PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι κερδοσκόποι εκβιάζουν.


Και τη στιγμή που ασκούν πιέσεις για τα επιτόκια του PSI , γεμίζουν ταυτόχρονα και το ξένο Τύπο με εκφοβιστικά δημοσιεύματα, μετέδωσε από την Νέα Υόρκη ο ανταποκριτής του Αντ-1 Θανάσης Τσίτσας.
Στο... μεταξύ, οι απεσταλμένοι του Βενιζέλου, Ζανιάς και Χριστοδούλου φτάνουν στην Ουάσιγκτον. Την Τετάρτη, θα πάρουν μέρος στη σύσκεψη του Ταμείου και θα έχουν επαφές με τη Λαγκαρντ και στελέχη των Heads Funds.
Πάντως όλες οι πλευρές , επισείουν πάνω από το κεφάλι της Ελλάδας το σκιάχτρο της χρεωκοπίας....

Όλα παίζονται στην πλάτη της Ελλάδας και ερήμην της Ελλάδας, είπε ο Ντερμπεντέρης.



ΔΝΤ και Γερμανοί συγκρούονται με ... το ιδιωτικό κεφάλαιο - γράψτε κερδοσκόπους- και απειλούν πως "ή δέχεστε τα επιτόκια που σας λέμε ή χρεοκοπούμε την Ελλάδα και τα χάνεται όλα" .
Και εμείς τους κοιτάμε. Και περιμένουμε...

Αλλαγή στάσης του Χρυσοχοϊδη...



Ξέχασε τις "αποικίες", τις καταστροφές και γενικά τους υψηλούς τόνους και παρά τη πίεση των ντόμπερμαν, είπε " η πρόταση Παπανδρέου για εκλογή προέδρου - μετά την ολοκλήρωση του PSI και τη ψήφιση της δανειακής σύμβασης - είναι μια πρόταση καλή ".
"Μα, θα έχετε χρόνο", άρχισε - παράλληλα με κάτι ακατανόητα μουρμουρητά της Τρέμη - να ρωτάει ο Ντερμπεντέρης, για ... να πάρει την απάντηση "υπάρχει χρόνος για να γίνουν όλα".
Η μόνη κριτική που άσκησε ο Χρυσοχοϊδης για Παπανδρέου - αλλά και για Βενιζέλο - ήταν πως το "σώσαμε την Ελλάδα, αλλά πικράναμε τον λαό " και το "κερδίσαμε στα μεγάλα και χάσαμε στα μικρά και καθημερινα " ήταν μια αυτοκριτική εξ απαλών ονύχων .
Η Τρέμη βλέποντας πως δεν της έβγαινε απόψε με τον Χρυσοχοϊδη το πρόγραμμα κατά Παπανδρέου, τον ευχαρίστησε και έκλεισε τη συζήτηση.
Ο Χρυσοχοϊδης παρουσίασε μια εικόνα διαφορετική, μακριά από εκείνο τον έξαλλο εαυτό του που τρόμαξε τους πάντες. Και βγήκε κερδισμένος...

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ..

"ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ" ΚΟΡΙΝΟΥ.... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΓΛΕΝΤΑΜΕ;;;

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ''ΘΕΑΜΑ'',ΠΡΩΗΝ ''ΔΙΟΓΕΝΗΣ'',ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ''ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ''.........
Ο ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ,ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΕΝΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ:ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ 
ΛΥΡΑ:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ
ΝΤΑΟΥΛΙ:ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΟ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚAI ΤΑΣΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ 
ΣΤΗ ΛΥΡΑ KAI 
ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Κόπηκε από τις λίστες της Ν.Δ. ο υιός Ψυχάρης.



