PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Καρτάλης:Nα αποκαταστήσουμε το χαμένο νήμα της σχέσης «πόλη- πολίτης», στο πλαίσιο του «Καλλικράτη»

 

Γεράσιμος Γιακουμάτος :Σπάσε τα κομματικά δεσμά. Επέλεξε τους άριστους

Αποφάσισε τον τίτλο του νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη -Ιδρύεται 21 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων» η κ. Μπακογιάννη έχει ήδη κλείσει το θέατρο «Μπάτμιντον» για την εκδήλωση ανακοίνωσης του νέου κόμματος που ιδρύει στις 21 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να παρουσιάσει το ιδεολογικό στίγμα του κόμματός της και την ιδρυτική ομάδα που προέκυψε μέσα από το forum διαλόγου. Θα αφορά κυρίως νέα πρόσωπα με εγνωσμένο επαγγελματικό κύρος χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις από το χώρο της ΝΔ, παρ΄ ότι το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρώην υπουργός δεν θα επιχειρήσει να αντλήσει στελέχη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι έτοιμα το όνομα και το σήμα του νέου κόμματος, ενώ υπάρχει ετοιμότητα και ως προς την κατάρτιση ψηφοδελτίων σε περίπτωση προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Η GOOGLE ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Η αίγλη του κλασικού μαραθώνιου παγκοσμίως είναι γνωστή και δεδομένη.
Η Google για να τιμήσει την επέτειο των 2500 χρόνων από τη μέρα που ο Φειδιππίδης έκανε την κλασική διαδρομή για να αναφωνήσει το «νενικήκαμεν»...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 76 - 59




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΜΠΗ  




ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ετία ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΜΕ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 ΤΟΥ "ΙΣΝΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΝΑΛΗΣ"
ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ2006-2007
που διετέλεσε
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ 2 θητείες
ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΩΝ
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1992
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ...ΟΛΥΜΠΟΥ

Μαζευτείτε στο σπίτι σας και συζητήστε για τους υποψήφιους κι όποιος δεν σας κάνει; ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ…. ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ…. ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ…. ΟΥΞΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!

υποΓΡΑΦΕΙ ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη
  • Πάμε να ψηφίσουμε ρε συ ΠΕΤΡΑΚΗΗΗΗΗΗ;;;
  • ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ;;; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ….
  • Καλά κάνε ότι θες, όμως άκου κι αυτό….
  • ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ Μ@Μ@ΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
  • Δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει, διότι δεν έκανε κάτι να στείλει στο σπίτι τους εκείνους που είναι ΜΕΤΡΙΟΙ και ΤΙΠΟΤΕΣ…
  • ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟΥΣ …ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
  • Πάμε τώρα στο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;;;;
  • Αν κάνετε αυτό που έκαναν οι παλιοί κάποτε, νομίζω πως θα πάμε καλά!
  • Να τι έκαναν…
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ή ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (παιδιά, νύφες, ανίψια, θείοι, παππούδες ή γιαγιάδες) ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ή ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ!
  • Κι έτσι αποφάσιζαν για τον καλύτερο κι έτσι ψήφιζαν….
  • ΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ …ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ …ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!
  • Να τι δεν κάνουμε… ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗ
  • Κι έτσι εγώ προτείνω…
  • ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ…
  • ΚΕΡAΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, βαθμός ΑΡΙΣΤΑ και ψήφο δαγκωτό!
  • ΜΠΗΞΕ ΙΩΑΝΝΗΣ, βαθμός ΛΙΑΝ ΚΑΚΟΣ και ψήφο ΜΑΥΡΟ δαγκωτό!
  • Κι έτσι, ΤΕΛΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ και στην ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗΗΗΗΗ
  • Μαζευτείτε στο σπίτι σας και συζητήστε για τους υποψήφιους κι όποιος δεν σας κάνει; ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ….
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ….
  • ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ….
  • ΟΥΞΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!
  • Και το πάρτι συνεχίζεται….
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ….
  • ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΟΟΟΟΟ
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ».


Τη Νεοκαισάρεια, την Ανδρομάχη και τα Αστικά Κατερίνης, επισκέφθηκε και μίλησε στους δημότες ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββας Χιονίδης. Μίλησε για το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο Κατερίνης που άλλαξε την εικόνα της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων και αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη: «Προχωράμε συντονισμένα, συστηματικά, προσγειωμένα και με γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο της «αναδιάταξης» της πόλης που συντελείται με τις παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό, κυρίως με τους κόμβους, τον δακτύλιο και την κατασκευή πεζοδρομίων στο κέντρο και τις συνοικίες.



Δεν παρέλειψε δε να τονίσει ότι οι παρεμβάσεις γίνονται βάση μελετών που έχουν εκπονηθεί για τα περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά προβλήματα της Κατερίνης.


Στα Δημοτικά Διαμερίσματα μίλησε για επιμέρους θέματα: "Τρία χρόνια δεν αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη και φέτος η τιμή του νερού μειώθηκε. Εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική στην πράξη. Έχουμε κάνει τη ζωνοποίηση της Κατερίνης.Όλα τα έργα της ΔΕΥΑΚ γίνονται με αυτεπιστασία. Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των δικτύων ύδρευσης της Κατερίνης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, εκτελέσαμε έργα αξίας 4.500.000 ευρώ, αξιοποιώντας τους πόρους των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων".




Ο Σάββας Χιονίδης ανέπτυξε τις προοπτικές του νέου Καλλικρατικού Δήμου Κατερίνης: «Βλέπουμε τον νέο Δήμο ως έναν τόπο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να δώσουμε τις λύσεις, όπως κάναμε στην Κατερίνη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι η κοινωνική ειρήνη. Για αυτό προσπαθήσαμε να μειώσουμε τις αντιθέσεις που υπάρχουν. Το αποδεικνύουμε καθημερινά, το αποδεικνύει η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας".




ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ - bikiropoulos.blogspot.com

Πλήθος κόσμου στην έναρξη των Αικατερινείων
στην Αστική Σχολή









«ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Δημιουργίες του Χαράλαμπου Τερζόπουλου, παρουσιάζονται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Αστική Σχολή. Τα εγκαίνια της έκθεσης που φέρει το γενικό τίτλο «Εικαστικοί Διάλογοι», αποτέλεσαν την επίσημη πρεμιέρα των φετινών Αικατερινείων.

Στην εκδήλωση - η έναρξη της οποίας έγινε από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπο Καρατζόγλου - παρέστησαν ο Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Αγαθόνικος, ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών- φορέων και πλήθος κόσμου.
Σάββας Χιονίδης: «Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»
Στην ομιλία του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «…Είμαι ευτυχής που οι φετινές εκδηλώσεις συμπίπτουν χρονικά με την ανακοίνωση της ένταξης στο ΕΣΠΑ του Πολιτιστικού Κέντρου. Ήταν ένας αγώνας που δώσαμε με μεγάλη αποφασιστικότητα, για να αποκτήσει η Κατερίνη αυτό που δικαιωματικά της αξίζει: έναν υπερσύγχρονο χώρο πολιτισμού, υψηλών προδιαγραφών.
Σχεδιάσαμε τις φετινές εκδηλώσεις με γνώμονα την ανάδειξη του πλούτου της κοινωνίας της Κατερίνης. Μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που έχτισε την πορεία της με τα υλικά που έφεραν μαζί τους οι άνθρωποι του χθες, οι πρόσφυγες, συνδιαμορφώνοντας , μαζί με τους ντόπιους, ένα υπέροχο ψηφιδωτό που αποτελεί τη σημερινή μας πολιτιστική ταυτότητα.
Μιας κοινωνίας νέων, αξιόλογων δημιουργών, που χτίζουν το πολιτιστικό της αύριο με έμπνευση, διαρκή πνευματική αναζήτηση, κατάθεση ψυχής.
Όλοι μαζί, η Δημοτική Αρχή, οι ντόπιοι δημιουργοί και κυρίως οι απλοί πολίτες αυτού του Δήμου πετύχαμε να βάλουμε πραγματικά τον πολιτισμό στην καθημερινότητα μας και να λέμε, χωρίς ίχνος υπερβολής, πως «η Κατερίνη είναι η πόλη του Πολιτισμού».

ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Ο κος Χιονίδης αναφερόμενος στο χώρο της Αστικής Σχολής που φιλοξενεί την έκθεση υπογράμμισε: « …ένα κτίριο ταυτισμένο με την ιστορία και τη ζωή της πόλης, ένας χώρος που έδωσε γνώση σε πολλές γενιές συμπολιτών μας, όπως ο χώρος της Αστικής Σχολής δόθηκε από πέρυσι στους πολίτες και στον πολιτισμό της Κατερίνης. Κάτι ανάλογο έγινε και με την πρώην οικία Τσαλόπουλου, έναν ακόμη χώρο πολιτισμού, ένα μνημείο αρχιτεκτονικής, ένα σημείο αναφοράς στην προσπάθεια ενίσχυσης της πνευματικής ακτινοβολίας της πόλης, όπου προγραμματίζουμε τη δημιουργία ενός μουσείου εντύπων».

ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Δήμαρχος Κατερίνης σημείωσε ότι το αύριο χτίζεται με επένδυση στην παιδεία και στον πολιτισμό κατευθύνσεις στις οποίες όπως είπε: « κινείται αυτή η δημοτική διοίκηση, όπως άλλωστε έμπρακτα αποδεικνύεται και από την σύσταση του Πολιτιστικού Οργανισμού, ένα όραμα δεκαετιών που έγινε πραγματικότητα».
Ο κος Χιονίδης συνεχάρη το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, «για το αξιόλογο πρόγραμμα, που διαμορφώθηκε σε συνεργασία με όλες τις πολιτιστικές δυνάμεις του τόπου», ενώ αναφερόμενος στα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Τερζόπουλο «έναν εμπνευσμένο αυτοδίδακτο δημιουργό διεθνούς εμβέλειας που αποτυπώνει στα έργα του με εύγλωττο τρόπο, το κατασκευαστικό ήθος και το συναίσθημα».

Χαράλαμπος Καρατζόγλου: «ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ»
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Μια μεγάλη γιορτή της πόλης, μας προσκαλεί και φέτος να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να θαυμάσουμε ό,τι πιο όμορφο δημιουργούν εμπνευσμένοι καλλιτέχνες. Τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», είναι η κορυφαία πνευματική και καλλιτεχνική διοργάνωση της ευρύτερης περιοχής μας, ένας θεσμός που τείνει να δημιουργήσει παράδοση.

Με δεκάδες εκδηλώσεις, με αξιόλογα ονόματα και σχήματα, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, αναδεικνύουμε τον σύγχρονο πολιτισμό, τις νέες ιδέες, τις ενδιαφέρουσες τάσεις σε όλες τις Τέχνες, προβάλλουμε με υπευθυνότητα, απόλυτο σεβασμό και ειλικρινή αγάπη ότι καινούργιο γεννιέται, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε την ευκαιρία σε παλαιούς και νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν το έργο τους και να επικοινωνήσουν με το φιλότεχνο κοινό.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των φετινών «Αικατερινείων», το σχεδιάσαμε και το υλοποιήσαμε με σημείο αναφοράς το αφιέρωμα στη γενική θεματική ενότητα: «Η Κατερίνη των προσφύγων».
Μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εικαστικές τέχνες και φωτογραφία, αποτελούν ορισμένες μόνο από τις επιμέρους θεματικές περιοχές στις οποίες θα κινηθούν τα φετινά δρώμενα. Εκδηλώσεις σημαντικές με ανοιχτή πρόσβαση σε όλους, έτσι ώστε οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης να γνωρίσουν την ομορφιά και τον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στην αποψινή εναρκτήρια εκδήλωσή μας φιλοξενούμε έναν σημαντικό εικαστικό καλλιτέχνη, που κατάγεται από την Πιερία, έναν άνθρωπο με σπουδαίο δημιουργικό έργο, τον Χαράλαμπο Τερζόπουλο. Αποτελεί τιμή για τα «Αικατερίνεια», που σε Πανελλήνια Πρώτη ο ακούραστος «μάστορας» που βοηθά τον αδερφό του Θόδωρο Τερζόπουλο, στην κατασκευή ορισμένων σκηνικών των θεατρικών του παραστάσεων, καταθέτει το μεράκι του, εδώ, στους χώρους της Αστικής Σχολής».

Χαράλαμπος Τερζόπουλος: «Επιθυμώ να προκύψουν εικαστικοί διάλογοι»
Ο Χαράλαμπος Τερζόπουλος εκθέτει έργα του σε είκοσι ενότητες, ενότητες οι οποίες αναπτύσσονται σε οκτώ αίθουσες της Αστικής Σχολής. Το μεγάλο μεράκι και η αγάπη του για τις κατασκευές από ξύλο, μέταλλο και άλλα υλικά γίνεται πλέον προσιτό στο κοινό της Πιερίας και της Μακεδονίας από όπου και κατάγεται. «Επιθυμία μου είναι να προκύψουν μέσα από αυτή την έκθεση οι εικαστικοί διάλογοι, που αναφέρονται και στον τίτλο της. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Οργανισμού για την δυνατότητά που μου έδωσαν να εκθέσω τα έργα μου σε αυτό τον όμορφο πραγματικά χώρο» επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο δημιουργός.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η έκθεση χωρίζεται σε δυο τμήματα. Η πρώτη περιλαμβάνει έργα παρμένα από διάφορους χώρους που συγκίνησαν τον καλλιτέχνη μέσω της φόρμας τους. Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει αυτόνομες, καθαρές γλυπτικές συνθέσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Δεκεμβρίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:30 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
ΝΑ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ "ΓΕΡΟΥΣΙΑ"
ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...

ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΛΑΙΚΗ..!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ...ΠΕΛΑΤΕΣ
ΣΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ..
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ...!
ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ!!!

Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
ΚΑΘΩΣ
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΗΤΑΝ Ο ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ...!!!!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ
ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ...!
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ
ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΕΚΛΟΓΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.