PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΓΙΟΣ.

Έτσι... για να μην ξεχνάμε τους νεοφιλελεύθερους που μας κυβέρνησαν & μας κυβερνούν!



Δεν θα βγει στο γυαλί...




αλλά τα 3.5 χιλιαρικάκια, θα συνεχίσει να τα παίρνει...
Δεν θα ανταγωνιστεί, τελικά, την Πόπη Τσαπανίδου για την τηλεθέαση η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όχι σύντομα τουλάχιστον. Μετά από τρεις εβδομάδες δοκιμαστικών, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε πώς... η Ανθή «δεν τα λέει…» και πλέον δοκιμάζεται άλλη γυναίκα, εκ των μονίμων της Αγ. Παρασκευής, για το ντουέτο που θα παρουσιάζει τη ζώνη 10:00 – 12:00. Η όμορφη Ανθή, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι παραπονεμένη. Μπορεί να μην βγει στο γυαλί, αν και κάποιος τρόπος θα βρεθεί, αλλά τουλάχιστον το μισθό των 3.500 ευρώ μικτά θα συνεχίσει να τον εισπράττει…

Πλήρωνε μαλάκα έλληνα τις διακοπές της πρέσβειρας Τίνας στο Παρίσι, της διαχρονικής κηπουρού Αβραμόπουλου, γΑΠ!



Το σκάνδαλο Τίνα Μπιρμπίλη
Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την...

Πορτογαλία... στις πλατείες: Εναντίον της Ευρώπης των τραπεζών!




Ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός!

Για να ξέρετε τί βλέπετε!

Σορπράιζ!

Τον πήραν στο ψιλό τον ντόπιο υπασπιστή της Τρόικας...

Θα παίξω σε τσόντα!

Mιά ρόζ γραμμή που δεν τηρεί τις υποσχέσεις της...



3 χρόνια με τέτοιες φωτογραφίες παλεύαμε...



Μην πεις κουβέντα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» Αφιερωμένος στην μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης

ΚΥΡΙΑΚΗ 07ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Αφιερωμένος στην μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου

OΟργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων,με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».


Ο αγώνας αφιερώνεται στην μνήμη του δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των «100 χρόνων ελεύθερης πόλης».

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 07 Οκτωβρίου2012 και ώρα 11:00 π.μ. .

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ







Το Επιμελητήριο Πιερίας επέλεξαν να επισκεφθούν πρώτο απ΄ όλα στη Βόρεια Ελλάδα, ο Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. TugrulBiltekin, ο εμπορικός ακόλουθος κ. Kemal SinanTouzoun και οι γραμματείς που τους συνόδευαν κ. Χαλίλογλου καιKelevent Imam ,στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει το ίδιο το Προξενείο για την διερεύνηση δυνατοτήτων επιχειρηματικών καιν εμπορικών συνεργασιών ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και σύσφιξης σχέσεων των δύο λαών.

το 1ο Ποδηλατικό Κυνήγι του Θησαυρού το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου.


Πρόσκληση



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνει και φέτος η Ποδηλατική Από-Δραση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τις 16 ως τις 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το 1ο Ποδηλατικό Κυνήγι του Θησαυρού το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου.
Φέτος πρωτοτυπούμε και σας καλούμε να συμμετάσχετε στο κορυφαίο γεγονός των εκδηλώσεων μας, με τους φίλους σας και το ποδήλατό σας. Ένα Κυνήγι Θησαυρού που οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Γρίφοι, αινίγματα, γέλιο και καλή διάθεση αποτελούν την εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία.
Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ποδηλατήσουν εντός του πολεοδομικού ιστού της Κατερίνης αναζητώντας τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου και θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης θα είναι δίπλα σας σε κάθε φάση του παιχνιδιού για να σας βοηθήσουν και κυρίως για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, κάτι που αποτελεί πάντα βασική μας προτεραιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ηλεκτρονικά στο podilatikiapodrasi@gmail.com με την ένδειξη «Κυνήγι του Θησαυρού» ή τηλεφωνικά στο 6981448978. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αυστηρά άνω των 18 ετών. Οι διαδρομές θα είναι μικρές οπότε δεν χρειάζεται μεγάλη εμπειρία ή άρτια φυσική κατάσταση.
Καλό Ποδηλατικό Κυνήγι!

