PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τι μπορεί να δει ο κόσμος για να πάθει εγκεφαλικό

και όμως αυτό το κορίτσι μπορεί να μας κάνει αυτή την στιγμή να έχουμε αλλά σε λίγο δεν ξέρουμε τι θα γίνει.



ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!

ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Πόδια ανοιχτά και όλα τα βλέπω στην πιο προκλητική ίσως φωτογραφία της Δήμητρας Ματσούκα...

Η sexy ηθοποιός ποζάρει στον φακό με το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της . Η γυναίκα είναι φωτιά και δεν χρειάζεται να βγάλει και πολλά για να το αποδείξει. Ακομπλεξάριστη και άνετη σε μια εποχή χαλαρότητας.


Αγριος καβγάς στο ΕXtra 3 και στο Αποκαλυπτικό Δελτίο.


Αιτία ήταν η προκλητική στάση του Αδωνι Γεωργιάδη απέναντι του οικοδεσπότη Ακη Παυλόπουλου και των καλεσμένων του στην εκπομπή. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο...

Γεωργιάδης επιτέθηκε προσωπικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο καταγγέλλοντας σπατάλες και υπερβάσεις στον προυπολογισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον δημοσιογράφο που τότε ήταν Γενικός Διευθυντής Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ της διοργάνωσης.
«Από τα πάρτι με τις υπερκοστολογήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στα οποία ήσουν παρών, τώρα το παίζεις αντιμνημονιακός; Τότε δεν έγιναν όλες οι σπατάλες; Ήσουν παρών. Δεν τα γνώριζες;» είπε ο Ά. Γεωργιάδης στον Σ. Κοτρώτσο.
«Εγώ ήμουν ένας απλός δημοσιογράφος που συντόνιζα το γραφείο Τύπου...» προσπάθησε να απαντήσει ο Κοτρώτσος χωρίς να ακούγεται καλά ανάμεσα στις κραυγές του Γεωργιάδη. Στην εκπομπή του Παυλόπουλου ο Γεωργιάδης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά..
με την προσχώρησή του στη ΝΔ και σε κάποια στιγμή αποχώρησε…

Κ.Βελόπουλος εναντίον Θ.Πλεύρη! ...

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ μετά την προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ. Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Θανάσης Πλέυρης σε όσους επικρίνουν την προσχώρηση των δύο λέγοντας ότι οι...

"κριτές" ήρθαν πολύ αργότερα στο κόμμα... ο Κυριάκος Βελόπουλος έλεγε πριν λίγο σε φίλους του πίνοντας καφεδάκι:

"Ο Θάνος έχει μπερδέψει τους ενοίκους και τους φιλοξενούμενους με τον Καρατζαφέρη που έχει ιδρύσει το κόμμα...δυστυχώς για τον Θάνο ο Καρατζαφέρης αποφασίζει...'Αλλωστε η πλειοψηφία των βουλευτών μας δεν μεταλλάχθηκε, έμεινε εδώ και απ'ότι θυμάμαι, οι πλειοψηφίες αποφασίζουν, τουλάχιστον στις δημοκρατίες" .

"Κράτα μάνα... " ...

Πανό με μηνύματα στήριξης στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό ανάρτησαν Κύπριοι φίλαθλοι στα ματς Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας και Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.

βλέπουμε τους πραγματικούς Κύπριους πατριώτες..



Ωραίο κλείσιμο έκανε η Κανέλλη του Παπαδάκη.


Μια και καλή.
"Του χρόνου δεν θα υπάρχουν πρωινάδικα. Θα... κλείσουν κανάλια και θα κοπούν εκπομπές!".
Παπαδάκη πάρ΄την στο γάμο σου, να σου πει του Χρόνου (πως δεν θα'χεις εκπομπή)...

