PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο Αλβανός που αποπλάνησε την 13χρονη μέσω Facebook

«Πήγα με τη θέλησή μου. Μην τον κυνηγάτε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα από την περασμένη Κυριακή και είχε ταξιδέψει μόνη της μέχρι την Καβάλα για να βρει τον 23χρονο Μάριον Αγιάζι! Η ανήλικη κράτησε πεισματικά κλειστό το στόμα της όταν ρωτήθηκε πού χώρισαν οι δρόμοι τους, θέλοντας να τον προστατεύσει από τη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο Μάριον. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η 13χρονη και ο 23χρονος διατηρούσαν επαφές μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μάλιστα μόνη της από την Αθήνα μέχρι εκεί με

ΒΡΕΘΗΚΕ Η 13ΧΡΟΝΗ ΚΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ.... ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ

Έτσι βρέθηκε η 13χρονη

Στο βουνό αναζητούσαν τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά τα ελικόπτερα και οι μονάδες έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. με τα ειδικά εκπαιδευμένα στην ανίχνευση προσώπων σκυλιά, αλλά στην…
παραλία τη βρήκαν τελικά! Η ανήλικη κοπέλα από τα Σπάτα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε από μια περίπολο αστυνομικών στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά που απέχει 33 χιλιόμετρα από το Παλιό Τσιφλίκι όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός που την είχε παρασύρει!

Ο Marjon Ajazi φαίνεται πως πήγε ή είχε σκοπό να πάει το ανήλικο κορίτσι στο σπίτι του… Όταν, όμως, έμαθε την κινητοποίηση που είχε ξεσηκωθεί για τον εντοπισμό της, την πήρε και έφυγαν με άγνωστο προορισμό. Το βέβαιο είναι ότι το πρωί της Δευτέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί του σε αγροτική περιοχή στην ενδοχώρα των Λουτρών και είχαν περάσει τη νύχτα σε μια αγροικία. Εκεί εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της μικρής Χριστίνας Κρασσά από την τηλεφωνική κλήση που έκανε στη μοναδική στενή της φίλη για να την καθησυχάσει πως ήταν ασφαλής και δεν κινδύνευε.

Η περιοχή βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου κι έτσι οι αστυνομικοί που σχεδίασαν την επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο νεαρών υπέθεσαν ότι θα αναζητούσαν καταφύγιο στο βουνό. Όλες οι δίοδοι προς αυτό αποκλείστηκαν από ισχυρές δυνάμεις και ομάδες με εκπαιδευμένα σκυλιά ξεκίνησαν έρευνες στις πλαγιές. Ταυτόχρονα, το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. σάρωνε με θερμική κάμερα την πυκνή βλάστη προσπαθώντας να εντοπίσει τις κινήσεις τους.

Μια ομάδα έρευνας πέρασε μέσα από τις κοινότητες Φωλιά, Σιδηροχώρι, Δωμάτια, Πυργοχώρι και Χρυσόκαστρο ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά στο Παγγαίο. Μια άλλη κινήθηκε από τη δυτική του πλευρά μέσω των χωριών Μεσορόπη και Μουσθένη. Μια τρίτη κατευθύνθηκε ανατολικά και διέσχισε το Χορτοκόπι, τους Αντιφίλιππους και το Παλαιοχώρι φτάνοντας ως τη μονή του Αγίου Δημητρίου. Ωστόσο, κανένα ίχνος της αναζητούμενης ανήλικης και του Αλβανού συνοδού της δεν εντοπίστηκε.

Με το που έπεσε το σκοτάδι τη νύχτα της Πέμπτης, οι δυνάμεις εξακολούθησαν την έρευνα στο βουνό χρησιμοποιώντας ισχυρούς φακούς, ενώ ταυτόχρονα περιπολίες «χτένιζαν» την περιοχή της παραλίας από το Οφρύνιο ως τη Νέα Πέραμο και τις Ελευθερές ελέγχοντας τα αυτοκίνητα που περνούσαν με κατεύθυνση από και προς την Καβάλα. Μια από αυτές εντόπισε το κορίτσι να περπατά ολομόναχο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κοντά στα Λουτρά!

Κάπως έτσι πήρε τέλος το θρίλερ για γερά νεύρα που εξελισσόταν από τις 8.45 το βράδυ της 26ης Μαΐου για τη γιαγιά και τον παππού της 13χρονη μαθήτρια της Α” Γυμνασίου. Πέρα από κάποιες γρατζουνιές στα

ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έδειραν μέλος της Χρυσής Αυγής μέσα σε κουρείο!


Την επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο
στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, το μεσημέρι.   Ο νεαρός κουρεύονταν, μέσα σε κομμωτήριο ανδρικών κομμώσεων κοντά στην πλατεία Εθνικης Ενότητας (Καραπανέϊκα) στο Αγρίνιο… 

Ξαφνικά, μια ομάδα 4-5 ατόμων μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να τον χτυπά στο

Η ΟΜΑΔΑ "ΑΝΟΔΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΣΔΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ" - ΦΡΕΣΚΟ

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ......

Κι εσύ ΜΙΛΑΣ.....
Κι εσύ τα λες, όπου να ναι....
Κι εσύ τα εμπιστεύεσαι όπου να ναι.....
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ......
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" ΣΤΟ 
PIERIA-GR..........!!!!

"ΠΑΡΤΙ" ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ Ή ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"

Από εμάς τους εθελοντές του Συμμετέχω: Αδέσποτα Κατερίνης, που σχεδόν τρία χρόνια τώρα ανελλιπώς καλύπτουμε με ίδιους πόρους και χορηγίες στο βαθμό που μπορούμε τα κενά που αφήνει η κακή διαχείριση του θέματος από την Ο.Α, δεν ήθελε κανείς περισσότερο να ψηφιστεί αυτή η σύμβαση και να προχωρήσουμε σε άμεσες στειρώσεις και επανεντάξεις. Όμως στο θέμα της υπογραφής αυτής της σύμβασης, πέραν της νομιμότητας της απόφασης, υπάρχουν μέγιστα ζητήματα, καθώς έχει αποδειχτεί περίτρανα τα τελευταία χρόνια ότι, πέρα από την καλή πρόθεση που αναντίρρητα επέδειξε προφορικά ο εκπρόσωπός της, ή δεν είχε πραγματικά πρόθεση ή υπήρξε ανίκανη να διαχειριστεί επαρκώς το θέμα. Και αναλύω:
§         Για 1,5 χρόνο οι κτηνίατροι τελούσαν έργο καλή τη πίστει, με τα χρέη του δήμου προς αυτούς να συσσωρεύονται, και οι εθελοντές επίσης. Οι κτηνίατροι είναι απλήρωτοι σε υπέρογκο ποσοστό και οι εθελοντές κατάντησαν τσιράκια και χαμάληδες του δήμου και δεσμοφύλακες στα ζώα τα οποία έχουν ταχθεί να προστατεύουν.
§         Από την ανικανότητα αυτή προέκυψε
Ξύπνησαν οι βρικόλακες και πάλι στην Μπανανία Ολύμπου.
Μια πολιτική προσωπικότητα του παρελθόντος απειλεί ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εκφράζονται κατά συγγενικού προσώπου της και οι απειλές φτάνουν μέχρι τον ...ουρανό!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ.
ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;
Κάποτε κυβέρνησες αυτόν τον τόπο κι έκανες την "μπάζα" σου από πάρτι μας, εξ ονόματος του λαού και καλά.
ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Τώρα που κάποιος έγραψε αλήθεια για το μπουμπούκι σου, τον απειλείς; 
Βέβαια θα μου πεις, όλες οι υπηρεσίες είναι γεμάτες από γουρουνοτόμαρα που εσύ διόρισες κι έχεις και τα κρατήματα σου.
Όμως ...λιβάνι κι ...αγιασμός στους βρικόλακες για να ψοφήσουν. 

ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ NEWSIT

κατάλογος- Η αστυνομία αναζητά τον 23χρονο για κακούργημα
- Φαίνεται πως σχεδίαζε από καιρό την αρπαγή της 13χρονης
- Πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός Αλβανός έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υπόθεση με ναρκωτικά
- Δείτε φωτογραφίες του με… βαλίτσα με λεφτά και με ένα μαχαίρι!
- Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού
Ο 23χρονος Αλβανός AJAZI MARJON του FATMIR και της RAZIE, πολύ πριν γεμίσουν τα ελληνικά ΜΜΕ με το πρόσωπό του, έμοιαζε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το NewsIT να απολαμβάνει μια… άγρια ζωή. Με ένα τσιγάρο στο χέρι, το καπελάκι του στραβά, μια αλυσίδα στο λαιμό και ένα μαύρο γάντι, έδειχνε τα λεφτά πάνω στο τραπέζι.