PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τις προσφορές τους κατά τις ημέρες 19/12-24/12 για την εκδήλωση του Μπαζάρ του Φιλοζωϊκού Σωματείου μας.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΠΟΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
ΝΙΚΟΛΕΤΑ «BIJOUX»
«ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ»

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ «ΖΙΩΓΑ»
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ»
ΕΝΔΥΜΑΤΑ «ROULI»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΝΕΣΤΩΡ»
«PET CENTER»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΕΤΑΡΤΟ»
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ» ΧΑΡΤΙΚΑ & ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ
ΦΩΤΟ «ΨΩΜΙΑΔΗΣ»
ΕΙΔΗ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟΥ «ΦΙΛΗΜΩΝ»
«DUKAS» ESPRESSO AND WINE BAR
ALL DAY COFFEE BAR «ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΝ»
ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «LEDER»
«COLOSSEUM GYM»
ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «ΝΟΤΑ»
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..!





Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

Τρια χρόνια χωρίς το Νίκο Κακαουνάκη (video)...







Σαν σήμερα πριν απο τρία χρόνια έφυγε απο τη ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης. Ο εκδότης του Καρφιού και ο πιο μάχημος ρεπόρτερ της γενιάς του, θα μείνει αξέχαστος τόσο σε όσους τον γνώρισαν όσο και ... στον απλό κόσμο, στο πλάι του οποίου στάθηκε, σε όλη διάρκεια της δημοσιογραφικής του πορείας.



Ο Νίκος Κακαουνάκης (8 Ιουνίου 1938 – 30 Δεκεμβρίου 2009) ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης. Γεννήθηκε στην Πολυρρηνία Καστελίου Χανίων. Ορφανός από πατέρα, σπούδασε στο εκκλησιαστικό λύκειο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χανίων και υπουργού της Ένωσης Κέντρου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη. Μερικά χρόνια αργότερα γνωρίστηκε με τον εκδότη Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος του πρότεινε να εργαστεί στο Βήμα, απ’ όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία το 1965.



Συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα με τη δημοσιογραφική του πένα και την παρουσία του. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον έντυπο τύπο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Μετά τη χούντα δημοσιογραφεί στα Νέα, όπου αναλαμβάνει επιτελικές θέσεις. Στο διάστημα αυτό γράφει το βιβλίο «2.650 μερόνυχτα συνωμοσίας». Το 1986 αποφασίζει να εκδώσει τη δική του εφημερίδα, Το καλάμι. Με την έκρηξη της ιδιωτικής ραδιοφωνίας αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,4, η οποία αποτελεί την απαρχή της παρουσίας του στα ερτζιανά. Οι ραδιοφωνικές του εκπομπές στον ΣΚΑΪ 100,4 στα τέλη της δεκαετίας του 1980, συγκέντρωναν πολύ μεγάλη ακροαματικότητα. Παράλληλα ασχολείται με την τηλεόραση (ΣΚΑΙ TV) αναλαμβάνοντας αργότερα και τη γενική διεύθυνση του σταθμού. Εργάστηκε επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH για πολλά χρόνια και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alter, Mega και Alpha. Το 1999 εξέδωσε την εφημερίδα Το Καρφί.




  



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Στην Ελλάδα ήδη υπάρχουν πολλά άτομα που ασχολούνται με αυτό το χόμπι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες πολλές πόλεις, ενώ στον Νομό μας έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και ένα χρόνο στη Λεπτοκαρυά έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα τη Μ.Α.Λ (Μοίρα Αεροσφαίρισης Λεπτοκαρυάς)




 Airsoft, ένα εναλλακτικό και γεμάτο δράση χόμπι και παιχνίδι.

 
Τι είναι το airsoft; Το Airsoft γνωστό και ως Αεροσφαίριση αφορά τη συλλογή γνήσιων αντιγράφων (ρέπλικες) πραγματικών όπλων είτε για σκοπούς εκπαίδευσης, σκοποβολής, συλλογής ή για τη συμμετοχή σε φιλικό ανταγωνιστικό παιχνίδι Airsoft, τα οποία χρησιμοποιούν πλαστικά μπιλάκια των 6mm.