Μέσα σε ένα τρίμηνο οι εισαγωγές ψυχικά πασχόντων αυξήθηκαν κατά 566


Η οικονομική κρίση έχει δυσμενέστατες επιπτώσεις στα προγράμματα ψυχικής υγείας και ιδιαίτερα σε αυτό της αποασυλοποίησης, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλοί ψυχικά ασθενείς που είχαν φύγει από τα ψυχιατρικά ιδρύματα όπου νοσηλεύονταν στο πλαίσιο αποϊδρυματοποίησής τους και φιλοξενούνταν σε άλλες δομές (διαμερίσματα, ξενώνες), επιστρέφουν στα ψυχιατρεία.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Θ. Χαμογεωργάκης, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαϊτειο», στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ενωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδος, «οι εισαγωγές ψυχικά πασχόντων αυξάνονται αλματωδώς».

Μέσα σε ένα τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 566, από 1400 έφτασαν τις 1966 και οι μισές από αυτές ήταν επανεισαγωγές. Αυτό σύμφωνα με τον κ. Χαμογεωργάκη δείχνει την παντελή έλλειψη πρόληψης και όπως επισήμανε, η ανακύκλωση των ασθενών που παρατηρείται θα πρέπει να προβληματίσει το υπουργείο Υγείας.

Κατά την ομιλία του ο Δ. Σαραντίδης, ψυχίατρος στη Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΜΚΟ «Κλίμακα» έθεσε ένα άλλο σοβαρό θέμα συνδέοντας την έλλειψη στέγης με ψυχικές διαταραχές, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για διόγκωση του κοινωνικού προβλήματος των αστέγων.
«Η απειλούμενη συρρίκνωση των κοινωνικών δομών θα αυξήσει τους αστέγους, καθώς στους ήδη υπάρχοντες θα προστεθούν και οι ψυχικά ασθενείς», υπογράμμισε ο κ. Σαραντίδης.

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης υπάρχει ανεπάρκεια πόρων, έλλειψη ρευστότητας και απαγόρευση προσλήψεων, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε σήμερα να ιδρύσουμε νέες δομές γι αυτό θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη λειτουργία των υπαρχόντων, είπε από την πλευρά της η Στ. Κατσικάρου διευθύντρια της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας.

Η κ. Κατσικάρου έκανε μια αναδρομή στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι έως σήμερα έχουν αναπτυχθεί 400 Μονάδες Ψυχικής Υγείας στο Δημόσιο Σύστημα και 200 έχουν αναπτύξει Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Αλλά δυστυχώς είπε, δεν μπορούμε να αποδείξουμε τα οφέλη του προγράμματος αποασυλοποίησης, καθώς και με ευθύνη των ψυχιάτρων δεν έχουν καταγραφεί τα κέρδη της προσπάθειας.

Η ψυχιατρική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα έχει πολύ δρόμο, είπε η κ. Κατσικάρη και πρόσθεσε ότι ακόμη και μέσα σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον μπορούν να αναπτυχθούν δράσεις, (μέσω ΕΣΠΑ), «καθώς» όπως συμπλήρωσε ο κ. Χαμογεωργάκης, «παραμένει αναλλοίωτο το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο».

ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!

ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!

ΒΟΜΒΕΣ!!!

έχουμε εκλογές. Δεν το ξέρετε; Ρωτήστε τον...


...Σαμαρά

Το μπιλιετάκι ήταν καρφιτσωμένο στο "πέτο" του γραφείου του.

το δίδυμο του θανάτου!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ


Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος το πρωινό της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία και αφού έθεσε προφορικά την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μέσω του υπουργού Επικρατείας Παντελή Καψή δεν άλλαξε στο παραμικρό το πρόγραμμά του.

Handsfree ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ..

ΤΟ 17ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ



Με την παρουσία των δημοτών του Δίου Πιερίας των καταγόμενων από την ιστορική παραολύμπια περιοχή και πλήθους πολιτών από ολόκληρο τον Νομό Πιερίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 το 17ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των απανταχού δημοτών του Δίου.

