PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Πως νιώθετε κύριε Υπουργέ σαν φοράτε τη στολή των τιμημένων ΟΥΚ, ή των ΠΙΛΟΤΩΝ μας;;;

Στην τελευταία υπουργική εμφάνιση του με στολή που έφερε διακριτικά των δυνάμεων υποβρυχίων καταστροφών ο Καμμένος, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Έτσι, κι εξ αυτού ο Στρατηγός "τα πήρε" και... Προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, διαφωνεί έντονα με αυτή την εμφάνιση του υπουργού και του γράφει:

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016, Αξιότιμε κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας

Ονομάζομαι Ιωάννης Δρακωνάκης και είμαι Αντιστράτηγος ε.α, επίτιμος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας. Αποστρατεύτηκα το Μάρτιο 2013, που ήταν και η τελευταία φορά, που φόρεσα την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού και τον πράσινο μπερέ του Έλληνα Καταδρομέα.

Αυτήν τη στολή, θεωρώ ότι την τίμησα, όπως μαρτυρούν προιϊστάμενοι, ομοιόβαθμοι, υφιστάμενοι αλλά και κληρωτοί οπλίτες, που κατά καιρούς είχα υπο τις διαταγές μου, καθώς και οι αξιολογήσεις των προϊσταμένων μου.

Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι το διάστημα της θητείας σας ως ΥΕΘΑ, φοράτε αρκετά συχνά στολή, με διακριτικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων και προσφάτως εμφανιστήκατε με διακριτικό ΟΥΚ (Υποβρύχιου καταστροφέα), στο στήθος.

Αυτήν τη στολή θα υπερασπιστώ, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα, απο τα σαράντα σχεδόν χρόνια που τη φόρεσα.

Δεν θα μείνω στο νομικό μέρος, που αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά θα αναφερθώ στην ηθική πλευρά του θέματος θεωρώντας, ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο

Αξιότιμε κ. Υπουργέ με ποιό ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή;

Θεωρείτε, ότι οι υφιστάμενοι σας θα σας θεωρήσουν ¨δικό" τους, επειδή φορέσατε στολή? Θα σας πρότεινα να ρωτήσετε στελέχη όλων των βαθμών και όλων των κλάδων, όχι αυτούς που έχετε δίπλα σας στα Επιτελεία, αλλά αυτούς που περιπολούν στον Εβρο και τα νησιά, ή βρέχονται απο τα νερά του Αιγαίου πλέοντας στην επιφάνεια ή κάτω απο αυτήν, ή αγρυπνούν στις βραχονησίδες ή κάθονται στο πιλοτήριο του F-16 περιμένοντας την εντολή για αναχαίτιση.

Αλήθεια κ. Υπουργέ, πως νιώθετε όταν φοράτε τη στολή;

Αισθάνεστε τα G στο σώμα σας που νιώθουν οι ήρωες πιλότοι μας;

Αισθάνεστε την πίεση του νερού και το άγχος της μοναξιάς του βατραχανθρώπου, που κολυμπά εν καταδύσει με μόνο σύντροφο την πυξίδα και το φόρτο του;

Νιώθετε αυτό που νιώθει ο αλεξιπτωτιστής, όταν περιμένει να ανάψει το πράσινο για να πηδήξει στο κενό απο το αεροπλάνο, βλέποντας απο κάτω του μόνο μαύρο σκοτάδι;

Νιώθετε όπως ο πεζοναύτης, που κατεβαίνει απο το αρματαγωγό στην αποβατική άκατο μεταμεσονύχτιες ώρες στη μέση του πουθενά;

Αισθάνεστε όπως ο πυροτεχνουργός, όταν πλησιάζει να εξουδετερώσει την βόμβα;

Κύριε Υπουργέ,

Μπορείτε εύκολα με την ιδιότητα σας να ζητήσετε ενημέρωση για όλες τις εκπαιδεύσειςαλλά και όλες τις δράσεις και έργα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα διαπιστώσετε πως, όλοι αυτοί που κόσμησαν τους ώμους και το στήθος τους με διακριτικά, έχουν θυσιάσει πολλά, που εσείς δεν τα έχετε δεί ούτε στον ύπνο σας.

Αν μετά απο αυτήν την ενημέρωση που θα σας γίνει, θεωρήσετε ότι έχετε το ηθικό δικαίωμα να φέρετε την στολή και τα διακριτικά, συνεχίστε να την φοράτε.

Απλά να γνωρίζετε, ότι μόνο κακό κάνετε μ' αυτή σας την πράξη.

Με βαθυτάτη εκτίμηση και σεβασμό πρός το θεσμό του Υπουργού

Ιωάννης Γ. Δρακωνάκης
Αντιστράτηγος ε.α

ΑΙΓΙΝΙΑΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αχ εσύ πονηρούλη Γιάννη.
Τι ετοιμάζεις αδερφέ για τον Αιγινιακό;
Ποιος θα μπορεί να σε καταλάβει ρε συ;
Πάω στοίχημα πως κανένας.
Και εσύ ακόμα κάνεις κάτι κι ύστερα κάνεις κάτι άλλο καλύτερο για αυτό το κάτι.
Η πρόθεση μετράει.
Κάποιες φορές κάνεις και ανάποδα, μα από κεκτημένη ταχύτητα.
Δε βαριέσαι....
Από τα λάθη μας μαθαίνουμε....
ΑΙΓΙΝΙΑΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αν προσέξεις λίγο στην αρχή, ίσως και να καταφέρεις το ...τρισμέγιστο!!!
Να ανεβάσεις ομάδα εκεί που μόνο ένας στο νομό το κατάφερε.
Για να δούμε τι θα δούμε ρε συ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ, άρχοντα του Αιγινίου και του Αιγινιακού....

ker@ilidis

Να τι σημαίνει να είσαι ο γηραιότερος στον κόσμο 145 (!) χρονών.