Στην Ελλάδα ήδη υπάρχουν πολλά άτομα που ασχολούνται με αυτό το χόμπι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες πολλές πόλεις, ενώ στον Νομό μας έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και ένα χρόνο στη Λεπτοκαρυά έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα τη Μ.Α.Λ (Μοίρα Αεροσφαίρισης Λεπτοκαρυάς), προσελκύοντας νέα άτομα στο χώρο του εναλλακτικού αυτού χόμπι και έχει διοργανώσει φιλικά παιχνίδια airsoft και με άλλες ομάδες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη καθώς και από όλη την
υπόλοιπη Ελλάδα.
Πως παίζεται το airsoft; Οι βασικοί κανόνες είναι απλοί. Αρκεί ένα μπιλάκι να σε χτυπήσει οπουδήποτε πάνω στο σώμα σου για να βγεις εκτός παιχνιδιού. Είναι απολύτως ακίνδυνο και το μόνο μου χρειάζεσαι για την ασφάλεια σου είναι γυαλιά για τα μάτια σου.
Εάν λοιπόν είσαι άτομο της δράσης και θέλεις ένα extreme χόμπι, δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με το airsoft! Απλά φαντάσου όλα αυτά που κάνεις στα βίντεο παιχνίδια (π.χ. Medal of Honor και Call of Duty) να τα κάνεις εσύ στη πραγματικότητα!
Για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με το airsoft και το πώς μπορείς να ξεκινήσεις η να βρεις την ομάδα μας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 6972131353 και στους παρακάτω ιστότοπους:
http://www.facebook.com/pages/Μοίρα-Αεροσφαίρισης-Λεπτοκαρυάς-LAS-Leptokarya-Airsoft-Squadron/164159140295842
http://www.facebook.com/groups/177074982403403/
http://leptokarya-airsoft.blogspot.com/
 
http://leptokarya-airsoft.weebly.com/
 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ταμειακή Υπηρεσία και Ταμείο Δήμου Κατερίνης :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Ταμειακή Υπηρεσία και το Ταμείο του Δήμου Κατερίνης θα συναλλάσσεται με το κοινό έως τη Δευτέρα 31-12-2012 στις 10:00 π.μ., ενώ δεν θα συναλλάσσεται με το κοινό από την Τετάρτη 02-01-2013 έως και τη Δευτέρα 14-01-2012.

Η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών
Δήμου Κατερίνης

Βασιλείου Αναστασία


Εκτάκτως τη Δευτέρα η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης


ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

  ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ



Λόγω της εορτής της Πρωτοχρονιάςη Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης θα λειτουργήσει εκτάκτως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου (παραμονή Πρωτοχρονιάς), στον καθιερωμένο χώρο.

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.






    Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του 3ουΔημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολλή μεγάλη. Παιδιά μικρά και μεγάλα κατέκτησαν το χώρο του σχολείου. Ο Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε τα παιδιά κάθε ηλικίας στο σπίτι του, βγήκε φωτογραφίες μαζί τους, τους έδωσε γλυκίσματα και στο τέλος πήρε στο σάκο του  τα γράμματά τους. 




Οι μικροί μας φίλοι φωτογραφήθηκαν με τον Ρούντολφ το ελαφάκι, τον Φρόστι τον χιονάνθρωπο και μεταμορφώθηκαν οι ίδιοι σε χριστουγεννιάτικο δέντρο και σε χιονάνθρωπο. Στο παιδικό εργαστήρι έγραφαν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και τα τοποθετούσαν στο γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου, ζωγράφιζαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και άκουγαν παραμύθια των Χριστουγέννων.
Η νεράιδα των χρωμάτων υποδέχθηκε δεκάδες παιδιά και άφησε το χριστουγεννιάτικο στίγμα της στα πρόσωπά τους. Το ζαχαρόσπιτο με τα διαφόρων ειδών ζαχαρωτά και το σπιτάκι με το μπαζαρ υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους.
Τα παιδιά γεύτηκαν ζεστά ποπ-κορν ή μαλλί της γριάς και οι μεγάλοι απόλαυσαν ζεστά ροφήματα.
Όλοι παρακολούθησαν και απόλαυσαν τις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες που παρουσιάστηκαν από το «Χοροθέατρο Ολύμπου». Ο ιππικός όμιλος Λιτοχώρου έκανε την εμφάνιση του με τους καβαλάρηδες και με το πόνυ με το οποίο τα παιδιά έκαναν βόλτες. 