Το έθιμο αναβίωσε με πρωτοβουλία του εφημέριου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής πατρός Δημητρίου Κουτσιμάνη και του τοπικού Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και αποσκοπεί στο να διατηρήσει αναλλοίωτη τη συνοχή όσων διαμένουν στο Δίον με τους καταγόμενους που διαβούν μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και την τιμητική απονομή αναμνηστικού στον Ιεροκήρυκα και Αρχιμανδρίτη πατέρα Σεβαστιανό Αράπη για το Θεάρεστο ποιμαντικό του έργο, ο εμπνευστής της αναβίωσης του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ π. Δημήτριος Κουτσιμάνης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Αγαθόνικο για την πολυετή, πολύπλευρή υποστήριξη και συμπαράσταση που παρείχε στην πρωτοβουλία του εθίμου , επεσήμανε: « Στο χώρο που βρισκόμαστε σήμερα και πριν την κατασκευή του περίλαμπρου σημερινού Ιερού μας Ναού υπήρχε Ιερό Μονύδριο προς τιμή της Αγίας Παρασκευής της Οσιοπαρθενομάρτυρος και Αθληφόρου Αγίας της Ορθοδόξου και Καθολικής του Χριστού Εκκλησίας. Σε τούτο εδώ το Μονύδριο το υπαγόμενο στον Άγιο Διονύσιο του εν τω Ολύμπω του θαυματουργού , οι προγονοί μας συγκεντρώνονταν και αντάμωναν αναζητώντας τόσο την Ευλογία και Χάρη της Αγίας Παρασκευής όσο και στο να διατηρήσουν τη μεταξύ τους συνοχή , αδελφοσύνη και επικοινωνία».

Στη συνέχεια αφού στάθηκε στην ιστορική διαδρομή του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ και στη συμβολή της Εκκλησίας στην ανάδειξη και διατήρηση των εθίμων και δημιουργημάτων του λαού αναφέρθηκε στη σημερινή Ελληνική πραγματικότητα τονίζοντας: « Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας στάθηκε και στέκεται κοντά και δίπλα στον δοκιμαζόμενο αδελφό μας. Με το τεράστιο Θεάρεστο κοινωνικό μας έργο δίνουμε χέρι βοηθείας σ’ όποιον αδυνατεί να ορθοποδήσει σ’ αυτή τη δοκιμασία. Θα εμποδίσουμε την ηθική κατάπτωση και θα επαναφέρουμε τη χαρά και την αισιοδοξία, όπως πάντα στα δύσκολα το έπραττε η μεγάλη του Χριστού Ορθόδοξη Εκκλησία.»

Ακολούθησε στο προαύλιο του Ναού η περιφορά από τον π. Δημήτριο Κουτσιμάνη του παραδοσιακού Φλάμπουρου, δείγμα της έναρξης του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ και συμβόλου της αγάπης και της αδελφοσύνης. Αργότερα οι νέοι και οι νέες του χωριού επισκέφτηκαν τη βρύση του Ναού σημείο συνάντησης για τη γνωριμία και τα παντρολογήματα.

Τέλος, με τη συνοδεία της παραδοσιακής γκάιντας οι χορευτές του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ολύμπιος Ζεύς» μαζί με τους κατοίκους χόρεψαν ντόπιους χορούς, ενώ όλοι γεύτηκαν τα τοπικά εδέσματα και απόλαυσαν το άφθονο κρασί.

Μας δουλεύετε κύριε βουλευτή μας;

Κώστας Κουκοδήμος: «Καίριο πλήγμα η κατάργηση Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας»

του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου

Μας δουλεύετε κύριε βουλευτή μας; Από τη μια ψηφίζετε το μνημόνιο 2, θα ψηφίσετε σαφώς και τους εφαρμοστικούς νόμους, ουσιαστικά προσχωρήσατε και στο μνημόνιο 1, παίρνοντας τη θέση του ΛΑΟΣ,και τώρα μας διεκτραγωδείτε την κατάσταση, μια κατάσταση που είναι αποτέλεσμα και συνέπεια και της ψήφου σας και κάνετε και ερώτηση στην κυβέρνηση;

Δεν το αντιληφθήκατε ότι εσείς και το κόμμα σας είστε στην κυβέρνηση;

Δεν αντιληφθήκατε ότι αποτέλεσμα του μνημονίου 2 είναι το κλείσιμο του ΟΕΚ, της Εργατικής Εστίας σήμερα, του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ αύριο;

