PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΟΝ

ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.

ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ -ΜΑΛΕΖΑ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.

ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ...

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
"ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΣΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
"ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ 50% ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ..." ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ... ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!!

Της ...κάρτας γίνεται στα μαγαζιά εκεί έξω στην Πιερία μου... Σ αυτό τον πάγκο, Δημήτρης Κεραηλίδης, Μαρία Σωτηριάδου και Μαρία Τσομπανοπούλου κι οι τρείς υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Σάββα Χιονίδη για τον Δήμο Κατερίνης. ΆΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ;;; χαχαχαχαααααα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ

Θανάσης Μπίντας Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας του συνδασμού Κυριάκου Βελόπουλου “ Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις”



Ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού  “ Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις”  πραγματοποιεί ολοήμερη επίσκεψη στην Πιερία. Αρχίζοντας από τον Κολινδρό και το Αιγίνιο, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πόλη της Κατερίνης  όπου περιηγήθηκε  στο κέντρο και συνομίλησε με πολίτες  και δημοσιογράφους  που συνάντησε τυχαία στον πεζόδρομο της πόλης. Το στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυράκου Βελόπουλου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Ν. Πιερίας Θανάση Μπίντα και τους υποψηφίους του συνδυασμού.

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΣΙΟΒΟΥΛΟΣ...

ΕΤΣΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΊ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΕΡΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ...!!!
ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ....!
ΚΟΥΡΚΟΥΤΣΙΟΒΟΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΣΟΥΠΑ...!!!! 

ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΟΚ..!

Οι περιπτερούχοι της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του Νομού συμμετέχουν στην απεργία που αποφάσισαν 80 δευτεροβάθμια σωματεία από 45 νομούς της χώρας. 
Η απεργία αφορά περίπτερα και ψιλικατζίδικα.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ
ΟΙ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΟΥΤΕΣ...!!!!!
Ε ΜΕΡΕΣ ΑΚΑΠΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ....
ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ? 

Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΠΕ

ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ 
ΤΟΥ Γ.Α.Π.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ...

*** ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΔΕ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ  ..."ΑΞΑΦΝΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΑΠΟΨΕ




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1Ο-2010


  • 7μμ ΠΑΡΑΛΙΑ (Ταβέρνα Κουθουρίδη)
  • 8.30 μμ ΜΥΛΑΛΑΥΚΟΣ –ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Λυμπανοβνός)

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ..ΤΑ "ΝΕΑ" ΧΗΡΑΔΙΚΑ....









ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Το Μοσχοχώρι και την Κάτω Μηλιά επισκέφθηκε και μίλησε με τους δημότες την Πέμπτη, ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Σάββας Χιονίδης, ενώ στη συνέχεια μίλησε στην Κατερίνη, στα ΧΗΡΑΔΙΚΑ.
«Ως Δημοτική αρχή επενδύσαμε στην ενότητα και τη συνεργασία μακριά από ιδεολογικές και κομματικές τοποθετήσεις. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια. Βάλαμε τα θεμέλια για το νέο Δήμο Κατερίνης, κάναμε πράξη όσα δεσμευθήκαμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, υπογραμμίζοντας: «Στα τριάμισι χρόνια της διοίκησής μας πετύχαμε την εξυγίανση του Δήμου. Παράλληλα τα κονδύλια που «φέραμε» στο Δήμο Κατερίνης, ξεπέρασαν τα 169.000.000 ευρώ, για έργα που αλλάζουν τη ζωή μας. Το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2007 – 2010 υλοποιείται σταδιακά και αποτελεί οδηγό νέων μελετών και έργων, για το νέο μεγάλο Δήμο μας». Στα Χηράδικα, ο Σάββας Χιονίδης, μίλησε για το έργο που έχει γίνει στο Δήμο Κατερίνης και επικεντρώθηκε στο κυκλοφοριακό, στις αποχετεύεις, τις πεζοδρομήσεις, το ασφαλτικό και το φωτισμό : «Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήσαμε κυκλοφοριακή μελέτη, την οποία εφαρμόζουμε και έχει δοθεί σε λειτουργία ο δακτύλιος της πόλης, βάζουμε τάξη στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ συστηματικά κατασκευάζουμε πεζοδρόμια αξιοπρεπή για να μπορεί ο πεζός να κινείται με ασφάλεια. Όσον αφορά την αποχέτευση, παραλάβαμε ένα δίκτυο που κάλυπτε μόλις το 55% της πόλης και σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύψαμε το 95% του συνόλου του σχεδίου πόλεως. Τολμήσαμε διανοίξεις δρόμων, προχωρήσαμε σε νέες ασφαλτοστρώσεις, ενώ ακόμη μια μεγάλη και ουσιαστική παρέμβαση που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο φωτισμός του Δήμου, με νέα φωτιστικά εξοικονόμησης ενέργειας, που δημιουργεί παράλληλα αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Ε.Ε.
"ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
 ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ,
ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...
ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ..

