PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ PIERIA-GR ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Από τη μια μεριά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να παλεύει την εκλογή του στην περιφέρεια μας κόντρα στον Μάρκο Μπόλαρη κι απ την άλλη ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γκιουλέκα στον Δήμο Θεσσαλονίκης παλεύει κι εκείνος για την εκλογή του ΑΝ κερδίσει τον Δήμο ο Συνδυασμός του. Ο Ντίνος είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μέσα από την κοινωνία και δεν τον κρατούν ...τζάκια ....συμφέροντα ή κομματικές συμπάθειες. Μέσα από την ζωή και το μόχθο κατάφερε να είναι ένα επιτυχημένο μέλος της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Έτσι να περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν στο τέλος βρεθεί στην αίθουσα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης... Η οικογένεια του έχει δεσμούς και με την Κατερίνη μας κι εκείνος ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... Οι ετεροδημότες εκ Πιερίας θα ψηφίσουν Γκιουλέκα και για τον ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗ....

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

«Ασφαλώς, δεν μπορούν να γίνουν απολύσεις, δοθέντος ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται υπό την προστασία του Συντάγματος. Η απασχόληση στο δημόσιο τομέα των μονίμων υπαλλήλων, δεν τίθεται σε κίνδυνο σε καμιά περίπτωση...» υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών Δ. Ρέππας μιλώντας στο ραδιοσταθμό «9,84» ενώ στο ραδιοσταθμό «9» πρόσθεσε ότι στις ΔΕΚΟ του υπουργείου δεν θα γίνουν απολύσεις μόνιμου προσωπικού.

ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης :
 
12:00 Επίσκεψη στο Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης 

14:00 Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης 
-Σύσκεψη με τους βουλευτές 
και τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας
στα γραφεία της Ν.Ε.  

TO PROFIL ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» του νυν, και για άλλη μια θητεία, δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, καταλαμβάνει τις 25 από τις 41 έδρες του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Οι κάλπες της εκλογικής περιφέρειας Κατερίνης (απ’ όπου αναδείχθηκαν οι 17 σύμβουλοι του συνδυασμού) ανανέωσαν τη θητεία 14 εκ των σημερινών δημοτικών συμβούλων.
Τρία είναι μόλις τα νέα πρόσωπα, στην ουσία ένα (ο γιατρός Παναγιώτης Μπερεδήμας), καθώς οι άλλοι δυο (η κ. Πούλιου-Περδίκη και ο κ. Γκουγκουρέλας) απλά θα αλλάξουν  έδρανα: θα μετακινηθούν από το υπό κατάργηση Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου δήμου Κατερίνης.
Από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας μεταπηδά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και ο αντινομάρχης Νίκος Μπουρονίκος που αναδείχθηκε από τις κάλπες της εκλογικής περιφέρειας Πέτρας.
Δεν τα κατάφεραν άλλοι δυο νομαρχιακοί σύμβουλοι (Κωνσταντίνος Φιλοκώστας και Σημέλα Ελευθεριάδου) που ήταν υποψήφιοι με το συνδυασμό, αλλά δεν εξελέγησαν.
Παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης θα είναι και δυο καποδιστριακοί δήμαρχοι, από την ορεινή Πιερία, ο Μάκης Παπαδημητρίου (του δήμου Πέτρας) και ο Δημήτρης Βαϊνάς (του δήμου Πιερίων).
Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έμειναν επίσης δυο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης- υποψήφιοι με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση»-ο Κωνσταντίνος Κουκουλής και η Μάχη Ηλιάδου.

Εκπλήξεις επεφύλαξαν οι κάλπες και σε ορισμένους αυτοδιοικητικούς-υποψηφίους με το συνδυασμό του Νίκου Μηλιώτη.
Η δημοτική σύμβουλος Κατερίνης (και πρώην αντιδήμαρχος) Άννα Αθανασάκη είναι 6η σε σταυρούς στην Κατερίνη και δεν εκλέγεται, ενώ εκτός νυμφώνος έμεινε και ο διεκδικητής (ανεπιτυχώς) του χρίσματος του ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης που ήρθε 7ος σε σταυρούς. Από το δημοτικό συμβούλιο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς και ο Παναγιώτης Δήμος, που κατετάγη 8ος στη σταυροδοσία.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα βρίσκεται ο γραμματέας της Ν.Ε Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαλτζάρης, τρίτος κατά σειρά στις προτιμήσεις των εκλογέων της Κατερίνης.

Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης θα κληθεί να εγκαταλείψει μετά από πολλά χρόνια ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Ο οποίος επέλεξε να στελεχώσει το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο του Χρήστου Καραφουλίδη, αλλά ήρθε δεύτερος και με διαφορά (ψήφων) από το νεαρό Γιώργο Κοκκαβίδη, που κατάφερε να κερδίσει τη μία από τις δυο  έδρες του συνδυασμού στην εκλογική περιφέρεια Κατερίνης και να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο.
Άτυχος στάθηκε και ο πρώην δήμαρχος Κορινού Απόστολος Δημητρίου, που ήρθε δεύτερος στην εκλογική του περιφέρεια, όπου η Κίνηση Πολιτών κέρδισε μια έδρα.

Μια δεύτερη έδρα κατάφερε να κερδίσει στο δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το ΚΚΕ, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο νέο συμβούλιο θα βρίσκεται ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Σαλπιστής, ενώ στα έδρανα που κάποτε καθόταν ο πατέρας του θα βρεθεί και ο Σταύρος Ανανιάδης. Η νυν δημοτική σύμβουλος της παράταξης Φούκη-Παντελιάδου Καλλιόπη ήρθε δεύτερη στη σταυροδοσία και δεν εκλέγεται.

Μια έδρα, θα καταλάβει και ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Πολιτών για τη αλλαγή στο δήμο Κατερίνης, που στήριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά, με τον επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Μάντζιο.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΠΤΑ