PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μπορεί να χώρισε, μπορεί να αποφεύγει να μιλά γι’ αυτό, όμως η Έλενα Παπαρίζου δείχνει πιο ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ

Μπορεί να χώρισε, μπορεί να αποφεύγει να μιλά γι’ αυτό, όμως η Έλενα Παπαρίζου δείχνει πιο ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Απόδειξη, οι εμφανίσεις της με μαγιό στην Κύπρο, σε κάποιο διάλειμμά της από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η τραγουδίστρια, φανερά ευδιάθετη και ιδιαίτερα χαλαρή απόλαυσε τις βουτιές της και την παρέα των φίλων και στενών συνεργατών της. Σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της, είναι καλύτερα από ποτέ ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχολογία της, όπως μαρτυρούν φίλοι της και άνθρωποι που τη συναναστρέφονται, νιώθει πολύ καλά, παρά το τέλος της μακρόχρονης σχέσης της με τον Τόνυ Μαυρίδη.

























































































Περισσότεροι από 1.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες τα τελευταία τρία χρόνια

Τριπλάσιος ο αριθμός των ανδρών σε σχέση με τις γυναίκες, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των πνιγμένων είναι Έλληνες
Χίλιοι πνιγμοί στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια
Περισσότεροι από 1.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες τα τελευταία τρία χρόνια



Αθήνα

Αν και η επαφή των Ελλήνων με τη θάλασσα γίνεται σε πολύ μικρή ηλικία και η συντριπτική πλειονότητα καυχιούνται ότι γνωρίζουν τους κινδύνους της, τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Λιμενικό φανερώνουν ότι περισσότεροι από 1.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι πνιγμοί, μάλιστα, παρουσιάζουν ανοδική πορεία, καθώς ήταν 284 το 2008, 322 το 2009, 374 το 2010 και εφέτος έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 152 άτομα. Σε ό,τι αφορά το φύλο, ο αριθμός των ανδρών είναι υπερδιπλάσιος σε σχέση με αυτόν των γυναικών, καθώς 710 άνδρες πνίγηκαν σε αντίθεση με μόλις 267 γυναίκες. Επίσης, η συντριπτική πλειονότητα των θανόντων ήταν Έλληνες, ενώ μόλις 111 ήταν αλλοδαποί.

Τα συγκριτικά στοιχεία ολόκληρης της δεκαετίας, από το 2001 ως σήμερα φανερώνουν ότι περισσότερες από 3.000 ψυχές χάθηκαν στις ελληνικές θάλασσες από πνιγμό. Η συντριπτική πλειονότητα ήταν Έλληνες και άνδρες. Ο ετήσιος αριθμός των θανόντων αυξάνεται συστηματικά, ενώ ο χαμηλότερος αριθμός σημειώθηκε το 2005, όταν χάθηκαν 215 άνθρωποι.

Για την πρόληψη των πνιγμών το Λιμενικό συνιστά στους λουόμενους να:
- Μην απομακρύνονται κολυμπώντας σε απόσταση από την ακτή
- Μην κολυμπούν στα ανοικτά, εκεί όπου διέρχονται βάρκες ή ταχύπλοα.
- Μην κολυμπούν εάν δεν έχουν περάσει 3-4 ώρες από το φαγητό.
- Μην κολυμπούν έξω από τις σημαδούρες που υπάρχουν κατά μήκος της ακτής.
- Η κολύμβηση σε περιοχές όπου υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν ότι η θάλασσα είναι μολυσμένη, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες τόσο στο δέρμα όσο και στον οργανισμό.
- Σε περίπτωση κράμπας να χαλαρώνουν το μέρος του σώματος που «πιάστηκε» και με αργές κινήσεις κινούνται προς την ακτή.
- Η κολύμβηση είναι επικίνδυνη όταν υπάρχουν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ή φυσάει δυνατά, ή έχει μεγάλα κύματα.
- Εάν αισθανθούν κούραση ενώ κολυμπούν, να μένουν στην επιφάνεια σε οριζόντια θέση και να συνεχίζουν ήρεμα το κολύμπι όταν ξεκουραστούν.
- Ενημερώνουν γρήγορα το ναυαγοσώστη για οτιδήποτε βλέπουν ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλου
Και μερικές συμβουλές για γονείς…
- Ποτέ δεν αφήνω το παιδί μου χωρίς επίβλεψη μέσα ή κοντά στο νερό
- Ποτέ δεν θεωρώ ότι «μπρατσάκια» ή φουσκωτές κουλούρες υποκαθιστούν την υποχρέωση μου να επιβλέπω το παιδί μου
- Διδάσκω στο παιδί μου ότι δεν πρέπει ποτέ να κολυμπά μόνο του
- Παίζω μαζί του στα ρηχά, μέχρι να εξοικειωθεί με το νερό
- Ποτέ δεν αναγκάζω το παιδί μου να μπει στο νερό, αν φοβάται
- Εάν το παιδί μου δεν ξέρει καλό κολύμπι, ποτέ δεν το αφήνω να κολυμπήσει χωρίς σωσίβιο, κουλούρα ή «μπρατσάκια»