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και μαχητική πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στα super market Αρβανιτίδη με σύνθημα : "Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ"


Αρνητική ψήφο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκο Μηλιώτη από την παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" του Χρήστου Καραφουλίδη.




Αρνητική ψήφο στον επικεφαλής τηςμείζονος αντιπολίτευσης Νίκο Μηλιώτη από την παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" του Χρήστου Καραφουλίδη.



Στη συνεδρίαση της 27-12-2012 για την εκλογή μελών των Δ.Σ. των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς και των επιτροπών του Δήμου Κατερίνης, αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος σε μια περίοδο ανοχής ενός αντιπολιτευτικού ευνουχισμού. 


Είναι πασίδηλο πλέον πως η διοίκηση Χιονίδη έχει εκτροχιαστεί από όλες τις προεκλογικές της θέσεις και έχει μετατραπεί σε μια διοίκηση διαχείρισης της αποτυχίας και της ανεπάρκειας. Ύστερα από έξι χρόνια διοίκησης Χιονίδη η εικόνα του Δήμου Κατερίνης είναι μια εικόνα υπερχρέωσης, και πλήρους διάλυσης.

Η εμμονή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να συμμετέχει σε Δ.Σ σημαντικών επιχειρήσεων του Δήμου, ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού, έχουν εργοληπτική σχέση με το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί θεσμικό, πολιτικό και ηθικό ατόπημα.

Νιώθουμε, λοιπόν, την ανάγκη να ενημερώσουμε το σύνολο των συνδημοτών μας πως στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης ψηφίσαμε αρνητικά στη συμμετοχή του κ. Μηλιώτη σε αντιπολιτευτικές θέσεις, όπου κατά κοινή παραδοχή παρατηρείται αντιπολιτευτική αδράνεια και συμπαιγνία. Έτσι λοιπόν πιστεύουμε πως το γεγονός της ανάληψης πολλών και μεγάλων έργων του Δήμου Κατερίνης από εταιρείες συγγενικών του προσώπων, λειτουργεί ανασταλτικά ως προς την άσκηση των αντιπολιτευτικών του καθηκόντων.

Βαθιά μας πίστη είναι πως μια ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση δημιουργεί συνθήκες και προϋποθέσεις για μια σοβαρή διοίκηση. Φρονούμε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και καλούμε όλους τους συναδέλφους της μείζονος αντιπολίτευσης να σταματήσουν να στρουθοκαμηλίζουν και να πάρουνε θέση σε ένα φαινόμενο που ενοχλεί και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Είναι ώρα σοβαρών αποφάσεων και επιλογών, όπου η λογική και η τακτική της απόκρυψης των σκουπιδιών κάτω από το χαλί δεν έχει θέση.

Ύστερα από όλα αυτά η αντιπολίτευση πρέπει να απαλλαγεί από κάθε μορφής βαρίδια, προκειμένου να παίξει το ρόλο, επ' ωφελεία του συλλογικού συμφέροντος.

Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα, όπως πάντα, με δημιουργική διάθεση, από τη θέση που μας έχουν τάξει οι συνδημότες μας.





Με τιμή


Οι δημοτικοί σύμβουλοι


                    1. Καραφουλίδης Χρήστος
                    2. Κοκαβίδης Γιώργος
                    3. Οφείδης Σάββας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ταμειακή Υπηρεσία και Ταμείο Δήμου Κατερίνης : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Η Ταμειακή Υπηρεσία και το Ταμείο του Δήμου Κατερίνης θα συναλλάσσεται με το κοινό έως τη Δευτέρα 31-12-2012 στις 10:00 π.μ., ενώ δεν θα συναλλάσσεται με το κοινό από την Τετάρτη 02-01-2013 έως και τη Δευτέρα 14-01-2012.

Η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών
Δήμου Κατερίνης

Βασιλείου Αναστασία

Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



http://www.kalamata.gr/assets/deltiatypou/20100107-ueofaneia01%28Small%29.jpg 

 

 

   

   Από τον Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού κατά την εορτή των Θεοφανείων (Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2012), θα γίνει ως εξής:


- Στην Παραλία Κατερίνης, ώρα 15:00.
 
Επίσημη τελετή, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.Σεραφείμ. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό της Αγ. Φωτεινής.

- Στην Παραλία Κορινού, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και από τον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

- Στην Παραλία της Ολυμπιακής Ακτής, ώρα 12 το μεσημέρι. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό του Αγ. Προκοπίου.



ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ



   
  Τους τελευταίους μήνες ο πληθυσμός των αδέσποτων σκυλιών στο κέντρο της πόλης αυξήθηκε. Νέα ζώα βρέθηκαν στον δρόμο εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους με το πρόσχημα της κρίσης. Δυστυχώς, υπήρξαν και αφελείς «φιλόζωοι» που συνέβαλλαν σ' αυτό, μεταφέροντας στο κέντρο αδέσποτα από περιοχές εκτός πόλης. 

Η υπερσυγκέντρωση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία αγέλης, γεγονός το οποίο, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες (πιθανούς οίστρους, απρόκλητη επιθετικότητα ανάλγητων ανθρώπων απέναντι στους σκύλους σύμφωνα με μαρτυρίες κλπ), οδήγησε σε αρκετά περιστατικά επιθέσεων σε περαστικούς στην περιοχή του πάρκου του Ευκαρπίδη. Κατανοούμε τη σύγχυση και την οργή των συμπολιτών μας για την κατάσταση που επικρατεί.

Η ομάδα μας, το "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ", έχει πλήρη επίγνωση και της κατάστασης, και των αιτιών και των συνεπειών της. Τα μέλη μας ήταν παρόντα σε αρκετά περιστατικά και παρείχαν βοήθεια και συμβουλές σε όσους διαβάτες αντιμετώπισαν πρόβλημα. Υπέδειξαν στον Δήμο Κατερίνης τους επιθετικούς σκύλους και βοήθησαν να πραγματοποιήσει στοχευμένες περισυλλογές ζώων. Μέχρι τώρα περισυλλέχθηκαν 3 σκύλοι, οι οποίοι θα στειρωθούν, θα εμβολιαστούν, θα αποπαρασιτωθούν και θα σημανθούν ηλεκτρονικά. Ο κύριος στόχος θα είναι να βρεθούν οικογένειες να τα υιοθετήσουν, σε διαφορετική περίπτωση θα επανενταχθούν, όπως ορίζει ο νόμος και σε εύλογο χρονικό διάστημα, σε άλλες περιοχές χωρίς συμφόρηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης περισυλλογής όλων των σκύλων γι αυτό ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή σας. Η  προσπάθεια αποσυμφόρησης του κέντρου της πόλης συνεχίζεται.
Παρακαλούμε όλους σας να δείξετε κατανόηση απέναντι στα άμοιρα ευθυνών ζώα, να διατηρείτε πνεύμα ευγενές και να μην επιτίθεστε φραστικά, και όχι μόνο, σε συμπολίτες σας εθελοντές, οι οποίοι δεν δημιουργούν το πρόβλημα, απλώς προσπαθούν ενσυνείδητα να βρουν έννομες και ανθρώπινες λύσεις. Οι εθελοντές δεν ευθύνονται για την συγκέντρωση των ζώων στην περιοχή.
Αναρωτηθείτε: Από πού προέρχονται τα αδέσποτα/ελεύθερα ζώα; «Φυτρώνουν» στο δρόμο ή είναι προϊόν της εξελιγμένης και πολιτισμένης μας κοινωνίας που θεωρεί το κατοικίδιο αξεσουάρ αναλώσιμο και το πετάει στα σκουπίδια όταν έχει ολοκληρώσει το ρόλο του ή όταν βαρεθεί; Το ποσοστό επιβίωσης ζώων που γεννήθηκαν ελεύθερα είναι ελάχιστο και αντιπροσωπεύει μόνο το 15-20% του πληθυσμού των αδέσποτων, όπως έχει αποδειχθεί στατιστικά. Αυτό σημαίνει πως το υπόλοιπο 80% είναι γόνοι κατοικιδίων που δεν έχουν στειρωθεί και εγκαταλείπονται ή και τα ίδια τα κατοικίδια που εγκαταλείπονται.
Αναρωτηθείτε: Εσείς γνωρίζετε κάποιον που εγκατέλειψε το κατοικίδιό του ή εγκαταλείπει κατ’ εξακολούθηση ανεπιθύμητα κουτάβια; Ποιο είναι το μερίδιο της δικής σας ευθύνηςς Παρακαλούμε όλους σας να προβληματιστείτε ως προς τα πραγματικά αίτια του προβλήματος, να προβαίνετε σε καταγγελίες ιδιωτών που εγκαταλείπουν ζώα  και  να απαιτήσετε ως ευσυνείδητοι πολίτες και άνθρωποι λύσεις από τον κατά τον νόμο κύριο υπεύθυνο, τον Δήμο Κατερίνης.

