PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ, ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΑ;Ι ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...
ΚΑΙ ΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΑΕΙ -ΤΕΙ...

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ,
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ...
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΓΙΑΤΙ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...
-Καλά πλακα κανουμε..μη μασατε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ... ΟΝΝΕΔ

Ο Σαμαράς δεν θέλει τον Παπαμιμίκο.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει έναν δικό του τρόπο λειτουργίας. Μπορεί να υπομείνει τα πάντα μέχρι σημείου που πολλοί να θεωρούν ότι ο νεαρός βορειοελλαδίτης έχει πάρει ιδιαίτερα μαθήματα αυτοσυγκράτησης από τον Δαλάι Λάμα.

Εμείς όμως που απολαμβάνουμε το μεσογειακό θυμικό έχουμε πραγματικά μείνει με ανοικτό το στόμα με την εκστρατεία λάσπης απέναντι στον Ανδρέα. Και γι’ αυτό θεωρούμε καθήκον μας να απαντήσουμε. Όχι με φήμες, ούτε με μυθοπλαστικά νοήματα. Αλλά με δεδομένα.

Κατηγορούν τον Αντρέα ότι οι σχέσεις του με τον Σαμαρά είναι μόλις λίγων μηνών. Τι λέτε ωρέ παλικάρια; Επειδή εσείς γνωρίσατε τον Αντώνη τα τελευταία χρόνια νομίζετε...

ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντρέα;

Γνωρίζουν αλήθεια οι κύριοι αυτοί ότι η πρώτη εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Σαμαράς ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στη Βέροια; Ποιος ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσ/νικης τότε; Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Απο τότε ήταν απέναντι στο κατεστημένο. Ένα κατεστημένο που τον πολεμάει σήμερα.
TAXALIA

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?


Μετά το Πάσχα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να φέρεται σύμφωνος με την επιστροφή του 46χρονου Βάσκου προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει ανάψει το «πράσινο» φως για τον επιστροφή του Βαλβέρδε στο λιμάνι και μετά το Πάσχα θα προγραμματιστεί το ραντεβού του Ισπανού τεχνικού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ...?


Αν νομιμοποιείται ηθικά και πολιτικά ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου να κάνει εκπομπή στο ίδιο το ραδιόφωνο, ρώτησε το δήμαρχο ο Άρης Κασιμίδης. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, δεν έμεινε όμως εκεί. Σχολιάζοντας την εκπομπή του εν λόγω συναδέλφου, Λευτέρη Μωυσιάδη, ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ από τον δήμαρχο «να επιληφθεί» διότι όπως θεωρεί ο ίδιος γίνονται «απαξιωτικά σχόλια» εναντίον πολιτικών αρχηγών ή ακόμη και πρώην πρωθυπουργών. Με απλά λόγια, ζήτησε λογοκρισία…Μπορεί να είναι Δημοτικό Ραδιόφωνο, αλλά δεν υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία απάντησε ο δήμαρχος, ο οποίος πάντως δεσμεύτηκε ότι θα ακούσει τις κασέτες (των συγκεκριμένων εκπομπών) και αν υπάρχει κάτι «ποινικά κολάσιμο» θα το στείλει στον εισαγγελέα.Εγώ πάντως προτείνω, για τον καλύτερο έλεγχο των δημοσιογράφων του δημοτικού ραδιοφώνου, να τους περάσετε ένα κολάρο στο λαιμό το οποίο θα είναι ηλεκτροφόρο, να πάρετε από ένα τηλεχειριστήριο και κάθε φορά που θα ακούτε κάτι το οποίο κατά την άποψή σας θα είναι απαξιωτικό να πατάτε το κουμπί και με το ηλεκτροσόκ να τους επαναφέρεται στην τάξη. Μια άλλη λύση θα ήταν και φίμωτρο, αλλά δεν βολεύει (αν τυχόν σας διαφεύγει) για δημοσιογράφους ραδιοφώνου.


* Κύριοι συνάδελφοι, από σήμερα να γνωρίζεται ότι ο Γιωργάκης είναι Γιώργος, ο Αντωνάκης είναι Αντώνης και ο Κωστάκης Κώστας… βρε καλά λένε ότι μερικές φορές δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει!!

