PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερίας: Καμπάνια για τη συλλογή χρησιμοποιημένου λαδιού από τα νοικοκυριά


Οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008», καλούμε τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στην συστηματική προσπάθεια συλλογής χρησιμοποιημένου – καμένου ελαίου από τις κουζίνες των νοικοκυριών που έχουμε ξεκινήσει.
Όπως είναι γνωστό το μαγειρικό λάδι που δεν καταναλώνεται και πρέπει να πεταχτεί, είναι ένα υλικό με δύο όψεις: Από τη μια αποτελεί ισχυρά ρυπαντικό φορτίο – αναφέρεται ότι ένα λίτρο λαδιού μπορεί να ρυπάνει ένα εκατομμύριο λίτρα νερού, ενώ δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και στους βιολογικούς καθαρισμούς. Από την άλλη αποτελεί καύσιμο με υψηλή θερμογόνο δύναμη και σχετικά εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε βιοντίζελ (βιοκαύσιμο).
Στη χώρα μας γίνεται σε κάποιο βαθμό συλλογή...

Σε διαπραγμάτευση οι μετοχές τη Coca-Cola

Από την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 οι μετοχές της Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ (Coca-Cola Τρία Έψιλον), θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τη νέα ονομαστική αξία των 1,50 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα να λάβουν το ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που ισούται με 0,50 ευρώ ανά μετοχή. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 15η Ιουνίου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου έχει...

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Google!!!!!


Α ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE!!!!

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (αίθουσα συσκέψεων, 4ος όροφος) με θέμα το πρόβλημα που ανέκυψε στο Αιγίνιο (Δήμος Πύδνας – Κολινδρού) για τη μεταφορά των υπηρεσιών των ΔΟΥ, ΙΚΑ και Εθνικής Τράπεζας καθώς και τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των συναντήσεων των αρμοδίων πολιτικών φορέων.

Η σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία «χτυπά κόκκινο» λόγω κρίσης


Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν το πρώτο 5μηνο 2011 οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία.
Όπως σημείωσε η αρμόδια βοηθός Συνήγορος του Πολίτη (ΣτΠ) κα Ματίνα Γιαννακούρου στη σχετική δημόσια συζήτηση, που συντόνισε η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων κα Μαρία Στρατηγάκη και οργάνωσε το Υπ. Εσωτερικών, το πρώτο πεντάμηνο του έτους ο ΣτΠ δέχθηκε 12 καταγγελίες, ενώ στη διάρκεια των δυο περασμένων χρόνων (2008-2010) είχε δεχθεί 17 καταγγελίες.
Η εντυπωσιακή αύξηση στις καταγγελίες αποδίδεται από τη Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη «στην επιδείνωση των συνθηκών εργασίας λόγω της οικονομικής κρίσης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στο γεγονός ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες οι γυναίκες απολύονται πιο εύκολα».

Βέβαια, ο αριθμός των γυναικών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και εν γένει θύματα διακρίσεων στο χώρο της εργασίας είναι πολύ υψηλότερος.
Όπως σημείωσε η κ. Γιαννακούρου «οι γυναίκες δεν τολμούν να παραπονεθούν για να μη χάσουν τη θέση εργασίας και να μη διασυρθούν. Η εξάρτησή τους από την εργασία είναι συχνά συνώνυμη με διαφόρων ειδών πιέσεις».
Σύμφωνα με έρευνες, που έχουν γίνει αλλά και τις εκτιμήσεις των εισηγητριών, μια στις δυο εργαζόμενες γυναίκες έχει πέσει θύμα διάκρισης στο χώρο εργασίας.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σκιές στην διαχείριση του δημοτικού χρήματος
Οι Δημοτικές γεωτρήσεις αποδεικνύονται πολύ ευαίσθητες. Στον πρώην Δήμο Πύδνας δαπανήθηκαν το 2009 και 2010 ποσόν άνω των 500.000 € για σχετικές δαπάνες (και περίπου 400.000 για υδραυλικά είδη!!!). Όλα αυτά (π.χ. και στην Δ.Ε. Αιγινίου το ίδιο περίπου γινόταν) άφησαν αδιάφορη την Δημοτική μας αρχή και θα έμεναν άγνωστα αν δεν το ανέφερε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δανιηλίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30-5-2011.
Όμως η κατάσταση αυτή συνεχίζεται αφού...

«Matala Festival 2011»


ο ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο έχει προσελκύσει το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Festival 2011 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δήμο Φαιστού το τριήμερο 11 – 13 Ιουνίου.
Χώροι διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα είναι η παραλία Ματάλων, το Camping της περιοχής, η πλατεία Ματάλων, αλλά και το δημοτικό parking. Είκοσι συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί και DJs συμμετέχουν σ’ ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής.

Πολλές είναι επίσης οι...