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Στα πλαίσια του Δικτύου Charter, του οποίου μέλος είναι ο Κολινδρός, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Nadur της Μάλτας από την 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2011. Στην συνάντηση αυτή θα συμμετέχει πενταμελής αποστολή από τους Δήμους Bucine (Ιταλία), Κολινδρού (Ελλάδα), Λέφκαρα (Κύπρος), Moravce ( Σλοβενία), Stary Poddvorov ( Τσεχία), Lasse ( Αυστρία).

Ο Κολινδρός ως μέλος του Δικτύου Charter καλείται να αποστείλει 5 άτομα αρχικά από τον Κολινδρό και αν δεν συμπληρωθούν από τον υπόλοιπο Δήμο. Επειδή κύριο θέμα της συνάντησης θα είναι η Δημογραφική ανάπτυξη στις αγροτικές περιοχές θα προτιμηθούν άτομα με εξοικείωση στην παραπάνω θεματική και με επάρκεια στην χρήση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και θα φιλοξενηθούν σε σπίτια κατοίκων της κοινότητας του Nadur.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω συνάντηση μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011 στην Γραμματεία του Δήμου Πύδνας Κολινδρού τηλ. 2353350100.


Ο

Δήμαρχος


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Όσοι παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη επίδειξη μαγιό σίγουρα θα ένιωσαν τη θερμοκρασία να πιάνει κόκκινο,

Οι Χρύσα Δρακάκη, Εύα Δελλή, Εύα Λάσκαρη, Άρτεμις Αστεριάδη, Μπέτυ Κουράκου, Ευγενία Γκιζέλη και Όλια Κόβα φόρεσαν τα απολύτως απαραίτητα για τον καιρό, δηλαδή μόνο τα μαγιό και πόζαραν με χάρη στο φακό.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου...





















Όσοι παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη επίδειξη μαγιό σίγουρα θα ένιωσαν τη θερμοκρασία να πιάνει κόκκινο,

Οι Χρύσα Δρακάκη, Εύα Δελλή, Εύα Λάσκαρη, Άρτεμις Αστεριάδη, Μπέτυ Κουράκου, Ευγενία Γκιζέλη και Όλια Κόβα φόρεσαν τα απολύτως απαραίτητα για τον καιρό, δηλαδή μόνο τα μαγιό και πόζαραν με χάρη στο φακό.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου...





















Όσοι παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη επίδειξη μαγιό σίγουρα θα ένιωσαν τη θερμοκρασία να πιάνει κόκκινο,

Οι Χρύσα Δρακάκη, Εύα Δελλή, Εύα Λάσκαρη, Άρτεμις Αστεριάδη, Μπέτυ Κουράκου, Ευγενία Γκιζέλη και Όλια Κόβα φόρεσαν τα απολύτως απαραίτητα για τον καιρό, δηλαδή μόνο τα μαγιό και πόζαραν με χάρη στο φακό.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου...





















Μέσα σε περίπου 30 ώρες από την έναρξη της λειτουργίας της, πραγματοποιήθηκαν 116 καταγγελίες πολιτών.



Με μεγάλη επιτυχία έγινε το «ντεμπούτο» της νέας υπηρεσίας της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ, στην οποία δίδεται η δυνατότητα στους πολίτες να...
καταγγείλουν τηλεφωνικά αδικήματα οικονομικού ενδιαφέροντος.

Μέσα σε περίπου 30 ώρες από την έναρξη της λειτουργίας της, πραγματοποιήθηκαν 116 καταγγελίες πολιτών. Από τις καταγγελίες αυτές, οι 65 αφορούσαν μη έκδοση αποδείξεων από καταστήματα.

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι οι 70 καταγγελίες προέρχονται από την Αττική, οι 15 από τη Θεσσαλονίκη, δύο από την Καλαμάτα, δύο από το Βόλο και οι υπόλοιπες έγιναν από άλλες πόλεις. Περίπου 70 πολίτες που τηλεφώνησαν στο 11012 έκαναν καταγγελία επωνύμως.