Αυτό αναφέρουν καλά ενημερωμένες νεοδημοκρατικές πηγές, που είναι σε θέση να γνωρίζουν το πολύ βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Συγγρού για τον... διπλωματικό σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά.
Αν και ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το άκουσμα και μόνον της υποψηφιότητάς του, έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από τον Ψυχάρη να μην είναι υποψήφιος. Άλλωστε, όπως έχει δεσμευτεί ο Σαμαράς, για να γίνει κανείς υπουργός, δεν θα πρέπει να κατέχει βουλευτική έδρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Ξεκινά η διαδικασία απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα ΚΕΠ


Ξεκινά στις αρχές του επόμενου μήνα, η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα ΚΕΠ. Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Ίτσιος, «το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μέσω των ΚΕΠ, πραγματοποιεί το έργο της καταγραφής των δικαιούχων των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων, συστήνοντας το Ενιαίο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Παροχών.
Η υποβολή αιτήσεων μέσω ΚΕΠ ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαρτίου» Ο κ. Ίτσιος υπογράμμισε επίσης πως «η απογραφή κάθε δικαιούχου επιδόματος αποτελεί ατομική του υποχρέωση, ενώ σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν απογραφεί, δε θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο ελάμβανε έως σήμερα».
Σχετικά με την διαδικασία απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
Ποιους αφορά η απογραφή
Η απογραφή αφορά τους...

ΘΑ ΤΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ....



Αγωνιστικό ραντεβού έχουν δώσει οι Ικαριακοί σύλλογοι της Αθήνας την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι έξω από το πλοίο Ιεράπετρα στην... Ε2 πύλη στο λιμάνι του Πειραιά στα πλαίσια της συνέχισης της διαμαρτυρίας στην υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας με τον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτροπή των συλλόγων που θα συναντούσε τον Υπουργό ανάπτυξης κ.Χρυσοχοϊδη δεν έγινε δεκτή την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου την ίδια μέρα όπου το Υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την πλήρη άρση του Καμποτάζ.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις την ίδια μέρα και την επόμενη αναμένονται και στην Ικαρία.

«Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και θα χρεοκοπήσει»


Η ελληνική χρεοκοπία θα συμβεί σύντομα και δεν θα αποτελεί έκπληξη, εκτιμά ο Έντουαρντ Πάρκερ, επικεφαλής του τμήματος αναδυόμενων οικονομιών της Fitch Ratings.

«Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και θα χρεοκοπήσει» υπογράμμισε σε.... συνέντευξή του από τη Στοκχόλμη, σύμφωνα με το Bloomberg. Όπως τόνισε ο Έντουαρντ Πάρκερ, η Ελλάδα δεν πρόκειται να κατορθώσει να αντεπεξέλθει στην εξόφληση του ομολόγου των 14,5 δισ. ευρώ στις 20 Μαρτίου.

Σημείωσε παράλληλα ότι για τη Fitch, «το αποκαλούμενο PSI θα μετρά ως χρεοκοπία». Εκτίμησε τέλος ότι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.

Η πληκτική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη...



Σε ένα πολιτικό σκηνικό, όπου τον τόνο δίνουν τα κατορθώματα του Κίμωνα Κουλούρη, του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Τάσου Μαντέλη, ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσει. Αν μη τί άλλο, είναι σοβαρός, είναι ευπρεπής, δεν έχει μπλεχτεί σε σκάνδαλα. Ένας ...

Κωστής Στεφανόπουλος της Αριστεράς .

Πέρα όμως από αυτό, η μειλίχια, καταπραϋντική φιγούρα του Φώτη Κουβέλη μας δίνει την ψευδαίσθηση πως τα τεράστια προβλήματα της χώρας μπορούν, με κάποιο μαγικό τρόπο, να λυθούν συναινετικά, ανώδυνα, χωρίς συγκρούσεις. Αυτή την αίσθηση δίνουν και οι θέσεις του κόμματός του, που έχουν κάτι για όλους. Αριστερά αλλά και με έναν αέρα σαλονιού για να μην τρομάζουν οι κυρίες του Κολωνακίου, ενάντια στο Μνημόνιο αλλά και εναντία στις βίαιες...


...αντίδρασεις τύπου ΠΑΜΕ , ενάντια στο Μεγάλο Κράτος αλλά και ενάντια στα μέτρα που το περιορίζουν , υπέρ της μείωσης των δαπανών αλλά και με προτάσεις που ,αν ποτέ εφαρμόζονταν, θα τις εκτόξευαν στα ύψη , ενάντια στον ,υποτιθέμενο, νεοφιλελευθερισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά ενάντια και στον αριστερισμό του Τσίπρα, υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ενάντια στη "συντηρητική Ευρώπη της Μέρκελ".

Στη σούπα της Δημοκρατικής Αριστεράς προσθέτουμε λίγη πράσινη οικονομία και οικολογία που είναι και της μόδας, κάποια ανώδυνα "προοδευτικά" κλισέ και κοινοτοπίες που θυμίζουν εκθεσιολόγιο Λυκείου ή ομιλία μαθήτη της Βουλής των Εφήβων, τα σερβίρουμε με τον πιο στρογγυλεμένο τρόπο, και η "πολιτικά ορθή", "κοινωνικά ευαίσθητη", "μεταρρυθμιστική", χαμογελαστή και light Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, που πάει με όλα και δεν θίγει κανέναν , είναι έτοιμη.

Μια τεκμηριωμένη κριτική στη Δημοκρατική Αριστερά εδώ.

Επιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο


Επιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο από το ελληνικό κράτος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν για την εφευρετικότητά τους.
10. Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690€/μήνα – 420 άτομα

09. Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420€/μήνα – 1987 άτομα

08. Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840€/μήνα – 653 άτομα

07. Επίδομα ...
κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120€/μηνα – 329 άτομα

06. Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290€/μήνα – 6800 άτομα

05. Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων 450€/μήνα – 1100 άτομα

04. Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310€/μήνα – 1790 άτομα

03. Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595€/μήνα - ? άτομα

02. Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870€/μήνα – 657 άτομα

01. Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα. - Ολο το προσωπικό.

BONUS: Επίδομα μη καταβολής επιδόματος

Κατηγορηματικά αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του σε εγκληματικές οργανώσεις ο Γιώργος Φερέτης,



Αναφέρει ότι έχει...

απλώς κοινωνικές γνωριμίες με κάποιους από τους συλληφθέντες. Η αστυνομία βεβαίως έχει αρκετά στοιχεία στα χέρια της και μένει να αποδειχθεί ποιός έχει δίκιο, στα δικαστήρια. Υπενθυμίζουμε ότι κανείς δεν είναι ένοχος πριν καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη.

έπεσα πάνω σε μια υπουργική απόφαση συγκρότησης συνεργείου για υπερωριακή απασχόληση στο γραφείο κάποιου υπουργού.


Διαχρονικά, οι περισσότεροι Έλληνες υπουργοί "γράφουν" όσες υπερωρίες μπορούν στους υπαλλήλους τους.

Αυτό όμως που...
με εντυπωσίασε σε μια τέτοια απόφαση (εδώ) του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη είναι ο αριθμός των υπαλλήλων που θα εργαστούν υπερωριακά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υπουργός απασχολεί στο γραφείο του 30(!) άτομα τα οποία και θα εργαστούν υπερωριακά κατά το μήνα Ιανουάριο!

Τηρουμένων των αναλογιών, στο Λευκό Οίκο εργάζονται λιγότερα άτομα. Καλό κουράγιο πάντως στο μικρό στρατό του υπουργού...

ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ...ΦΤΥΑΡΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙ

Πήρε το "φτυάρι" στα χέρια ο δήθεν δημοσιογράφος της Κατερίνης και θάβει όποιο βρει.... Το αρπαχτικό της ενημέρωσης που φέρεται πως εκβιάζει, πως τα παίρνει, πως χτυπάει κι όμως συνεχίζει δυναμικά.... Φίλε δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα πάρουμε εμείς τα φτυάρια, κυριολεκτικά και με τα στυλιάρια του θα σου σπάσουμε τα κόκκαλα....
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ

Ο "ΕΥΤΥΧΗΣ" ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ -ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ- ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.... ΚΕΛΑΪΔΑΕΙ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ "ΡΙΞΕΙ" ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ..... ΤΑ "ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ" ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΚΙ Ο "ΕΥΤΥΧΗΣ" ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ...ΚΟ ΚΟ ΚΟ! ΚΕΛΑΪΔΟΥΝ ΩΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ "ΑΪΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.... Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ". Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ  ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ....ΒΑΘΡΟ!

Δημοσιογραφάρα μου (που λέει και η διαφήμιση)...



Η εύκολη λύση με το παλιό κόλπο.
..
Η δημοσιογράφος (της ΕΣΗΕΑ) συζητάει τάχα μου χαλαρά και Off the record με το θύμα, που ξανοίγεται βλέποντας τον εικονολήπτη σε απόσταση ασφαλείας, και την επαγγελματική βιντεοκάμερα κατεβασμένη .
Στο μεταξύ η κρυφή κάμερα καταγράφει τα πάντα , και μόλις επιστρέψουν στο κανάλι, διαλέγουν τις καλύτερες ατάκες , και το παρουσιάζουν στις ειδήσεις , σαν...
"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ 'Ερευνα" του ALPHA.
Λίγο...
θολό στο πρόσωπο, και βαφτίζεται νομότυπο το ...ρεπορτάζ.
Βέβαια τέτοιες ταρζανιές οι δημοσιοκάφροι της Κάνζας, της κάνουν μόνο σε μικρολαμόγια της πλάκας.
Ας τολμήσουν να μπουν σε κανένα διυλιστήριο, να καταγράψουν κανένα μεγαλο- λαθρέμπορο καυσίμων εν δράσει, και να δούμε αν θα βγουν ,σε ορθία στάση...
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΠΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΕΙΑΣ, ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡ ΜΑΚΗ ΚΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ... ΒΕΒΑΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ.....
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ "ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ" ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ....
ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.............
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο.....

Ποιός να είναι άραγε ο ψευτράκος της πολιτικής της Πιερίας;;;;
Μήπως είναι ο....
Ή μήπως ο....
Ή μήπως ο....
ΌΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο....

«Ποτέ μην λες ποτέ»! Με αυτή την φράση ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ...

«Ποτέ μην λες ποτέ»! Με αυτή την φράση ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος απαντώντας σε δημοσιογράφους που ζήτησαν την άποψή του για το αν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Με τον τρόπο αυτό ο...
κ. Πετσάλνικος, που τοποθετείται στον στενό πυρήνα των «προεδρικών», επιχείρησε να τροφοδοτήσει ακόμα περισσότερο τα σενάρια που καθιστούν πιθανή την παραμονή του πρώην πρωθυπουργού στην ηγεσία του κόμματος αν και ο ίδιος δήλωσε στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ότι θα αποχωρήσει και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο επισήμανε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει τις διαθέσεις του κ. Παπανδρέου» αν και εκτίμησε πως «δεν θα ήταν αρνητικό για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ».

Να σημειωθεί ότι η συζήτηση μεταξύ Πετσάλνικου και κοινοβουλευτικών συντακτών έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης.

Ο πρόεδρος – ο οποίος είχε όρεξη να μιλήσει για όλους και για όλα – επανέλαβε την ότι είναι υπερ της διαρχίας σημειώνοντας πως «πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα να ισχύει το σύστημα της "ιερής αγελάδας" της μοναρχίας στα κόμματα … Άλλος πρόεδρος και άλλος υποψήφιος Πρωθυπουργός πιστεύω εγώ ότι είναι η καλύτερη λύση» ενώ θυμήθηκε τις ημέρες του δημοψηφίσματος...

ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΤΕ ....ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΡΑΓΕ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΚ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο "ΒΛΑΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΓΑΤΑ.... ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΤΕ ....ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.

Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΠΙΕΡΙΕΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ.... ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

ΌΤΑΝ Ο ΛΑγιΟΣ ...ΛΑΛΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΠΙΕΡΙΕΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ....
ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ PIERIA GR ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ....
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

Ή ΠΡΩΤΟ Ή ...ΠΕΜΠΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟ.... ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΟΔΑ;

ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΚΛΌΓΙΜΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΟΥ...
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΡΑΞΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΦΙΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣ;
Έ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
ΑΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΟΙΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΜΙΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΦΙΔΗ....
ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΠΙΕΡΙΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ....
ΕΝΩ ΕΣΥ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 1ος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ!!!
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ....

Με έντονο προβληματισμό είδαν στον ΛΑ.Ο.Σ την δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύει η "Καθημερινή της Κυριακής"



σύμφωνα με την οποία το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη υπολείπεται αρκετά των κομμάτων της Αριστεράς, αφού η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει ...
το 13,5 %, το ΚΚΕ 12,5 και το ΣΥΡΙΖΑ το 12%, σε αντίθεση με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη που είναι μόλις στο 5,5%.

Γιωργάρα, εγώ στα είπα, αλλά δε μ’ άκουσες…
Και που να μάθεις και την αλήθεια… Κομανέτσο μου (από το Κομανέτσι), σε λυπηθήκανε στο Αλαφουζέικο και σου ρίξανε δυο ποντάκια παραπάνω.
Εκεί στο 3,5 είσαι με την γκλάβα προς τα κάτω…

Περίμενε τέλος της εβδομάδας την άλλη δημοσκόπηση και ετοίμασε από τώρα το σουγιαδάκι και την πλαστική σακούλα να πας για χόρτα…
γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Και λέγαμε ποιόν μας θυμίζει! Ψάξαμε και βρήκαμε .


Ο Καμπουράκης είναι φτυστός με τον ηθοποιό Ροντ Στάιγκερ . Για... προσέξτε τις φωτογραφίες.
Συμπτωματικά να πούμε πως ο Αμερικάνος ηθοποιός - χωρίς σε καμιά περίπτωση να λέμε ή να υπονοούμε πως ο Μήτσος είναι Βοναπάρτης - ήταν ο καλύτερος Ναπολέων του κινηματογράφου...

Ο ΜΕΝ ΖΗΝΩΝ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ο ΔΕ ΧΡΗΣΤΟΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΤΟΥ

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ...ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΗΝΩΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ.....
ΜΙΛΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
Ο ΜΕΝ ΖΗΝΩΝ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ο ΔΕ ΧΡΗΣΤΟΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ.....
ΠΡΩΙ ΕΚΕΙ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΕΙ
ΒΡΑΔΙ ...ΕΚΕΙ!
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

ΕΦΥΓΕ Ο ...ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ


  • ΡΕ ΣΥ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ;;;
  • ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
  • Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ;;;
  • ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ....
  • ΕΙΔΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΘΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ....
  • ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ....
  • ΚΙ ΕΜΕΙΣ;
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΟΥΤΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΛΕΜΕ....
  • ΕΦΥΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣ;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ
  • ΑΜΑΝ ΠΙΑ.....
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

Τι γράφει στο Twitter...


Ο αδερφός της Ντόρας ειρωνεύεται την απεργία των δημοσιογράφων μέσω του Twitter.
Ιδού τι... γράφει: Καλημέρα! Ωραία είναι και χωρίς δημοσιογράφους...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ...ΚΑΖΑΔΗΜΟΚΟΝΣΤΑΝΤΟΓΚΟΓΚΟΚΑΡΠΟΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;


ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ κι  ΥΠΟγράφει ο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

  • ΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 
  • Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ.... 
  • ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.... 
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.... 
  • ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΚΙ Α1 ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.... 
  • ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΊΚΙΑ;;; 
  • ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ...ΚΑΖΑΔΗΜΟΚΟΝΣΤΑΝΤΟΓΚΟΓΚΟΚΑΡΠΟΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ; 
  • ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΩΤΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. 
  • ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ; 
  • ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Ή 4 Ή 5 ΚΙ 6 ΓΕΝΙΕΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ; 
  • ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.... 
  • Και για να μην ξεχνιόμαστε....
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ομορφάντρα μου!!!...

"Κουφέτο είναι (η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ), δεν είναι λουκάνικο"...

Σαμπάνιες, σούσι, θαλασσινά και φρούτα προσέφερε στα πόδια της sexy Τζούλιας γνωστός βουλευτής.


