PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«αν αυξήσουμε τους φόρους

θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους»

Στην κατηγορία των χωρών υπό πτώχευση μας "ρίχνει η Standard


Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας προχώρησε σήμερα η Standard & Poor’s, ενώ παράλληλα διατηρεί αρνητικό outlook και αποσύρει τη χώρα από CreditWatch.Πιο αναλυτικά, η Standard & Poor’s υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε «CCC» από «Β», ενώ διατήρησε τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση σε «C».«Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψή μας ότι υπάρχει σημαντικά υψηλότερη πιθανότητα μίας ή περισσότερων χρεοκοπιών, όπως ορίζεται από τα κριτήριά μας για πλήρη και έγκαιρη αποπληρωμή, σε σχέση με τις προσπάθειες των πιστωτών να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η S&P...


Το εν λόγω χρηματοδοτικό κενό έχει δημιουργηθεί εν μέρει, καθώς είναι απίθανο να ανακτήσει η χώρα πρόσβαση στις αγορές το 2012, ίσως και αργότερα, όπως προβλέπεται από το υφιστάμενο πρόγραμμα των Ε.Ε./ΔΝΤ, συνεχίζει.

Από την υποβάθμιση άμεση ήταν η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών με ανακοίνωσή του:

Η απόφαση υποβάθμισης από τον οίκο Standard & Poor’s γίνεται εν μέσω έντονων φημολογιών και δηλώσεων (στις οποίες και κάνει αναφορά) από εκπροσώπους της ΕΕ και της ΕΚΤ. Παραβλέπει τις έντονες διαβουλεύσεις εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης, που επιτρέπει τη συνεχιζόμενη χρηματοδότηση της χώρας μας και την κάλυψη των δανειακών της αναγκών τα επόμενα χρόνια.

Η απόφαση επίσης παραβλέπει τις κινήσεις της Κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα σε σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας, καθώς και την βούληση όλων των Ελλήνων να σχεδιάζουμε το μέλλον μας μέσα στην Ευρωζώνη.

Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει, ήδη, επιτύχει σημαντικούς δημοσιονομικούς στόχους και έχει καταθέσει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, και με το οποίο αναλαμβάνει ακόμα πιο συγκεκριμένες δεσμεύσεις με στόχο την συνέχιση της δημοσιονομικής προσπάθειας, αλλά και την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων στην κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση παραμένει αταλάντευτη στο δρόμο που έχει χαράξει για τη σωτηρία της χώρας.

Με εξώδικα Αγανάκτησης βομβαρδίζονται οι εθνοπατέρες!..


Οι Αγανακτισμένοι δεν πηγαίνουν μόνο πλατεία, ξέρουν να στέλνουν και εξώδικα… Το κίνημα των …εξωδίκων, που ξεκίνησε από το Ηράκλειο επεκτάθηκε στους νομούς Χανίων, Πιερίας και Ηλείας, με προοπτική να εξαπλωθεί σύντομα σε ολόκληρη τη χώρα.
Πρόκειται για την αποστολή εξωδίκων προς τους τοπικούς βουλευτές διά των οποίων οι εθνοπατέρες και εθνομητέρες τίθενται προ των ευθυνών τους, για τη στάση που θα τηρήσουν απέναντι στον εφιάλτη του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Ενδεικτικά του πνεύματος από το οποίο εμφορούνται τα εξώδικα αυτά είναι τα όσα αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο που......
απέστειλαν οι υπογράφοντες ως Κίνημα Αγανακτισμένων Πολιτών Πύργου στους τοπικούς βουλευτές και στο οποίο αναγράφονται τα εξής:
«Κύριοι Βουλευτές,
Έχει παρέλθει ήδη ένα έτος από την ψήφιση από την Ελληνική Βουλή, του...

ΠΕΡΙ ...ΑΜΟΙΡΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ!

 Του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
Ο Γιάννης Αμοιρίδης ξεπερνώντας,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,σε αγανάκτηση και μας τους μέχρι σήμερα "γραφικούς αγανακτισμένους",μας στόλισε επιπροσθέτως με 2 ακόμη "ολόφρεσκους" επιθετικούς προσδιορισμούς!Μας αποκάλεσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ "ανήθικους" και "ψώνια της αυτοπροβολής"!Σε ό,τι με αφορά τον ευχαριστώ που μου έλυσε αυτοστιγμής την διαχρονική μου απορία περί του ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;Τώρα πλέον γνωρίζω ότι οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ που χαντακώσαμε με τη βρωμιά μας αυτόν τον τόπο είμαστε ΕΜΕΙΣ,οι χίλιοι τόσοι,που συνυπογράψαμε το περιβόητο ΕΞΩΔΙΚΟ εναντίον [και] του ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΥ βουλευτή μας!
Στα σχετικά τώρα με τα "ψώνια της αυτοπροβολής" εγώ,τουλάχιστον,κατά τα τελευταία χρόνια 2 αιρετούς εκ Πιερίας έβλεπα "περήφανος" να μπαινοβγαίνουν στα... Αθηνοκάναλα,στις "Ζούγκλες" και τις...μούγκλες!Τον δοξασμένο πρώην υφυπουργό Κωνσταντόπουλο και τον περί ου ο λόγος κ.Αμοιρίδη!Α,συγνώμη!Οι εν λόγω σαφώς και δεν "καναλιζόταν" για αυτοπροβολή,όπως ΕΜΕΙΣ τα "ψώνια",αλλά προφανώς για να ενημερώνουν τον λαό περί της "διά των ενεργειών τους" εξασφαλισμένης σωτηρίας ημών των ΑΝΗΘΙΚΩΝ και ΨΩΝΙΩΝ!

Εμφύλιες μάχες σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Χαρακτηριστικά εμφυλίου λαμβάνει η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Το ρήγμα στις τάξεις του, το οποίο εμφανίστηκε στην περίπου προ δεκαπενθημέρου συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, βαθαίνει και διευρύνεται, με τις αντιπαραθέσεις να λαμβάνουν πλέον και χαρακτήρα προσωπικής βεντέτας.

Γενική απεργία αύριο!


Με αίτημα την άμεση απόσυρση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή τα εργατικά συνδικάτα προχωρούν αύριο σε νέα γενική απεργία στον ιδιωτικό, το δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ!!! Νο 2





Αύριο, από τις 10:00 το πρωί όλοι στην Πλατεία


Εμείς, η συνελευση των αγανακτισμενων πολιτων της Κατερίνης βλεπουμε οτι μερα με την μερα η κατασταση χειροτερευει.

Το νεο μνημονιο που προτεινεται προς ψηφιση στην ελληνικη βουλη σπρωχνει την Ελλάδα, τους εργαζόμενους και την νεολαια στην καταστροφη.

Την παρουσα στιγμη στους βουλευτές της Πιερίας μπαινει ενα ξεκαθαρο δίλημμα:
Θα ψηφισετε ναι η οχι στο neo μνημονιο;
Όντας ενήμεροι του περιεχομενου του σας καλουμε ευθέως να το καταψηφισετε. Και δηλωνουμε οτι εαν ψηφισετε υπερ του μνημονιου, θα ειστε στο εξής ανεπιθυμητοι στην Πιερία.

Οι "Αγανακτισμένοι" της Πιερίας

Τετάρτη 15/6, ραντεβού στις 10 το πρωί!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ;;;;

«Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Τρίτη 14 Ιουνίου

Την  Τρίτη  14  Ιουνίου,  στις 10.30 το βράδυ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Δύσκολοι λεκέδες

  • Λεκέδες σε χαλιά. Ο αφρός ξυρίσματος του καλού σας, θα κάνει πολύ καλή δουλειά.
  • Αίμα από τα ρούχα. Ένας πολύ δύσκολος λεκές. Μπορείτε να πλύνετε τοπικά το ρούχο με γάλα και στη συνέχεια να το βάλτε το στο πλυντήριο. Σε λευκά και βαμβακερά το απαλό, βρεφικό σαμπουάν σε συνδυασμό με ζεστό νερό έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
  • Κόκκινο κρασί από τον καναπέ ή από ύφασμα ρούχου; Χρειάζεται άμεση ανταπόκριση! Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα ή γάλα. Εάν πρόκειται για ευαίσθητο ρούχο στείλτε το άμεσα στο καθαριστήριο. Όσο περισσότερο μένει ο λεκές τόσο το χειρότερο…
  • Λεκέδες σε μάρμαρο. Για να τον εξαφανίσετε, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, νερό και λεμόνι. Τρίψτε και αφαιρέστε καλά με νερό.
  • Μαρκαδόρος από το δέρμα. Φεύγει αποτελεσματικά με λίγο ασετόν σε βαμβάκι.
  • Βρώμια στην αγαπημένη δερμάτινη τσάντα σας. Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ κάνει θαύματα και στο… δέρμα!
  • Σημάδια σε σουέτ ρούχα. Για να τα σβήσετε χρησιμοποιήστε απλώς μια γόμα .
  • Λεκέδες από χορτάρι. Τρίψτε το με σιρόπι και μετά πλύνετε κανονικά το ρούχο στο χέρι, σε χλιαρό νερό

www.jenny.gr

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, Nymphohumpenatinetrisexalotprolixidolestrogenilmenhyporgasmadixagin69!!!!! ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#i

Τα ζώδια και το πορτοφόλι τους.ΝΟΥΜΕΡΟ 1


Ο Κριός και το πορτοφόλι του: Οι Κριοί συχνά υπερέχουν ως οικοδόμοι ή κτηματομεσίτες. Τα χρήματα γι΄αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικά όσο η δράση, η περιπέτεια ή ο αθλητισμός. Νιώθουν την ανάγκη να υποστηρίζουν και να βοηθούν τους συνεργάτες τους. Το χρήμα ως μέσο για την απόλαυση αγαθών είναι άλλο ένα σημαντικό κίνητρο. Ο Κριός λειτουργεί καλύτερα σε δικές του επιχειρήσεις ή ως πάροχος δικών του υπηρεσιών σε μεγάλες εταιρείες. Όσο λιγότερες εντολές λαμβάνει από...

ΦΤΙΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ....

Η Γκομενοπαγίδα!!!

Πόσες φορές δεν είδατε μια όμορφη γυναίκα και δεν ξέρατε πως να την ρίξετε.

Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να μπορείτε να έχετε όποια γυναίκα θέλετε.

Η Hobbystas Teleshopping Έχει για μια ακόμα φορά την λύση για εσάς.

Η πρώτη "Γκομενοπαγίδα" είναι πλέον γεγονός και σας την παρουσιάζουμε


Ένα καταπληκτικό προϊόν που κάθε άντρας θα φροντίσει να αποκτήσει.

Να η γκομενοπαγίδα...

ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK!!!


Τατουάζ με τους 152 φίλους της στο Facebook έκανε μια νεαρή κοπέλα από την Ολλανδία, η οποία τράβηξε σε βίντεο όλη τη διαδικασία και το ανέβασε στο YouTube με το όνομα «My Social Tattoo».

Και αν κάποιος αποφασίσει να την κάνει

20+ 1 λύσεις για το hangover


Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή την κατάσταση: επιστρέφουμε από την βραδινή μας έξοδο με τα συνήθη συμπτώματα - ελαφρύ πονοκέφαλο, ζαλάδα, υπνηλία, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα…- και αντιλαμβανόμαστε ότι δύσκολα θα αποφύγουμε το πρωινό hangover.
Ακόμη κι αν την επομένη έχετε το πιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού της ζωής σας υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να «καμουφλάρετε» την ζαλάδα ή την αίσθηση εξάντλησης που έχετε...

Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ... ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΡΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.... Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;;; ΜΟΛΙΣ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΜΕΣΩΣ ...ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΛΑ! ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ! ΔΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑ... ΔΩΣ ΤΟΥ "ΜΑΡΜΑΓΚΑ"... ΔΩΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.... Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ BLOG!!! O LAOS DEN MILISE... 
Η ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ... ΤΡΕΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΒΑΡΔΗ Ή ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ.... ΤΡΕΜΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ....
ΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ "ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ....

Ένα «όχι» και μία παραίτηση για το Μεσοπρόθεσμο









Ένα «όχι» και μία παραίτηση για το Μεσοπρόθεσμο
Η πρώτη δημόσια δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο έστω και αν διαγραφεί, δείχνει ότι ο δρόμος που επέλεξε να βαδίσει η Κυβέρνηση είναι στρωμένος με αγκάθια, τουλάχιστον ως τα τέλη του μηνός, οπότε υπολογίζεται τα νέα μέτρα να έρθουν προς έγκριση στη Βουλή.

Η δήλωση έγινε από τον κ. Αλέξανδρο Αθανασιάδη ο οποίος μιλώντας  στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος, δήλωσε κατηγορηματικά: «Ναι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο. Γνωρίζω ότι θα διαγραφώ. Τα έχω μετρήσει όμως όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια».

Μάλιστα σε ερώτηση εάν υπάρξουν και άλλοι βουλευτές που θα καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμό, τι θα συμβεί μιας που η κυβέρνηση θα απολέσει την δεδηλωμένη ο κ. Αθανασιάδης είπε: «Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Εγώ υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου, αυτό που συμφέρει την χώρα».

Η διαφωνία του κ. Αθανασιάδη εστιάζεται κυρίως στην πώληση της ΔΕΗ, «αντί πινακίου φακής», όπως λέει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Γιάννης Αμοιρίδης, μιλώντας στην...

Οι αρχαίοι έλληνες είχαν χιούμορ!


Γελάτε γιατί χανόμαστε. Εξάλλου, σόι πάει το βασίλειο.


Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής, εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει και ξέροντας ότι είναι ερωτύλος, κοινώς γυναικάς, του λέει: «Πρόσεξε Διδύμωνα μήπως, εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται. Ο φιλόσοφος τότε απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».

Σύζυγος λέει στην ερωτομανή...

Το προφανές ατέλειωτο αδιέξοδο στο Κυπριακό ζήτημα εξηγείται λεπτομερώς στην έκδοση της οργάνωσης «Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο». Ενώ η τεκμηρί


Για πολλούς ίσως μοιάζει "τρελό" ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους "αποκατάστασης" του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης... τόσο του σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει. Και πως να τους είναι γνωστό όταν ζούμε την εποχή της επίσημης παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας των φαρμακευτικών καρτέλ.... Ας μην ξεχνάμε πως κατά τον Δρ. Χάμερ ο καρκίνος δεν είναι καν ασθένεια, αλλά ένας βιολογικός μηχανισμός επιβίωσης του σώματος σε ισχυρά ψυχο-λογικά "σοκ"...
Παραθέτω λοιπόν το...

Μαθητές μαζεύουν τα …σκουπίδια μας



* Η ΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
* Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...

ΟΙ Playmates ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ twitter ΓΙΑ ΤΙΣ sexy ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!! ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1PAV7f6E6



Τροφικές Αλλεργίες

Η συχνότητα εμφάνισης τροφικών αλλεργιών έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, με ένα ποσοστό της τάξεως περίπου του 2-4% των ενηλίκων και του 6% των παιδιών να υποφέρουν από κάποιου είδους τροφική αλλεργία...

Το αόρατο αεροπλάνο του Χίτλερ...


Σε μία αποθήκη του Μουσείου Αεροναυπηγικής και Διαστήματος έξω από την Ουάσιγκτον, κρύβεται ένα από τα μυστικά όπλα της Αεροπορίας των ναζί.
Πρόκειται για το Ηorten 2-29, το ένα και μοναδικό «αόρατο» αεροσκάφος που πρόλαβαν να κατασκευάσουν οι Γερμανοί στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Έπειτα από 64 χρόνια, Αμερικανοί αεροναυπηγοί κατασκεύασαν ένα ακριβές αντίγραφο και απέδειξαν πως ήταν πράγματι «αόρατο» για τα ραντάρ της εποχής. Αν μάλιστα είχαν προλάβει οι Γερμανοί να το βγάλουν στη μαζική παραγωγή λίγα χρόνια νωρίτερα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του πολέμου.
Στόχος των μηχανικών ήταν να διαπιστώσουν αν το λεγόμενο αόρατο αεροπλάνο μπορούσε πράγματι να κρυφτεί από τα «μάτια» των συμμαχικών ραντάρ. Στην προσπάθειά τους, ανακάλυψαν νέα στοιχεία για το πόσο κοντά βρέθηκαν οι ναζί στη μαζική παραγωγή του αεροσκάφους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ...ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2010-2011 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού
Γιορτή Λήξης  Σχολικού Έτους 2010-2011


ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, 14 Ιουνίου 2011,
ώρα 19.00  
Ανοικτό Αμφιθέατρο  2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού


    Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2010-2011 σας  προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη σχολική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο ανοικτό αμφιθέατρο του σχολείου μας.
Με εκτίμηση
Για το Διδακτικό Προσωπικό
Ο Διευθυντής
Δημήτριος Χλεμές

Bουλευτής ανέβασε κατά λάθος στο twitter φωτογραφία με το εσώρουχό του!


Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Αnthony Weiner παραδέχθηκε πως έστειλε μια φωτογραφία του εσωρούχου του σε μια κοπέλα μέσω twitter, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ.
Ο Weiner αντί να στείλει τη φωτογραφία του σε προσωπικό μήνυμα, την ανέβασε κανονικά στο twitter, με αποτέλεσμα να την δουν όλοι όσοι τον ακολουθούσαν. Ο βουλευτής παραδέχθηκε, επίσης, πως είχε "ακατάλληλες" συνομιλίες με γυναίκες σε chatrooms στο διαδίκτυο. “Ντρέπομαι βαθιά για τις πράξεις μου και ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσα στη σύζυγο μου, τα παιδιά μου, τους υποστηρικτές μου και τους συνεργάτες μου”, είπε με δάκρυα στα μάτια ο βουλευτής. Ξεκαθάρισε, παρόλ' αυτά, πως δεν θα παραιτηθεί από το αξίωμά του.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΑ...

Τα Μυστικά των Εξαγωγών στη Ρουμανία (15/6/2011)

Χώρος > Θεσσαλονίκη, Ξενοδοχείο Les Lazaristes
Ώρα > 18:30

Μία διαφορετική ημερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 18.30, στο ξενοδοχείο Les Lazaristes της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την εκδήλωση με τίτλο «Τα μυστικά των εξαγωγών στη Ρουμανία», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Συν-ομιλητές στην ημερίδα αυτή θα είναι οι κ.κ.:
· Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του ΣΕΒΕ
· Ηλίας Παπαγεωργιάδης, Δ/νων σύμβουλος της MORE Real Estate Services, Εκπρόσωπος του ΣΕΒΕ στη Ρουμανία.
 · Μιχάλης Σωτηρίου, Πρόεδρος του...

ΑΣ ΒΑΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ....

ΘΑ ΒΑΨΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.... ΈΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ "ΝΤΥΘΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ;;; ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕΜΩΒ, ΝΑ ΒΑΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΟΝΟΛΕΥΚΗΣ....
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ...ΜΟΥΤΡΑ;;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Με σύνθημα «δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία, θα’ μαστε όλοι εδώ, κάθε μέρα στην πλατεία», οι Αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος, πήραν και σήμερα θέση για 19η συνεχόμενη ημέρα, με αφορμή το τρίτο πανευρωπαϊκό τους ραντεβού...

Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει τρεις φορές!


Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει τρεις φορές και τώρα είναι η τέταρτη. Το 1827, το 1843 και το 1893 επί Χαρίλαου Τρικούπη. Και τις τρεις προηγούμενες φορές οι ξένοι δανειστές εκμεταλλευόντουσαν την οικονομική μας ανάγκη και μας οδηγούσαν στη διακοπή πληρωμής των δανείων και στο μέτρο του Εσωτερικού Δανεισμού. Σήμερα, έχουμε πτωχεύσει αλλά δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, και με τα μέτρα που εφαρμόζονται με το «μνημόνιο», γίνεται ένα είδος εσωτερικού δανεισμού για να παίρνουμε δάνεια και να πληρώνουμε χρέη στους δήθεν φίλους και εταίρους μας. Και εδώ είναι το ερώτημα: Αν γίνονται θυσίες, γιατί δεν γίνονται για.....
ικανοποίηση ελλείψεων στο εσωτερικό, και όχι για πληρωμή δανείων; Για να αυξάνονται περισσότερο τα χρέη; Μια ανάγνωση στα ιστορικά στοιχεία θα σας δώσει μια εικόνα αυτών που λέμε;


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...

Κέικ μπανάνα με καρύδια

Θα χρειαστείτε:
2 φλ. τσαγιού μαλακό αλεύρι (Φαρίνα)
2 ώριμες μπανάνες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κάψουλα βανίλια
175 γρ. Βιτάμ
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
¼ φλ. τσαγιού κονιάκ ή Bailey’s
3 αυγά βιολογικά
¼ φλιτζ. τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
Κανέλλα σε σκόνη
Γαρύφαλλο σε σκόνη
2 μπολ για το ανακάτεμα.
Εκτέλεση: Αρχικά φροντίστε να έχετε όλα τα υλικά σε...

Εννέα πράγματα που μου έμαθε η κυβέρνηση!


1. Να λέω το ψωμί, ψωμάκι!
2. Να νιώθω ευχαριστημένος που δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος!
3. Να λέω "πάλι καλά"!
4. Να κινούμαι με τα πόδια (που λεφτά για βενζίνη)!
5. Να...ελέγχω το θυμό μου!

6. Να πιστεύω στην κόλαση!
7. Να μπαλώνω τα ρούχα μου!
8. Να μαζεύω αποδείξεις!
9. Να κάνω υπολογισμούς, κυρίως αφαίρεση!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ..............

















Μ'ακούω κανεις ?? γαμ.... ~!@#$%^&*()_+}|"?

-ένας αγανακτισμένος δημότης-

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ !!!???


Μ'ακούω κανεις ?? γαμ.... ~!@#$%^&*()_+}|"?

-ένας αγανακτισμένος δημότης-

90 βουλευτές οδεύουν προς το... Ζάλογγο!


Μόλις πριν από λίγες ημέρες προαναγγέλλαμε ότι πολύ σύντομα θα δημοσιευθεί η πρώτη δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ δεύτερο, ακόμη και χωρίς η Ν.Δ. να εμφανίζει ρεύμα νίκης ή αυξημένη κοινωνική επιρροή. Δεν χρειαζόταν καμιά φοβερή ικανότητα γι’ αυτή την πρόβλεψη. Ούτε για να προβλέψουμε ότι ο Παπανδρέου πάει ολοταχώς για να συναντήσει τον... Καραμανλή.Η δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία δημοσιεύθηκε χθες και προχθές από την Καθημερινή και τον Σκάι, είναι αψευδής μάρτυς ενός βασικού στοιχείου: ακόμη και χωρίς σημαντική ή αξιοσημείωτη άνοδο της Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ καταρρέει υπό το βάρος των δικών του επιλογών και πλέον ούτε ο ίδιος ο Παπανδρέου αποτελεί το «βαρύ χαρτί» που θα μπορούσε, ενδεχομένως, να συγκρατήσει την κατάρρευση...

Τα 10 λάθη που κάνουν οι μαμάδες!

Πολλές φορές οι γονείς και ειδικά οι μαμάδες νομίζοντας ότι φέρονται σωστά στα παιδιά τους, από την υπερβολική τους αγάπη κάνουν λάθη. Είτε είναι υπερπροστατευτικές προς το παιδί, είτε του κρύβουν την αλήθεια για να μην το στεναχωρήσουν, είτε, είτε, είτε...

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη επισημαίνει τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες μανούλες. Τσέκαρέ τα και προσπάθησε να τα αποφύγεις...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι πολιτικοί της Πιερίας χωρίς όραμα.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.



Οι πολιτικοί μας έχουν χάσει την αξιοπιοπιστία τους σ’ όλο τον πλανήτη.Η συντριπτική πλειοψηφία των λαών τους θεωρεί…


ΑΝΑΞΙΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και προπαντός ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ πλήν εξαιρέσεων.Εξαιτίας της αχαλίνωτης δίψας που τους διακατέχει ν΄ αναριχηθούν στο κόμμα και σε κυβερνητικές θέσεις, ποδοπατούν ανελεήτα τις παναθρώπινες αξίες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του λαού, αρκεί αυτοί να γίνουν πιο δυνατοί, πιο πλούσιοι, πιο λαμπεροί.Η διαπλοκή με τα διάφορα κατεστημένα, και ιδίως με το οικονομικό και το θρησκευτικό, είναι καθημερινή τους πράξη.
Τέτοιες πολιτικές ηγεσίες σκοπίμως διαφθείρουν τους...

Δραστηριότητες στον Όλυμπο.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου (Ο.Σ.ΑΙ.) Οργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 19
ΙΟΥΝΙΟΥ, ορειβατικές δραστηριότητες στον Ολυμπο για μικρούς (κυρίως) και
μεγάλους.
Θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη και εύκολη διαδρομή μιας περίπου
ώρας, οπου θα μπορούν να συμμετέχουν και μικρά παιδιά και στη συνέχεια
θα οργανωθούν παιχνιδια, όπου τα παιδιά αλλά και μεγάλοι θα γνωρίσουν το
βουνό διασκεδάζοντας με ασφάλεια.
Η συμμετοχή...

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