Καλούμε τους ιθύνοντες του Δήμου να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να αναλάβουν τις ευθύνες τους:
1. Να λειτουργεί αδιάκοπα και εντατικά αρχικά το πρόγραμμα των στειρώσεων. Έχει αποδειχθεί ότι οι στειρωμένοι σκύλοι είναι ήρεμοι, ενταγμένοι, δεν ενοχλούν κανέναν, έχουν πολλούς φίλους και μακροημερεύουν στο κέντρο της πόλης χωρίς να έχουν δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
2. Να εφαρμόσει την επιβολή προστίμων όσον αφορά παραβάσεις εγκαταλείψεων, ανεξέλεγκτων γεννήσεων, δολοφονιών κλπ, όπως αυτές προβλέπονται από τον Ν.4039/2012.
3. Να ξεκινήσει πρόγραμμα ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών όσον αφορά τα μη δεσποζόμενα – ελεύθερα ζώα της πόλης.
Οι εθελοντές του σωματείου μας έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και βούληση και πνεύμα συνεργασίας και θα σταθούν αρωγοί σε οποιαδήποτε έννομη προσπάθεια του Δήμου και άλλων συμπολιτών προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να υπάρχει αρμονική συμβίωση ζώων και ανθρώπων στην πόλη μας.
Τα αδέσποτα ζώα είναι ευθύνη όλων μας.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Η αδιαφορία είναι συνενοχή.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, καταγγελίες ή συμβουλευτική επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6983 635 689 (Άντυ), 6942 909 449 (Ζωή), 6975 7129 368 (Αντρέας) ή με το e-mailadespotakaterinis@gmail.com



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Σε λίγο ο μνημονιακός παπαγάλος...






Η φιλανθρωπία... είναι έγκλημα!







ΌΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;;;;

Του Δημήτρη Κεραηλίδη.... 

ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;
ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
ΤΙ;
ΔΥΣΚΟΛΟ;
Έ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ!!!
ΌΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;;;; 

ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ας είχαμε λαμπιόνια γύρω μας στις ψυχές μας κι όχι απλά στα χριστουγεννιάτικα δένδρα!
ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ....
ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ...ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ....ΕΓΩ! ΕΥΧΗ.......

Όλοι μας στο ΕΓΩ και κανείς στο ΕΜΕΙΣ!
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ....
Πάψαμε να είμαστε στο ...εμείς κι όλοι αποκλειστικά όλοι στο ....ΕΓΩ!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ!
ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ...ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ....ΕΓΩ! ΕΥΧΗ.......

ΠΙΕΡΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ...ΚΡΑΣΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΡΑΣΙ!

Όταν εμείς εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ προτιμούμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τότε να δείτε πως θα πάνε όλα καλά.... 
Όταν πάψουμε να αγαπούμε μόνο τα ξένα κι όχι τα δικά, έ τότε ίσως δούμε άσπρη μέρα! 
ΠΙΕΡΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ...ΚΡΑΣΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΡΑΣΙ!

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ EXTRA 3 KΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Παύλος Γερακάρης π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΑΤ, Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και Γιώργος Μυρισκλάβος δημοσιογράφοι ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κατερίνα Νινιού Δημοσιογράφος ZOUGLA, Νίκος Μίνης π. Αθλητικός Δικαστής, Αντώνης Αντωνόπουλος Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ..... 
Τότε το 2007 στο EXTRA 3 της ΑΘΗΝΑΣ.... 
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ 
με τον Δημήτρη Κεραηλίδη και τότε.... 
ΤΩΡΑ; 
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ 
με τον Δημήτρη Κεραηλίδη και πάλι αλλά στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 
Κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 ζωντανά και κάθε Σάββατο πρωί στις 10.30 σε μαγνητοσκόπιση! 
www.diontv.gr ιντερνετικά για να τη βλέπετε σ όλον τον κόσμο!!! 
ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.... 
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ EXTRA 3 KΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ



ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τις Παρασκευές ...χρώμα μουσικής! 
ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! 
Ή μόνον στην Κατερίνη εκεί στο κέντρο της πόλης! 
ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΪΤΙΔΗ.... 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... 

TO ...2013 ΑΣ ΞΑΝΑΓΓΕΝΗΘΕΙΣ

Έ ναι λοιπόν...
Γιατί όχι;
Η ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ... Ας τις ξανασυναντήσουμε κάπου μέσα στο 2013 κι ότι βγει...
Ίσως να βγει καλό....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 

ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΠΑΝΤΣΟ" ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΙ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ...ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ!

Φοβερό πρώτο γύρο έκανε ο τερματοφύλακας του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ο γνωστός σε όλους μας ΠΑΝΤΣΟΣ ή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ή ...ΑΡΑΧΝΗ!
Ένας παιχταράς γύρω στα 2 μέτρα που έχτισε τοίχο σχεδόν στην εστία του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ κι είναι ένας από τους λόγους που ο Βατανιακός είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα!
ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ...ΕΚΕΙ! ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΠΑΝΤΣΟ" ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΙ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ...ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ!

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΈΤΣΙ, Ή ΑΛΛΙΏΣ ...ΣΚΟΥΡΗ Ή ...ΚΑΣΤΑΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ...ΞΑΝΘΙΑΣ!!! ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ 100000 ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ!


Δεν είναι απλά μιά ....γυναίκα! Είναι Η ...ΓΥΝΑΙΚΑ! Και το όνομα αυτής ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ! 
Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, Ή ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Ή ΤΗΣ ...ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ...ΑΝΤΡΑ Ή Η ...ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! 
Τι θα ήθελες να έχεις ή τι θα ήθελες να ...ήσουν! Αν άντρας ή γυναίκα ήσουν! 
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ Ή ...ΟΠΤΑΣΙΑ, Ή ...ΟΝΕΙΡΟ, Ή ...ΦΙΛΗ, Ή ...ΟΜΟΡΦΙΑ, Ή ...ΕΡΩΤΑΣ, Ή ...ΑΓΑΠΗ, Ή ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ...ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ! 
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΈΤΣΙ, Ή ΑΛΛΙΏΣ ...ΣΚΟΥΡΗ Ή ...ΚΑΣΤΑΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ...ΞΑΝΘΙΑΣ!!! 
ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ 100000 ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ;;; ΚΑΙ ...ΒΑΛΕ!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ Ή Η ΕΚΔΊΚΗΣΉ ΤΗΣ ...ΞΑΝΘΙΑΣ;;; 
Αφήνει στην άκρη τις σκέψεις της όποιας καστανοσκούρης γυναίκας για αλλαγή χρώματος μαλλιών διότι οι σύντροφοι θέλουν το ...ξανθό!!!!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ!!!