Επιχειρησιακά, οι αξιωματικοί που στελεχώνουν την Οικονομική Αστυνομία αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν έρευνα για τις χρηματοδοτήσεις των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Παράλληλα, αναμένεται ότι θα πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις σε νησιά, καθώς διαθέτουν πληροφορίες για εκτεταμένη φοροδιαφυγή

Αξιοζήλευτο το διαιτολόγιο των Κρητικών!

Τα αποτελέσματα μελέτης για τις διατροφικές συνήθειες σε επτά χώρες, που αναδεικνύει την αξία της κρητικής διατροφής και εξηγεί τη μακροβιότητα των Κρητικών, παρουσιάσθηκαν σε εσπερίδα, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, με θέμα την κρητική διατροφή, στα πλαίσια της 10ης Παγκρήτιας Αγροτικής – Εμπορικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου.
Τη μελέτη παρουσίασε η διαιτολόγος – διατροφολόγος και μέλος του ειδικού διδακτικού

Στην πισίνα του στο Καστρί θα βγάλει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.





Μετά από έναν ιδιαίτερα «θερμό» χειμώνα, που τον ακολουθεί «θερμότερος», θεωρήθηκε πρόκληση από το επικοινωνιακό του επιτελείο να επαναληφθεί το περσινό μπαράζ φωτογραφιών στον Τύπο μέσα...




στο κανό του ή κάνοντας μπάνιο στα ανοιχτά κάποιας θάλασσας... Όσο και αν το Μαξίμου έδειξε κάποιες φορές πέρυσι να ενοχλείται από αυτού του είδους την προβολή, όλοι ήξεραν πως ο πρωθυπουργός κατά βάθος απολάμβανε να φωτογραφίζεται μέσα ή έξω στη θάλασσα.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Παλιότερα είχε δώσει συνέντευξη σε παραλία και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο και μετέπειτα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νατάσα Ράγιου, που είχε προβληθεί και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

«Για μένα η γυμναστική είναι χρέος», λέει στη συνέντευξη ο μετέπειτα πρωθυπουργός. «Λειτουργώ καλύτερα όταν κάνω γυμναστική. Πιο καθαρό το μυαλό μου. Πιο υγιής. Και τελικά αποδίδω καλύτερα και στην πολιτική, τη δουλειά μου δηλαδή».

Ωστόσο οι άνθρωποι που απαρτίζουν το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού κατέληξαν πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αν ο Παπανδρέου συνεχίσει να φωτογραφίζεται με μαγιό πάνω σε ένα κανό, θα κινδυνεύσει να περάσει στον κόσμο την εικόνα του «παραλία».

Έτσι ο πρωθυπουργός φροντίζει πια να πηγαίνει για κολύμπι στα πιο απομακρυσμένα μέρη με τη συνοδεία πάντα σκάφους του λιμενικού. Τις περισσότερες φορές όμως περιορίζεται στην μικρών διαστάσεων πισίνα του, που πριν από χρόνια έχει κατασκευαστεί στο πατρικό του σπίτι στο Καστρί.

Εκεί ο Γιώργος Παπανδρέου απολαμβάνει το νερό ακόμα και το χειμώνα, αφού είναι γνωστό άλλωστε πως τυγχάνει χειμερινός κολυμβητής. Η απαγόρευση να μπορεί να επισκέπτεται όποια παραλία θέλει, φαίνεται ότι του έχει… στοιχίσει. Αν σκεφτεί κανείς πως πέρυσι κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόταν σε διαφορετικό νησί, με ιδιαίτερη προτίμηση στον Πόρο, τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο ρόλος του πρωθυπουργού έχει «κόψει» ένα από τα αγαπημένα του χόμπι.

Είναι βέβαιο πως όταν τελειώσουν όλα αυτά θα μπορεί να επιστρέψει ξανά στην ανεμελιά των επιλογών του και τότε μόνο θα επισκεφτεί ξανά μια από τις πολύβουες παραλίες που έχει λατρέψει κατά καιρούς στον παρελθόν.

Η Τουρκία είναι το «Νέο αστέρι της Ανατολής».



Στην προφητεία του Νοστράδαμου αναφέρεται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah που κάνει λόγο για προβλέψεις του, σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία είναι το «Νέο αστέρι της Ανατολής». Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει όχι μόνο τη κρίση στην Ελλάδα, αλλά την ανησυχητική κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως και την πτώση των χρηματοπιστωτικών αγορών...


Ο προφήτης, σύμφωνα πάντα με τη τουρκική εφημερίδα, είχε αναφερθεί σε «Χρυσή εποχή» κι αυτό ερμηνεύεται σήμερα με την εκρηκτική άνοδο του χρυσού.