Δεν ψηφίσατε τη μείωση των συντάξεων μας, των επικουρικών μας, την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων, το κλείσιμο δημοσίων φορέων, την περικοπή των φαρμάκων, την μείωση των μισθών και στον ιδιωτικό φορέα ως και 40%, τους επόπτες στα υπουργεία, δεν ψηφίσατε τα δημόσια έσοδα να κατατίθεται σε κλειστό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η Τρόικα;

Τα μέτρα σας δεν οδηγούν στο κλείσιμο επιχειρήσεων, στην ύφεση, στις απολύσεις, στη φτώχεια;

Χωρίς μεροκάματο, χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα, χωρίς παιδεία, χωρίς αύριο για τα παιδιά μας, και μας δουλεύετε κιόλας, κάνοντας δήθεν ερωτήσεις;

Τον εαυτό σας να ρωτήσετε κύριε βουλευτή, την συνείδησή σας, τους φτωχούς, τους ανέργους της Κατερίνης και του Αγίου Δημητρίου, αυτούς να ρωτήσετε.

Και για επερωτήσεις απευθείας στην Τρόικα, αφού βλέπετε την μια μέρα έσωσαν τις επικουρικές ο Σαμαράς, και τις κύριες συντάξεις το ΠΑΣΟΚ, για να έρθει η Τρόικα την επομένη να μας κόψει και τα δυο. Και κύριες και επικουρικές συντάξεις, και το μεγάλο κούρεμα των συντάξεων το αφήνουν για Ιούνη και Σεπτέμβρη αφού τίναξαν στον αέρα τα αποθεματικά και τα έσοδα των Ταμείων . Στην Τρόικα λοιπόν οι ερωτήσεις σας, ή στον ξένο επόπτη του κάθε υπουργείου.

Έλεος κύριε βουλευτή μας, έλεος και οι άλλοι βουλευτές μας, χορτάσαμε από τους αγώνες σας από το σκύψιμο της μέσης σας. Ως εδώ. Έχουμε και αξιοπρέπεια.

Δεν μπορείτε να σπρώχνετε στον γκρεμό εμάς και την πατρίδα μας και να ρωτάτε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει φροντίσει να συλλέξει εγκαίρως τα κομμάτια μας, γιατί στη θέα τους σας πιάνει λιγοθυμιά, γιατί προσβάλλουν την αισθητική σας, γιατί δεν αντέχετε δήθεν να βλέπετε αίματα.

Βγείτε και πείτε το καθαρά.Όλα αυτά τα ψηφίσαμε για να σωθεί η Ελλάδα. Και γι αυτή τη σωτηρία της Ελλάδας θυσιάζουμε τους Έλληνες. Όχι όλους. Όχι τον εαυτό σας. Όχι το μεγάλο κεφάλαιο. Όχι σε αυτούς που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όλους τους άλλους θυσιάζουμε.Και σαν καλόπιασμα, κάνουμε καμιά ερώτηση γι αυτούς, κάνουμε καμιά δωρεά στους φτωχούς,την δημοσιεύουμε κιόλας, υποκρινόμαστε για να επιπλεύσουμε.

Όσο για το σώσιμο της Ελλάδας, την ρίξατε κιόλας στο γκρεμό. Και σώσατε και σώζετε τους δανειστές μας, τους παγκόσμιους τοκογλύφους, όλους αυτούς που περιμένουν σαν όρνια να φάνε τις σάρκες μας, να πάρουν κοψοχρονιάς τους φυσικούς μας πόρους.

Αμ δε σφάξανε κύριε βουλευτή μας.Καμιά υπογραφή σας δεν μας δεσμεύει. Εκλογές τώρα. Όλοι στους δρόμους. Για τους ανθρώπους της πατρίδας μας, για την Ελλάδα μας, για την αξιοπρέπειά μας. Για την Αλλαγή. Όλοι στους δρόμους.Τώρα.

Όσο για σας και τους άλλους βουλευτές μας . Μην σπαταλάτε άδικα μελάνι,χαρτί και δελτία τύπου. Ελάτε να μας τα πείτε δια ζώσης, ενώπιον ενωπίω, στους δρόμους, στα μαγαζιά και τις πλατείες.

