PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ένα παράξενο και παράνομο εμπόριο ανθεί ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες στα ορεινά το Νομού μας




Ένα παράξενο και παράνομο εμπόριο ανθεί ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες στα ορεινά το Νομού, από εκείνα που δεν εντοπίζονται εύκολα και δύσκολα μπορούν να αντιμετωπισθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς δεν δίνουν εύκολα στόχο!

Η όλη κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει επιδεινωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης και την αγωνιώδη αναζήτηση χρημάτων από πολλούς, αλλά και της υψηλή τιμής πώλησης καθώς η ζήτηση για το συγκεκριμένο είδος είναι μεγάλη.

ΜΥΔΟΧΑΡΑ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης έκανε δεκτή Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων 76χρονου , ο οποίος με Αίτηση προσωρινής ρύθμισης κατάστασης αρθρ. 731-733 ΚΠολ Δ ζητούσε να υποχρεωθεί η ΔΕΗ Α.Ε να συνεχίσει να τού παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στην κατοικία του στην Περίσταση Πιερίας





Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης έκανε δεκτή Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων 76χρονου , ο οποίος με Αίτηση προσωρινής ρύθμισης κατάστασης αρθρ. 731-733 ΚΠολ Δ ζητούσε να υποχρεωθεί η ΔΕΗ Α.Ε να συνεχίσει να τού παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στην κατοικία του στην Περίσταση Πιερίας, πού εκπλειστηριάσθηκε από τραπεζικό Ίδρυμα το 2008 για ληξιπρόθεσμοι οφειλή από δανειακή Σύμβαση Λιζιγκ με το οποίο κεφάλαιο απέκτησε φορτηγό διεθνών μεταφορών, και διέταξε με Προσωρινή Διαταγή την επανασύνδεση τού ηλεκτρικού ρεύματος πού είχε καταχρηστικά και παράνομα διακοπεί, λαμβάνοντας υπόψιν την επιβαρυμένη κατάσταση υγείας τού αιτούντος πού έχει υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης στον Ο.ΑΕ.Ε και φροντίζει το δύο μηνών ανήλικο τέκνο τής θυγατέρας του, τις κρατούσες κλιματολογικές συνθήκες πού προκαλούν κίνδυνο για την υγεία και την ζωή τού αιτούντα, και το γεγονός ότι ο αιτών πληρώνει κανονικά τούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος καθώς δεν έχει καταγγελθεί η Σύμβαση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος πού είχε υπογράψει το 1978 με την ΔΕΗ Α.Ε., και έχει ασκήσει άλλωστε αίτηση Αναίρεσης στον Άρειο Πάγο πού εκκρεμοδικεί, όπως τόνισε ο πληρεξούσιος και παραστάς Δικηγόρος του κ.Βασίλειος Νουλέζας , ο οποίος είπε ότι είναι απάνθρωπο να στερείται κανείς ένα τόσο στοιχειώδες έννομο αγαθό όπως το ηλεκτρικό ρεύμα σε συνθήκες καύσωνα.

ΜΥΔΟΧΡΑ..

Μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων για όσες ημέρες διαρκέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες λαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης, μεριμνώντας για τη φιλοξενία στους κλιματιζόμενους χώρους των κεντρικών ΚΑΠΗ.




ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδωνγια όσες ημέρες διαρκέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες λαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης,μεριμνώντας για τη φιλοξενία στους κλιματιζόμενους χώρους των κεντρικών ΚΑΠΗ.
Ειδικότερα,σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας θα παραμένουν καθημερινά ανοικτά, από τις07.30 π.μ. έως τις 19:00,τόσο το Α’(οδός Αναπαύσεως 1 απέναντι από την πλατεία Ηρώων), όσο και το Β’ ΚΑΠΗ(στο χώρο του δημοτικού πάρκου) αντίστοιχα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..





Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ πράξεις πάνω από300.000

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τίθενται φορολογούμενοι που πραγματοποίησαν ασυνήθιστα υψηλές συναλλαγές το τελευταίο διάστημα, αλλά και όσοι έχουν βγάλει μεγάλα ποσά από τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ ζήτησαν μέσω της Τραπέζης της Ελλάδος στοιχεία για πελάτες που: είτε έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό από 100.000 ευρώ και πάνω για το διάστημα από 1-1-2000 μέχρι σήμερα, είτε πραγματοποίησαν τραπεζικές συναλλαγές μεγαλύτερες των 300.000 ευρώ μέσα στον τελευταίο χρόνο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..





Ενημερώνονται τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας ότι διανέμεται από την αρχή του έτους η Κάρτα Μέλους που εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις επί των δαπανών που δεν καλύπτει η ασφάλειά τους στη χρήση ιατρικών υπηρεσιών συγκεκριμένων κλινικών. Δικαιούχοι της κάρτας μέλους είναι όσοι είναι ταμειακά ενημερωμένοι μέχρι και το 2006. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους καθημερινά από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας, ώρες λειτουργίας7:30 – 15:30


Την κάρτα μέλους του Επιμελητηρίου Πιερίας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για έκπτωση στις ακόλουθες Κλινικές:

ΜΥΔΟΧΑΡΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...






ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ότι μπορούν να υποδεχθούν φοιτητές και φοιτήτριες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στην επιχείρησή τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Ειδικότερα,το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. μας ενημερώνει με επιστολή του για το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» ως εξής:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΤ (στις 10 μ.μ) : την εκπομπή «Στην υγειά μας»


 Αφιερωμένη στην ορχήστρα Νέων Δίου.


Μαζί της συμπράττουν οι: Μίμης Πλέσσας,Χρήστος Νικολόπουλος,Μελίνα Ασλανίδου,Γεράσιμος Ανδρεάτος,Αλέξης Ηλιάδης,Φιλιώ Σέρβου,Μαρίκα Φωτοπούλου και η χορωδία Δίου,υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή, χαρίζοντας μας,μεγάλες και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες.

Μαζί τους οι :Αλέξης Κωστάλας,Γρηγόρης Παπαχρήστος,Έφη Μαυροπούλου,σ’ένα ξεχωριστό αφιέρωμα που αναδεικνύει μια άλλη Ελλάδα που μας κάνει περήφανους και αξίζει να την επαινούμε.
Οικοδεσπότης της εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος που για8η συνεχομένη χρονιά επιμένει στο αυθεντικό,το αληθινό,το ποιοτικό και ξεδιπλώνει τις πιο ωραίες σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.
Η ορχήστρα Νέων Δίου,άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και εκπροσώπησε την Πιερία και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου,με αξιοπρέπεια και θαυμασμό.
(Από το πρόγραμμα της ΕΡΤ) 

Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου


ΜΥΔΟΧΑΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ..


Στην Λιθουανία βρίσκεται η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Νικολαΐδου Κατερίνα, όπου δίνει τη μάχη για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων από τις 12 ως τις 15 Ιουλίου.




Η Νικολαΐδου (τρίτη Παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων το 2010) αγωνίζεται στο διπλό σκιφ νέων γυναικών μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, που πέρυσι στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Νέων Γυναικών είχε φέρει την έβδομη θέση, στοχεύει φέτος να περάσει στα έξι κορυφαία πληρώματα του τελικού.Οι βασικές αντίπαλοι που θα έχει να αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της για διάκριση είναι τα πληρώματα της Γερμανίας,της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αισιόδοξος δηλώνει ο προπονητής κωπηλασίας τουΝ.Ο.ΚΑΤ. Γιώργος Μπικογιάννης και προσθέτει «η φετινή προετοιμασία της Κατερίνας κύλισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Φέτος, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία της, πιστεύω ότι διεκδικεί με αξιώσεις να αγωνιστεί στον τελικό του διπλού σκιφ, με στόχο ένα μετάλλιο.»

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής των τριών Βιοκλιματικών Σχολείων, στην περιοχή Βατάν-Μυλαυλάκου, στην περιοχή Εθνικού Σταδίου(πίσω από τον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού) και στην περιοχή των Ευαγγελικών(πίσω από τον Ι. Ναό της Αγίας Άννας).


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής των τριών Βιοκλιματικών Σχολείων, στην περιοχή Βατάν-Μυλαυλάκου, στην περιοχή Εθνικού Σταδίου(πίσω από τον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού) και στην περιοχή των Ευαγγελικών(πίσω από τον Ι. Ναό της Αγίας Άννας).

Οι εργασίες και ενώ ήδη έχει κατασκευαστεί το υπόγειοβρίσκονται πλέον στο στάδιο της επίχωσης των θεμελίων, προκειμένου να δομηθεί το δάπεδο του ισογείου.

Στις οδούς Οινόης και Π.Τσαλδάρη αντίστοιχα, συνεχίστηκαν οι εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των Αστικών.