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Καλλιθέας


Συνεχίζει το πρόγραμμα επαφών με προεδρεία Τοπικών Συμβουλίων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου για ενημέρωση, συνεργασία και αντιμετώπιση προβλημάτων.
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρέστη στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Καλλιθέας στην οποία μετείχαν: ο πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας, Ευάγγελος Κήπου, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, Διονύσιος Χαρισσόπουλος, Κων/νος Πολυχρόνης, Ροδή Παρχαρίδη, Μιχαήλ Παροτσίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Χρήστος Μπογιατζής, ο ιερέας του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου, Σπυρίδων Γκλιάτης , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ Καλλιθέα΄΄, Αναστάσιος Τσιμόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΄΄ Καλλιθεακός΄΄, Νικόλαος Κυπαρρίσης, ο ιερέας του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου και πρόεδρος του Συλλόγου ΄΄ Φιλόπτωχος ΄΄ Καλλιθέας, Ιωάννης Στύλος, ο πρόεδρος και τα μέλη του Οικισμού «Γρέβενης» Καλλιθέας, Κων/νος Λυκίδης, μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων Οικισμού « Γρέβενης» Καλλιθέας καθώς και εκπρόσωποι του νεοϊδρυθέντος ΚΑΠΗ Καλλιθέας.
Στη συνεδρίαση η...

Συνελήφθη γιατί «πουλούσε» πλαστά ευρώ


Περίπου 3.000 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και των 50 ευρώ είχε στην κατοχή της 21χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην 21χρονη βρήκαν πάνω της 19 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της βρέθηκαν επιπλέον 62 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και 23 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα χαρτονομίσματα ως πλαστά και επιπλέον κατάσχεσαν και 440 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη «πουλούσε» τα πλαστά ευρώ σε τιμές μικρότερες από την αναγραφόμενη και αποκόμιζε σημαντικά κέρδη, αποφεύγοντας παράλληλα να ανακαλυφθεί.

Δωρεάν διανομή τροφίμων-πρόγραμμα 2011

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πιερίας γνωστοποιεί ότι το πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων θα εφαρμοστεί και για το έτος 2011 και περιλαμβάνει μακαρόνια, ρύζι και τυρί φέτα. Η ποσότητα προϊόντος που θα διανεμηθεί στους απόρους θα προσδιορισθεί ανάλογα με τις διαθέσιμες ποσότητες τροφίμων και τον αριθμό των δικαιούχων της χώρας. Συμμετοχή στο πρόγραμμα έχουν οι ήδη συμμετέχοντες σε προηγούμενα προγράμματα και νέοι φορείς-σύλλογοι που πληρούν τους όρους της Κ.Υ.Α. 40946/24-3-2005.

ΠΡΟΣΟΧΗ οι σύλλογοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2351351123 Μαυρομιχάλης Βασίλης.

H βία δεν ελκύει τα παιδιά


Έρευνα σχετική με τα κινούμενα σχέδια

Χαρούμενα Weekends ξανά!


Kάθε Παρασκευή είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου... Ή μήπως όχι; Βλέπεις, οι περισσότερες σαμποτάρουμε τα Σαββατοκύριακά μας είτε κάνοντας όλες τις δουλειές που αφήσαμε πίσω την υπόλοιπη εβδομάδα είτε περνώντας τα μπροστά στην τηλεόραση. Έτσι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οποιαδήποτε προσπάθεια αναζωογόνησης... πάει περίπατο. Αν όμως θέλεις να υποδεχτείς την επόμενη Δευτέρα αληθινά ανανεωμένη, δεν έχεις παρά να

Tεράστιες οικονομικές απώλειες προκαλεί το βακτήριο E.coli


Ρωσικό μπλόκο στις εισαγωγές λαχανικών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλαπλασιάζονται στην Ευρώπη τα κρούσματα αιμορραγικής γαστρεντερίτιδας.
Περίπου 2.000 άνθρωποι νοσούν στη Γερμανία, ενώ κρούσματα έχουν καταγραφεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Τι είναι οι φωτο-βιοδιασπώμενες σακούλες;


ο μεγαλύτερο πρόβλημα που προκαλούν οι σακούλες που χρησιμοποιούνται από τα περισσότερα καταστήματα, προέρχεται από τον αριθμό τους. Χρησιμοποιούμε τόσες πολλές, για τόσο λίγο και όλες καταλήγουν, τουλάχιστον, στις χωματερές. Και εκεί κάνουν 300 χρόνια για να αφομοιωθούν από τ

Επιπλέον φόροι εισοδήματος για τους ημιυπαίθριους


Επιβαρύνονται περισσότεροι από 600.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος

Μαγος στην Αποπλανηση


Για να βγείτε ραντεβού
Γίνε ο διάδοχος του υπνοθεραπευτή Paul McKenna και δώσε της «κρυμμένες εντολές».
Η τεχνική: Τη συναντάς κατά κόρον σε διαφημίσεις, όταν ακούς φράσεις, του τύπου «γιατί να αρκεστείς στο βαμβακερό όταν μπορείς να βάλεις μετάξι;». Αυτό που καταγράφεται στο μυαλό σου με τη συγκεκριμένη διατύπωση είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μετάξι. Αν λοιπόν της πεις «γιατί να μείνεις μέσα την επόμενη Πέμπτη όταν μπορείς να βγεις μαζί μου και να περάσεις καλά;», θα δημιουργήσεις στο μυαλό της την εικόνα ότι...

