PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Οφείλεις να υποκληθείς στη μαγκιά του Σάββα και κυρ Σάββα κι αφέντη τσουτσουλομύτη, για την δημιουργία της Πλατείας Δημοκρατίας. Όμως, για εμάς τους Κατερινώτες είναι το μισό... Ναι, γουστάρω αυτό που έκανε, είναι πανέμορφο, όμως... Όμως θέλω και την Πλατεία Ελευθερίας. Πλατεία της Κατερίνης είναι η Πλατεία Ελευθερίας κι όχι η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ή ΠΛΑΤΕΙΑ ...ΧΙΟΝΙΔΗ! Που από ένα πείσμα δεν μας την φτιάχνει. Για να δείχνει εδώ και δέκα χρόνια πως αυτός είναι κι όχι όλοι μαζί οι προηγούμενοι. Με το να βλέπουμε τα χάλια της Πλατείας Ελευθερίας, αμέσως μας λέει ο Σάββας, να τι θα πάθετε αν δε με έχετε Δήμαρχο. Εγώ θα κάνω τα πάντα γύρω γύρω, εκτός από τα έργα Αμοιρίδη, Τερζόπουλου, Χαραλαμπίδη κλπ κλπ Για αυτό κάτσε ώ Κετερινιώτη καλά... Γιατί;;; Γιατί θα σε αφήσω και πάλι στα χέρια του Αμοιρίδη που έρχεται..... ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Άστο... Κι άλλαααααααα

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΤΙ ΝΔ ΚΑΙ ....ΑΣΤΑΛΑΒΙΣΤΑ; ΕΒΓΑ ΡΕ........

Δεν έπρεπε η ΕΒΓΑ ρε συ Κεσανλή να δώσει κατι παραπάνω για την ...διαφήμιση;
Δεν έπρεπε να δώσει κανένα γιαουρτάκι κάθ ότι κρίση;;;;
ΑΝΤΕ ρε ΠΑΙΧΤΑΡΆ Κεσανλή;

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ Ο ΓΟΥΡΛΗΣ ...ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το γούρι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ΠΙΕΡΙΑ είναι ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ. Είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης που το αύριο ειναι ΔΙΚΟ του. 
ΓΟΥΡΙ ΔΙΟΤΙ Σ ΌΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ. 
Κουίζ. Με ποιον ειναι στις προσεχείς εκλογες της ΜΑΜΑΣ ΟΝΝΕΔ;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;


ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ......


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΝΟΔΟΣ - ΜΠΑΣΔΑΡΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013
ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ο συγγραφέας πραγματεύεται την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος εξαιτίας της επέμβασης του ανθρώπου. Αρχικά επισημαίνει τους λόγους για τους οποίους ο άνθρωπος αναπτύσσει ενδιαφέρον για ανακάλυψη μορφών ζωής στο σύμπαν, τονίζοντας ιδιαίτερα το αίσθημα μοναξιάς που τον περιβάλλει. Στη συνέχεια, υπογραμμίζει την ομορφιά της ζωής στη γη και την εξέλιξη όλων των ειδών που αναπτύσσονται παράλληλα με τον άνθρωπο, ωστόσο επισημαίνει ότι η έλλειψη σεβασμού απέναντι στη φύση οδηγεί στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Είναι ανάγκη ο άνθρωπος προκειμένου να αποκαταστήσει την επικοινωνία με τη φύση και να ξεπεράσει την μοναξιά του, να απομακρυνθεί από την προσκόλληση του στις νέες τεχνολογίες και να γίνει κοινωνός ουσιαστικής παιδείας και μέτοχος του πολιτισμού. Έτσι, θα αναδείξει τα επιτεύγματα των ανθρώπινων πολιτισμών και θα αποκαταστήσει τη σχέση του με το περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τη «γήινη» μοναξιά του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Όσο η επικοινωνία πυκνώνει με το