγέλης έδωσε βροντερό παρών στην κατάληψη των διοδίων στην Λεπτοκαρυά.

Άφαντοι οι Δήμαρχοι στην κατάληψη των διοδίων της Λεπτοκαρυάς.




"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ .

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 7Η ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Μια ακόμη πετυχημένη παρουσία στην 7η κλαδική Έκθεση Ζωοτεχνία, την μεγαλύτερη και πιο σπουδαία έκθεση της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας στην χώρα μας, πραγματοποίησαν οι Πιερικές επιχειρήσεις του χώρου αυτού, που επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά τον κανόνα στον ρόλο που διαδραματίζουν.
Η 7η Ζωοτεχνία, η έκθεση της Κτηνοτροφίας και της Πτηνοτροφίας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών που έσπευσαν από κάθε σημείο και κάθε γωνιά της χώρας να την επισκεφτούν, από την Πέμπτη 3 μέχρι και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, αποδεικνύοντας την δυναμική και την τεράστια προοπτική του κλάδου αυτού, που συνεχίζει να μην αναγνωρίζεται όπως θα έπρεπε.
Οι επιχειρήσεις από την περιοχή μας, που και φέτος συμμετείχαν στην 7η Ζωοτεχνία, που πραγματοποιήθηκε στους γνωστούς χώρους της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ των άλλων, ήταν:
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
ΤΟΚΑΣ Α.Ε.

ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Με μεγάλη λαμπρότητα και μαζική συμμετοχή του κόσμου τιμήθηκαν σήμερα στην Κατερίνη οι Κρήτες Μακεδονομάχοι που έπεσαν μαχόμενοι για την ελευθερία της Μακεδονίας.

Σήμερα όλοι στις 3.00 μ.μ στα διόδια της Λεπτοκαρυάς.

Η δεξίωση του Επιμελητηρίου Πιερίας στην Κατερίνη.


Έρχονται τα κέδρα στο Λιτόχωρο.

Ετοιμάζονται πυρετωδώς από τώρα και μαζεύουν τα κέδρα.