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Στις οδούς Οινόης και Π.Τσαλδάρη αντίστοιχα,συνεχίστηκαν οι εργασίες ανάπλασηςστην περιοχή των Αστικών.
Γενικότερα τις ημέρες αυτές, οι εργασίες επικεντρώνονται σε καθαιρέσεις των παλαιών πεζοδρομίων και στην τοποθέτηση νέων κρασπέδων.
Παράλληλα,κατασκευάζονται τα επιχώματα κάτω από τα πεζοδρόμια,ενώ ακολουθεί η επίστρωση με έγχρωμους κυβόλιθους,που περιέχουν ψυχρά υλικά.

ROADTRIP ενημέρωσης για την υποστήριξη της Εκστρατείας ενάντια στη Βία μέσα στην οικογένεια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου από την εταιρία Καλλυντικών Avon Cosmetics, την ΜΚΟ W.I.N. Hellas και τον Όμιλο Mediterranean Hotels








Ένα ROADTRIPενημέρωσης για την υποστήριξη της Εκστρατείας ενάντια στη Βία μέσα στην οικογένεια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου από την εταιρία ΚαλλυντικώνAvon Cosmetics,την ΜΚΟ W.I.N. Hellas και τον Όμιλο Mediterranean Hotelsμε σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού
Η AVONστηρίζει παγκοσμίως την Εκστρατεία ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία και μέσω του AVON Foundationέχει προσφέρει από το 2004 περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια σε 50 χώρες για την εκστρατεία αυτή. Στην Ελλάδα η Avon συνεργάζεται με τη μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas με προτεραιότητα την προστασία της γυναίκας και το κλείσιμο του κύκλου της Βίας. Σε...

Η μέριμνα για όλες τις περιοχές του Δήμου Κατερίνης και η αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των κατοίκων τους βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής δράσης των υπηρεσιών.


Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου οι εργασίες αποκατάστασης τμήματος( 300 μέτρων περίπου), του αγροτικού οδικού δικτύου, κοντά στον οικισμό της τοπικής κοινότητας Σεβαστής.
Πιο συγκεκριμένα, αφού έγινε καθαρισμός από μπάζα και απορρίμματα, που είχαν μετατρέψει το συγκεκριμένο σημείο σε εστία μόλυνσης για την περιοχή, ακολούθησε διαδοχικά διαμόρφωση με γκρέηντερ και χαλικόστρωση του οδοστρώματος.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Στον οικισμό της Νέας Χράνης, στην πλατεία Ελευθερίας, στο πάρκο των Ευαγγελικών, σε κ.χ. της οδού 19ης Μαΐου και στους κόμβους της Γανόχωρας και του Υδραγωγείου αντίστοιχα, εργάστηκαν σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης,

ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΕΠΟΧΗ..

ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ..

το παρακάτω κείμενο το διαβάζετε με ευθύνη δικιά σας δεν ευθυνόμαστε για τίποτα που μπορεί να σας συμβεί



Το 1918 μ.Χ γεννήθηκε ο ακατανόμαστος γκαντέμης
Ένας πολιτικός που έζησε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, την Μικρασιατική καταστροφή, την δικτατορία του Μεταξά, τον 2 παγκόσμιο πόλεμο, κατοχή, εμφύλιο, ψυχρό πόλεμο, Κορέα, Βιετνάμ, αποστασία, χούντα, κατοχή της Κύπρου κλπ κλπ
Να τα εκατοστίσει !!! (κοντεύει) Παρακάτω θα διαβάσετε περιπτώσεις βαριάς γκαντεμιάς που είναι όλες με χρονολογική σειρά.

ΔΕΙΤΕ..

Και με «ομάδες ΔΙΑΣ» τώρα πλέον η δημοτική αστυνομία Δίου-Ολύμπου



ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/7 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ.
* ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
* Μ.ΚΡΕΜΕΤΗΣ: ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.



Με στόχο την ευέλικτη, γρήγορη και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση, τρεις μοτοσικλέτες παρήγγειλε ο δήμος Δίου-Ολύμπου τις οποίες και παρέλαβε την Τρίτη 10 Ιουλίου.
Οι μοτοσικλέτες αυτές είναι πλήρως εξοπλισμένες (με φάρους, κράνη κλπ) και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κυρίως για αστυνόμευση και ελέγχους στις ακτές τού Ανατολικού Ολύμπου, εκεί δηλαδή όπου κατά τους θερινούς μήνες αυξάνεται λόγω τουριστών ο πληθυσμός τής περιοχής, αυξάνονται οι επιχειρηματικές – τουριστικές δραστηριότητες και είναι φυσικό και επόμενο να προκαλούνται σημαντικά προβλήματα.

