PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Νύχτα με πανσέληνο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που έχει θεσπίσει το υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο οργανώνει στο αίθριο του κτηρίου μία παράσταση έντεχνης ελληνικής μουσικής.

Μακριά από τους θορύβους και τα φώτα της πόλης, το Μουσείο προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά στο ειδυλλιακό αίθριο του κτηρίου με τραγούδια του Λίνου Κόκοτου. Η Δέσποινα Παγιούλα και ο Παναγιώτης Μπούσαλης θα ερμηνεύσουν τραγούδια επιλεγμένα από τον συνθέτη, ο οποίος θα συνοδεύει στο πιάνο.

Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην πανσέληνο της 6ης Αυγούστου 2009, ημέρα Πέμπτη, από τις 21:00-23:00.

Στο αίθριο λειτουργεί αναψυκτήριο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Trio perish in fishing boat tragedy

Press Assoc.


Trio perish in fishing boat tragedy

One man survived despite not wearing a lifejacket and was taken to hospital, where his condition has been described as not life-threatening.

A major search operation was launched when a member of the public saw the boat overturn off Ardnamurchan, on the west coast of Scotland, at around 5.10pm on Monday.

A lifeboat recovered one man, but he was pronounced dead on arrival at hospital. Another man was recovered by a Royal Navy helicopter, while one was picked up by the Stornoway Coastguard helicopter.

Both were airlifted to Broadford Hospital on the Isle of Skye but were pronounced dead on arrival.

The boat, which was collecting scallops, overturned in the vicinity of Bo Fascadale, around a mile-and-a-half north of Kilmory, Ardnamurchan.

The caller who spotted the incident said the vessel's upturned hull was visible among a sea of white waves towards the west of the island of Eigg.

Northern Constabulary said the deaths would be reported to the procurator fiscal and the Marine Accident Investigation Branch is investigating the incident.

The dead sailors have not yet been named.

MIKROYTSIKOS STA YPOGEIA REYMATA..!

Στο Θέατρο Αντώνης Καλογιάννης στην Καισαριανή θα βρεθούν την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, ο Θάνος Μικρούτσικος και τα Υπόγεια Ρεύματα, διασκευάζοντας 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω σε στίχους μεγάλων ποιητών (Β.Μαγιακόφσκι, Ν.Χιχμέτ, Μπ.Μπρεχτ, Γ.Ρίτσος, Α.Αλκαίος, Μ.Ελευθερίου, Μ.Αναγνωστάκης, Φρ.Βιγιόν, Κ.Τριπολίτης, Ν.Καββαδίας, Β.Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια.

Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

SOLD OUT Ο ΜΠΕΖΟΣ...!!!

Τα εισιτήρια για την κωμωδία του Μολιέρου ''Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής'', που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, το Σάββατο 18 Ιουλίου, εξαντλήθηκαν! Οπότε αν δεν έχετε προμηθευτεί έγκαιρα το ''μαγικό χαρτάκι'', που θα σας επιστρέψει την είσοδο, καλύτερα να μην πάτε...

Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί το κύκνειο άσμα του κορυφαίου γάλλου δραματουργού και υποδύεται επί σκηνής τον Αργκάν, τον κατά φαντασίαν ασθενή, κωμικό στην εμμονή του, αλλά και τραγικό συνάμα, που τα βάζει με την αρρώστια που δεν έχει, το θάνατο που δεν τον απειλεί και, πάνω απ' όλα, με τους γιατρούς που τον εκμεταλλεύονται. Θέλοντας να ξορκίσει με το γέλιο τους βαθύτερους ανθρώπινους φόβους, ο Μολιέρος χτίζει έναν κόσμο κωμικής υπερβολής, όπου η υγεία μπερδεύεται με το χρήμα, η αγάπη με τα φάρμακα, ο γάμος με την ιατρική.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Νικήτας Τσακίρογλου φεύγει, ο Σωτήρης Χατζάκης έρχεται και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο και παρουσιάζοντας συνολικά 11 παραγωγές (κάποιες σε επανάληψη).

Το νέο ρεπερτόριο του Κ.Θ.Β.Ε. ανακοινώνεται κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Πρόσφατα μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ.Β.Ε. είχε κατηγορήσει τον απερχόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου, Νικήτα Τσακίρογλου, για σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής επιχειρεί να διευρύνει τις δράσεις του Κ.Θ.Β.Ε., αλλά η αλήθεια είναι πως – με δεδομένο ότι ανέλαβε εξαιρετικά πρόσφατα τα καθήκοντά του – το πρόγραμμα του Κρατικού για τον ερχόμενο χειμώνα δε φέρει αμιγώς τη σφραγίδα του.

Έμφαση στο Ελληνικό ρεπερτόριο

Το Ελληνικό ρεπερτόριο αποτελεί προτεραιότητα του Κ.Θ.Β.Ε., με έργα διαλεγμένα από τη διαχρονία της ελληνικής συγγραφικής παραγωγής, με στοιχεία ελκυστικά, αναγνωρίσιμα, όχι μόνο από τον εξειδικευμένο θεατή αλλά και από το ευρύτερο κοινό.

ΚΙΝΗΤΑ ..ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!

Οι Κινέζοι κατασκευαστές εχουν κατακλυσει την αγορα με φτηνα προιόντα κάθε λογής. Τους τελευταίους μήνες ο "κατακλυσμός" εξαπλωνεται και στα κινητά τηλέφωνα που τα βρίσκουμε πλέον και στην Ελλάδα με πληθώρα διαφορετικών μοντέλων με απίστευτες δυνατότητες και στις συνηθισμένες "κινέζικες" τιμές.

Η μεγάλη ανησυχία για αυτά τα κινητά τηλέφωνα βρίσκεται στο γεγονός ότι η ακτινοβολία των συσκευών δεν ελεγχεται πάντα με τον τρόπο και τους μηχανισμούς που βρίσκουμε στην Ευρώπη. Οπότε μεγάλη προσοχή!

ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Όταν κάποιος συνδέεται στο internet θέλοντας να ψάξει για κάτι ο συνήθης τρόπος είναι το Google η κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο για αγορά και όχι γενικές πληροφορίες, τα επονομαζόμενα ευρετήρια (στα αγγλικά directories) είναι πολύ χρήσιμα.

Ένα διαδικτυακό ευρετήριο είναι λοιπόν ένα κοινό site που αφιερώνει όλες του τις σελίδες σε ένα θέμα η σε μια γεωγραφική περιοχή. Ο σκοπός τέτοιων σελίδων είναι η συλλογή αντικειμενων με παρομοια φύση η την προβολή ιντερνετικών διευθύνσεων από εμπόρους με παρομοιο αντικειμενο. Έτσι η πλοήγηση στο δίκτυο όταν ψάχνεται για κάτι πολύ συγκεκριμένο διευκολύνεται σημαντικά. Υπάρχουν επίσης ευρετήρια που αφορούν περισσότερες από μια κατηγορίες αλλά εκεί μάλλον χάνεται το νόημα για το όποιο δημιουργήθηκαν τα ευρετήρια.

Ένα απλό παράδειγμα αποτελούν τα ευρετήρια αυτοκίνητων. Εκεί κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μια λίστα με τα αυτοκίνητα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας πχ διθέσια. Σε ένα τέτοιο site θα μπορούσαμε να έχουμε κατηγορίες προφανείς όπως η μάρκα, το μοντέλο αλλά και λιγότερο προφανείς όπως που να βρείτε ανταλλακτικά και ποιος να σας τα τοποθετήσει.

Στο ιντερνέτ θα βρούμε και πολλά ευρετήρια που αφορούν γεωγραφικές περιοχές. Πιθανόν να υπάρχει ήδη κάποιο για την περιοχή που κατοικείτε. Συνήθως οι υπεύθυνοι συλλέγουν εκεί σημεία ενδιαφέροντος, εστιατόρια και την τοποθεσία δημοσίων υπηρεσιών. Στην Βρετάνια σε ανάλογα ευρετήρια μπορείτε επίσης να πληρώσετε τα δημοτικά σας τέλη, να κάνετε κρατήσεις σε σχετικές εκδρομές και να προμηθευτείτε σχετικά βιβλία.

Ένα εμπορικό ευρετήριο τώρα είναι ένα εναλλακτικός χρυσός οδηγός. Αν είστε οι δημιουργοί του, Διαλέγετε μια κατηγορία και συλλέγετε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. Η δύσκολη δουλεία είναι η ανάγκη για συνεχή ανανέωση του περιεχομένου είτε από εσάς είτε από τους ιδίους τους επαγγελματίες. Φυσικά η εύρεση οποιουδήποτε ευρετηρίου είναι δουλεία των παλιών καλών μηχανών αναζήτησης όπως το Google

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ....ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ανανέωσε τη συνεργασία του με Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος.
Από τη νέα σεζόν ο Λάκης θα συνεχίσει να σχολιάζει καυστικά την επικαιρότητα μέσα από το αγαπημένο ''Αλ Τσαντίρι Νιουζ''....

H ανανέωση του συμβολαίου του Λάκη με τον Alpha ήταν σίγουρη εδώ και καιρό. Οι σχέσεις του δημοφιλή ηθοποιού με τον πρόεδρο του Alpha, κ. Δημήτρη Κοντομηνά, είναι εξαιρετικές, ενώ και ο ίδιος ο Λάκης είχε ξεκαθαρίσει στην τελευταία φετινή εκπομπή του ''Τσαντιριού'' ότι το φθινόπωρο θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Στο δελτίο τύπου που έστειλε ο Alpha τονίζεται ότι: ''Ο Λάκης Λαζόπουλος με το δημιουργικό του πνεύμα, το ταλέντο και τις ιδέες του, θα συνεισφέρει και σε άλλα προγράμματα του ψυχαγωγικού τομέα στον Alpha.'' Αυτό σημαίνει ότι ο Λάκης διατηρεί την ισχυρή του θέση στο κανάλι της Κάντζας, στο οποίο φυσικά είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός παρουσιαστής.

ΑΚΟΜΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ-1 ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η ανανέωση της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με τον Ant1 επιβεβαιώθηκε και επίσημα, με σχετικό δελτίο τύπου, από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και παραμένει κεντρικό πρόσωπο στην ενημέρωση του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού: ''Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα διατηρήσει τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε μέχρι σήμερα. Με την ανανέωση του συμβολαίου τους, τόσο ο η ΑΝΤ1 όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος επισφραγίζουν την ως τώρα άψογη συνεργασία τους και την κοινή τους οπτική για το προφίλ της ενημέρωσης του σταθμού και δεσμεύονται να ακολουθήσουν με συνέπεια την πορεία που έχουν χαράξει.''

Η ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Νίκου Ευαγγελάτου, όσο και της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε πάρει διαστάσεις... σίριαλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά οι υπογραφές έπεσαν και στις δύο περιπτώσεις.

ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ...

Οι πληροφορίες που θέλουν τη Βίκυ Καγιά να μην παρουσιάζει από τη νέα σεζόν τον ''Πρωινό Καφέ'' του Ant1, μπορεί να μην έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα από το κανάλι, αλλά δε φαίνεται να κινούνται στα όρια του μύθου. Πιθανότατα, από το φθινόπωρο η Βίκυ δεν θα σερβίρει πια... Πρωινό Καφέ.

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...!!!

Το ιταλικό περιοδικό L'Espresso δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του αποσπάσματα ενός διαλόγου που φέρεται να έγινε μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, της συνοδού που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Στη συνομιλία αυτή που, σύμφωνα με το περιοδικό, ηχογραφήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο σπίτι του "Καβαλιέρε" στη Ρώμη, ακούγεται μια ανδρική φωνή- που αποδίδεται στον Μπερλουσκόνι- να απευθύνεται σε μια γυναίκα: "Θα κάνω κι εγώ ένα ντους... και μετά, θα με περιμένεις στο μεγάλο κρεβάτι αν τελειώσεις πρώτη;"

"Ποιο μεγάλο κρεβάτι; Αυτό του Πούτιν;" ρωτά μια γυναικεία φωνή (αυτή της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο). Ο άνδρας απαντά καταφατικά και η γυναίκα συνεχίζει: "Α, τι χαριτωμένο που είναι.. αυτό με τις κουρτίνες".

Σύμφωνα με την Ντ' Αντάριο, ο Μπερλουσκόνι έχει ένα κρεβάτι με ουρανό, δώρο του πρωθυπουργού της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ντ' Αντάριο βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας- στην οποία πάντως δεν εμπλέκεται ο Μπερλουσκόνι- με κατηγορούμενο έναν επιχειρηματία που κατηγορείται για διαφθορά και φέρεται να "προμήθευε" τα διάφορα πάρτι με κοπέλες. Η ίδια είπε στον Τύπο ότι πήγε δύο φορές στο σπίτι του Μπερλουσκόνι αφού της υποσχέθηκαν ότι θα λάμβανε το ποσό των 2000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, Ντανιέλε Καπετσόνε, χαρακτήρισε "θλιβερή" τη δημοσίευση των συνομιλιών ενώ ο υπουργός της κυβέρνησης, Τζιανφράνκο Ροτόντι, υποστήριξε ότι τα αριστερά μέσα ενημέρωσης θέλουν να "εκφοβίσουν" την κυβέρνηση "παραβιάζοντας κάθε ηθική στη δημοσιογραφία".

ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ...ΚΑΠΗ..!!!

Ο αριθμός των ηλικιωμένων ατόμων, άνω των 65 ετών, θα υπερδιπλασιαστεί μέχρι το 2040 φτάνοντας το 1,3 δισεκατομμύριο από τα 506 εκατομμύρια που ήταν το 2008, σύμφωνα με μια αμερικανική μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, τα άτομα άνω των 65 ετών θα είναι περισσότερα από τα παιδιά κάτω των 5 ετών, προβλέπει η αμερικανική στατιστική υπηρεσία.

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός γερνάει χωρίς προηγούμενο" σημειώνουν οι συγγραφείς της μελέτης. Μέχρι το 2040 η ηλικιακή ομάδα άνω των 65 ετών θα αυξηθεί κατά 160% και τα άτομα άνω των 80 ετών κατά 233%. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα αποτελούν το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι ανεπτυγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και αυτές της Ευρώπης, αντιμετωπίζουν ήδη τη γήρανση του πληθυσμού τους, μια τάση που όμως φαίνεται να επεκτείνεται και στις αναπτυσσόμενες, κυρίως στη Λατινική Αμερική και την Ασία. Η Κίνα έχει τους περισσότερους ηλικιωμένους στον κόσμο (106 εκατομμύρια το 2008) όμως σε ποσοστιαία βάση ξεχωρίζει η Ιαπωνία: το 22% των Ιαπώνων είναι άνω των 65 ετών.

Σε κλίμακα ηπείρων, η Ευρώπη είναι η πιο "γερασμένη" περιοχή του κόσμου ενώ η υποσαχάρια Αφρική η "νεότερη".

ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ...

ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΙΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟΣ..!!!

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΙΑ...

Από καρκίνο πάσχει ο 44χρονος Adam Yauch, τραγουδιστής του συγκροτήματος Beastie Boys, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο που προβλήθηκε στην ιστοσελίδα You Tube.

Μιλώντας στο βίντεο ο τραγουδιστής που είναι γνωστός ως MCA, δήλωσε ότι οι γιατροί του διέγνωσαν καρκίνο σε αδένα και λεμφαδένα κάτω από το αριστερό του μάγουλο, με αποτέλεσμα το συγκρότημα να ακυρώσει τις συναυλίες του για το 2009, ενώ αναβάλλεται και η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, Hot Sauce Committee.

"Δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσουμε τις συναυλίες και να αναβάλλουμε την κυκλοφορία του άλμπουμ μας. Τα καλά νέα είναι ότι εξέτασαν όλο το σώμα μου και ο καρκίνος εντοπίζεται σε μία περιοχή και δεν είναι σε σημείο που επηρεάζει την φωνή μου οπότε αυτό είναι καλό", δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής σημειώνοντας ότι ο καρκίνος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και θα μπορέσει να ιαθεί πλήρως.

ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...!

Αιχμηρή παρέμβαση του Χρίστου Βερελή με μηνύματα και προς το ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός, που αιφνιδίασε με την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, τόνισε στον Flash 96 ότι θα επανέλθει στην πολιτική με τους όρους και τις προυποθέσεις που έχει θέσει, σημειώνοντας ότι θα ανακοινώσει τις προθέσεις του το Φθινόπωρο.



Ο Χρίστος Βερελής χαρακτήρισε μείζον το πρόβλημα της οικονομίας, επεσήμανε ότι η χώρα ζει ελέω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα υπάρξουν αληθινά δάκρυα στα μάτια αυτών που ρίχνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα».



Ο πρώην υπουργός, στέλνοντας μήνυμα και προς την Ιπποκράτους, υπογράμμισε ότι χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες απέναντι σε «σκληρά ζητήματα». «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχάριστοι σε όλους και να υποσχόμαστε παραδείσους» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότη η "πράσινη ανάπτυξη δεν είναι πανάκεια".

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ...

Παραμένουν στα μπλόκα οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας, απορρίπτοντας και τη βελτιωμένη πρόταση του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης για 22 λεπτά το κιλό.

Κλειστή από τα τρακτέρ παραμένει η διασταύρωση Γυψοχωρίου και ο κόμβος Μελισσίου, ενώ ανοίγουν κατά διαστήματα τα μπλόκα σε Κόνεξ και Μαυροβουνιο.



Οι παραγωγοί της Ημαθίας αποχώρησαν από το μπλόκο, ωστόσο έδωσαν ραντεβού με τρακτέρ τους στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ , ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ", ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥ 2008...!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...?

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ..!!

Η αμερικανική αλυσίδα βιβλιοπωλείων Barnes & Nobles παρουσίασε τη μεγαλύτερη, όπως υποστηρίζει, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του κόσμου που αναμένεται να επισκιάσει τον "κολοσσό" του τομέα, το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Amazon.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει 700.000 τίτλους βιβλίων, σε ηλεκτρονική μορφή, στη διάθεση των πελατών της. Τα βιβλία αυτά θα διαβάζονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή σε κινητά τηλέφωνα. "Θέλουμε να κάνουμε το ηλεκτρονικό βιβλίο απλό, προσιτό, φτηνό και πρακτικό για όλους", δήλωσε ο Ουίλιαμ Λιντς, υπεύθυνος της ιστοσελίδας της Barnes & Noble.

Στην αμερικανική αγορά του ηλεκτρονικού βιβλίου δεσπόζει μέχρι τώρα η Amazon που έχει διαθέσιμους 300.000 τίτλους και προτείνει τη δική της συσκευή και το λογισμικό Kindle για τους χρήστες.

259 cars in mass pile-up on German motorway

259 cars in mass pile-up on German motorway



Ambulances and a helicopter were called to the A2 at Peine near Hanover, where injured drivers and passengers were treated in a makeshift roadside tent.

Emergency services said it was lucky nobody died. Firefighter Klaus Wulfes said: "I have not seen anything like this before. I have seen many accidents but never a pile-up this size."

A young father described how cars started crashing into each other in front of him when he saw another car in his back mirror approach at high speed.

"All I did was turn around to check on my little son, our son. That was my only thought," the man said.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ COFFEE PASTE -RADIO ENHMEROSI 92.2 FM- STH CEZARIA EVORA ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 38ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ...!!
ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ "ΜΟΡΝΑΣ" ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΑ ΠΑΘΗ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 17-19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΡΑΝΤΟΥΛΕΣΚΟΥ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ "ΔΩΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..!!!

ΤΕΛΙΚΑ ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΜΑΣ....

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΓΙΑΤΙ , ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ...?
ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...?

3 ΜΠΟΦΟΡΑΚΙΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΜΥ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΕΝΕ ...7 !!!

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΝΙΚΗ





























ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
6983448431