PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΤΙ ΝΔ ΚΑΙ ....ΑΣΤΑΛΑΒΙΣΤΑ; ΕΒΓΑ ΡΕ........

Δεν έπρεπε η ΕΒΓΑ ρε συ Κεσανλή να δώσει κατι παραπάνω για την ...διαφήμιση;
Δεν έπρεπε να δώσει κανένα γιαουρτάκι κάθ ότι κρίση;;;;
ΑΝΤΕ ρε ΠΑΙΧΤΑΡΆ Κεσανλή;

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ Ο ΓΟΥΡΛΗΣ ...ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το γούρι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ΠΙΕΡΙΑ είναι ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ. Είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης που το αύριο ειναι ΔΙΚΟ του. 
ΓΟΥΡΙ ΔΙΟΤΙ Σ ΌΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ. 
Κουίζ. Με ποιον ειναι στις προσεχείς εκλογες της ΜΑΜΑΣ ΟΝΝΕΔ;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;


ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ......


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΝΟΔΟΣ - ΜΠΑΣΔΑΡΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013
ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ο συγγραφέας πραγματεύεται την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος εξαιτίας της επέμβασης του ανθρώπου. Αρχικά επισημαίνει τους λόγους για τους οποίους ο άνθρωπος αναπτύσσει ενδιαφέρον για ανακάλυψη μορφών ζωής στο σύμπαν, τονίζοντας ιδιαίτερα το αίσθημα μοναξιάς που τον περιβάλλει. Στη συνέχεια, υπογραμμίζει την ομορφιά της ζωής στη γη και την εξέλιξη όλων των ειδών που αναπτύσσονται παράλληλα με τον άνθρωπο, ωστόσο επισημαίνει ότι η έλλειψη σεβασμού απέναντι στη φύση οδηγεί στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Είναι ανάγκη ο άνθρωπος προκειμένου να αποκαταστήσει την επικοινωνία με τη φύση και να ξεπεράσει την μοναξιά του, να απομακρυνθεί από την προσκόλληση του στις νέες τεχνολογίες και να γίνει κοινωνός ουσιαστικής παιδείας και μέτοχος του πολιτισμού. Έτσι, θα αναδείξει τα επιτεύγματα των ανθρώπινων πολιτισμών και θα αποκαταστήσει τη σχέση του με το περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τη «γήινη» μοναξιά του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Όσο η επικοινωνία πυκνώνει με το