Τα προβλήματα αυτά έχουν σχέση με μη νόμιμες δραστηριότητες στην παραλιακή ζώνη αλλά και στις αμμουδιές καθώς και με παράνομες σταθμεύσεις σε βασικούς οδικούς άξονες και σε άλλους χώρους με αποτέλεσμα την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στις περιπτώσεις αυτές η χρήση μοτοσικλετών εκ μέρους τής δημοτικής αστυνομίας θα διευκολύνει την άμεση πρόσβαση παντού, τους γρήγορους ελέγχους και την καλύτερη δυνατή προώθηση της ευταξίας.

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ...

Συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα με τον Νίκο Μίχα και το Γρηγόρη Πετράκο στο Mediterranean Village Hotel & Spa. Σάββατο 14 Ιουλίου, 9μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου

Φέτος είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού ''Νικόλαος Λούσης'' καθώς ολοκληρώνονται 20 χρόνια Πολιτιστικής Δραστηριότητας. (1992-2012).






Φέτος είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού ''Νικόλαος Λούσης'' καθώς ολοκληρώνονται 20 χρόνια Πολιτιστικής Δραστηριότητας. (1992-2012).
20 χρόνια Καλλιτεχνικής Προσφοράς και δημιουργικής Έκφρασης.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας με τίτλο ΄΄Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012.''
Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε οτι βρίσκεται σε εξέλιξη η λαχειοφόρος αγορά, η κλήρωση της οποίας θα γίνει στις 15 Αυγούστου 2012 στην εκδήλωση Κολινδρινών Καλλιτεχνών στο ανοιχτο θέατρο Κολινδρού. Οι τυχεροί λαχνοί θα είναι 5 και ο καθένας κερδίζει 2 τόνους ξύλα. Τιμή λαχνού:1euro. - Λαχνοί θα πωλούνται σε όλες τις εκδηλώσεις.

Το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ διοργανώνει την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012, στα πλαίσια υποστήριξης ανέργων, την «Ημέρα σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής».





Το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ διοργανώνει την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012, στα πλαίσια υποστήριξης ανέργων, την «Ημέρα σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής».
Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία στους ενδιαφερόμενους, από εξειδικευμένα στελέχη, ώστε να συντάξουν σωστά το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και την συνοδευτική επιστολή στα πλαίσια αναζήτησης εργασίας.

Επειδή η σύνταξη του βιογραφικού και η συνοδευτική επιστολή θα γίνει εξατομικευμένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας (π.χ απολυτήριο, πτυχίο, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας) τα οποία είναι απαραίτητα.
Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, Τηλ.: 2351073125 καθημερινά από τις 8:00π.μ. – 16:00μ.μ.


Με εκτίμηση
ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Σιδηροπούλου Κλειώ
Υπεύθυνη Γραμματείας
Τηλ./Φαξ: 2351073125

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 2012




ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ..


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/7 ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας (1912 – 2012), τοναυτικό μουσείο Λιτοχώρου οργανώνει έκθεση ιστορικής μνήμης σε συνεργασία με το πολεμικό μουσείο Θεσσαλονίκης, το ναυτικό μουσείο Ελλάδος και το μουσείο μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης.
Η ΕΚΘΕΣΗ

Η τελετή των εγκαινίων τής έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στον χώρο τού ναυτικού μουσείου Λιτοχώρου το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 8.00 το βράδυ.

Οι χώροι που επιλέχθηκαν από τον δήμο Δίου-Ολύμπου είναι οι εξής:


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Έκτακτα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του καύσωνα στην Τρίπολη! Σύμφωνα με έγγραφες οδηγίες που απέστειλε η αυτοτελής διεύθυνση πολιτικής προστασίας τής περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για «ετοιμότητα λόγω πρόγνωσης υψηλών θερμοκρασιών», ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες τής περιοχής ότι θα είναι ανοιχτοί και θα διατίθενται συγκεκριμένοι κλιματιζόμενοι χώροι, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους, με σκοπό την προσωρινή «φιλοξενία» κυρίως μεμονωμένων ατόμων που στερούνται φροντίδας και ζουν κάτω από δυσμενείς συνθήκες.

4η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ





Με το διττό στόχο να στηρίξει το επιχειρείν στην πιο δύσκολη μεταπολιτευτική οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας αλλά και να καθιερωθεί ως έκθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησαν οι εργασίες της διοργάνωσης της 4ηςΕμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας. Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης. Την έκθεση στηρίζουν η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Πιερίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης,το Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου και το Σωματείο Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων.