PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αυτό η γυναίκα όσο και να μεγαλώσει θα αποπνέει σεξ απίλ...

Ορέ το βλέμμα της θέλεις, ο τρόπος της θέλεις, τα σωστά ελληνικά της θέλεις, τα σέξι παπούτσια της θέλεις…η Ναταλία δεν είναι Αγία! Κολάζει ωστόσο και Άγιο…Είναι γυναίκα, είναι σέξι και το δείχνει, με τον καλύτερο τρόπο θα έλεγα.

Βλέπω το Video και εξυμνώ τον σκηνοθέτη της, γνωστό τρομοκράτη των κουμπιών Περικλή Ασπρούλια για το πλάνο που με έκανε αεροπλάνο. Και μαύρο και δαντελωτό και καραμελοδροσάτο. Αυτά είναι τα καλά κύριοι… Πρωινή ψυχαγωγία…Για να πάρετε δουλειά στο…σπίτι!


Αναστατώνει σε κάθε της εμφάνιση

H Jennifer Nicole Lee έκανε σέξι εμφάνιση σε τουριστικό θέρετρο του Μαϊάμι, ανεβάζοντας στα ύψη τις ήδη ζεστές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.

Με χρυσό μπικίνι που σκοτώνει, η καυτή γυμνάστρια, δεν πέρασε απαρατήρητη και μοίρασε «χαρά» στους λουόμενους.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ....

ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΣΕ ΒΡΟΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ....

ΔΕΙΤΕ..

Κάποιοι θα το περάσουν στο ντούκου, οι μικροί μας φίλοι θα αποθεώσουν την κίνηση αυτή κι οι πιο συγκρατημένοι γονείς θα τρίβουν τα μάτια τους!

Πολύ απελευθερωμένοι φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι στη Ρωσία μιας και έφτιαξαν nightclub όπου έχουν ελεύθερα πρόσβαση τα παιδιά, πίνουν, χορεύουν και γενικά διασκεδάζουν μεταξύ τους με τον τρόπο που θα δείτε και στις απίστευτες εικόνες!












ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ....

ΗΤΑΝ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ.....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ


O A.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ διοργανώνει το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2012

σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές τοποθεσίες που έχει να επιδείξει ο φυσικός πλούτος της ελληνικής υπαίθρου, τα Χάνια Πηλίου στο Βόλο.

Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες είναι ένας από του σπουδαιότερους λόγους της επιλογής του τόπου διεξαγωγής, αφού κατά την περίοδο του τουρνουά το υψόμετρο και η πλούσια δασική έκταση δεν επιτρέπει να ανέβει η θερμοκρασία του περιβάλλοντος σε υψηλά επίπεδα για το ποδόσφαιρο.

Η περιοχή διαθέτει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και άψογα καταλύματα, συνθήκες άριστες για να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλών προσδοκιών.

Αποτελεί επίσης και αθλητικό κέντρο προετοιμασίας από ομάδες όλου του ελλαδικού χώρου αλλά και ομάδων του εξωτερικού.

Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συνυπάρξουν φιλικά σε ένα τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο, να αποχτήσουν εμπειρίες αγώνων και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους Managers του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά με σκοπό την προώθηση κάποιων εξ αυτών των αθλητών μεγάλες ομάδες.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 17-20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝ

ΑΡ. ΠΑΙΧΤΩΝ

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

2001 - 2002

9Χ9

2Χ25 min

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

1999 – 2000

11Χ11 ή 9Χ9

2Χ30 min

ΠΑΙΔΙΚΟ

1997 - 1998

11Χ11

2Χ35 min

ΕΦΗΒΙΚΟ

1995 - 1996

11Χ11

2Χ35 min

Για οποιοδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους παραθέτουμε και τα ονόματα των υπευθύνων ανά τομέα:

Kαραδανάς ΕυριπίδηςΥπεύθυνος Οικονομικών-Δημόσιων Σχέσεων. (κιν. 6936650420)

Κατσάλης Νικόλαος – Υπεύθυνος Αγωνιστικού Προγράμματος (κιν. 6936650421)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Δημήτρης Γαλάνης:

«Η ομάδα μας προσπάθησε και μόχθησε απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια πολύ καλή έδρα»

Νίκος Μποχωρίδης:

«Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι,

που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Μποχωρίδης, στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.grέκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Για τριανταπέντε λεπτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Γενικά η ομάδα μας προσπάθησε και μόχθησε απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια πολύ καλή έδρα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και να έρθει η στιγμή να χαμογελάσουμε στο τέλος. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Νίκος Μποχωρίδης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας στον οποίο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν μπροστά, αλλά σε κάποιες λεπτομέρειες κάναμε κάποια λάθη που, τελικά, μας κόστισαν. Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, και να κάνουμε όσο το δυνατό πιο καλή δουλειά μπορούμε».

Τι το κακό βρήκαν πάλι στη διαφήμιση της Ιρλανδικής εταιρίας στοιχημάτων;

Ότι ο τύπος τριγυρνάει και σκοτώνει όμορφα κι ωραία ή μήπως αυτά τα τουρλωτά οπίσθια της κοπέλας που παρακολουθούσε αγώνα ήσυχα ήσυχα; Πάντως από το you tube δεν πέρασαν απαρατήρητα μιας και όλοι αυτά σχολιάζουν! Η νέα διαφήμιση απαγορεύτηκε να προβληθεί στην τηλεόραση. Το ίντερνετ όμως «σπάει» κάθε σύνορο και ιδού περί τίνος πρόκειται στο βίντεο που ακολουθεί…




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Πιερίας

μέλος του Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ

σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, ώρα 19:00

στην αίθουσα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας ( 3ος όροφος ), με θέμα :

Παρουσίαση προγράμματος

«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον» του ΕΠΑΝ ΙΙ

που αφορά στον εκσυγχρονισμό των εταιρειών χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν από στελέχη του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ τα βασικά σημεία του προγράμματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Με την ολοκλήρωση του PSI κλείνει ένας πολιτικός κύκλος.


Η κοινωνία έχασε, οι "εθνοσωτήρες" κέρδισαν χρόνο και παίρνουν θέση μάχης για να περιφρουρήσουν την εξουσία τους. Ο... λόγος στον λαό! Καθώς οι δυνάμεις του Μνημονίου σύρονται στις εκλογές, καταφεύγουν στα "υπερ-όπλα" τους: επιχειρούν να εκφοβίσουν την κοινωνία εισάγοντας τα πλαστά διλήμματα της Μέρκελ και εξαπολύουν λάσπη κατά της Αριστεράς.

Ξεπέφτουν σε ιδεολογικό παροξυσμό, αυτοί που επί χρόνια μάς κανοναρχούν πως "η Ιστορία τελείωσε" και οι ιδεολογίες αποτελούν παρωχημένες αφηγήσεις. Αναγκάζονται να σύρουν ιδεολογικές - πολιτικές γραμμές, αυτοί που θεωρούσαν ότι η Ιστορία εφεξής θα εκινείτο μέσα στο "σύμπαν του νεοφιλελευθερισμού". Καταφεύγουν στην ανοικτή ιδεολογική ή και την υλική βία (υπάρχουν και ενδείξεις για επανενεργοποίηση, με προβοκάτσιες, της στρατηγικής της αράχνης...) αυτοί που, ως νικητές του Ψυχρού Πολέμου, προσπαθούσαν να μας πείσουν πως το μέλλον των κοινωνιών περνά μέσα από τη συναίνεση.

Ο ιδεολογικός παροξυσμός τους δείχνει τον πανικό τους, καθώς διαπιστώνουν ότι η πλειονότητα της κοινωνίας απορρίπτει τον μονόδρομο του Μνημονίου. Κατασκευάζουν συνθήκες πολιτικής ανισοτιμίας εις βάρος της Αριστεράς, και ειδικότερα εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στήνουν μια καρικατούρα "έθνους", στο οποίο εντάσσονται οι ισχυροί και απ' το οποίο αποκλείεται η τεράστια κοινωνική πλειονότητα που καθημερινά συνειδητοποιεί ότι τα συμφέροντά της είναι απέναντι στην τρόικα και τους εγχώριους υπεργολάβους της. Επιχειρείται να νομιμοποιηθεί ο κοινωνικός αποκλεισμός και η πολιτική επιθετικότητα κατά της Αριστεράς με στομφώδη πατριδοκαπηλία.

Οι δυνάμεις του Μνημονίου διαπιστώνουν ότι είναι δυσχερής η ανασύνταξη του αστικού πολιτικού συστήματος με τις εκλογές. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ παραμένουν φθαρμένα προϊόντα και το ΛΑΟΣ ληγμένο. Ο κατακερματισμός του κεντρώου χώρου αντικατοπτρίζει την ιδεολογική αποσύνθεσή του και τη βαθιά κρίση εκπροσώπησης. Η μεταπολίτευση του ΔΝΤ αναζητεί παραπλέοντα πλοία για να τα μετατρέψει, συν τω χρόνω, σε σωσίβιες λέμβους.

Στη λασπολογία που εξαπολύεται ειδικά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί ο Ευ. Βενιζέλος, προδιαθέτοντας για το ήθος της νέας εποχής που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει. Είναι, ωστόσο, ένδειξη απύθμενης υποκρισίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί ως "εκτελωνιστής αθλιοτήτων και επιχειρηματικών συμφερόντων"! Ας κάνει ένα... βήμα κι ας διαβάσει τις καταγγελίες του κ. Παπανδρέου, το 2007, ο οποίος τον περιέγραφε ως αιχμή της διαπλοκής, με στόχο να αλωθεί η "αυτονομία του ΠΑΣΟΚ". Για το ποιος όμως είναι "εκτελωνιστής συμφερόντων" βοά η πολιτική του Μνημονίου...

Η ανήθικη και ανηλεής επίθεση κατά της ριζοσπαστικής Αριστεράς αποτελεί συστατικό στοιχείο του τροϊκανού συστήματος, δεν συνιστά όμως μόνο ελληνική ιδιορρυθμία. Και πάλι η χώρα μας είναι το "πειραματόζωο" μιας γενικότερης επίθεσης της ευρωδεξιάς σε ολόκληρη την Ε.Ε. Το Μνημόνιο καθιερώνεται με το νέο Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας. Μετά τις προειδοποιήσεις Γιούνκερ προς τον ελληνικό λαό να ψηφίσει μνημονιακά, η Μέρκελ μαζί με τους ομογάλακτους δεξιούς ηγέτες της Βρετανίας και της Ισπανίας συγκροτούν την Ιερή Συμμαχία για την επανεκλογή του Σαρκοζί, κινδυνολογούν για το... χάος που θα προκαλέσει πιθανή νίκη του μετριοπαθούς (έως και νερόβραστου...) σοσιαλιστή υποψήφιου Φρ. Ολάντ. Ο νεοφιλελεύθερος ολοκληρωτισμός δεν ανέχεται τη δημοκρατία. Άλλη μία απόδειξη ότι η Ελλάδα, ακόμη και με τις εκλογές, είναι αναπόσπαστο μέρος της ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ; ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ.... ΤΟ ΣΙΝΆΦΙ ΜΟΥ... ΤΙ ΛΕΤΕ;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΝΤΙΟΣ!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ, ΠΙΝΟΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;;;;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 

ΕΜΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ...ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ;;;;

ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ;
ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ;;;;
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ....
ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
ΠΟΥ;
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, Σ ΕΣΑΣ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.....
ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ;;;;;

Aλλάζει χέρια το Channel 9 και γίνεται… Ζούγκλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με... δύο επιχειρηματίες για τη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού.
Οι σχετικές συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και οι δύο πλευρές κατέληξαν στο τίμημα. Απομένει η καταβολή του και η υπογραφή της συμφωνίας. Είναι άγνωστο πόσοι επιχειρηματίες συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό. Στον τηλεοπτικό σταθμό θα φιλοξενηθούν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η «Ζούγκλα», ο Κώστας Χαρδαβέλας και άλλοι..«άστεγοι» αστέρες.

ΤΡΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ;;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ;
ΣΩΠΑ ΡΕ....

ΈΛΑ ΡΕ....
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;;
ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΈΤΣΙ;;;;

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ "ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ"

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΝΩΝΑΣ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΠΑΡΕΑ, ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.
ΉΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ "ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ" .....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
O "BENIAMIN" EN TEΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.... ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΟΡΦΑ ....ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΈΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ;;;; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ...ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΜΙΔΗ - ΙΤΣΙΟ - ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!!!

Τους βρήκαμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR"  και έτσι τους φωτογραφήσαμε. 
Εκεί επί της οδού Τερζοπούλου στον αριθμό 41 λίγο πίσω από την πλατεία Ευκαρπίδη, τους ανακαλύψαμε να κάνουν επίσκεψη στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ή Σαφάρι, όπου και έδειξαν την αδυναμία τους στα αθλητικά. Ευχήθηκαν γιά τον ΠΙΕΡΙΚΟ και γιά το καλό του αθλητισμού στην Κατερίνη....
ΟΜΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ....
ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ...ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΜΙΔΗ - ΙΤΣΙΟ - ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!!!

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.....

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.....

Η δεισιδαιμονία της Τρίτης και 13

ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, βλ ΝΟΚΙΑ, ΜΟΛΙΣ Ο,ΟΟΟΚΑΤΙ!!!

EN ΤΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ.
ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΣ ΚΑΙ ΆΜΕΣΟΣ.
ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, βλ ΝΟΚΙΑ, ΜΟΛΙΣ Ο,ΟΟΟΚΑΤΙ!!!
Ά ΞΕΧΑΣΑ, ΕΙΔΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΕΙΡΑΞΕ" ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ!!!

ΑΔΕΔΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ. "Δώστε μου δύναμη να αλλάξω την Ελλάδα".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Μάχη στις αγορές.

Ξαφνικά ανακάλυψε ότι ο Παπανδρέου τον έστελνε σε δύσκολα υπουργεία για να τον κάψει...


Κάθε φορά, δικαιώνει όλους όσους τον χαρακτηρίζουν καιροσκόπο και γελοίο.
"Εγώ δεν ήμουν κηπουρός", είπε στο MEGA και συμπλήρωσε πως, ο Παπανδρέου τον έστειλε στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Εργασίας, σε... ένα χώρο με τον οποίο δεν είχε καμία σχέση.
Ο Οικονομέας που έπιασε τον υπαινιγμό τον ρώτησε ."Δηλαδή ήθελε να σε κάψει?".
Κι ο Λοβέρδος απάντησε καταφατικά, δια της σιωπής του.
Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που έλεγε, πως όποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό.
Τότε, ήθελε να γίνει αρχηγός, και τον ενδιέφεραν οι Παπανδρεϊκοί.
Καιροσκόπος και γελοίος...

Κι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.


Ο τύπος που δηλώνει ότι τον μισθό του υπουργού, θέλει να του τον δίνει σπόνσορας, για να μη "επιβαρύνει"το Δημόσιο! .Που έγινε ήρωας στις μικροπολιτικές στήλες και στο διαδίκτυο, για επιδόσεις του εκτός του χώρου της πολιτικής (με πρόσωπα που έχουν σχέση με την πολιτική).
Σήμερα θυμήθηκε πως δεν ήταν κηπουρός.
Πως ο Παπανδρέου του ανέθεσε δύσκολα υπουργεία για να τον κάψει. Κι όταν τον ρώτησαν αν επιμένει σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Σαμαρά, το βούλωσε. Δεν ...ήξερε τι να πει. Ψέλλιζε διάφορες γελοίες δικαιολογίες του τύπου "δεν ήταν έτσι ακριβώς η δήλωσή μου".
Και στο τέλος το γενικό και αόριστο ότι "την επομένη των εκλογών, σας διαβεβαιώ ότι θα υπάρχει κυβέρνηση".
Καιροσκόπος και γελοίος...

«Προσκλητήριο» για την επιστροφή των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ απευθύνουν τα στελέχη του κόμματος προεξάρχοντος του Ευάγγελου Βενιζέλου


Πρώτο «στοίχημα» η ικανοποιητική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Μιλώντας στην ... τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις εσωκομματικές εκλογές ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες: «Υπάρχει ρήγμα με την κοινωνία· πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να συμμετέχει (...) ελάτε να συνδιαμορφώσετε μια άποψη με την παρουσία σας» τόνισε.

Ο κ. Καρτάλης τόνιζε ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα, αλλά και εμπειρία. «Ο πολίτης θα αποφασίσει αν υπάρχουν φθαρμένοι σε όλα τα κόμματα, ο πολίτης έχει την ευθύνη» σημείωσε.

Απάντησε δε στον Χρήστο Παπουτσή που έκανε λόγο για μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι δεν είναι καθόλου φοβική η χθεσινή απόφαση, αλλά τον αποκάλεσε μέρος της μεγάλης προσπάθειας.

«Υπάρχει καταστατικό που είναι οι κανόνες του κόμματος, 94 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου πρέπει να σε προτείνουν (σ.σ για υποψήφιο πρόεδρο). Αν παραβαίνουμε τους κανόνες τους δικούς μας γιατί να μας έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος» διερωτήθηκε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει εκλογική σταθερότητα, και ότι δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει.

Εκτίμησε ότι πολλές από τις διαμαρτυρίες που σημειώνονται είναι οργανωμένες αλλά όχι από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει την εμπειρία και την αξιοπιστία και έχει αποκτήσει τη γνώση, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής Σοφία Γιαννακά. Εκτίμησε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει τα εφόδια να δώσει τη χαμένη αισιοδοξία στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ και απεύθυνε έκκληση συσπείρωσης, χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ «κοιμώμενο γίγαντα».

Αναφερόμενη στο PSI, σημείωσε ότι σταθήκαμε όρθιοι γιατί δεν χρεοκοπήσαμε, κάτι που θα είχε μεγαλύτερες επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας. «Ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας. Όχι μόνο για να βγούμε στια αγορές αλλά για να ξανά φτιάξουμε το ελληνικό κράτος και να ξαναστήσουμε την οικονομία», είπε η κα. Γιαννακά...

πρόβλεψη του τηλεπλασιέ βιβλίων... τώρα του Αντωνάκη κωλοτούμπα!


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ...

Φωτορεπόρτερς έβγαλαν φωτογραφίες και δημοσιογράφοι είδαν το περιστατικό, αλλά κανείς δεν μετέδωσε τίποτε! Ποιος είναι ο δράστης;


Το περιστατικό συνέβη αμέσως μόλις ο ηλικιωμένος έριξε το γιαούρτι στον Ευάγγελο Βενιζέλο χθες στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Στελέχη της περιφρούρησης απομάκρυναν μεν τον Νίκο Λεμονή, αλλά ελάχιστα μέτρα πιο πέρα ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι ανήκε στη συνοδεία του κ. Βενιζέλου και ήταν "βενιζελικότερος του βενιζέλου" έπιασε από το λαιμό και άρχισε να χτυπάει με αγριότητα τον ηλικιωμένο.

Στο iefhmerida του συζύγου της κας Γιαννακά, ανέβηκε άρθρο με τίτλο: "Πέθανε το άρρωστο ΠΑΣΟΚ!".


Να υποθέσω ότι έρχεται το υγιές του Βαγγέλη, της Τόνιας, του...
Πάρι και των υπολοίπων;

Η Τ. Αντωνίου πάει για (νέα) γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ...




Διάφορα ονόματα
ακούγoνται για τη θέση του (νέου) γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, σε αντικατάσταση του Μιχάλη Καρχιμάκη, ύστερα από τη σίγουρη πια εκλογή του (μοναδικού υποψηφίου) Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ


Oι παραγωγοί από το Νευροκόπι κατέφθασαν στην Θεσσαλονίκη το πρωί προκειμένου να πουλήσουν φθηνές πατάτες και στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά δεν υπολόγισαν ότι δήμαρχος...




της Θεσσαλονίκης είναι ο Μπουτάρης. Το αποτέλεσμα ήταν....




η δημοτική αστυνομία να κόψει κλήσεις για κατάληψη του οδοστρώματος στην πλατεία Αριστοτέλους! Για τέτοια καραγκιοζιλίκια μιλαμε..

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ....

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ?