PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Σε αναζήτηση εταιρείας που θα αναλάβει τη διαφημιστική προβολή των δραστηριοτήτων της για ένα χρόνο βρίσκεται η ΕΡΤ ΑΕ.



 Σε μια περίοδο έντονων περικοπών η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης υπογραμμίζει πως... σύμφωνα με τις ανάγκες της ΕΡΤ, ο προϋπολογισμός του έργου θα κυμανθεί μεταξύ 487.804ευρώ και 682.926 ευρώ (εκτός ΦΠΑ), ενώ η διοίκηση έχει τη δυνατότητα αυξομείωσης του ανωτέρου ποσού έως 40% κατά το χρόνο υλοποίησης της σύμβασης.

Ο Κίτσος για να αποφύγει τις υστερίες του δημοσιογράφου, έδωσε εντολή να τηρηθεί η ιεραρχία...



Με εμφύλιο πόλεμο απείλησε ο Γιάννης Πρετεντέρης τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega όταν διαπίστωσε ότι Παύλος Τσίμας και Σταύρος Θεοδωράκης προπορεύονταν στο... δελτίο Τύπου για την επιτυχία των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού! Η σύγκρουση για τη σειρά των ονομάτων στη… μαρκίζα του μεγάλου καναλιού προέκυψε όταν ο δημοσιογράφος πριν καν ακόμη συνταχθεί το δελτίο Τύπου που θα έπαιρναν οι δημοσιογράφοι, διαπίστωσε ότι η αύξηση που κατέγραψε η «Ανατροπή» τη σεζόν που έκλεισε ήταν μικρότερη, σε σχέση με αυτή του Τσίμα και του Θεοδωράκη. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι «Πρωταγωνιστές» σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στο σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών με 837.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ τον Παύλο Τσίμα και την «Έρευνα» είδαν 592.000 τηλεθεατές. Από το δελτίο Τύπου μαθαίνουμε ότι τον Γιάννη Πρετεντέρη και την εκπομπή «Ανατροπή» είδαν περίπου 600.000 τηλεθεατές, δηλαδή όσοι και τον Παύλο Τσίμα!

Το πρόβλημα όμως του Γιάννη Πρετεντέρη δεν ήταν οι αριθμοί, αλλά η σειρά με την οποία θα έμπαιναν τα ονόματα στο δελτίο Τύπου που θα έπαιρναν οι δημοσιογράφοι. Και ενώ το κανάλι ξεκίνησε βάζοντας τα ονόματα με τη σειρά που τερμάτισε κάθε εκπομπή, όταν ο Πρετεντέρης πληροφορήθηκε ότι ο Θεοδωράκης προηγείται, έγινε χαμός! Μπήκε στο γραφείο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και απαίτησε να ανατρέψει τη σειρά… Ο τελευταίος για να αποφύγει τις υστερίες του δημοσιογράφου, έδωσε εντολή να τηρηθεί η ιεραρχία και μόνο τότε τα πράγματα ηρέμησαν!

Υ.Γ Για τον παρατηρητικό και παμφάγο αναγνώστη, να σημειωθεί ότι δεν ήταν τυχαία τα δημοσιεύματα των Νέων και του Βήματος για την επιτυχία των εκπομπών του Mega, αναφέροντας μόνο την περίπτωση του Γιάννη Πρετεντέρη!

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΕΑ ΗΘΗ...




Δεν θύμιζε παλιές εποχές... και μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουν οι «παλιοί» της Βουλής πως «νέα ήθη» υπάρχουν, πλέον, στη Βουλή. Αλλωστε, από τους... 300 της Βουλής οι 175 είναι νεοεκλεγέντες. Η αλλαγή κουλτούρας διαπιστώθηκε και με το ντύσιμο των βουλευτών -γραβάτες φόρεσαν μόνο δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ. Δραγασάκης και Μητρόπουλος-, ενώ βουλευτές από άλλα κόμματα εμφανίστηκαν και με... πουκαμίσες. Τα «νέα ήθη» φάνηκαν και με τα... χειροκροτήματα. Το κλείσιμο της πρωτομιλίας του Α. Σαμαρά χειροκρότησαν όρθιοι οι βουλευτές της ΝΔ και καθιστοί σχεδόν οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοι βουλευτές σιώπησαν. Για πρώτη φορά βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν τον Ευ. Βενιζέλο, αλλά και τον Φ. Κουβέλη.

ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ...





Ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος καθόταν στις υπουργικές θέσεις, θέλησε να ανέβει στην πάνω σειρά και σκέφτηκε έναν πιο σύντομο... δρόμο.

Έτσι αντί να... χρησιμοποιήσει τον πλαϊνό διάδρομο, ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε καρέ - καρέ την ώρα που πηδούσε ανάμεσα στα έδρανα.

Οι κακεντρεχείς, πάντως, έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο υπουργός Οικονομικών επιδόθηκε στην γυμναστική λίγες ώρες πριν τον «μαραθώνιο» του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ..



ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ...

ΔΕΙΤΕ...

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΒΕΡΥΚΟΚΟ Η ΜΠΑΝΑΝΑ?

ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ..

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης





To Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Mediterranean Hotels, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή εκδήλωση – μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά – για τα μέλη, τους χορευτές, αλλά και για όλους τους συμπολίτες και τους φίλους μας, που θέλουν να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης, το βράδυ στις 9:00μ.μ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 41ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ




ΟΡΦΕΟ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία των πολυπρόσωπων διπλωματικών αποστολών της ΡΩΣΙΑΣ και της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, του αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.ΔιονύσηΨωμιάδη, της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ.Σοφίας Μαυρίδου, του δημάρχου Κατερίνης κ.Σάββα Χιονίδη, του δημάρχου Δίου – Ολύμπου κ.Γιώργου Παπαθανασίου, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, της διευθύντριας του Κρατικού μουσείου μοντέρνας τέχνης κ.Μαρίας Ταντσάνογλου και του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης, έγινε η επίσημη έναρξη του 41ου Φεστιβάλ Ολύμπου, το Σάββατο 7 Ιουλίου στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου.

15ο εναλλακτικό Camping Νεολαίας Συνασπισμού στο Βαρικό Λιτοχώρου

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ


 ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ!


Νίκος Λάππας



Τις τελευταίες ημέρες αρκετό «μελάνι» ξοδεύτηκε γύρω από την υπόθεση της επικείμενης απόθεσης συγκεκριμένου βιομηχανικού αποβλήτου – παραπροϊόντος παραγωγής ηλεκτρολυτικού διοξειδίου του μαγγανίου (ΗΔΜ) – στο λατομείο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Αυτό μάλλον είναι καλό γιατί τουλάχιστον έτσι, παρά τις εκατέρωθεν βολές και υπερβολές, αρχίζουν να πληροφορούνται οι κάτοικοι του Λιτοχώρου και της ευρύτερης περιοχής το τι συμβαίνει δίπλα τους και, αν μη τι άλλο, να προβληματίζονται!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΥΔΟΧΑΡΑ 14 ΚΑΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..

Κοτζάμ γυναίκα, και δεν ξέρει ακόμη πως πρέπει να σκύβει όταν φοράει κοντό φόρεμα


Και επίσης κοτζάμ ηθοποιός και τραγουδίστρια, και ακόμη δεν έμαθε η Jane Krakowski πως ποτέ μα ποτέ δεν σκύβουμε με ανοιχτά πόδια μπροστά στους φωτογράφους γιατί εκείνοι το εκμεταλλεύονται!

ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑ...

Οι επιχειρηματίες του νησιού δεν έχουν τον Θεό τους!...



Κι όμως, στην Ελλάδα του 2012, όπου η χώρα έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την προσέλκυση τουριστών…
...όπου η οικονομία μαστίζεται από... μια κρίση άνευ προηγουμένου…

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΔΕΙΤΕ..


Ο Στουρνάρας είναι σαν το κύριο Χαράλαμπο...



... το στρατιωτικό που τα λέει τσεκουράτα..
Τον κύριο Χαράλαμπο (από την ταινία "Η δε γυνή να φοβειται τον άνδρα")που τα λέει τσεκουράτα , μας θύμισε με το σχόλιο του, ο Γ. Κούρος στον ΑΝΤ-1.
"Ο κύριος Στουρναρας δεν είναι πολιτικός , είναι τεχνοκράτης και ...δεν χρησιμοποιεί περιτυλίγματα, όπως οι πολιτικοι. Τα λέει όπως είναι, τσεκουράτα ".
Μόνο που αυτά τα "τσεκουράτα" (ξεχάστε την επαναδιαπραγμάτευση) προκάλεσαν ήδη την αντίδραση της ΔΗΜΑΡ και γενικότερα τριγμούς στην τρικομματική κυβέρνηση.. 

Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό άθλημα μαζί με τις κλασικές ρακέτες!

Τι καλύτερο να είσαι στην παραλία, να δροσίζεσαι και παράλληλα να βλέπεις και αγώνα beach volley με «καυτά» γυναικεία κορμιά!

Μπάνιο και Twitter στο "Grand Resort"..















Η κρίση, κρίση, το ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος απόλαυσε το περασμένο σαββατοκύριακο τις βουτιές του στο πολυτελέστατο θέρετρο «Grand Resort» στο Λαγονήσι, το οποίο ανήκει στον... επιστήθιο φίλο του κ. Παντελή Μαντωνακάκη.

Η ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ...

Πριν καλά καλά ξεκινήσει την ομιλία του - από το βήμα της βουλής - ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντόλιος, μπέρδεψε τα κόμματα.


Αντί να πει το... όνομα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", είπε το όνομα του ΛΑΟΣ, προκαλώντας την μουρμούρα στα έδρανα...
Δείτε το βίντεο:


ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΜΥΔΟΧΑΡΑ 2012 14 ΚΑΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Ενας μαινόμενος Καμμένος άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του Χατζηδάκη















Ενας μαινόμενος Καμμένος άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του Χατζηδάκη, ο οποίος σηκώθηκε δυο φορές από το υπουργικό του έδρανο, για να απαντήσει μέσα σε μια ατμόσφαιρα σκυλοκαβγά..

Ο Καμμένος - ήταν ο καλύτερος Καμμένος - μίλησε απλά και καίρια, απευθυνόμενος στο κάθε πολίτη που τον καίει η φτώχεια και η ανεργία.
Ειρωνεύτηκε το Σαμαρά και το Βενιζέλο για τις εξυπνάδες και τα ποιήματα που ακούστηκαν στην αίθουσα και γενικά περιέγραφε με επιθετικό λόγο την θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.
Μόνο που ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

δηλώσεις Βενιζέλου - Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)...















«Εσείς δεν είσαστε ευρωπαϊστές είστε Μερκελιστές» είπε ο Aλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και πρόσθεσε «στηρίζετε την Μέρκελ που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».
Από τη πλευρά του, ο Βενιζέλος ανέφερε πως...

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση, με τον Ανδρέα Βαζαίο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα, της Αμβέρσας.



Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του πόντιουμ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, βελτιώνοντας...
ταυτόχρονα την ατομική επίδοσή του καθώς κολύμπησε την απόσταση σε χρόνο 53.43. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο για το νεαρό αθλητή, αφού είχε προηγηθεί το ασημένιο στα 200μ. μικτή ατομική, την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά...


Την ώρα που ο Τσίπρας προσπάθησε να πάρει ξανά το λόγο , μετά την δευτερολογία του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης του έκλεισε το μικρόφωνο υπενθυμίζοντάς του ότι... ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει να μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά το πέρας της ομιλίας του πρωθυπουργού. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε, βρίσκοντας όμως... πάνω στην άρνηση του κ. Μεϊμαράκη...

ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ..




Δυναμική επανεμφάνιση προγραμματίζει ο Γιώργος Παπανδρέου με στόχο την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αλλά - όσο και αν δεν ομολογείται - και το εσωτερικό πολιτικό μέτωπο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι... φέτος επανεργοποιείται το Συμπόσιο της Σύμης, που πραγματοποιούσε μέχρι πρόσφατα κάθε έτος το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τέως πρωθυπουργός προβληματίστηκε να μιλήσει - με κριτική είναι αλήθεια διάθεση - κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τελικά όμως αποφάσισε να αφήσει την παρέμβαση για αργότερα.

Ψήφο εμπιστοσύνης με 179 «ναι» έλαβε η κυβέρνηση...





Ψήφο εμπιστοσύνης με 179 «ναι» και 121 «όχι» έλαβε η κυβέρνηση συνεργασίας που συγκρότησαν μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί των ...