PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών....
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Έχει δελφίνια στις παραλίες του Θερμαϊκού..... Κι αυτό κάποτε εγώ ο άσχετος το έλεγα γούρι... Γαμώτο μου..... Και μετά μου είπε ειδικός, πως αυτό είναι δυστυχία, δυστυχώς! Δυστυχώς για τα δύσμοιρα τα ζωάκια... Που τον χώρο τους και τη ζωή τους στις ανοιχτές θάλασσες την έκλεψαν οι μεγαλοβαρκάριδες, οι ψαράδες, τώρα μην έχοντας φαγητό να φάνε, ήρθαν στον κόλπο μας... Σε νερά που δεν τα πλησίαζαν ποτέ. Κι εδώ, μη νομίζετε πως περνούν καλά. Κάποιοι ασυνείδητοι τα σκοτώνουν, ή τα παιδεύουν. Γιατί λέει, τους σκίζουν τα δίχτυα. Λες και οι θάλασσες είναι του ανθρώπου. Γαμώ την ατυχία μου.... Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών.... Εμείς όμως, οι άπληστοι άνθρωποι, τα θέλουμε όλα δικά μας. Και τη γη και τον ουρανό και τη θάλασσα. Και τα κάναμε μαντάρα όλα... Φτου μας και ξαναφτού μας.... Αφήστε ρε κοπρίτες τα δελφίνια να ζήσουν... Έλεος....

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ PIERIA-GR ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Από τη μια μεριά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να παλεύει την εκλογή του στην περιφέρεια μας κόντρα στον Μάρκο Μπόλαρη κι απ την άλλη ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γκιουλέκα στον Δήμο Θεσσαλονίκης παλεύει κι εκείνος για την εκλογή του ΑΝ κερδίσει τον Δήμο ο Συνδυασμός του. Ο Ντίνος είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μέσα από την κοινωνία και δεν τον κρατούν ...τζάκια ....συμφέροντα ή κομματικές συμπάθειες. Μέσα από την ζωή και το μόχθο κατάφερε να είναι ένα επιτυχημένο μέλος της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Έτσι να περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν στο τέλος βρεθεί στην αίθουσα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης... Η οικογένεια του έχει δεσμούς και με την Κατερίνη μας κι εκείνος ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... Οι ετεροδημότες εκ Πιερίας θα ψηφίσουν Γκιουλέκα και για τον ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗ....

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

«Ασφαλώς, δεν μπορούν να γίνουν απολύσεις, δοθέντος ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται υπό την προστασία του Συντάγματος. Η απασχόληση στο δημόσιο τομέα των μονίμων υπαλλήλων, δεν τίθεται σε κίνδυνο σε καμιά περίπτωση...» υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών Δ. Ρέππας μιλώντας στο ραδιοσταθμό «9,84» ενώ στο ραδιοσταθμό «9» πρόσθεσε ότι στις ΔΕΚΟ του υπουργείου δεν θα γίνουν απολύσεις μόνιμου προσωπικού.

ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης :
 
12:00 Επίσκεψη στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης 

14:00 Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης 
-Σύσκεψη με τους βουλευτές 
και τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας
στα γραφεία της Ν.Ε.  

TO PROFIL ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» του νυν, και για άλλη μια θητεία, δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, καταλαμβάνει τις 25 από τις 41 έδρες του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Οι κάλπες της εκλογικής περιφέρειας Κατερίνης (απ’ όπου αναδείχθηκαν οι 17 σύμβουλοι του συνδυασμού) ανανέωσαν τη θητεία 14 εκ των σημερινών δημοτικών συμβούλων.
Τρία είναι μόλις τα νέα πρόσωπα, στην ουσία ένα (ο γιατρός Παναγιώτης Μπερεδήμας), καθώς οι άλλοι δυο (η κ. Πούλιου-Περδίκη και ο κ. Γκουγκουρέλας) απλά θα αλλάξουν  έδρανα: θα μετακινηθούν από το υπό κατάργηση Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου δήμου Κατερίνης.
Από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας μεταπηδά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και ο αντινομάρχης Νίκος Μπουρονίκος που αναδείχθηκε από τις κάλπες της εκλογικής περιφέρειας Πέτρας.
Δεν τα κατάφεραν άλλοι δυο νομαρχιακοί σύμβουλοι (Κωνσταντίνος Φιλοκώστας και Σημέλα Ελευθεριάδου) που ήταν υποψήφιοι με το συνδυασμό, αλλά δεν εξελέγησαν.
Παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης θα είναι και δυο καποδιστριακοί δήμαρχοι, από την ορεινή Πιερία, ο Μάκης Παπαδημητρίου (του δήμου Πέτρας) και ο Δημήτρης Βαϊνάς (του δήμου Πιερίων).
Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έμειναν επίσης δυο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης- υποψήφιοι με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση»-ο Κωνσταντίνος Κουκουλής και η Μάχη Ηλιάδου.

Εκπλήξεις επεφύλαξαν οι κάλπες και σε ορισμένους αυτοδιοικητικούς-υποψηφίους με το συνδυασμό του Νίκου Μηλιώτη.
Η δημοτική σύμβουλος Κατερίνης (και πρώην αντιδήμαρχος) Άννα Αθανασάκη είναι 6η σε σταυρούς στην Κατερίνη και δεν εκλέγεται, ενώ εκτός νυμφώνος έμεινε και ο διεκδικητής (ανεπιτυχώς) του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης που ήρθε 7ος σε σταυρούς. Από το δημοτικό συμβούλιο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς και ο Παναγιώτης Δήμος, που κατετάγη 8ος στη σταυροδοσία.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα βρίσκεται ο γραμματέας της Ν.Ε Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαλτζάρης, τρίτος κατά σειρά στις προτιμήσεις των εκλογέων της Κατερίνης.

Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης θα κληθεί να εγκαταλείψει μετά από πολλά χρόνια ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Ο οποίος επέλεξε να στελεχώσει το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο του Χρήστου Καραφουλίδη, αλλά ήρθε δεύτερος και με διαφορά (ψήφων) από το νεαρό Γιώργο Κοκκαβίδη, που κατάφερε να κερδίσει τη μία από τις δυο  έδρες του συνδυασμού στην εκλογική περιφέρεια Κατερίνης και να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο.
Άτυχος στάθηκε και ο πρώην δήμαρχος Κορινού Απόστολος Δημητρίου, που ήρθε δεύτερος στην εκλογική του περιφέρεια, όπου η Κίνηση Πολιτών κέρδισε μια έδρα.

Μια δεύτερη έδρα κατάφερε να κερδίσει στο δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το ΚΚΕ, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο νέο συμβούλιο θα βρίσκεται ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Σαλπιστής, ενώ στα έδρανα που κάποτε καθόταν ο πατέρας του θα βρεθεί και ο Σταύρος Ανανιάδης. Η νυν δημοτική σύμβουλος της παράταξης Φούκη-Παντελιάδου Καλλιόπη ήρθε δεύτερη στη σταυροδοσία και δεν εκλέγεται.

Μια έδρα, θα καταλάβει και ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Πολιτών για τη αλλαγή στο δήμο Κατερίνης, που στήριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά, με τον επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Μάντζιο.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΠΤΑ