PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΙΤΗΣ Ή ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ;;; ΈΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΨΗ (ΦΩΤΟ) ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!

Ο τώρα ...καταλληλότερος χειροκροτεί τον τότε ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΙΤΗ!
Τότε που η ξεφτίλα του ΕΥΡΩ μας έχει ρίξει στα τάρταρα πλέον κι αυτοί αλλού παίζουν ...φλογέρα!
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙ Ο ΤΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ...ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ!
ΚΟΥΙΖ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ;;;
Ο ΤΟΤΕ, Ή Ο ΤΩΡΑ;;;
ΣΗΜΙΤΗΣ Ή ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ;;;
ΈΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!

PIERIA -GR...ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ?

Ριαλιτοπρωταγωνίστρια με πλούσια σιλικονάτα προσόντα, έβαλε τα κόκκινά της, μέσα κι έξω, και πέταξε τα μάτια όλων... έξω.!

Μπορεί συνήθως η Chloe Sims να εντυπωσιάζει με το ανυπέρβλητα τεράστιο μπούστο της, ωστόσο αυτήν την φορά τα καυτά αποκαλυπτήρια έγιναν πιο χαμηλά, κάτω από το κοντό φόρεμα της wannabe dj Chloe.!

PIERIA -GR...ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ 50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

PIERIA -GR...ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

PIERIA -GR...ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ..ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ..

PIERIA -GR ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

Από τότε που τη γνωρίσαμε την έχουμε ερωτευτεί…

Και από ότι φαίνεται τους λόγους δεν χρειάζεται να τους εξηγήσουμε.
Απαράμιλλη ομορφιά, σέξι κορμί και διαπεραστικό σαγηνευτικό βλέμμα που «παγώνει» όποιον και να την κοιτάξει.

Η Catalina Otalvaro, γεννημένη στην Κολομβία πριν από 19 χρόνια αποτελεί σήμερα ένα από πιο «καυτά» μοντέλα της Κολομβίας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι μιλούν για την απίστευτη ομοιότητά της με τον άγγελο της Victoria’s Secret, Adriana Lima.

H Catalina είναι ιδιαίτερα περιζήτητη στις φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων, όπως αυτή που ακολουθεί. Απολαύστε την…


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών των Χανίων στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου της πόλης.


Τα τρόφιμα συγκέντρωσαν χθες οι ... εθελοντές του Δήμου Χανίων έξω από super market της πόλης. Στο μεταξύ, οι εθελοντές του Δήμου Χανίων προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και στην καταγραφή των απόρων πολιτών, οι οποίοι θα μπορούν να ωφεληθούν από την επικείμενη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΚΩΣΤΑ ΡΕΧΑ....
ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΙΕΡΙΚΑ ΜΜΕ! ΟΚ ΦΙΛΕ... ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ....
ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΝΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΨΙΧΟΥΛΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ;;;
ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΤΗΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ...ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΑΣ) ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΑΕΙ ...ΑΛΛΟΥ

Μου είπε κάτι ένα "πουλάκι" που κινείται εκεί έξω στην αγορά της Πιερίας.... Τι μου είπε; Μου είπε πως τα κόζια εκεί έξω δεν έχουν ανάγκη την διαφήμιση και πως κάνουν εκείνοι το καλύτερο για να πάνε καλά οι επιχειρήσεις τους.... Και ξέρετε τι έκανε εκείνο το ...πουλάκι μέχρι πριν λίγο; Ως κορόιδο έδινε τα ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ εκεί έξω σε μερικές δεκάδες επιχειρηματιών.... ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΛΕΜΕ... Και τώρα που τους ζήτησε διαφήμιση για ένα μέσο που είναι στα χέρια του, εκείνοι; ΚΕΛΑΪΔΟΥΝ .... ΚΛΈΦΤΙΚΑ!
Και ξέρετε τι έκανε το πουλάκι μου;
Άρχισε και σπρώχνει τους ΠΙΕΡΙΕΙΣ να ψωνίζουν από την ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;
ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ...
ΚΑΙ ΤΟ PIERIA-GR ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.... ΚΙ ΕΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ!!!
ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ...ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΑΣ) ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΑΕΙ ...ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΪΔΙΣΕΙ....

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ! ΖΗΤΩ Η ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ


pieria-gr Όταν διαβάζω τέτοια θέματα μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η ...πιτσιρικάδα μας της τρίτης ηλικίας. Στηρίζω τους ανθρώπους της γειτονιάς αυτής και ...τέρμα! Εμείς εδώ είμαστε από πάντα και πάντα μαζί τους!



Η κοπή της Βασιλόπιτας 2012  της Ένωσης Συνταξιούχων Ελεύθερων Επαγγελματιών Πιερίας
Στις 7 - 1 - 2012 έγινε η εκδήλωση κοπής της πίτας που είναι και γιορτή του σωματείου μας, στην αίθουσα του Κέντρου ΠΙΕΡΙΔΑ, σε μια πολύ ζεστή και απαλή ατμόσφαιρα, όπου τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου γλέντησαν με την καρδιά τους σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφήνοντας έτσι τα τόσο πολλά προβλήματα που μας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό και που δεν λένε κάποτε να τελειώσουν.
Αυτές οι εκδηλώσεις που κάνουμε είναι μια όαση στην μαυρίλα των καιρών που περνάμε όλοι μα ιδιαίτερα εμείς οι συνταξιούχοι.
Στη γιορτή μας αυτή βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι όλων των βουλευτών και του Δημάρχου.
Βρέθηκαν με την παρουσία τους και την καλή τους καρδιά, η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου και η κ. Βελόνη αντίστοιχα, επίσης ο διοικητής του νοσοκομείου μας κ. Φαρμάκης Αστέριος.
Τόσον οι εκπρόσωποι όσον και οι παρόντες επίσημοι της εκδήλωσής μας, ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά υγεία και κουράγιο για την αντιμετώπιση της κρίσης που περνάμε.
Ο πρόεδρος του σωματείου αναφερόμενος στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε, ευχήθηκε πρώτα υγεία, ευτυχία και καλή δύναμη μέχρι να δούμε φως στο τούνελ.

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ..

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ..

50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ..


Τα έβαλε και με τα ΜΜΕ λέγοντας πως είναι...δικαστήρια: "Εμένα με είδατε στο ειδώλιο;" είπε χαρακτηριστικά.


ο Φίλιππος Πετσάλνικος τα έβαλε με τους υπουργούς που ασχολούνται με την εφεδρεία λέγοντας πως πρέπει να πάψει να ακούγεται η λογική ότι ... όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι. Υποστήριξε με θέρμη τον Γιώργο Παπανδρέου και τα όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια: "Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει. Του είχα πει πως με ορισμένα πρόσωπα έκανε λάθος. Αλλά έδωσε αγώνα.".

Τα έβαλε και με τα ΜΜΕ λέγοντας πως είναι...δικαστήρια: "Εμένα με είδατε στο ειδώλιο;" είπε χαρακτηριστικά.

Τα έβαλε και με τους βουλευτές που όπως άφησε να εννοηθεί, απείλησαν τον Γιώργο Παπανδρέου για το δημοψήφισμα:! "Θέλετε να μάθετε τι του είπα του Παπανδρέου; Καλύτερα να σε ρίξουν μέσα στη Βουλή, για να καταλάβει ο κόσμος!"

Τα πατατάκια του Κάραβελ τάραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Ο... υπουργός Οικονομικών όντας τόσε ώρες νηστικός φώναξε τον σερβοτόρο και του έφερε πακέτα πατατάκια για να ξεκελάσει την... πείνα του.

Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.


"Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με... την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Οι νεαροί λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου πήγαν στο εστιατόριο "Λούκουλος" στην οδό Κοραή κι άρχισαν να πετούν πετρες, αυγά και γιαούρτια.
Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη, ενώ οι νεαροί έγιναν "καπνός"

.
Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ..

ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ....Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ....

Πρώτο Θέμα

Πιερικός Αρχέλαος – Νέα Κηφισιά 69 - 84

Ακόμη μία ήττα για τον Πιερικό Αρχέλαο, αφού έχασε στην Κατερίνη από την ομάδα της Νέας Κηφισιάς με 69-84. Λίγο μετά την αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα, για το οποίο προσπαθούσαν διαρκώς. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου το ανέστρεψε με μικρή διαφορά, χωρίς όμως διάρκεια.

Στο παιχνίδι διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μπήτης, Παφίλης και Πανταζής.
Τα δεκάλεπτα: 13-23, 42-38, 56-57, 69-84.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Μποχωρίδης, Μπεχλιβάνης 3, Πανάρας 22, Δαμαλής, Μπουρδάνος 7 (1), Σταμπουλής 3, Μαλτέσιος 13, Μάρτζος 7 (1) , Φουτσιτζής 9 (1) , Μαρμαρινός 5.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Νικητάκης 30 (2), Μοσχοβίτης 5, Διαμαντόπουλος 3, Κόκκαλης, Μενουδάκος 4, Σιούτης 6 (2), Κουκουνιάς 16 (1), Πετροδημόπουλος 11, Κολώκας 9 (1).
Τα αποτελέσματα: ΟΦΗ - Αρκαδικός 64-62, ΑΕΚ - Αμύντας 74-64, ΑΕΚ Άργους - Δόξα Λευκάδας 55-80, Λαύριο - Ερμής Λαγκαδά 75-67, Παγκράτι - Απόλλωνας Π. 60-69, Πανερυθραϊκός - Πανελευσινιακός 59-69, Πέραμα - Ίκαροι Σερρών 62-68.
Η βαθμολογία: Πανελευσινιακός 25, Απόλλων Πατρών 24, ΑΕΚ 24, Λαύριο 23, Ίκαροι Σερρών 22, ΟΦΗ 22, Αρκαδικός 21, Ερμής Λαγκαδά 21, Πέραμα 21, Νέα Κηφισιά 21, Δόξα Λευκάδας 21, Πανερυθραϊκός 20, Παγκράτι 19, Πιερικός Αρχέλαος 19, Αμύντας Δάφνης 19, ΑΕΚ Άργους 14.
Η επόμενη αγωνιστική (15η, 21/1): Δόξα Λευκάδας - Λαύριο, Ερμής Λαγκαδά - Πέραμα, Αμύντας - ΑΕΚ Αργους, Ν. Κηφισιά - ΑΕΚ, Αρκαδικός - Πιερικός Αρχέλαος, Απόλλων Πατρών - ΟΦΗ, Πανελευσινιακός - Παγκράτι, Ίκαροι Σερρών - Πανερυθραϊκός.

Και στην ιστοσελίδα: www.pierikosbc.gr

κ.Γιάννης ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


κ.Καζταρίδης έχει ασχοληθεί και ερευνήσει συστηματικά για την Κατερίνη εκδίδοντας μάλιστα τους 2 τόμους –Λευκώματα τα:
· ΚΑΤΕΡΙΝΗ από την μικρή κώμη στην πολύτροπη πόλη
· ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο τόπος – Οι άνθρωποι...
Μια που το 2012 είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Κατερίνης, δεν υπήρχε καλύτερος ομιλητής από τον κ.Καζταρίδη να μας παρουσιάσει το θέμα του «100 Χρόνια Ελεύθερης Κατερίνης» Μέσα από
προβολή εικόνων και ζωντανού λόγου, οι ακροατές της Σχολής Γονέων θα έχουν την χαρά να απολαύσουν τον διακεκριμένο ομιλητή την προσεχή Δευτέρα 16-1-2012 στις 19:00 στο Συνεδριακό κέντρο της πόλης (ΕΚΑΒΗ)
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πρόγραμμα της Σχολής Γονέων περιλαμβάνει 10 ομιλίες από όλους τους επιστημονικούς κλάδους και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 2 Απριλίου. Η είσοδος όπως πάντα είναι Ελεύθερη

Η ομαδάρχες του λένε πως θα είναι υποψήφιος...


Η δήλωση του Βενιζέλου "είμαι παρών, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς", διαβάζεται σαν χρησμός της Πυθίας.
Δηλαδή και...με το "παρών" δεν κλείνει τη πόρτα της υποψηφιότητά του, -όπως λένε οι ομαδάρχες του- αλλά και με το "δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς", δηλώνει την διάθεσή του να μην είναι υποψήφιος.
Στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που σας είπαμε από την αρχή.
Ελιγμός, που του δίνει την δυνατότητα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του...

Στηρίζω την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Εκλογή από τη βάση. Εγγυητής ο Παπανδρέου ...


Ο Λοβέρδος έκανε τον δικό του απολογισμό από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου.
Απέφυγε να σχολιάσει το "δημοψήφισμα", λέγοντας ότι "δεν ... έχει νόημα να αναφερθώ σ΄αυτό. Πρεπει όλοι να απολογηθούμε στο λαό, για να κριθούμε με τρόπο πλειοψηφικό. Αν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ., θα χρειαστεί όλο το 2012 για να καταλάβει τι της γίνεται.
Εμείς σε 2 χρόνια σηκώσαμε τα βάρη και τα λάθη 37 χρόνων.
Στηρίζω την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Εκλογή από τη βάση.
Εγγυητής ο Παπανδρέου"...

Παρά τη διαφωνία του, απέφυγε τη ρήξη και σύρεται πίσω από τη πρόταση Παπανδρέου.


Κι όχι μόνο. Αφήνει και... υπονοούμενα ότι μπορεί να μην είναι υποψήφιος (που κανείς βέβαια δεν το πιστεύει από έναν τέτοιο βουλιμικο για εξουσία τύπο) .
Ολοι οι άλλοι δελφίνοι τάχθηκαν ευθέως υπέρ της πρότασης Παπανδρέου που περνάει πανηγυρικά.
Η πρώτη μερα της συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σφραγίστηκε με την ήττα Βενιζέλου...

Αποσβολωμένα τα ντόμπερμαν δεν ξέρουν τι να πουν μετά το σκηνικό ρήξης που κατασκεύασαν...



Στο πρώτο πολιτικό συμβούλιο, κραύγαζαν όλοι μαζί με σημαιοφόρο τον Ντερμπεντερή "ηττήθηκε, ηττήθηκε ο Παπανδρέου". Σήμερα που να τολμήσουν να πουν οτι νίκησε. Και πέρασε πανηγυρικά τη πρόταση του.
"Τελικά δεν έγινε ρήξη - όπως από... χθες καλλιεργούσαν στο ΜΕGΑ μαζί με τις εφημερίδες του Ψυχάρη- ", είπε απογοητευμένος και καταφανώς καταβεβλημένος - το χε παρει και προσωπικά, ο αφελής- Χασαποπουλος.
Γενικά δεν ήξεραν τι να πουν και μετά απο 2 σχολιάκια πέρασαν στο ναυάγιο της Ιταλίας...

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.



O Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ξεκίνησε με σφοδρή επίθεση προς Λουκά Παπαδήμο! "Λυπάμαι που εμείς που φωνάζαμε για το... μνημόνιο, δεν μας άκουσαν. Είχαν το αλάθητο του πάπα, δεν άκουγαν ούτε τους βουλευτές. Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ. Θα συνεχίσουμε με υποψήφιους που συμπεριφέρονται ως κομματάρχες;

Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι το πρόβλημα ενός προσώπου, όποιου και εάν εκλεγεί. Είναι συλλογικό, Σήμερα, ο καθένας έχει το δικό του ΠΑΣΟΚ στο μυαλό του.

Ο Σταύρακας συνεχίζει ακάθεκτος την παραπληροφόρηση.



Μετά έχει άδικο ο Παπανδρέου, που τον παράλαβε και σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο?
Ο Σταύρακας συνεχίζει ακάθεκτος την παραπληροφόρηση. Κάθε μέρα οι κατασκευές στο MEGA και... στις εφημερίδες του (ΒΗΜΑ και ΝΕΑ) προκαλούν το κοινό.
Τα σκηνικά καταρρέουν. Κι αυτός ετοιμάζεται γι' άλλα...

Θα συλλάβει κανείς τον Πέτρο Κωστόπουλο ; έγραφε ο τίτλος της ανάρτησης του www.dejavu.gr


πριν τα Χριστούγεννα, όπου σύμφωνα με καταγγελίες ο κ. Κωστόπουλος είχε... αφήσει τους πάντες απλήρωτους και χωρίς δώρο των Χριστουγέννων.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκαπούλαρε την σύλληψη θυσιάζοντας μερικά φράγκα από το κομπόδεμα, αλλά έχει αρχίσει να μοιράζει πέτσινες επιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Παρ ότι φαίνεται ότι είναι στο παρα 5' να υπαχθεί στο...
Chapter 11 (U.S.A Bankruptcy Code), δείχνει να μη χάνει το κέφι του παρουσιάζοντας τη μεταμεσονύχτια εκπομπή του.
Ίσως έχει πάρει μαθήματα από το Λάκη Γαβαλά...
adena-gr.blogspot.com

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Καρφί του Σαββατοκύριακου», διακόσιες απολύσεις ζήτησε από τη διοίκηση του Mega


σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο μέτοχος του καναλιού Γιώργος Μπόμπολας, που έχει ... συνειδητοποιήσει ότι, αν δεν γίνουν άμεσα περικοπές, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη βιωσιμότητα του σταθμού.

Στο αίτημα Μπόμπολα υπήρξε ήδη η πρώτη αντίδραση από τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί στο ακέραιο το αίτημα του μεγαλομετόχου. Γι’ αυτό και ο διευθυντής ειδήσεων κατέθεσε αντιπρόταση για περίπου 70 απολύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

«Eχουμε πολλούς μελλοντολόγους στο κόμμα και η χώρα πολλούς φλύαρους δημαγωγούς» ...


Αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές μέσα από τις διαδικασίες που αρχίζουν εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, νωρίτερα, δεν... ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος.

Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τις εκλογές τόνισε ο κ. Λοβέρδος, αρκεί να προχωρήσουμε με συνέπεια και θάρρος, όπως το κάναμε και τους προηγούμενους 26 μήνες.

Τάχθηκε υπέρ της πρότασης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τόσο σχετικά με τη διαδικασία όσο και με το χρονοδιάγραμμα και απέρριψε κάθε πρόταση που δεν θα προέβλεπε προσφυγή στην κομματική βάση.

Ο κ. Λοβέρδος απένειμε τα εύσημα στον κ. Παπανδρέου για την περίοδο της διακυβέρνησής του και τόνισε ότι «όποιος θέλει να αφαιρέσει όλα αυτά, κάνει μεγάλο λάθος». Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση άλλων στελεχών.

Είπε ότι είναι μεγάλο λάθος να μιλάμε για το σήμερα και το αύριο και να προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε τι έγινε χθες. Έχουμε πολλούς μελλοντολόγους στο κόμμα, τόνισε και η χώρα έχει πολλούς φλύαρους δημαγωγούς.

Ο υπουργός Υγείας, παρά τη θετική αποτίμηση της διετίας που έκανε, αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση φοβήθηκε να εναρμονίσει το κυβερνητικό έργο με τον πολιτικό λόγο του Κινήματος, κάτι που οδήγησε στην απώλεια της πολιτικής ηγεμονίας από το ΠΑΣΟΚ. Και πρόσθεσε ότι «πρέπει να επανακτήσουμε το καλό ΠΑΣΟΚ».

Ανέφερε επίσης ότι μετά τις εκλογές, σε κάθε περίπτωση, ο βασικός πυλώνας της επόμενης κυβέρνησης πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ, ενώ εξέφρασε φόβους ότι η όποια νέα κυβέρνηση μπορεί να χάσει όλο το 2012 μέχρι να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Σχετικά με την εισοδηματική πολιτική τόνισε ότι πρέπει να δοθεί βάρος στην αναθέρμανση της οικονομίας, τονίζοντας ότι με περαιτέρω περικοπές και το 2013 δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Θα κάνουμε περιστολή δαπανών το 2012, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς αναθέρμανση της οικονομίας.

μηδενί "συμφορά" ονειδίσεις...... κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον...



Γιατί θυμηθήκαμε νυχτιάτικα τον, "υπέρ αδυνάτου" λόγο του Λυσία? Γιατί διαβάσαμε το πως υποδέχθηκε ο Λυριτζής τον Αυτιά (ερώτηση από την REAL NEWS): " Να ευχηθούμε στον Γιώργο Αυτιά καλό ξεκίνημα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, στην... υπηρεσία της ενημέρωσης του πολίτη".
Έπαρση? Ή απλά φόβος για το μέλλον που είναι αόρατον?...

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες


και στο τραπέζι θα βρεθεί ο κατώτατος μισθός, τα δώρα και το πάγωμα των ... μισθολογικών ωριμάνσεων.

Η ΓΣΕΒΕΕ προτείνει πάγωμα μισθών για δύο χρόνια και ζητάει να πρέπει να μειωθεί κατά 10% το μη μισθολογικό κόστος, κάτι που θα ωφελήσει και τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Το αίτημα για πάγωμα μισθών για τρία χρόνια επανέλαβε και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), ενώ η ΓΣΕΕ, μέχρι στιγμής συζητάει μόνο τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προχωρήσει σε απεργίες σε περίπτωση που τεθεί θέμα κατάργησης των δώρων.

Και κάποια από αυτά στοιχίζουν μία μικρή περιουσία!