PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..!!!


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΟΕΟ?


Στις 21:30 θα κλείσουν οι κάλπες



Στις 21:30 «και έως ότου εξαντληθεί ο αριθμός εκείνων που αναμένουν να ψηφίσουν και που αναμένεται να ψηφίσουν» θα κλείσουν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου αλλά και μετά τα τεχνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το ηλεκτρονικό σύστημα.




Παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, μαζική είναι η συμμετοχή ψηφοφόρων της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία. Κομματικά στελέχη δηλώνουν ότι η προσέλευση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ εκτιμούν ότι συνολικά στη διαδικασία θα μετέχουν περί τους 500.000 πολίτες.



Εν τω μεταξύ, τη χειρόγραφη διαδικασία δεν αποδέχεται -όπως δήλωσε- ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Π.Ψωμιάδης, ο οποίος παράλληλα κατήγγειλε τραμπουκισμούς και παρεμπόδιση των ψηφοφόρων του.



Ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη στη Ρηγίλλης και συναντήθηκε με την Εφορευτική Επιτροπή και τον Δ.Σιούφα, λίγο πριν από τις 14:00. Εξερχόμενος δήλωσε ότι ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και έκανε λόγο για θέματα της οργανωτικής και της τεχνικής επιτροπής.



Ο κ. Σαμαράς απηύθυνε έκκληση στους ψηφοφόρους της ΝΔ να συμμετάσχουν στη διαδικασία και επισήμανε πως ο χρόνος, μετά και την παράταση της ψηφοφορίας, είναι αρκετός.



Η Ντ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισες έρχονται σε πάρα πολύ μεγάλους αριθμούς και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν οργανωτικές αδυναμίες, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζεται υπομονή και είμαι σίγουρη ότι η ΝΔ θα δώσει το μήνυμά της».



Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη Γ.Οικονόμου δήλωσε ότι τα οργανωτικά και τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν και αντιμετωπίζονται από την εφορευτική επιτροπή δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χαλάσουν την σημερινή διαδικασία.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ


ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ, ΚΑΠΝΙΖΩ..


Ο ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!!!!!!!


ΧΙΟΥΜΟΡ


ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ


..ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ


Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, αλλά σε περίπτωση που παρατηρηθούν ουρές στα εκλογικά κέντρα, τότε η διαδικασία θα παραταθεί. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της παράταξης, αλλά και όσοι υποστηρικτές της ΝΔ επιθυμούν να εγγραφούν μέλη επί τόπου.

ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στις 9 το πρωί στο 1063 εκλογικό τμήμα της Πύλου, στο νομό Μεσσηνίας, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε στις 9:30, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα ψηφίσει στις 11 το πρωί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.Στο μεταξύ το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο εκλογικό κέντρο της Ραφήνας και ο απερχόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος περιορίστηκε σε μια τυπική δήλωση για την ενότητα.

ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο προβλήματα δημιουργήθηκαν περίπου στις 10:30, όταν το ηλεκτρονικό σύστημα «έπεσε», με αποτέλεσμα η διαδικασία να συνεχίζεται με συμβατικό τρόπο. ΣΤΙΣ 12.00 παλι πεσμένο το ΣΥΣΤΗΜΑ...
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΚΑΒΗ" ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...!!!


Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, ενώ το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αργά το βράδυ.