KI ALLO DANEIO O DHMOS KATERINHS


Τη σύναψη ενός ακόμη δανείου, ύψους 3 εκ. ευρώ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, ύστερα από πρόταση του δημάρχου σε προ ημερησίας θέμα κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του. Αιφνιδιασμένη δήλωσε η αντιπολίτευση, η οποία κάλεσε το δήμαρχο να αποσύρει το θέμα ώστε να δοθεί η ευκαιρία καλύτερης ενημέρωσης του σώματος για τα οικονομικά του Δήμου και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση. Το συνολικό ύψος των δανείων του Δήμου Κατερίνης, μετά και τη σύναψη του συγκεκριμένου δανείου ανέρχεται σε 16,5 εκ. ευρώ, καθιστώντας τον Δήμο Κατερίνης επί διοίκησης Χιονίδη έναν από τους μεγαλύτερους δανειολήπτες του νομού!

www.eptanews.gr

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ MICHEL JACKSON


Νέες αποκαλύψεις-σοκ έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου του Michael Jackson. Ο pop σταρ ήταν ζωντανός τουλάχιστον για δέκα λεπτά αφότου κατέρρευσε στο σπίτι του από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο ήταν τελικά και η αιτία θανάτου του.Ο πατέρας του Michael Jackson κατέθεσε αγωγή σε βάρος του γιατρού Dr. Conrad Murray που παρακολουθούσε το γιο του και τον κατηγορεί ότι προκάλεσε το θάνατό του χορηγώντας του ναρκωτικά και γιατί δεν τον μετέφερε εγκαίρως στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το CBS News.Η αγωγή κατατέθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ομολογίας μαρτύρων στην οποία αναφέρεται ότι ο Dr. Murray σταμάτησε τις προσπάθειες ανάνηψης για να μαζέψει τα φυαλίδια των φαρμάκων που χορηγούσε στον Jackson και επίσης καθυστέρησε να καλέσει τις άμεσες βοήθειες έως ότου ολοκλήρωνε τον καθαρισμό του δωματίου από επιβαρυντικά στοιχεία.Η αγωγή, εκτάσης 13 σελίδων, υποστηρίζει ακόμα ότι οι γιατροί του νοσοκομείου στα επείγοντα μετά δυσκολίας κατάφεραν να επαναφέρουν τη λειτουργία της καρδιάς του Jackson και την αποκατάσταση του παλμού του, αλλά δεν μπόρεσαν να τους διατηρήσουν."Υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε καρδιακό παλμό, και αυτό είναι αληθές", δηλώνει ο Brian Oxman, δικηγόρος του πατέρα του Jackson, Joe, "αλλά το πρόβλημα με τον Michael είναι πολύ μεγαλύτερο".Ο Dr. Conrad Murray ήδη αντιμετωπίζει ποινική διώξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο του Michael Jackson. Η αγωγή προβλέπει ένα τεράστιο ποσό αποζημιώσης, άσχετα με το τι θα αποφανθεί στην εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης.
www.nooz.gr

ΕΛΕΟΣ...!


Εντολή για ελέγχους στα πρατήρια καυσίμων των εθνικών οδών Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, ενόψει της εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων, έδωσε σήμερα στα Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΚΕΔΑΚ) ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης.Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν από αύριο Μεγάλη Πέμπτη έως και την Τρίτη του Πάσχα και αφορούν την νομιμότητα της λειτουργίας των επιχειρήσεων και την ποιότητα των καυσίμων που διαθέτουν στην αγορά. Παράλληλα καταγράφονται οι αναρτημένες τιμές πώλησης και παραλαμβάνονται αντίγραφα τιμολογίων, προκειμένου να ελεγχθεί η τήρηση στοιχείων διακίνησης και τιμολόγησης των πετρελαιοειδών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ


Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου και του Ανδρέα Λοβέρδου το πρωϊ στον ΟΑΕΔ Περιστερίου, καθώς αρχίζει η εφαρμογή τεσσάρων προγραμμάτων επιδότησης ανέργων.Σε ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για τα τέσσερα πρώτα προγράμματά του για το 2010, αναφέρεται οτι αυτά αποτελούν την πρώτη φάση ενεργητικών πολιτικών προώθησης της απασχόλησης και αφορούν 119.000 ανέργους συνολικού προϋπολογισμού 816εκ. € από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.