PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Γεωργία Πετρίδου - ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


εκεί που όλοι σταματούν...η γεωργία συνεχίζει...της τα έψαλαν...τους τα έψαλε...και η ζωή συνεχίζεται..
...σήμερα τα "έψαλαν" για τα καλά...το ζήτημα ειναι ποιός τα άκουσε!!!
ΗΡΘΑΜΕ...ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...
CAPITAL 97.7

Britney Spears: Οι κοτσάνες του 2009!


 Καλά, στο επίσημο site της Britney δεν το είπαν ακριβώς "κοτσάνες"! Το είπαν bullsh*t! Kαι έφτιαξαν μία λίστα με τα πιο γελοία άρθρα που γράφτηκαν μέσα στη χρονιά για την βασίλισα του tabloid, Britney!

Aπό τα 13.000 και άρθρα που δημοσιεύτηκαν τα 75 πιο "κουλά" αναρτήθηκαν στο site της Britney. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το άρθρο που διέδιδε ότι η Britney είχε ερωτευτεί τον Ινδό χορογράφο Sandip Soparrkar, ενώ ακολουθούν διάφορες ιστορίες για... αγρίους όπως ο μπαμπάς της την κακοποιούσε, ότι έτρωγε σκίουρους όταν ήταν μικρή, ότι είχε μία μπάρα για striptease μες στο δωμάτιό της για να κάνει γυμναστική, ότι έπαιξε σε videoclip γυμνόστηθη, ότι έβγαινε με άλλο συνοδό κάθε εβδομάδα, ότι τα κανε λαμπόγυαλο μέσα σε μία σουίτα ξενοδοχείου, ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για το... Ολοκαύτωμα και πολλά πολλά άλλα!

Όταν είσαι superstar ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και το να σε κουτσομπολεύει όλη η Υφήλιος. Η μαγκιά είναι όχι μόνο να μη σου καίγεται καρφάκι αλλά και να επαναδημοσιεύεις (έτσι για σπάσιμο) και ό,τι 'άκυρο' γράφτηκε για σένα!

πηγη : MAD
γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