Τέλος, το δημοσίευμα τονίζει πως αλλάζει το πεπρωμένο της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για αναταραχή στα ελληνικά νησιά αλλά και την κρίση στην Ιταλία, στην Ισπανία κι αργότερα στη Γαλλία, ενώ υποστηρίζει ότι η Τουρκία θα μείνει ανέπαφη.

«Φορείς καρκίνου» οι γάτες;

Ύποπτες για τη μετάδοση παράσιτου που προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους είναι οι γάτες σύμφωνα με γάλλους ερευνητές. Νέα επιστημονική έρευνα αναφέρει ότι τα κατοικίδια φιλοξενούν ένα παράσιτο στο στομάχι τους, το Toxoplasma gondii, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ότι εάν μολύνει μία έγκυο γυναίκα υπάρχει κίνδυνος να «πλήξει» το έμβρυο. Τώρα συνδέουν το συγκεκριμένο παράσιτο με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.
Άγνωστες παραμένουν οι αιτίες που προκαλούν τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Πειρατές, Ωραία Κοιμωμένη και άλλοι ήρωες της Disney, φτιαγμένοι με έμπνευση και άμμο.

Πειρατές, Ωραία Κοιμωμένη και άλλοι ήρωες της Disney, φτιαγμένοι με έμπνευση και άμμο. Το φετινό Φεστιβάλ που έγινε στο Βέλγιο, είναι βγαλμένο από τη χώρα του Μίκυ Μάους ή μάλλον καλύτερα του Ουόλτ Ντίσνεϊ
Μία επίλεκτη ομάδα καλλιτεχνών έδωσε σχήμα και μορφή, αλλά και την δική της διάσταση στους αγαπημένους μας χαρακτήρες, αλλά και σε αξέχαστες στιγμές της διάσημης παρέας. Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο από τις προετοιμασίες.


Σε περισσότερα από 3.000 τετραγωνικά μέτρα, από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου στην βελγική ακτή Μπλανκεμπέργκε το Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο υπόσχεται μια νέα εμπειρία για μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ.

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..

Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον πλανήτη

Στο βάθος της μεγαλύτερης σπηλιάς στη γη βρέθηκαν Βρετανοί σπηλαιολόγοι… και «τράβηξαν» μαγευτικές φωτογραφίες। Βέβαια κάποιοι από τους ερευνητές έμειναν στη σπηλιά και ψάχνουν μέχρι σήμερα να βρουν… το τέλος της.Η συγκεκριμένη σπηλιά ονομάζεται «Hang Son Doong» και βρίσκεται στην καρδιά μιας βιετναμέζικης ζούγκλας που περιλαμβάνει ένα δίκτυο 150 σπηλιών.Ο 52χρονος Γερμανός φωτογράφος Carsten Peter, που βρέθηκε στο σπήλαιο δήλωσε: «Το να φωτογραφίζει κανείς σπηλιές τέτοιου μεγέθους είναι μια πρόκληση, καθώς χρειάζεται καλή προετοιμασία» και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η εξερεύνηση, έχω πάει σε πολλές σπηλιές στη ζωή μου, αλλά αυτή εδώ είναι η πιο εντυπωσιακή».
www.princeolivernews.com

ΖΩΔΙΑ...


ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Οι παραπονιάρες του ζωδιακού!! Αν ήταν άθλημα η κρεβατομουρμούρα, θα παίρνατε το χρυσό μετάλλιο. Νομίζετε πως είστε ερωτευμένες αλλά στη ουσία είστε ερωτευμένες με το σεξ. Σας αρέσει να μπαίνετε σε ξένα χωράφια, και εξιτάρεστε με το παράνομο σεξ. Ότι και να σας κάνουν, ότι και να σας δώσουν, θα τους τα φορέσετε!!

Άντρας:Για τους κυρίους είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ρωτήστε τον τι του αρέσει, και πέστε του ότι και σε εσάς αρέσουν τα ίδια πράγματα. Πως ότι και να κάνει είναι καλώς καμωμένο. Ψιθυρίστε του στο αυτί. Και οδηγήστε τα χέρια του εκεί που θέλετε. Θέλει να νοιώθει ότι μπορεί να σας ικανοποιεί έτσι μόνο ικανοποιείται, γι’ αυτό καθοδηγήστε τον, είναι πολύ καλός μαθητής, με διαγωγή κοσμικότατη, οπότε αποφεύγετε τα σχετικά με τους κηδεμόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα: Είστε γεμάτες πάθος και αχόρταγες στο σεξ. Μαζί σας θα χάσουν πολλά κιλά από το ατελείωτο σεξ που θέλετε. Αν δεν θέλουν να το δίνετε αλλού, θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με καμία βιταμίνη, γιατί δεν τους βλέπω καλά. Δεν έχετε ταμπού, και από βίτσια καλά πάτε. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι στο κρεβάτι σας, « the more, the merrier»!!

Άντρας:Έχουμε μπλέξει με άντρα Σκορπιό? Αχ δεν ήξερες…δεν ρώταγες? Δέστε τον και κάντε ότι θέλετε, φορέστε ό,τι πιο σέξι μπορείτε να βρείτε και μην τον αφήσετε να σας το βγάλει. Χειροπέδες, μάσκες, δερμάτινα εσώρουχα και γάντια επιβάλλονται. Όχι όμως υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες στο ζώδιο του Τοξότη πετάτε τα βέλη σας και οποίον πάρει ο χάρος!! Εκρηκτικές στο κρεβάτι, όσο σας κάνουν και νιώθετε ερωμένες τους. Ξενερώνετε αν καταλάβετε ότι τους κερδίσατε ολοκληρωτικά και αρχίζετε να ψάχνετε για καινούργια γη να κατακτήσετε. Στην περίπτωση σας λίγο φτύσιμο δεν σας χαλάει, αλλιώς ελπίζω να έχουν χώρο στο σπίτι τους για την συλλογή με τα κέρατα που θα τους φορέσετε!

Άντρας:Ο περιπετειώδης άντρας Τοξότης. Ερωτά εν κινήσει έχετε κάνει? Αν ερωτευτήκατε έναν Τοξότη τότε αρχίστε αμέσως προπόνηση! Ο έρωτας σε κίνηση λοιπόν, προκαλέστε τον χορεύοντας ή κάνοντας ασκήσεις γυμναστικής με στολή μηχανής αντί για φόρμα. Γκαζώστε Και αφήστε τον να μην είναι σίγουρος αν θα σας ξαναδεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου αποφεύγετε το σεξ σαν τον διάολο το λιβάνι, και είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Λειτουργείτε εγκεφαλικά και τα πάτε καλύτερα με τις πλατωνικές σχέσεις! Εδώ και να μη θέλουν, θα σας το χώσουν το κέρατο!

Άντρας:Στον κύριο Αιγόκερω δείξτε του την πιστωτική σας κάρτα, τα παράσημα που έχετε από τους προσκόπους και τον έπαινο ή τα μπόνους από την δουλειά σας, και πέστε του ότι δεν έχετε πολύ χρόνο γιατί λειτουργείτε μόνο όταν κλείνει το χρηματιστήριο. Θα σας λατρέψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα: Κυρίες μου είστε ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε κάποιον. Οι γυναίκες που τα δίνετε όλα στο κρεβάτι. Εκτός κρεβατοκάμαρας είστε το καλύτερο φιλαράκι. Ερεθίζεστε απίστευτα εγκεφαλικά και τρελαίνεστε για εγκεφαλικά παιχνίδια. Μαζί σας δεν σκέφτονται καν να κοιτάξουν αλλού, αφού όλα τα βρίσκουν στην αγκαλιά σας!!

Άντρας: Στους κυρίους δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε κάποιο ιδιαίτερο φετίχ. Όρεξη να έχετε και να αλλάζετε διαρκώς. Τρελαίνεται για εκπλήξεις! Διαβάστε ότι έγραψα για τα άλλα ζώδια και χρησιμοποιήστε τα εναλλάξ. Είναι μέσα σε όλα, αυτό που μισεί θανάσιμα είναι η ρουτίνα και το σεξ στην ιεραποστολική στάση!

ΙΧΘΕΙΣ

Γυναίκα: Μπερδεμένες ψυχές οι κυρίες του ζωδίου. Δεν ξέρετε ποιον θέλετε, πώς τον θέλετε και πού τον θέλετε. Ανίκανες να διαλέξετε μεταξύ δύο επιλογών, συνήθως λοιπόν διαλέγετε και τους δύο, και έτσι έρχεται το μπλέξιμο. Τι να κάνουμε, φαίνεται να έχετε αδυναμία στα τρίγωνα!!

Άντρας: Στον κύριο οπωσδήποτε μουσική υπόκρουση. Κεριά παντού και απαλό άρωμα να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ωραία φτιάξαμε την ατμόσφαιρα, τώρα πάμε και στην πράξη! Με το μαλακό κορίτσια κοιτάξτε τον στα μάτια, και πιάστε του απαλά το χέρι, ο ρομαντικός του ζωδιακού δεν θέλει απότομες κινήσεις , θέλει, βόλτα χεράκι χεράκι στην ακρογιαλιά και όρκους αιώνιας αγάπης.