Το περιστατικό εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό στέκι της
... Λευκωσίας, κατά την παραμονή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην μεγαλόνησο, όπου φυσικά και η sexy καλλονή άφησε τις πιο hot εντυπώσεις!
Στο μαγαζί, όπως αναφέρει το showtime-cy, ανάμεσα στους άλλους θαμώνες βρέθηκε και ο πολύ γνωστός κύπριος βουλευτής, ο οποίος έμεινε... γοητευμένος από τα κάλλη και το νάζι της sexy Τζούλιας κα έσπευσε να της το δείξει.
Τι σαμπάνιες της άνοιξε, τι σούσι και άλλα αφροδισιακά εδέσματα της πρόσφερε... όλα για τα μάτια της sexy Τζούλια την οποία φυσικά είχα προσκαλέσει στο τραπέζι του. Το νησί του έρωτα φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη ξανθιά καλλονή η οποία όλο το βράδυ δεν σταμάτησε στιγμή να λικνίζεται σε τρελούς χορούς και να προκαλεί παραλήρημα σε όλο το μαγαζί

Κι όταν ΔΙΑΒΑΣΑ πως το ΣΕΞ βλάπτει σοβαρά την υγεία, έκοψα το ...ΔΙΑΒΑΣΜΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Τελικά ρε αδέρφια είναι απίστευτοι αυτοί οι ΓΑΛΑΤΕΣ....
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ...ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥ;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Συμβόλαιο δύο χρόνων με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υπέγραψε προ ημερών η παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου Σία Κοσιώνη.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται να διαψεύσει τις πληροφορίες που... την ήθελαν να μετακομίζει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

«Θέλω να γυρίσω στα παλιά...


Θέλω την παλιά του γειτονιά...» τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους Goin’ Through. Οι κάτοικοι της Στυλίδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το συγκεκριμένο τραγούδι με άλλο...πρωταγωνιστή.
Ποιον; Το δήμαρχο της περιοχής Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος δεν δίστασε να επιδείξει και τις φωνητικές του ικανότητες – εκτός από τις αθλητικές που επέδειξε πρόσφατα την ημέρα των Φώτων – δίπλα στο Νίκο Βουρλιώτη.

Ο δήμαρχος Στυλίδας είχε οργανώσει μία συναυλία με τη συμμετοχή των Goin’ Through, των ΝΕΒΜΑ αλλά και της Κατερίνα Στικούδη τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη «Φλόγα» . Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πλήθος κόσμου έσπευσε στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας προκειμένου να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Ο Απόστολος Γκλέτσος που προλόγισε την εκδήλωση έμεινε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με το Νίκο Βουρλιώτη ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Την λένε Πάμελα Ντέιβιντ και είναι αναμφισβήτητα η πιο «καυτή» παρουσιάστρια της Αργεντινής.

Είναι 33 ετών και όπως είναι φυσικό η εκπομπή της σημειώνει «τρελά» νούμερα τηλεθέασης.

Αν δει κανείς τις φωτογραφίες της μπορεί να πει πως οι Αργεντίνοι ξέρουν τον τρόπο να κάνουν νούμερα.

Μήπως οι υπεύθυνοι των δικών μας καναλιών πρέπει να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα;

Απολαύστε την…







Η Katie Price με λευκό bikini στο Miami..

Δείτε την





Το τελευταίο διάστημα οι καυτές δίδυμες αδελφές Shannon, βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο

λόγω της συμμετοχής τους στο βρετανικό Celebrity Big Brother....


Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, έχει ξεκινήσει και ένας κύκλος δημόσιων εμφανίσεων πριν πραγματοποιηθεί το reality, πράγμα που σημαίνει μερικές ακόμη καυτές εμφανίσεις από το sexy δίδυμο.!

Σε πρόσφατη εμφάνισή τους λοιπόν σε τηλεοπτική εκπομπή, όσο η μία αδελφή χαμογελούσε, η άλλη άνοιγε τα πόδια και έκανε αποκαλύψεις..?