PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ...

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ....

Ο Ανέστης Μυστρίδης, με την σημερινή του παρουσία στο Δημοτικό Ραδιόφωνο έδειξε ότι είναι στο πλευρό του κάθε απλού πολίτη.
Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ...ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ.
Ένα πουλάκι μου είπε πως δέχεται πιέσεις να είναι σε ΜΕΓΑΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που τον βάζει επί της ουσίας στην πρώτη γραμμή της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ΟΥΣΙΑΣ!
Σε ποιό ψηφοδέλτιο;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ, ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ...ΝΟΕΙΤΩ!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ....

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ....

Είναι μια μεγάλη απώλεια !!!

Είναι μια μεγάλη απώλεια !!!
για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την σάτιρα των πολιτικών
έβγαζε πολλά θέματα …
Και θα τον χάσουμε
Θεόδωρε στον αγύριστο και να μην μας γράφεις

Υ.Γ πάνε σε ένα γιατρό να δεις τον μεταβολισμό σου ...
γιατί μαζί τα φάγαμε ,
εμείς έχουμε μείνει πετσί και κόκαλο..
και εσύ κοντεύεις να σκάσεις δες το ...


κρυφτήκαν οι βουλευτές


Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...



Σκέψου!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Περισσότεροι από 370 Ανεξάρτητοι Έλληνες
, γυναίκες και άνδρες,όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων,ανάμεσά τους και άνεργοι,θύματα της συγκυβέρνησης των Μνημονίων,κατέθεσαν τα βιογραφικά τους για να συμπεριληφθούν στις λίστες των Υποψηφίων βουλευτών με το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τα βιογραφικά παρέλαβε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στα κεντρικά γραφεία, σε μιά διαδικασία που κράτησε σχεδόν όλη την ημέρα του Σαββάτου και αφορούσε τα ψηφοδέλτια Α’+Β’ Αθήνας,Α’+Β’ Πειραιά, Περιφέρεια Αττικής και Κυκλάδες.

Εμείς κύριε Παναγιωτακόπουλε ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Εσύ με τον Μόσιαλο, εμείς με τον Λαό...


Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτηση του από μέλος προ μηνός.

Θαύμα – θαύμα!


Πέντε μέρες αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε πέντε μονάδες στα γκάλοπ! Θαύμα – θαύμα
Και προφήτης αυτού ο ΔΟΛ, αν κάθε μία μέρα που θα περνάει έως στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ του Μπενύτο τσιμπάει έναν πόντο, θα πιάσει στις κάλπες των εθνικών εκλογών το ποσοστό που έπιασε ο Μπενύτο – Μπενίτο στις πασόκιες κάλπες: 98% να φαν και οι κότες!
Και τα παπαγαλάκια!
Διότι πρώτα απ’όλους απ΄τα ποσοστά, τρώνε τα παπαγαλάκια.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ





Η Δημοτική Κοινοτική Πύδνας ευχαριστεί τους φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία για την άψογη διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Η παρέλαση, ως απόθεση φόρου τιμής με τον προσήκοντα σεβασμό στο μεγάλο ιστορικό γεγονός του λαού μας, ήταν υποδειγματική, δίνοντας πραγματικό νόημα στην επέτειο.
Στην παρέλαση, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας Σιανίδης Δημήτριος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Λαγδάρης Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύδνας Χρυσοστόμου Γεώργιος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σουλτανίδης Νικόλαος & Τουλούπας Νικόλαος.

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


«Ελλάδα έχεις ταλέντο» χωρίς καυγά γίνεται; Δεν γίνεται!

Στην πρεμιέρα του show μια κακή κριτική που έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στάθηκε αφορμή, η τρανσέξουαλ διαγωνιζομένη, να της τα «χώσει» πολύ άσχημα.

Η παρουσιάστρια εξοργίστηκε όταν αναφέρθηκε και το όνομα του συζύγου της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




Ναύπλιο:

Έδιωξαν τον υφυπουργό Γ. Μανιάτη... Δεν σταμάτησαν λεπτό οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πολιτών...

Κοζάνη:

Μούντζες, βρισιές και κατάρες... στον Υφυπουργό Εσωτερικών


Τους γύρισαν τα κεφάλια στον Πειραιά...

"Κανείς δεν ζει με 400 ευρώ πάρτε την εξέδρα σας και φύγετε από εδώ"!


Λαμία: κράξιμο στον περιφερειάρχη και στον μητροπολίτη:

"Έξω ο Χομεϊνί.. Λεφτά υπάρχουν για τα ταμεία, ελάτε να τα πάρετε από την εκκλησία..."

Τριπολιτσιώτικη η απάντηση του λαού της Αρκαδίας!



Τρίκαλα

ΔΕΙΤΕ..

ΤΟ 2012 ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ?

Αφιέρωμα...

Ούτε επί χούντας δέν είχε δεί η Αθήνα τέτοια μεγαλεία... Κι ο αντιστασιακός Παπούλιας ευτυχισμένος...

Μαθητής με ειδικές ανάγκες κατά την παρέλαση στα Χανιά, μουντζώνει τους επίσημους… Να αγιάσει το χέρι του!

Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Χωρίς απαντήσεις ο Δήμαρχος Κατερίνης

Δια της σιωπής ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απάντησε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Χιονίδης για να θέματα που θέσαμε προ ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο της 23 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα τα θέματα που έθεσε ο δημοτικός μας σύμβουλος Αντώνης Μάντζιος αναφερόταν.

1.Στον παράνομο σκουπιδότοπο του Κορινού ο οποίος δέχεται εκτός από μπάζα, πλαστικά λάστιχα αυτοκινήτων, μπουκάλια και άλλα εύφλεκτα και επικίνδυνα υλικά.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι πριν το καλοκαίρι έπιασε φωτιά που έκαιγε επί μέρες σκορπίζοντας καρκινογόνες διοξίνες στην ευρύτερη περιοχή. Ο κ Χιονίδης αρνήθηκε ότι υπάρχει εκεί σκουπιδότοπος του Δήμου και απλά επικαλέστηκε παραβατική ευθύνη των πολιτών χωρίς καμιά ευθύνη του Δήμου. Εμείς επιμένουμε ότι ο ΧΑΔΑ είχε δημιουργηθεί από προηγούμενη δημοτική αρχή οφείλει όμως ο Δήμος Κατερίνης, να απαγορεύσει εκεί την ρίψη απορριμμάτων ( δεν υπάρχει ούτε μια απαγορευτική πινακίδα) να διαμορφώσει το χώρο, να τον περιφράξει και να τον αποκαταστήσει με δεντροφύτευση κλπ. Επιμένουμε σε άμεσες ενέργειες του Δήμου γιατί φοβούμαστε ότι άμεσα θα πιάσει φωτιά ενώ παράλληλη κινδυνεύει να μπει πρόστιμο από την Ε.Ε., πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει ο Δήμος Κατερίνης δηλαδή οι δημότες.

2. Αρνήθηκε να απαντήσει καν στο θέμα του κλεισίματος του κολυμβητηρίουαπό τις 15Δεκεμβρίου μέχρι και τις 22 Απριλίου σύμφωνα με καταγγελία των ομάδων Αρχέλαου και Σβορώνου. Σήμερα λειτουργεί μόνο η μικρή δεξαμενή για τους μαθητές των σχολείων, η μεγάλη πισίνα παραμένει κλειστή και οι μαθητές με τις ομάδες τους είναι σε απόγνωση. Αιτία είναι το πρόβλημα του πετρελαίου ύψους περίπου12.000 ευρώ τα οποία δεν δίνει ο Δήμος, δεν αναζητούνται άλλες μορφές όπως ηλιακοί θερμοσίφωνες, ενώ την ίδια στιγμή ο Δήμος δίνει 58.000 ευρώ στα Αστικά ΚΤΕΛ.

3. Αρνήθηκε να δεσμευτεί για την προκήρυξη της θέσης συμπαραστάτη του Δημότη μια υποχρέωση που έχει από τον νόμο από τις 28 Φεβρουαρίου του 2011 παρά τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου. Ένας θεσμός που υπό προϋποθέσεις θα έβαζε φρένο, στο ρουσφέτι, τις προσωπικές εξυπηρετήσεις και θα διασφάλιζε την αντικειμενική μεταχείριση των δημοτών. Επίσης αρνήθηκε να δεσμευτεί για την εκλογή συμβουλίου μεταναστών όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη, ενώ ακόμα δεν διέθεσε γραφεία εξοπλισμό και γραμματειακή υποστήριξη για τις παρατάξεις,παρότι υποχρεούται από το νόμο, εμποδίζοντας έτσι την λειτουργία τους στο χώρο.

4. Τέλος θέσαμε το θέμα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Κορινού για πολλοστή φορά χωρίς όμως να τύχουμε της ελάχιστης απάντησης από τον Δήμαρχο. Θυμίζουμε ότι μέχρι πρόσφατα εκκρεμούν από έτους οι υπογραφές για την μεταβίβαση των οικοπέδων, υπάρχει η εκκρεμότητα της πληρωμής του ανταλλάγματος από τους δικαιούχους, προχώρησαν σε προσλήψεις αλλά και σε έργα διάστρωσης των δρόμων με χαλίκι με αυτεπιστασία και όχι με δημοπρασία τη στιγμή που δεν έχει η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ φορτηγά μεταφοράς, κάτι που δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για το οικονομικό υπόλοιπο των 3 εκατομμυρίων ευρώ που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης παρά τις τηλεοπτικές εξαγγελίες του για ενημέρωση των Κορινιωτών, από τον Σεπτέμβρη αναβάλει συνεχώς την Γενική Συνέλευση, τα τοπικά μέλη δεν γνωρίζουν ή αρνούνται να ενημερώσουν τους κατοίκους, ενώ ο Δήμαρχος απαξιοί να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο αποδεικνύοντας ότι οι κατά νόμο ανώνυμες δημοτικές επιχειρήσεις αποτελούν στην πράξη ανεξέλεγκτες επιχειρήσεις που δρουν εκτός δημοτικού συμβουλίου κατά το δοκούν από την δημοτική αρχή, χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά και πολλές φορές αποτελούν μαύρες τρύπες απώλειας δημοτικών εσόδων.

Το μόνο που αποδέχτηκε ο δήμαρχος ήταν να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης για το κλείσιμο της ΚΖ Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας και αυτό μόνο για έκδοση ψηφίσματος χωρίς να υπάρξει σχετική συζήτηση.

Θεωρώντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι θεσμός δημοκρατικής και ουσιαστικής συμμετοχής των δημοτών στα πράγματα του Δήμου η παράταξη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης θα συνεχίσει να θέτει τα προβλήματα των δημοτών στα δημοτικά συμβούλια απαιτώντας απαντήσεις και λύσεις, καλώντας παράλληλα τους δημότες να θέτουν όλους προ των ευθυνών τους και να διεκδικούν αγωνιστικά και ενωμένοι λύσεις στα προβλήματά τους.

Στην εποχή του Παπαδήμ(ι)ου...

Ετσι κατάντησαν ...και την εθνική επέτειο ... και το λαό!


Κάγκελα παντού.
Στις ζωές μας, στις τσέπες μας, στα δικαιωματά μας, στο...
μέλλον μας!

Ο Ευαγγελισμός της Αστυνομίας...

ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...