"Ολυμπια γη"

Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΝΑ ΓΚΙΜΠΗ ΜΕ  ΤΟΝ 

ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

ΠΗΓΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

169 εκ ευρω


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
"Στα τριάμισι χρόνια της διοίκησής μας πετύχαμε την εξυγίανση του δήμου. Παράλληλα τα κονδύλια που «φέραμε» στο δήμο Κατερίνης, ξεπερνουν τα 169 εκ ευρώ..
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2007 – 2010 υλοποιείται σταδιακά και αποτελεί οδηγό νέων έργων, μελετών και προμηθειών, που ξεπερνούν συνολικά τα 43.000.000 ευρώ.
Ενδεικτικά σας αναφέρω μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιήσαμε και υλοποιούμε :

• το μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στην Κ. Μακεδονία για το Δήμο Κατερίνης το οποίο περιλαμβάνει αρδευτικά δίκτυα και αγροτική οδοποιία ύψους 21.000.000 ευρώ.

Την επέκταση του ΧΥΤΑ 3.800.000 ευρώ.

Έργα αποχέτευσης στην Κατερίνη και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, 11.000.000 ευρώ.

Αναβάθμιση του παλιού και κατασκευή νέου βιολογικού καθαρισμού, ύψους 8.816.260 ευρώ .

Έργα ύδρευσης ύψους 7.000.000 ευρώ

Επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, ύψους 2.500.000 ευρώ.

Έχουμε πετύχει πολύ σημαντικό έργο στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις νέες τεχνολογίες, στην παιδεία και την κοινωνική πρόνοια.

Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης.

Ένα έργο τεράστιας σημασίας. Όσες εκτάσεις έχει ο Δήμος, εντάσσονται στο σχέδιο πόλης. Δίνουμε υπεραξίες σε 2,5 χιλιάδες στρέμματα δημοτικής γης, ενώ 1400 στρέμματα μπαίνουν στο σχέδιο πόλης. Από αυτά 200 στρέμματα θα δοθούν ως αποζημιώσεις στους ανθρώπους στους οποίους οφείλουμε. Αυτές είναι λύσεις οριστικές που παράλληλα δίνουν ένα τεράστιο πλούτο στην πόλη μας ως υπεραξίες".


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,να βάλουμε νέες βάσεις και γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ

Όλα για το Sex.com

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Τι σημαίνει η λέξη Mercedes


Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Τι σημαίνει η λέξη Mercedes;
Παρουσίαση με λίγα λόγια: Το όνομα Μercedes (Μερτσέντες, κατά τους ισπανόφωνους ή Μερσέντε, κατά τους Γαλλόφωνους) είναι γυναικείο όνομα και σημαίνει:

η Χάρις (υποκ. Χαρούλα). Πρόκειται για επιθετικό προσδιορισμό της Παναγίας: Maria de las Mercedes (μτφ: Παναγία, η Μεγαλόχαρη ή η Ελεούσα, Mercedes > Χάρις, Eλεούσα, απ΄ εδώ και το γαλλικό mercie: ευχαριστώ). Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν: «το καινούριο μοντέλο της Χαρούλας» (αντί για το καινούριο μοντέλο της Mercedes) ή “πόσα άλογα έχει η Χαρούλα/Mercedes”; Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται τη λέξη Μercedes ένας Ισπανόφωνος.

NOVAMACEDONIA

NOVAMACEDONIA, μια αξιοπρεπής λύση στο όνομα της FYROM

AΠΟ ΤΟ BLOG UDEMAND!!!


Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων -Μακεδονία του Βαρδάρη -και θα περάσει μαζί με όλα τα άλλα δεινά που "έλουσε" μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ τους Έλληνες χωρίς να ανοίξει μύτη.

Εάν λοιπόν η ονομασία των Σκοπίων πρέπει να περιέχει τη λέξη Μακεδονία τότε -και μόνον τότε- η μόνη αποδεκτή ονομασία θα έπρεπε να...
 είναι το "NOVAMACEDONIA" σε μία λέξη και για όλες τις χρήσεις.

Οι λόγοι είναι πολλοί:

1. οποιαδήποτε άλλη σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονια θα γράφεται αναγκαστικά σε μετάφραση, κάθε φορά για την κάθε χώρα-γλώσσα και τελικά θα παραμείνει σκέτο το Μακεδονία για λόγους πρακτικούς.

2. το "NOVAMACEDONIA" δεν χρειάζεται μετάφραση σε καμιά άλλη γλώσσα καθώς θα είναι κατανοητή από όλους.