ΠΕΙΝΑ ΕΠΑΣΕ...

Λαοί της Ευρώπης, συγνώμη για την κυβέρνησή μας

Η φρίκη δεν έχει τέλος.

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΣΩΣΑΝ..

Εκεί που τα λόγια περισσεύουν η εικόνα μιλάει από μόνη της.


Χιλιάδες Καστοριανού κόσμου
, διαδήλωσε ειρηνικά διατρανώνοντας την αντίθεση του στην απαράδεκτη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Άντρες, γυναίκες όλων των ηλικιών ήταν εκεί, χωρίς ταμπέλες, χωρίς καθοδηγητές. Μία συγκέντρωση που..
.
όλοι ήταν επώνυμοι, γιατί διαδήλωναν για το δικό τους πρόβλημα.
Όλοι όσοι ήμασταν εκεί αυτό που διαπιστώσαμε ήταν η «βουβή» στάση του κόσμου. Δεν υπήρχαν συνθήματα, δεν υπήρχαν φωνές, αλλά το μήνυμα ήταν εκκωφαντικό.
Στο χειρότερο χειμώνα των τελευταίων ετών, ο Καστοριανός πληρώνει το πετρέλαιο πάνω από 1 ευρώ, τη στιγμή που τα εισοδήματα συρρικνώνονται.
Οι υπεύθυνοι οφείλουν να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα και να δώσουν λύση, αν όχι για ολόκληρη την Ελλάδα τουλάχιστον για τις περιοχές όπου ο χειμώνας είναι υπαρκτός. Δεν μπορεί η τιμή του πετρελαίου στη Δυτική Μακεδονία να είναι όση και στην Κρήτη.
Όλοι εσείς που από τη ζέστη των γραφείων σας παίρνετε τις αποφάσεις κάποια στιγμή πρέπει να βγείτε στην κοινωνία και να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τα προβλήματα του κόσμου.

ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4.000 ευρώ; Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400!!!;


''Η συνείδησή μου δεν πήγαινε άλλο και δεν μπορούσα να δεχτώ ένα μεσοπρόθεσμο που ήταν χειρότερο από το προηγούμενο. Το τελευταίο είναι ολέθριο για τις συντάξεις. Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4.000 ευρώ; Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400!!!; Η λογική έχει φύγει, είμαστε στο παράλογο πλέον.''

υ.γ εκλογές έρχονται ψηφίστε τον ...
μην χάσει και αυτά τα 4.000
κρίμα θα είναι τέτοιο παλικάρι !!!

πάω για μπάνιο..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ..

ΑΠΟ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Σ. ΣΤΑΘΜΟ


ΑΠΟ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Σ. ΣΤΑΘΜΟ

ΑΠΟ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Σ. ΣΤΑΘΜΟ

Ένα ακόμη βήμα με στόχο την άνοδο, έκανε η Νίκη Αιγινίου στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ορεστιάδα



Ένα ακόμη βήμα με στόχο την άνοδο, έκανε η Νίκη Αιγινίου στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ορεστιάδα το Σάββατο 18 - 2 - 2012 στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού, αλλαγή έδρας λόγο της πτώσης της στέγης στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου. Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη έχοντας κορυφαίους τους Ποτολίδη, και Μπράβο, νίκησε 3-0 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος...
Η Ορεστιάδα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την επίθεση των γηπεδούχων και για άλλη μια φορά εκτός έδρας δεν είχε πάθος και ρυθμό.

Διαιτητές: Βασιλειάδης - Κυριακόπουλος

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-23, 25-20)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Ποτολίδης, Μπραβο Εφραιμίδης, Γάτσης, Αναστασιάδης, Παράσογλου / Κνάπεκ (λ), Γεωργόπουλος Β., Γεωργόπουλος Α., Γκιτζέκος

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Βλασακίδης, Αρχοντίδης, Καρδαμανίδης, Καψαλιάρης / Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης.

ΣΑΚΗΣ ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