Με ένα μπουρίνι κόπηκε η Θεσσαλονίκη στα δύο


Η δυνατή ανοιξιάτικη καταιγίδα, στα μόλις 20 λεπτά που κράτησε, είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δεκάδες υπόγεια στη Δυτική Θεσσαλονίκη και να κοπεί στα δύο η περιφερειακή οδός λόγω του όγκου των νερών που συγκεντρώθηκαν στο οδόστρωμα.

Σεξυπνία...όπως λέμε αϋπνία;





Κάπως έτσι με την διαφορά ότι η εν λόγω κατάσταση συμπεριλαμβάνει και ισχυρές, μέχρι και βίαιες δόσεις σεξ.

Αν νομίζετε πως όσοι κάνουν σεξ, το θυμούνται με συνέπεια την επόμενη μέρα, παίρνουν τηλέφωνα τις φίλες τους και οργανώνουν πολύωρους καφέδες για ατελείωτες συζητήσεις δίχως αύριο σχετικά με τις kinky λεπτομέρειες όσων διαδραματίστηκαν στο ''αφράτο'' από τα πούπουλα χήνας κρεβάτι (και όχι μόνο), είστε γελασμένοι...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΙΣ 30 – 5 – 2011


Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. για το μήνα Μάιο. Τα περισσότερα θέματα ήταν και πάλι διαδικαστικά (εγκρίσεις παρατάσεων έργων, εγκρίσεις εκμισθώσεων κτλ.) και, όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον εστιάστηκε κυρίως στα θέματα που τέθηκαν προ ημερησίας διάταξης.
Είχαμε βέβαια τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε εκτάκτως στη συνεδρίαση εκλεκτούς επισκέπτες, όπως την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου, τον πρώην δήμαρχο Κατερίνης κ. Θεόφιλο Καμπερίδη, τον αντιδήμαρχο Κατερίνης κ. Ζήνωνα Σατραζέμη κ.α). Δεχόμαστε με ικανοποίηση την δέσμευση της κ. Μαυρίδου ότι θα...

Τι είναι η αύρα που μας περιβάλλει;


Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο μερικοί άνθρωποι ακτινοβολούν καθώς εισέρχονται σε έναν χώρο; Πως επιτυγχάνεται η λεγόμενη καλή χημεία στις σχέσεις; Η μαγική λέξη που εσωκλείει την μυστική συνταγή της επιτυχίας και εμπεριέχει αυτό το "κάτι" που καθορίζει τις...

Απάντηση στο "μπάσταρδο" παπαγαλάκι των Αθηνών


Απάντηση στο "μπάσταρδο" παπαγαλάκι των Αθηνών (αντιγράφοντας τον συγγραφέα), από μια ομάδα αγανακτισμένων πολιτών της Πιερίας:

Οι κουφάλες βγάζουν πάντα τις ίδιες κραυγές, όταν τις ζορίζεις.
Ο «τύπος» μου θύμισε τα τηλεοπτικά παραληρήματά του κατά του κινήματος των διοδίων «Δεν Πληρώνουμε». Με τον ίδιο τρόπο, και τότε, υπερασπίστηκε τα αφεντικά του.

Από εδώ κι εμπρός, έτσι θα γίνεται! Θα κόβετε ένα κεφάλι και θα φυτρώνουν 1.000.

Κουφάλες, έφτασε η ώρα σας!

Κουφάλα: Ο αναξιόπιστος ή ο «χαμένος». Χρησιμοποιείται και σαν φιλική βρισιά
(Πηγή slang.gr)

Η δημιουργικότητα ενός ανέργου


Έψαχνε απεγνωσμένα να βρει δουλειά τους τελευταίους 8 μήνες. Πριν μεταναστεύσει αποφάσισε να δαπανήσει τα τελευταία του χρήματα για να τοποθετήσει μια αφίσα σε κεντρικό δρόμο του Δουβλίνου και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Μια εικόνα...χίλιες λέξεις. Αυτό σκέφτηκε ένας 26χρονος πτυχιούχος μάρκετινγκ από την Ιρλανδία ζητώντας από εργοδότες να τον "σώσουν" από...