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ Τ ...ΑΝΑΠΝΕΩ ...ΠΟΤΑΜΙ ΜΟΥ

Ότι καλό φίλοι μου να το βρείτε μέσα στο 2013 και ότι καλύτερο να το ζήσετε!!!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ...ΔΙΚΟ ΣΑΣ!
ΤΟ PIERIA GR ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΜΑΣ! 

ΑΙΓΙΝΙΟ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ







Ενδιαφέρουσες ΦΩΤΟ από την ομογένεια της Αμερικής ...





ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;

ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ...
ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ

10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ


...και πολλές άλλες



Η Ελενα, έγινε κουμπάρα...






Δείτε τις φωτογραφίες...
Κουμπάρα έγινε η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, καθώς πάντρεψε την καλύτερη φίλη της, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Η Έλενα, που δεν μπορούσε να κρύψει το... χαμογελό της, στεκόταν στο πλευρό της κολλητής της, ενώ μαζί διάλεξαν και το νυφικό της... 







Τέχνη στον πάγο...





Παρότι ρωσικής τεχνοτροπίας, ο συγκεκριμένος εντυπωσιακός και παγωμένος χριστιανικός ναός βρίσκεται στην Κίνα. Οι εικονιζόμενοι γλύπτες της φωτογραφίας σμιλεύουν έναν ακόμη τρούλο στην κορυφή του, ούτως ώστε να...
έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές της νέας χρονιάς, την οποία όλος ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί. Στις 2 Ιανουαρίου πρόκειται να αρχίσει το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ σκι και πάγου του Vasaloppet, στην πόλη Τσανγκτσούν. Φίλοι των χειμερινών σπορ και απλοί θεατές, λάτρεις όλων όσα ο χειμώνας έχει να τους προσφέρει, πρόκειται να περιφέρονται γύρω από εξαιρετικά γλυπτά όπως ο ρωσικός ναός της φωτογραφίας έως τις 2 Φεβρουαρίου...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Παιδιατρική Κλινική Γ.Νοσοκομείου Κατερίνης



Ευχαριστούμε την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


 
 
 
 
 
  
  Ευχαριστούμε την αντιπεριφερειάρχη του νομού μας, κ Μαυρίδου Σοφία για τα δώρα τις ευχές και τα πολλά χαμόγελα που χάρισε στα άρρωστα παιδιά της παιδιατρικής κλινικής, κατά την επίσκεψη της,
Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί έχει δείξει την ευαισθησία της ΕΜΠΡΑΚΤΑ  όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

                                                                                                  


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Φορολογητέο εισόδημα η έκπτωση ρεύματος σε εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ...





Ως εισόδημα θα φορολογείται η έκπτωση στις δωρεάν κιλοβατόρες κατά 80% που έχουν ως προνόμιο οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ.

Τη σχετική γνωμοδότηση θα εφαρμόσει για...
τα εισοδήματα του 2012 το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους.

Η έκπτωση κοστίζει 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, θεωρεί ότι αυτή δόθηκε ως εισόδημα που ορίστηκε από τη συλλογική σύμβαση εργασίας το 1991.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

1.003 οικογένειες παρέλαβαν 24 τόνους πορτοκάλια στην Κατερίνη



Image 



  Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Χθες, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, από τις 09:30 έως 12:00 πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΔνΠ η 17η διανομή τροφίμων «Χωρίς Μεσάζοντες». Παρά την έντονη βροχόπτωση η διανομή διεξήχθη κανονικά και περισσότερες από 1.000 οικογένειες παρέλαβαν 24 τόνους πορτοκάλια Σπάρτης στην τιμή των 0,35 € το κιλό.

Για  να δείτε φωτογραφίες από την 17η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» κάντε κλικ εδώ και αμέσως μετά, για προβολή πλήρους οθόνης, πατήστε το πλήκτρο F11.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας προς την ομάδα μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