PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟΝΙΔΗ!!! ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΥΤΑ....

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;
Σκέφτεστε να ξαναζήσουμε στιγμές προηγούμενης θητείας Δημάρχου Αμοιρίδη, όπου να άκούμε το γνωστό "...εσείς επί θητείας σας κύριε Χιονίδη, αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως..." ή το άλλο "...παραλάβαμε χάος κύριε Χιονίδη" χα χα χα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥ PIERIA-GR
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ....ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ!
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΑΝΙΚΑ...
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Ή ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο... ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ!
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΓΔΣΖΣΤΕΣ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΔ Ο ΑΒΔΦΔΚΣΛΧΚΔΝΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ
εμείς εδώ στο pieria-gr όλα τα ξέρουμε αλλά δεν τα λέμε!
και ονόματα και επίθετα...
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο....
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ Ο...
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Ο....
σε προσεχές άρθρο θα σας το γράψουμε....
τι θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου;;;;;
χα χα χα χα
ΣΕΙΣΜΟΣ;
ΛΟΙΜΟΣ;
ΠΟΛΕΜΟΣ;
ή όλα μαζί;;;; χα χα χα

ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΤΗΡΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ "ΟΥΡΑ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...!!!!
ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟ 1990 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ....20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ...ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

Μετά το εβραϊκό κιπά.....και εις ανώτερα και με φέσι......

Επίσκεψη Σέρβων αξιωματούχων στο Νομάρχη Πιερίας

Επίσκεψη Σέρβων αξιωματούχων στο Νομάρχη Πιερίας



Συνάντηση με αξιωματούχους από την πόλη Ποζάρεβατς της Σερβίας είχε το πρωτί της Τρίτης 27 Ιουλίου 2010, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, στο Διοικητήριο.



Ο Νομάρχης Πιερίας υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της σέρβικης πόλης Ποζάρεβατς Μίομιρ Ίλιτς και τον σύμβουλο του Δημάρχου και του Νομάρχη του Ποζάρεβατς Τίχομιρ Γιοβάνοβιτς, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο νομό Πιερίας.



Αφού τους καλωσόρισε, ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε στους Σέρβους αξιωματούχους τα τουριστικά πλεονεκτήματα του Νομού καθώς και τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της Πιερίας και συζήτησε μαζί τους σχετικά με τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας και περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων φιλίας και φιλοξενίας που εδώ και πολλά χρόνια συνδέουν τους λαούς των δύο περιοχών, καθώς η Πιερία αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους κατοίκους της γειτονικής χώρας.



Ο Νομάρχης ευχήθηκε καλή διαμονή στους Σέρβους επισκέπτες, τους προσέφερε τουριστικό υλικό της Πιερίας καθώς και το λεύκωμα του Ολύμπου και αντάλλαξε μαζί τους αναμνηστικά δώρα. Οι Σέρβοι αξιωματούχοι από την πλευρά τους απηύθυναν επίσημη πρόσκληση στο Νομάρχη Πιερίας να επισκεφθεί την πόλη τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου να επισημοποιηθεί η περαιτέρω συνεργασία των δύο περιοχών.

Η ζωή μας μια φορά μας δίνεται - Χρόνης Μίσσιος

«Χωρίσαμε τη μέρα σε πτώματα στιγμών, σε σκοτωμένες ώρες που τις θάβουμε μέσα μας, μέσα στις σπηλιές του είναι μας, μέσα στις σπηλιές όπου γεννιέται η ελευθερία της επιθυμίας, και τις μπαζώνουμε με όλων των ειδών τα σκατά και τα σκουπίδια που μας πασάρουν σαν «αξίες, σαν ανάγκες», σαν «ηθική», σαν «πολιτισμό». Κάναμε το σώμα μας ένα απέραντο νεκροταφείο δολοφονημένων επιθυμιών και προσδοκιών, αφήνουμε τα πιο σημαντικά, τα πιο ουσιαστικά πράγματα, όπως να παίξουμε και να κουβεντιάσουμε με τα παιδιά και τα ζώα, με τα λουλούδια και τα δέντρα, να παίξουμε και να χαρούμε μεταξύ μας, να κάνουμε έρωτα, ν απολαύσουμε τη φύση, τις ομορφιές του ανθρώπινου χεριού και του πνεύματος, να κατεβούμε τρυφερά μέσα μας, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τον διπλανό μας» «Και την ιστορία την πουτάνα έτσι τη γράφουνε, και οι αστοί και οι κομμουνιστές: οριζόντια, ισόπεδη. Μιλάνε για λαούς, μιλάνε για μάζες, κανένας απ αυτούς δεν μπόρεσε ποτέ να νοιώσει την ένταση. Το πάθος, την κορύφωση και την πτώση κόσμων ολόκληρων, σ ένα μοναχά εικοσιτετράωρο από τη ζωή του επαναστάτη. Ξέρουν γράμματα, διαβάζουν, γράφουν, και δεν κατάλαβαν ποτέ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας κόσμος ολόκληρος, είναι μια ολόκληρη ιστορία Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως όταν ο άνθρωπος ξανακαταχτήσει την ανθρωπιά του, όταν ξαναρχίσει να δημιουργεί ανθρώπινο πολιτισμό, να γράφει πια την ιστορία κάθετα, όχι για λαούς και για μάζες, αλλά για τον Παύλο, για τη Ρηνιώ, για την Ελένη, για το μαστρο-Στέφανο τότε μοναχά οι άνθρωποι θα ξέρουν τι κοστίζει η ιστορία, τι κοστίζει η συμμετοχή, τι θα πει η φράση «εκατό χιλιάδες νεκροί» ή «βασανίζεται ένας άνθρωπος σε κάποια ασφάλεια». Τότε οι άνθρωποι θα ξέρουν τι θα πει φυλακή, τι σημαίνουν τα πολιτικά λάθη»




