PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μιχελάκας επιχειρεί να βγει από τα αζήτητα...




...κάνοντας επίθεση στον Παπανδρέου...
Ο Μιχελάκας ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά και ζήτησε από τον Παπανδρέου να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, γιατί πρόκειται - ακου τι λέει ο δραπέτης από τα αζήτητα- να "δραπετεύσει στην Αμερική" (όπου...

Μεγάλη προσφορά για internet μαζί με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!! (VIDEO)...






Δυναμικά και στο παιχνίδι των προσφορών η νέα εφημερία του Σαββάτου!

Εκτός από πλούσια ρεπορτάζ και αποκαλυπτική ύλη, η νέα εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μπαίνει δυνατά και στο παιχνίδι των προσφορών!

Το...

Τον αγνόησε...






Δεν φτάνει που έκανε πιο …προωθημένη ομιλία από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκπλήσσοντας θετικά τους συναδέλφους του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έριξε με τη στάση του νέο λάδι στη φωτιά των..

Οι πιστολάδες της βουλής...







«Παρακαλώ όταν εισέρχεστε στη Βουλή να αφήνετε τα... όπλα σας έξω»
!
Κάπως έτσι, θα λένε τώρα στη Βουλή. Και τούτο γιατί: Ο... Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα εναντίον των βουλευτών που έχουν την συνήθεια να φέρνουν τα περίστροφα ή τα πιστόλια τους στη Βουλή:
«Ναι, θα κάνουμε κάτι, θα συνεννοηθώ με τον φρούραρχο για να δούμε πως θα αποκλείσουμε αυτό το φαινόμενο», είπε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βουλής.

«Κόλαση» στην ΕΡΤ, για τις προσλήψεις...




... με κριτήριο, όχι την αξία, αλλά την κομματική διαπλοκή...
Αναβρασμός επικρατεί αυτή την περίοδο στην ΕΡΤ ανάμεσα στους εργαζομένους που βλέπουν τα εισοδήματά τους και τις παροχές τους να συρρικνώνονται καθημερινά την ίδια ώρα που... οι προσλήψεις «ημετέρων» και μάλιστα με αμοιβές πλουσιοπάροχες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

«Κόλαση» στην ΕΡΤ, για τις προσλήψεις...




... με κριτήριο, όχι την αξία, αλλά την κομματική διαπλοκή...
Αναβρασμός επικρατεί αυτή την περίοδο στην ΕΡΤ ανάμεσα στους εργαζομένους που βλέπουν τα εισοδήματά τους και τις παροχές τους να συρρικνώνονται καθημερινά την ίδια ώρα που... οι προσλήψεις «ημετέρων» και μάλιστα με αμοιβές πλουσιοπάροχες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Πάνοπλη με... καρότα στην ομιλία της βασίλισσας...




Θα μπορούσε να γίνει λόγος για μια μέτρια αποκριάτικη ενδυμασία μιας ιδιαίτερα όμορφης κυρίας. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για την επίσημη περιβολή μιας ηγέτιδας κόμματος στην Ολλανδία. Η εικονιζόμενη – αγέρωχη και με

το στήθος της ζωσμένο με...

Συνέλαβαν τον δολοφόνο του Ισαάκ Σολωμού ...




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Μετά από...

Συνέλαβαν τον δολοφόνο του Ισαάκ Σολωμού ...




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Μετά από...

Πώς θα επιστραφεί στα νοικοκυριά ο ΕΦΚ για το πετρέλαιο θέρμανσης






Επιστροφή φόρου από 210 έως 900 ευρώ θα λάβουν οι καταναλωτές για το πετρέλαιο θέρμανσης, εφόσον πληρούν μια σειρά από κριτήρια όπως οικογενειακά, εισοδηματικά και περιουσιακά. Το εισοδηματικό όριο είναι εξαιρετικά χαμηλό που σημαίνει ότι εκατομμύρια νοικοκυριά θα ...

Χάλια...




Μαύρα...
Μια συνέντευξη-παραγγελιά, που προκαλούσε αισθήματα αηδίας στους τηλεθεατές.
Δώσανε μισή ώρα και πλέον στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη , για να μη πει - άλλωστε είναι γνωστή για την ευγλωττία της- τίποτα.
Ταπεινοί υπηρέτες της παραγγελιάς οι παρουσιαστές, ιδιαίτερα ο Οικονομέας, την...

άφηναν ανενόχλητη να αναλίσκεται ανάμεσα στο μηδέν και το άπειρον της εγωπαθούς άγνοιας και της αυταρέσκειας, περί του ανυπάρκτου έργου που έχει επιτελέσει στο τουρισμό...

Στα 7.000 ευρώ ανεβαίνει το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους ...




Την αύξηση του αφορολόγητου από τα 5.000 στα 7.000 ευρώ θα προωθήσει τελικά η κυβέρνηση για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, με παράλληλη μείωση των κλιμακίων.

Ειδικότερα, το σχέδιο που παρουσίασε το υπουργείο Οικονομικών στον Πρωθυπουργό χτες προβλέπει...

Ο Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που τολμά να μιλήσει για τις τράπεζες και να εξηγήσει με απλά λόγια την αλήθεια στον Ελληνικό λαό...




Από το "diaforos"
(συλλεκτικό video) Καμμένος: 93.000.000.000€ λήστεψαν οι Τράπεζες
Ο Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που τολμά να μιλήσει για τις τράπεζες και να εξηγήσει με απλά λόγια την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
203.000.000.000 € έχουν λάβει οι Τράπεζες στα χρόνια του μνημονίου και τουλάχιστον τα...

Στο νοσοκομείο η Μέρκελ!

Το Mega παρουσιάζει!

Το Mega παρουσιάζει!

Οι βρικόλακες της τροϊκανής συγκυβέρνησης των δωσίλογων...

Δραχμής... ανησυχίες

Kλείνουν σπίτια!

Η δικαιοσύνη...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΟ...

ΠΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ I,Q ΡΑΔΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ..

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ..

και από φωνή ... κορμάρα !!!




είναι δυνατόν να με τέτοια ''φωνή''
να μην κάνει καριέρα στο ...τραγούδι!!!

Τις πύλες της ανοίγει η 10η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας.






Τις πύλες της ανοίγει η 10ηΈκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου2012, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας. Η έκθεση που συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου-Ολύμπου, θα διαρκέσει από τις21- 23 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7.30 μ.μ. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 17.00-24.00.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ...



Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς στη μνήμη του κωπηλάτη πρωταθλητή Σπύρου Μπουτσιάδη και συγκέντρωσαν πάνω από 250 αθλητές από 11 Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας.

ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΡΙΚΑ ΡΕΒΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.


ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΘΕΤΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ .

ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΧΩΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΜΒΑΚΙΕΣ ΤΗΣ
ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΕΣ ΖΕΙΑΣ.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) σας προσκαλεί στον ετήσιο Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή
21Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 5,30μμ στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Νίκος Κουκουτάτσιος Προς Τη Δημοτική αρχή Δήμου Δίου Ολύμπου


Νίκος Κουκουτάτσιος Προς 

Δουμπιώτη 21 Τη Δημοτική αρχή Δήμου Δίου Ολύμπου
Λιτόχωρο 19-9-2012 Λιτόχωρο

Κύριε Παπαθανασίου, η απροκάλυπτη εμπάθεια σου, και η ρεβανσιστική μανία σου, για όλους όσους κατά τη γνώμη σου, έγιναν αφορμή και αιτία να παραπεμφθείς στο τριμελές ποινικό εφετείο, για κακουργηματική ενέργεια σε βάρος του τέως Δήμου Λιτοχώρου, δεν σου αφήνει περιθώρια να ξεχωρίσεις τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στους πολίτες δημότες, που για δικούς σου λόγους δεν συμπαθείς, ως Δημοτική αρχή. Αντιπαρέρχομαι για μια ακόμη φορά τους υποτιμητικούς υπαινιγμούς σου, στην άκρως υβριστική από 11-9-2012 απαντητική επιστολή σου, για την ανικανότητα μου ,, να συντάσσω κόσμια και κομψά ,, έγγραφα σε δημόσιες αρχές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ,

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχει μήνες να μπει μεροκάματο στο σπίτι μας. Η φτώχεια και η ανεργία κυριεύει την καθημερινότητά μας, μαζί με την πολιτική των φοροχαρατσιών,της ακριβοπληρωμένης υγείας και παιδείας.Βιώνουμε με το χειρότερο τρόπο τις συνέπειες μιας πολιτικής που μας πετάει στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής, μας κάνει όλο και φτωχότερους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ






Συνέντευξη τύπου «εφ’ όλης της ύλης», για τα θέματα του Δήμου Δίου – Ολύμπου θα δώσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Ολύμπια Γη» Κώστας Δημόπουλος, την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Εφέσου Γεύσεις» στη Νέα Έφεσο.

Στο μέσον περίπου της πρώτης δημοτικής θητείας από εφαρμογής του προγράμματος «Καλλικράτης», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δίου - Ολύμπου θα αναλύσει τις θέσεις της «Ολύμπιας Γης» για όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής σε σχέση με αυτά.
Επιπρόσθετα, θα οριοθετήσει τη στάση της παράταξης του για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου, έως τον Ιούνιο του 2014.
Ακολούθως, θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα τεθούν από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με τη σειρά που θα εμφανιστούν στην συνέντευξη.

Η διανομή 8 τόνων φακής θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου




Φίλες και φίλοι
Σας πληροφορούμε πως η διανομή φακής θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων και όχι στην εμποροπανήγυρη. Θα ισχύσουν οι παραγγελίες που κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (αναβολή λόγω βροχής).
Προσοχή, δεν θα σταλούν SMS! Η μοναδική ενημέρωση για την ώρα παράδοσης των προϊόντων θα παρέχεται, από εδώ και στο εξής, μόνο μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας.
Για να δείτε τον ακριβή χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας, κάντε κλικ εδώ .

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης διοργανώνει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης μία ποδηλατική εκδήλωση.

Το Πάρκο είναι στο Νέο Κεραμίδι, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10,30 έως τις13,30 και γίνεται στα πλαίσια της «Εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας».

Από το ΣΕΟ Κατερίνης καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου και του ποδηλάτου να παραβρεθούν στην ενδιαφέρουσα αυτή δραστηριότητα.

Κρίσιμη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους λιγνίτες της




Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αποφασίζει σήμερα Πέμπτη επί της προσφυγής που κατέθεσε η ΔΕΗ εναντίον απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απελευθέρωση της αγοράς του λιγνίτη.