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

12ωρη η λειτουργία του ΚΕΠ Λιτοχώρου. Θα λειτουργεί και τα πρωινά του Σαββάτου


ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 2.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ



Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και εξής, το ΚΕΠ Λιτοχώρου, που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του δημαρχείου, θα λειτουργεί καθημερινά σε 12ωρη βάση. Συγκεκριμένα, θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 7.30 το βράδυ. Επίσης, το ΚΕΠ Λιτοχώρου θα λειτουργεί και τα Σάββατα από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι. 

Μια μοναδική έκπληξη έχει ετοιμάσει το Φεστιβάλ Ολύμπου, στους φιλότεχνους και συλλέκτες έργων ζωγραφικής, φίλους του.




Μια μοναδική έκπληξη έχει ετοιμάσει το Φεστιβάλ Ολύμπου, στους φιλότεχνους και συλλέκτες έργων ζωγραφικής, φίλους του.
Σε συνεργασία με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, αποφάσισαν να προσφέρουν κυριολεκτικά σε συμβολικές τιμές τα έργα σπουδαίων ζωγράφων της Ρωσικής Πρωτοπορίας, περιόδου1900-1930, συλλογής Κωστάκη.
Τα συγκεκριμένα έργα βρίσκονται στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, με την ευκαιρία της έκθεσης προς τιμή της Ρωσίας ως τιμώμενη χώρα στο 41ο Φεστιβάλ Ολύμπου.
Πρόκειται για μοναδικά αντίγραφα με πιστοποίηση του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Τα έργα θα διατεθούν στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00π.μ έως 13.00 μ.μ.
Πληροφορίες στα τηλ.23510 76041 ( 12:00-14:00) και κιν. 6974978737 .    

ΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ



ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝONΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Κ.Λ.Π. (ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΙΠΛΑ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ, ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΙΑ, ΒΙΔΕΣ Κ.Λ.Π.

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ,
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!
ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΟ ΧΑΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ GALA!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Διγενής Αλωνίων -Αναγέννηση Κολινδρού 3-1 Φωτορεπορτάζ Ευριπίδη Θεοδοσίου

ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΣ...

86η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2012



ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας χρειάζεται επειγόντως χώρο στέγασης.




Αγαπητοί συμπολίτες
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας χρειάζεται επειγόντως χώρο στέγασης.Η αποθήκη στην οποία στεγαζόμασταν, πρέπει να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες. Για το λόγο αυτό, όλα τα ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί θα πρέπει να μεταφερθούν προσωρινά σε έναν νέο χώρο και κάποια από αυτά να παραδοθούν στην Εκκλησία και στον Ερυθρό Σταυρό.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 17:00 έως 20:00, να βοηθήσουν για ένα τρίωρο στη μεταφορά των υλικών του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Θα χρειαστούν περίπου 40 άτομα. Η συνάντησήμας θα γίνει στην Οδό Υψηλάντου 2, στην Πλατεία Δημαρχείου και εκεί θα συγκροτηθούν οι ομάδες εργασίας. Ζητούνται αυτοκίνητα με καρότσα για την μεταφορά των υλικών.
Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι ώστε το βάρος της δουλειάς να μοιραστεί σε όλους.
Σας ευχαριστούμε
Η συντονιστική επιτροπή των «Αλληλέγγυων»
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Ποια η σκοπιμότητα της επίσκεψης του Τούρκου Προξένου στην Πιερία; Έγιναν εμπορικές συμφωνίες;