ΜΕΓΑΛΗ ....ΜΑΓΚΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ...

...στους δύο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ με αρμοδιότητα, ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ και ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 
Στον έναν Πρόεδρος είναι ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και στον άλλο ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ...ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ....
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ "ΓΗΠΕΔΟ" ΝΑ "ΠΑΙΞΕΙ" ΜΠΑΛΑ... 
ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ;;;;;
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;

ΠΑΟΚ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ, ΩΧ ΠΑΟΚΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ....
....
....ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΚΙ ΑΠΟ 2.20 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ 3.10 
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΚΙ ΑΠΟ 1 ΚΙ 1 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΛΕΟΝ 1.80 ΚΙ 1.80
Γ@##@$%@ ΜΟΥ

ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.... ΤΟΤΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...
ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ...ΔΙΚΟ ΜΜΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ, 2.20 ΕΥΡΩ+2.20= ΔΗΛΑΔΗ 4.40, ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1.30+1.30= ΜΌΛΙΣ 2.60...
ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ 2.60 ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟ (ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΠΟΡΡΟΥΣ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...) ΠΑΩ ΜΕ 4.40!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ...ΚΑΡΥΔΙΑ(ΣΟΥΦΛΙΑ)
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;;;
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ...ΚΑΡΥΔΙΑ;;;
PIERIA GR ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ
ΤΟ PIERIA-GR ΣΗΜΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. 

ΗΤΑΝ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2008 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πιερίας του ΠΑΣΟΚ σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρες 18.00 – 20.00 , στην ανοικτή εκδήλωση με θέμα:
«Πρασινίζω το σπίτι μου»
Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο:
- Ζουλουφός Μιχάλης, σύμβουλος ενεργειακών έργων, δημοτικός σύμβουλος Δ. Σύρου.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
-Πράσινη ανάπτυξη, Πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ' οίκον”, Φωτοβολταϊκά στις στέγες , Φυτεμένα δώματα
Επίσης θα παρουσιαστούν παραδείγματα, ενδεικτική κοστολόγηση και ωφέλειες, από την εφαρμογή των συγκεκριμένων προγραμμάτων και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος ενός σπιτιού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ Πιερίας, Παν.Τσαλδάρη 16,ημιόροφος.
Θα ακολουθήσει διάλογος.

Ανοίγει ο κόμβος της Σκοτίνας


Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ο ισόπεδος κόμβος της Σκοτίνας σύμφωνα με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ι. Μαγκριώτη ο οποίος απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου και η οποία συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2011.
Στην ομιλία του στην Βουλή ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε πως η παραχωρησιούχος εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» με την δικαιολογία κατασκευής των...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το καλοκαίρι έφτασε και μόλις μερικές μέρες μας χωρίζουν από τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2010-2011.
Καλούμε λοιπόν όλους τους μαθητές και τους γονείς - κηδεμόνες στην αυλή του σχολείου μας για να συμμετέχουν στο πάρτι
για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα.

Ολυμπιάδα Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος


Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική»
Γιάννης Ροδοστόγλου:
«Χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε τη σωτηρία στα χέρια μας και όχι να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα»
Το Σάββατο στα Ροΐτικα Αχαΐας στις 5,30 μ.μ.
Τον καλύτερό τους εαυτό υποσχέθηκαν οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου να δώσουν το Σάββατο στην Πάτρα, όπου αντιμετωπίζουν την τοπική Ολυμπιάδα. Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η νίκη είναι τόσο αναγκαία για...

Το καμάκι της συμφοράς


Πέντε ουισκάκια στο μπαρ του αεροδρομίου του Dallas ήπιε πριν επιβιβαστεί στη πτήση της Delta Air Lines ο 40χρονος Bryan Sisco και αντί να γοητεύσει... έτρωγε τη μια χυλόπιτα μετά την άλλη

Την στιγμή της επιβίβασης στο αεροπλάνο με προορισμό την Atlanta θόλωσε το μάτι του βλέποντας δίπλα του την 23χρονη Danielle Valimont και είπε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο καμάκι αποφασίζοντας να...

Διαφωνία για τις αποκρατικοποιήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Το θέμα των Αποκρατικοποιήσεων θα συζητηθεί σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο και είχε τεθεί αρχικά από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Παπανικολάου και σήμερα από την Περιφερειακή Σύμβουλο κα Ασημίνα Ξυροτήρι αλλά και τον ίδιο τον κ. Περιφερειάρχη. Στη φωτογραφία ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόλλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης κ. Κουκουλεκίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Παπανικολάου.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΝΙΚΟ;;;;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ



ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΟΡΘΙΟΙ;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ
ΟΧΙ ΡΕ ΝΙΚΟ
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
ΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ....
ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;;
ΝΙΚΟ ΜΗΛΙΩΤΗ;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.....


4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