Χρόνης Μίσσιος

Απάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου



Θέμα: Ενισχύσεις για ζημιές σε καπνοκαλλιέργειες από περονόσπορο, φυτόφθορα και ιό του κηλιδωτού μαρασμού της ντομάτας



Οι ζημίες από μυκητολογικές, εντομολογικές και ιολογικες προσβολές δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής.

Ειδικότερα, όσον αφορά την προσβολή του καπνού από περονόσπορο όσον αφορά την προσβολή του καπνού από περονόσπορο και φυτόφθορα, είναι γνωστό ότι οι προσβολές αυτές μπορούν να περιορισθούν με την εφαρμογή κατάλληλων μυκητοκτόνων-εντομοκτόνων. Στις περιπτώσεις αυτές, όμως, που οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για ανάπτυξη επιδημίας και η καταπολέμηση της δύσκολη, η ζημιά μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα Κρατικών Ενισχύσεων, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που καθορίζονται στον ισχύοντα Κανονισμό Κρατικών Ενισχύσεων, δηλαδή θα πρέπει:

α.Να τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι η προσβολή οφείλεται σε μια συγκεκριμένα ακραία-δυσμενή συνθήκη

β.Τα μετεωρολογικά στοιχεία να επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό των καιρικών συνθηκών ως δυσμενών (σε σχέση με μια ιστορική περίοδο αναφοράς).

γ.Το επίπεδο των ζημιών (απώλεια παραγωγής για το έτος ζημιάς) να φθάνει το κατώτατο όριο, ίσο με το 30% της κανονικής παραγωγής του νομού (σύγκριση με τη μέση παραγωγή της τριετίας, πριν από το τέλος της ζημιάς).

δ.Να αποδεικνύεται η εγκυρότητα του ποσοστού ζημιάς από τα επίσημα στατιστικά δεδομένα και

ε.Να έχει ακολουθηθεί η σωστή καλλιεργητική τεχνική και να έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η ζημιά και η εξάπλωση της ζημιάς.

Σημειώνεται ότι η οικονομική κατάσταση του ΕΛΓΑ, όπως έχει διαμορφωθεί από τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν επιτρέπει την «κατ’εξαίρεση» κάλυψη τέτοιων περιπτώσεων από τον Οργανισμό.

Ο ΕΛΓΑ στο παρελθόν, επιβαρύνθηκε με δαπάνες που δεν του ανηκαν, καθώς προχώρησε στην καταβολή «κατ’εξαίρεση αποζημιώσεων» με την προϋπόθεση ότι οι πόροι θα διατίθεντο από τον Κρατικό προϋπολογισμό και, σε περίπτωση δανεισμού, θα καταβάλλονταν τα τοκοχρεολύσια από το Κράτος (νόμοι 3074 (ΦΕΚ 296/Α’/4-12-2002) και 2322/1995 (ΦΕΚ 134/Α). Ωστόσο, ουδέποτε καταβλήθηκαν οι αντίστοιχοι πόροι από το Κράτος, με αποτέλεσμα την υπερχρέωση του Οργανισμού, που σε τελευταία ανάλυση, είναι σε βάρος του αγρότη. Η κατάσταση αυτή δεν επιτρέπει στον Οργανισμό την καταβολή «κατ’εξαίρεση» αποζημιώσεων από ίδιους πόρους.

Όσον αφορά την ασθένεια του ιού του κηλιδωτού μαρασμού της ντομάτας, δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία. Υπάρχει όμως η δυνατότητα ένταξης των ζημιών αυτών σε προγράμματα ενισχύσεων για αποζημίωση των απωλειών με παράλληλη πρόληψη των μελλοντικών απωλειών (άρθρο 11.4 των Κοινοτικών Κατευθυντήριων Γραμμών). Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, η ΕΕ, θεωρεί ότι οι ενισχύσεις αυτές μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο στο πλαίσιο του κατάλληλου προγράμματος για την πρόληψη, τον έλεγχο και την εξάλειψη της σχετικής ασθένειας.

Οι ενισχύσεις οι οποίες απλώς αποζημιώνουν τους γεωργούς για τις απώλειες που υπέστησαν, χωρίς να λαμβάνονται μέτρα για τη θεραπεία του προβλήματος στην πηγή του, πρέπει να θεωρούνται καθαρές ενισχύσεις λειτουργίας οι οποίες δεν συμβιβάζονται με την κοινή αγορά (11.4.2.).

Η Υπουργός

Κ.Μπατζελή

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΦΑΡΜΑΚΗ -ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-
ΤΟΝΙΣΕ ΔΕ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η  ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ: "Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΙΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ.."

η 24η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ"  ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΩ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΦΑΡΜΑΚΗ, Η 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ -ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΙΚΗΤΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ..

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

3.500 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ .

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ -ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ- ΣΤΙΣ 9.30 πμ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΚΑΡΑΖ..

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...