PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΛΙΓΗ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

"ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ..."
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..
.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;;;



Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα, στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για κάτι που δεν γνωρίζει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι αυτό που ξέρει
 >Ερρίκος Μπερό

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ   ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ....ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ...
ΕΙΣΤΕ LARGE ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ...?
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ "ΚΟΠΕΙ" Η ΕΚΠΟΜΠΗ..
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ....ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...


ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ...ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ... ? ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ...

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΩΣ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΩΣ-ΤΕΩΣ


ΚΑΡΕΤΑ- ΚΑΡΕΤΑ
ΜΟΝΑΧΟΥΣ -ΜΟΝΑΧΟΥΣ
ΒΙΟ -ΒΙΟ
κλπ...

ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΜΟΝΟ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΘΩΝ,
Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ "ΦΤΥΝΟΥΝ"...?




ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΘΩΝ
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ  ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ  ΝΑ ΣΑΣ "ΦΤΥΝΟΥΝ"...?
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ....

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥ......
....CURRICULUM...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ....!



ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥ :
CURRICULUM VITTAE
για να το λεμε ολόκληρο ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΜΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΥΡΕΣ-
 ΕΡΠΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ (ΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ..?)
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ, ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ κλπ κλπ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΙΚΟΥΛ ΒΙΤΑΜ  -ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟ Ε?-
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ...!
ΤΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ .....


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ" ....


ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΕΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΕΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΧΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ....
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ...!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ...
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ..!!!

ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;

Και τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή θα επιχειρήσει να εμπλέξει το ΠΑΣΟΚ στην κοινοβουλευτική διερεύνηση υποθέσεων που χαρακτήριζε σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας, τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», υποστηρικτές της σκληρής γραμμής μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έχουν εισηγηθεί στον Γιώργο Παπανδρέου να μην εξαιρέσει τον προκάτοχό του στο Μέγαρο Μαξίμου από το κάδρο της διερεύνησης ευθυνών. Και να ζητήσει την κλήση του από τις Εξεταστικές Επιτροπές που αναμένεται να γίνουν για τις υποθέσεις του Βατοπεδίου, των ομολόγων, των υποκλοπών και του Γερμανού. Με την τακτική αυτή, εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον διάδοχο του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα τον αναγκάσουν να απολογείται για τα πεπραγμένα του πρώην Πρωθυπουργού, ή να τον «αδειάσει».
www.parapolitika.gr

ΓΚΡΙΝΙΕΣ....!

Έναν γόρδιο δεσμό καλούνται να επιλύσουν οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, και μάλιστα άμεσα, καθώς έχει προκύψει δυστοκία στην ανάθεση αρμοδιοτήτων στους νέους υφυπουργούς της Κυβέρνησής του. Η ανάθεση αρμοδιοτήτων είναι αρμοδιότητα του κάθε Υπουργού, ακόμη όμως δεν έχουν προχωρήσει οι σχετικές πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει υπόγεια γκρίνια από τους υφυπουργούς.
www.parapolitika.gr

ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...
ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΩΣ ΤΟΜΗ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ 300 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ  "ΣΑΡΑΒΑΛΑ" ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ, ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ  ΣΕ ΤΙΜΗ ...ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΔΕΝ ΕΙΝ ΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ -ΤΗΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΜΗ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κλπ κλπ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
...ΚΑΙ  ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ η ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 1600 ΚΥΒΙΚΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ?

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Ύστερα από οκτώ χρόνια «σιωπής», σήμερα η Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό. Ανανεωμένη, τεχνικά υπερσύγχρονη, γεμάτη μνήμες και θεατρικές προτάσεις, υποδέχεται τους θεατές στο εκ βάθρων ανακαινισμένο κτίριο Τσίλλερ, ένα εξαίρετο νεοκλασικό κτιριακό συγκρότημα, χτισμένο στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στο κέντρο της Αθήνας.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων του κτιρίου Τσίλλερ, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου -μαζί με τον Coti K., τον Ζάφο Ξαγοράρη, τον Αλέκο Γιάνναρο και τον Θάνο Παπαστεργίου- κατασκευάζει ένα έργο αξιοποιώντας απογυμνωμένους τους καινούργιους μηχανισμούς της Κεντρικής Σκηνής. 26 ερμηνευτές μετρούν και αναμετριούνται με τις διαστάσεις και δυνατότητες του χώρου σε ένα ειδικά σχεδιασμένο έργο που δεν θα μπορεί να παρουσιαστεί πουθενά αλλού.


Η Κεντρική Σκηνή με την προσθήκη του υπερσύγχρονου πύργου σκηνής αποτελεί τώρα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική συνάντηση δύο κόσμων, με διαχωριστική γραμμή την αυλαία.

Tο Πουθενά είναι ένα έργο για τον χώρο της θεατρικής σκηνής. Τον χώρο-μηχανή που μεταβάλλεται διαρκώς και καθορίζεται από την ανθρώπινη παρουσία, για να σημαίνει αμέτρητους τόπους, ενώ έχει σχεδιαστεί για να είναι μη-τόπος.

Το Πουθενά είναι ένα έργο μισής ώρας το οποίο θα παρουσιάζεται δύο φορές την ημέρα από Τετάρτη έως Σάββατο, στις 21:00 και στις 21:45 και Κυριακή στις 19:00 και στις 19:45, με ειδικό ενιαίο εισιτήριο 10 ευρώ.ΠΑ

ΟΙ 300 ΤΗΣ ...ΒΟΥΛΗΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ

Λίγο πριν από την τελετή ορκωμοσίας των «300» βουλευτών, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γ.Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους 160 βουλευτές του κόμματος, εν όψει και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, δίνοντάς τους οδηγίες για τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να πολιτευτεί.

ΠΩ ΠΩ ΠΩ

9000 ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ...!!!