Ο Mbah Gotho από το νησί Τζάβα, της Ινδονησίας διαθέτει γνήσιο πιστοποιητικό γέννησης, σύμφωνα με το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 31 Δεκεμβρίου του 1870! Αυτομάτως, το γεγονός αυτό τον κάνει μεγαλύτερο κατά 23 ολόκληρα χρόνια από τον γηραιότερο άνθρωπο του πλανήτη, ο οποίος πέθανε στα 122 του χρόνια.
 Σύμφωνα με τις αρχές της πόλης από που ο υπερήλικας κατάγεται, τόσο η ταυτότητα του, όσο και το πιστοποιητικό γέννησης του είναι εντελώς γνήσια και παρά το γεγονός της ηλικίας του, η οποία φτάνει τα 145 έτη, δεν μπορεί να λάβει τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου στην ιστορία. Ο ίδιος βέβαια δεν φαίνεται να καίγεται και τόσο για αυτό, καθώς όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του έχει μόνο μια ευχή, το να πεθάνει. Και μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ άσχημο όμως αν σκεφτείτε την κατάσταση του είναι πια απολύτως κατανοητή επιθυμία.
Τους τρεις τελευταίους μήνες ο 145 χρονών παππούς, ήταν αναγκασμένος να τον ταΐζουν κουτάλι και να τον κάνουν μπάνιο τα εγγόνια του, αφού γίνεται όλο και πιο αδύναμος, ενώ περνάει τις περισσότερες ημέρες του καθισμένος, ακούγοντας ραδιόφωνο, αφού η επιδείνωση στην όραση του δεν του επιτρέπει να παρακολουθήσει τηλεόραση.
Αν προσπαθείτε να καταλάβετε τι σημαίνει για κάποιον να είναι 145 χρονών απλώς σκεφτείτε ότι ο Gotho βίωσε την απώλεια και των δέκα αδερφών του όπως και των τεσσάρων συζύγων του, από τις οποίες η τελευταία πέθανε το 1988, όπως και τους θανάτους όλων των παιδιών του. Οι πιο κοντινοί, εν ζωή συγγενείς που έχει είναι τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα του. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν 74 ετών όταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε και περίμενε ήδη από τη δεκαετία του 1990 να αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο, καθώς είχε φτάσει τα 120. Τότε ήταν που αγόρασε και μια περιοχή ταφής κοντά στους τάφους των παιδιών του όμως όπως τελικά αποδείχτηκε δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα του να φύγει και ούτε φαίνεται να πλησιάζει. Στην ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του ο ίδιος απαντά ότι η σωστή συνταγή είναι απλώς η υπομονή.

Όχι ρε γ@μώτο. Ο Πρετεντέρης ξεφτίλισε την τιμή πώλησης της βίλας στη Μύκονο;;; χα χα χα

Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο ΕΝΦΙΑ έχει κάνει πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων να μη θέλουν να έχουν στην κατοχή τους σπίτια που δεν αποτελούν την πρώτη κατοικία.
Δε ξέρουμε αν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Freddo – που επικαλείται πληροφορίες ιδιοκτήτριας ζαχαροπλαστείων που επιθυμούσε να το αγοράσει- πουλάει το σπίτι του πεθερού του στη Μύκονο.
Η τιμή ξεκινούσε από τις 800.000 ευρώ, ωστόσο δεν υπήρξε προθυμία από υποψήφιους αγοραστές, με αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να συζητά να το «κατεβάσει» στις 500.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Ένας Κούκος που φέρνει την Άνοιξη όχι στην Πολιτική Άνοιξη, μα στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....

Από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στο πλευρό του Αντώνιο, στη Νουδούλα που είχε φτιάξει....
Η παρουσία του Κώστα Κουκοδήμου ως επικεφαλή στον τομέα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Τότε που ο αέρας Πρωθυπουργός Γιωργάκης είχε καταργήσει το Υπουργείο Αθλητισμού.
Κι ο Κούκος τον είχε ξεσκίσει και στον πρώτο ανασχηματισμό ο Παπανδρέου το επανέφερε.
Έ ρε εποχές....
Για να δούμε τι θα δούμε;
Πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Μητσοτάκης στην πρώτη του κυβέρνηση;;;;

ker@ilidis

Βάλε χρώμα και λάμψη στη ζωή σου.....!!!!

Χρωματιστές καλημέρες.....
Για όλη την Πιερία μου κι όχι μόνον....
Βάλε χρώμα στη ζωή σου.....
Ίσως και λάμψη;;;
Τι λες τώρα;;;