3.δεν θα μπορούν να την καπηλευθούν και να χρησιμοποιούν μόνο τη λέξη Μακεδονία αφού θα είναι μία μόνο λέξη και ο κόσμος εύκολα θα την συνηθίσει.

4. προφέρεται εύκολα από όλους.

5. με το όρο NOVA σηματοδοτείται κάποιο καινούριο κράτος σε αντιδιαστολή με την Μακεδονία της Ελλάδας.

6. Αυτή ήταν και η αρχική πρόταση του Πινέιρο που κακώς δεν την δέχθηκε ο Κων. Μητσοτάκης τότε υπό την πίεση της τρομακτικής προπαγάνδας που εξαπέλυσε εναντίον του το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τα παπαγαλάκια του (Στάη, Χαρδαβέλας, Τριανταφυλλόπουλος και λοιποί)

Τουλάχιστον ας επανορθώσει ο γιος του Ανδρέα για την περιπέτεια που μας οδήγησε ο πατέρας του. Ο ΓΑΠ έχει δώσει τα πάντα μέχρι σήμερα στον αμερικανικό παράγοντα, από τον οποίο βέβαια εξαρτάται και η τελική έκβαση του ονόματος.

Ας απαιτήσει κάτι και αυτός απο εκείνους επιτέλους !

http://udemand.blogspot.com/2010/10/blog-post_1086.html

ΛΙΤΟΧΩΡΟ: Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ Η 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ  LEAGUE

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...


Αναστασία Αθ. Μπουλούμη - μιά νέα κι ωραία ΚΥΡΙΑ υποψήφια εκεί στην Περίσταση

Οι Δημοτικές Εκλογές μας αφορούν όλους...


Αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας σημαίνει ψηφίζουμε!


Και η ΨΗΦΟΣ μας έχει ΔΥΝΑΜΗ!


Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μαζί δυναμικά


για έναν καλύτερο τόπο...


για ένα καλύτερο αύριο!!!
 
                            υπογραφή
                Αναστασία Μπουλούμη
 
PIERIA-GR ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΖ...

Το διαζύγιό της έπεσε σαν βόμβα στους κύλους της showbiz... Από τότε οι φήμες οργιάζουν και θέλουν τον σύζυγό της να τη χωρίζει, επειδή την έπιασε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα! ''Μου αρέσει να πειραματίζομαι'' είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Εάν ευσταθούν οι φήμες, φαίνεται ότι ο Jordan Bratman είχε... σοβαρούς λόγους για να χωρίσει τη Christina Aguilera!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των tabloids ο Bratman βγήκε εκτός εαυτού όταν είδε, με τα ίδια του μάτια, τις ερωτικές περιπτύξεις τηςσυζύγου του με την πρώην της Lindsay Lohan, Dj Samantha Ronson.

EUROPA LEAGUE

ΠΛΑΦΟΝ

Με το μισθό που θα καταβληθεί τέλη Νοεμβρίου σε 770.000 δημοσίους υπαλλήλους κάνει "πρεμιέρα" η Ενιαία Αρχη Πληρωμών, η οποία θα βάλει μαχαίρι σε "παράτυπες" αποδοχές.
-Οι μικτές αποδοχές για τους υπαλλήλους των υπουργείων και 13.500 εποπτευόμενων φορέων δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 5.856, 08 ευρώ συνολικά. To ανώτατο όριο φθάνει στις 8436 ευρώ για δικαστικούς λειτουργούς και το κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και στις 6069 ευρώ για τους γιατρους στο ΕΣΥ.
-Απο το μισθό κόβονται παράνομες αποδοχές, ενώ πέφτει ψαλίδι σε αποδοχές για υπερωρίες, επιτροπές και εκτός έδρας.

ΤΟ ΤWITTER ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Η παρακολούθηση της διάθεσης και των σχολίων των χρηστών του κοινωνικού δικτύου twitter, μπορεί να αποκαλύψει μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα και με 90% ακρίβεια, εάν ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο θα παρουσιάσει άνοδο ή πτώση, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ"

Τα ακαδημαϊκά «τζάκια», οι σύζυγοι, οι γιοι και οι ανιψιοί που λαμβάνουν θέσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα από την «πίσω πόρτα» μπαίνουν στο στόχαστρο του υπουργείου Παιδείας που επιχειρεί να εξετάσει τη νομιμότητα εκλογής περίπου 100 πανεπιστημιακών καθηγητών, ενώ έχει ήδη ακυρώσει 15 διορισμούς. Και όλα αυτά την ώρα που εκκρεμούν οι διορισμοί περίπου 800 καθηγητών

Σάββας Χιονίδης: «Η πορεία μας είναι ενωτική. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι μπορούμε»