Δεν είχα την πολυτέλεια να μάθω ποια ήταν ακριβώς η ατζέντα της ημιεπίσημης επίσκεψης τού Τούρκου Προξένου στην Πιερία, πού συμπίπτει με την συμπλήρωση 90 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή και την ισοπέδωση τής ευημερούσας τότε το 1922 ελληνικής Σμύρνης πού κατάκαψε με μίσος,όπου χιλιάδες γυναικόπαιδα σφαγιάσθηκαν, βιάσθηκαν, θανατώθηκαν με τον πλέον βάρβαρο τρόπο, δολοφονήθηκαν επιφανείς Έλληνες μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Σμύρνης πού βασανίστηκε και ΑΠΟΚΕΦΑΛΊΣΘΗΚΕ, και εκτοπίσθηκαν από τις πατρογονικές εστίες τους, αφανίστηκαν χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ μικρασιατών πού εκθεμελιώθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα από τα στρατεύματα τού λυσσώδους, αιμοσταγούς Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πού αναγνωρίζεται ως θεμελιωτής τού νεοτουρκικού κεμαλικού κράτους, και είχε σχεδιάσει την πυρπόληση και ολοκληρωτική καταστροφή τής πρωτεύουσας τής Μικράς Ασίας, λόγω της ηττοπάθειας και υποταγής, υποχώρησης τού ελληνικού Στρατού και της εσφαλμένης πολιτικής αντίδρασης τής ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και υπό τα απαθή βλέμματα των δήθεν συμμάχων μας πού δεν παρενέβησαν και άφησαν αβοήθητους τούς ανυποψίαστους για την επερχόμενη τραγωδία Έλληνες που ρίχνονταν από απόγνωση στην θάλασσα να γλυτώσουν από το μένος των Νεότουρκων πού εξολόθρευσαν τον ελληνισμό.

Πανελλάδικη κατάληψη όλων των δημαρχείων... Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη!

Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας :


ΨΗΦΙΣΜΑ για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο ΔΗΜΟΣΙΟ

1.Η επικείμενη υλοποίηση της αξιολόγησης στο Δημόσιο αποτελεί βασικό μοχλό για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και όργανο για τη μισθολογική καθήλωση και την απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Η πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα είναι η ίδια που προσαρμόζει το δημόσιο τομέα πιο αποτελεσματικά στις σημερινές ανάγκες του κεφαλαίου.
2.Με βάση τα παραπάνω :
I. Μπλοκάρουμε με όρους συλλογικών αποφάσεων και όρους κινήματος την οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης και την ακυρώνουμε στην πράξη με αποφάσεις Δ.Σ., Γενικών Συνελεύσεων (υπάρχει σχετική απόφαση) και Επιτροπών Αγώνα.
II. Δε συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της αξιολόγησης (π.χ. ερωτηματολόγια κ.ά.)
  1. Κανένα στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης που αναλαμβάνει οποιονδήποτε ρόλο στην εφαρμογή της αξιολόγησης δεν έχει θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα. Έξω οι αξιολογητές από τα συνδικάτα και τα σωματεία.
Κατερίνη,17-9-2012
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας

Πολύ ωραία τα λες Αλέξη, όταν είσαι αντιπολίτευση...




Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορφή την συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, μιλώντας στον "Flash 96", δήλωσε:
«Πολύ ωραία τα λες όταν είσαι αντιπολίτευση. Όταν όμως κερδίζεις της εξουσία και αναλαμβάνεις ευθύνες αλλάζουν όλα. Ας ρωτήσει και τον κ. Σαμαρά. Ήταν... μέχρι χθες συνοδοιπόροι στην αντιμνημονιακη πολιτική.

«Χρυσωρυχείο» η Μύκονος...




Το νησί έκανε τζίρο 1,5 δισ. ευρώ σε 2 μήνες!..
Η Ελλάδα μπορεί να τελεί σε καθεστώς οικονομικής κρίσης, ωστόσο υπάρχει ένα νησί των Κυκλάδων που αντιστέκεται: η Μύκονος!

Μόνο σε...

Σύνταξη στα 70...




Εντάξει, στα 67 λένε (αλλά, είναι μακριά τα 70; ) .
Μεσαίωνας. Αύξηση ορίων ηλικίας (εξοικονομούν 1 δις, λένε, μ' αυτό τον τρόπο) , ασυδοσία στα αφεντικά (που θα απολύουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, όποιον γουστάρουν και χωρίς αποζημίωση) , έξι μέρες εργασίας.
Και...

Αν ο Πίου κατέβει σε διαδήλωση...






Ολοι γελάσαμε με τη διαφήμιση του διάσημου πλέον Πίου. Είναι άλλωστε καλογυρισμένη, μια ταινιούλα μικρότατου μήκους. Συγκαταλέγεται στα λιγοστά φιλμάκια που, με τον κίνδυνο να μη...

Προκάλεσε επεισόδιο η Ντόρα...




... όταν άκουσε να μας "διώχνουν" από το ευρώ...

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα ήταν ήρεμο το επιχειρηματικό φόρουμ «Διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης και ευρωπαϊκή κρίση» που έγινε στην Προβηγκία και πήρε μέρος και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ωστόσο ο καβγάς ανάμεσα στη βουλευτή της Ν.Δ. και...

Έλληνας πολιτικός ποζάρει στο facebook με... κορμί κολόνα! ...





Δείτε τι του έγραψαν...


Είναι Έλληνας πολιτικός, πρώην υπουργός, υπερδραστήριος στα social media -twitter και facebook.

Αυτή την εποχή απέχει από την...

Ετοιμάζει βιβλίο ο ...Σημίτης! ...




Τι θα γράφει ο πρώην πρωθυπουργός....

Για όλους και για όλα θα μιλάει στο νέο βιβλίο που ετοιμάζει ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει εκτενή αναφορά στην...

Θα φάνε την Μπήλιω, έχει γούστο; ...




Μπορεί η επιστροφή της Μπήλιως Τσουκαλά στην ΕΡΤ να είναι δεδομένη, αφού η δημοσιογράφος διατηρεί σύμβαση με την κρατική τηλεόραση, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την εκπομπή «Έχει γούστο».

Σύμφωνα με...

"Λουκέτο" σε 15 κέντρα νεοσύλλεκτων ...




Μόνο δέκα από τα συνολικά 25 Κέντρα Νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σήμερα θα εξακολουθούν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του έτους, καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κλείσει 15 κέντρα για να εξοικονομήσει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ προχωρά και στο...

Φώφη… απαξιώνει τον Λοβέρδο...




Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι ο Λοβέρδος δεν εκφράζει την ανανέωση …
Εξελίξεις και μάλιστα με πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ότι υπολογίζαμε έχουμε στο ΠΑΣΟΚ. Σε προηγούμενη ανάρτηση σημειώσαμε ότι ο Βενιζέλος είναι πολύ κοντά στη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου.

Μέχρι...

Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τον φόρο στο πετρέλαιο.




H εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης, καθώς και τα κριτήρια για την ενίσχυση των κατηγοριών του πληθυσμού που θα πληγούν περισσότερο από το μέτρο, αναμένεται να συζητηθούν σήμερα σε σύσκεψη του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη με ...
τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ηγέτες Πειραματιστές, Λαοί…πειραματόζωα;




Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Με ρωτούν συχνά φίλοι και γνωστοί που επισκέπτονται το διαδίκτυο εάν ισχύουν αυτά που κάποια άρθρα, συχνά ανώνυμα,ισχυρίζονται ότι δηλαδή ο Ελληνικός Λαός χρησιμοποιείται ως…»πειραματόζωο!»
Δύσκολη ερώτηση και καθώς δεν διαθέτω τα απαραίτητα στοιχεία για να πω με το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να συνοδεύει την υπογραφή μου«ναι, ισχύουν» ή «όχι, δεν ισχύουν»αποφεύγω να απαντήσω.