PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΦΑΡΦΟΥΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ 
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΛΑΓΟΡΡΑΧΗ

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Όλες τις λεπτομέρειες και διαδικασίες που άπτονται των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, από το χώρο που θα καταλάβουν οι παρατάξεις στα διαφημιστικά πλαίσια της πόλης, έως και τους δημοτικούς χώρους που θα διατεθούν για τις ανάγκες των προεκλογικών συγκεντρώσεων των συνδυασμών, τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Κατερίνης. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, υπό την  προεδρία του Αναπληρωτή Δημάρχου Ζήνωνα Σατραζέμη.
Οι εκπρόσωποι των συνδυασμών που παραβρέθηκαν, συζήτησαν επίσης για τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης και γενικότερα  όλες τις σχετικές διατάξεις.
 Όλοι εκπρόσωποι έλαβαν το σχετικό εκλογικό νόμο για το τι επιτρέπεται και τι όχι στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενημερώθηκαν για τους δημόσιους χώρους που υπάρχουν και μπορούν να κάνουν χρήση των διαφημιστικών πλαισίων κ.ο.κ
Στη συνάντηση, ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών πλαισίων και περιπτέρων για την καμπάνια των κομμάτων.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους των συνδυασμών καλή δύναμη και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των παρατάξεων κατά την προεκλογική περίοδο, για οτιδήποτε χρειαστούν.
 Επιπλέον,  ο κος Σατραζέμης σημείωσε την ανάγκη της διεξαγωγής ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Θέση που συμμερίστηκαν και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.
 Η απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής θα συζητηθεί και θα τεθεί υπό έγκριση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις προσεχείς ημέρες.
.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ
ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ.

TYXAIO?

ραδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, 7-9μμ,
απο ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ 
ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ:

"Ο ΜΟΝΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΜΕ 203 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ".
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ..."
Από την ομιλία του στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ: «1η Αθλητική Συνάντηση Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης»

Πρόσκληση


O Δήμος Κατερίνης, η Πανελλήνια Μαθητιάδα και η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας σας προσκαλούν στην «1η Αθλητική Συνάντηση Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης», την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 9:00 π.μ., στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.



Ο Δήμαρχος Κατερίνης
Σάββας Χιονίδης


Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Η πρόεδρος της Μαθητιάδας
Ιωάννης Καζταρίδης Χαρίση-Γεωργοπούλου Ζώνη







ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:00 Τελετή Έναρξης

10:00 Αθλητικές Δραστηριότητες

Καλαθοσφαίριση αγοριών-κοριτσιών Αντιπτέριση αγοριών-κοριτσιών
Πετοσφαίριση αγοριών-κοριτσιών Σκοποβολή αγοριών-κοριτσιών
Χειροσφαίριση αγοριών-κοριτσιών Ξιφασκία αγοριών-κοριτσιών
Χόκεϊ επί χόρτου αγοριών-κοριτσιών Τοξοβολία αγοριών-κοριτσιών
Αντισφαίριση αγοριών-κοριτσιών Ποδηλασία αγοριών-κοριτσιών
Επιτρ. Αντισφαίριση αγοριών-κοριτσιών Δίαθλο (ποδηλασία-δρόμος αντοχής)


Παραολυμπιακές δράσεις

Καθιστό Βόλεϊ
Boccia
Goalball

Πολιτιστικές- Περιβαλλοντικές Δραστηριότητες

Απάντηση του υφ. Εργασίας κ. Κουτρουμάνη σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου σχετικά με το Ακτινολογικό του ΙΚΑ Κατερίνης


Απάντηση του υφ. Εργασίας κ. Κουτρουμάνη σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου σχετικά με το Ακτινολογικό του ΙΚΑ Κατερίνης

Απαντώντας στην υπ’αρ. 2682/13.09.2010 ερώτηση η οποία κατατέθηκε στη Βουλή από το βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο και η οποία αφορά στην έλλειψη ιατρού ακτινολόγου στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Κατερίνη γεγονός που συνεπάγεται τη μη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου και σύμφωνα με όσα μας έγιναν γνωστά από τη διοίκηση του Ιδρύματος, σας αναφέρουμε τα εξής: «Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 10 και 11 του Κανονισμού Ασθένειας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η ιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Ιδρύματος, παρέχεται από τα αρμόδια Υγειονομικά Όργανα του Ιδρύματος ή από τους συμβεβλημένους με το Ίδρυμα γιατρούς.
Στις περιπτώσεις που ο ασθενής προσφεύγει σε ιδιώτη γιατρό ή ιδιωτικό εργαστήριο ή νοσοκομείο, λόγω επείγοντος περιστατικού, είτε γιατί η χρησιμοποίηση Υγειονομικού Οργάνου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν είναι δυνατή για οποιοδήποτε λόγο, το Ίδρυμα αποδίδει τη δαπάνη σύμφωνα πάντα με το ελάχιστο όριο κρατικής διατίμησης, όπως έχει καθοριστεί με Προεδρικά Διατάγματα και αποφάσεις της ΕΚΙΑ (Επιτροπή Κοστολόγησης Ιατρικών Αμοιβών) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εφόσον υπάρχει ασφαλιστική ικανότητα, γνωμάτευση ελεγκτή ιατρού για το επείγον, προσκόμιση πρωτότυπων αποδείξεων και εμπρόθεσμη υποβολή της σχετικής αίτησης.
Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν έχει συνάψει συμβάσεις με τα εξωτερικά ιατρεία των κρατικών νοσοκομείων, όπου πολλοί ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι προσφεύγουν για ιατρικές εξετάσεις.
Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι, να καταβάλλουν οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι τη δαπάνη για τις εξετάσεις που υποβάλλονται εκεί, σύμφωνα με τις κοστολογήσεις του Δ.Σ. του κάθε νοσοκομείου.
Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις διαφορές που παρουσιάζονται, λόγω των αποκλίσεων των ποσών, στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Ιδρύματος, οι οποίοι απευθύνονται σε μη συμβεβλημένα Εργαστήρια ή Νοσοκομεία, λαμβανομένου υπόψη, ότι η απόδοση από το Ίδρυμα είναι πάντα σύμφωνα με την κρατική διατίμηση.
Ο ανακαθορισμός πάντως των τιμών των εξετάσεων που περιλαμβάνονται στα Προεδρικά Διατάγματα, είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έχει καταρτίσει σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος Κοστολόγησης Ιατρικών Πράξεων που έχει υπογραφεί και από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Σε κάθε περίπτωση μπορούν οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος να κάνουν χρήση του δικαιώματος που τους παρέχει ο Κανονισμός Ασφαλιστικής Αρμοδιότητας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, και να υποστηρίζουν τα αιτήματά τους ενώπιον της ΤΔΕ του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ όπου ανήκουν.
Μετά τη δημοσίευση του Ν.381/09 «αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 234/Α/28-12-09), επήλθαν μεταβολές στο θεσμικό πλαίσιο που ίσχυε για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου.
Ωστόσο το Υπουργείο μας, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, και δόθηκε έγκριση της επιτροπής της 33/2006 ΠΥΣ για συμβάσεις μίσθωσης έργου με 1.400 γιατρούς-οδοντιάτρους και 100 οικογενειακούς γιατρούς για την κάλυψη αναγκών παροχής ιατρικών υπηρεσιών, στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Ειδικότερα, για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κατερίνης, ο γιατρός ακτινολόγος που υποστήριζε τον τοπικό πληθυσμό των ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είχε σύμβαση αορίστου χρόνου και αποχώρησε οικιοθελώς.
Μετά την αποχώρηση του εν λόγω ακτινολόγου, δεν υπεβλήθη στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αίτηση γιατρού ακτινολόγου για την αναπλήρωση της θέσης. Πρώτο μέλημα του Ιδρύματος θα είναι η στελέχωση του ακτινολογικού εργαστηρίου με γιατρό ακτινολόγο.
Ως προς το ερώτημα για το πότε επικαιροποιήθηκαν τελευταία φορά τα στοιχεία μητρώου των ασφαλισμένων, δικαιούχων περίθαλψης και συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κατερίνης, σας ενημερώνουμε ότι η απογραφή των δικαιούχων περίθαλψης έλαβε χώρα το έτος 2008 και για το Υποκατάστημα Κατερίνης έχουν απογραφεί: 29.865 στην περιοχή Κατερίνης, 2.557 στην περιοχή Αιγινίου και 4.775 στην περιοχή Λιτοχώρου.
Από το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκύπτει ότι οι συνταξιούχοι στην περιοχή της Κατερίνης είναι 5.118 και οι εργαζόμενοι είναι 11.342 ενώ στην περιοχή Αιγινίου είναι 465 και 953 αντίστοιχα και για την περιοχή Λιτοχώρου είναι 983 και 1.700 εργαζόμενοι.
Η Διοίκηση του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ έχει υπόψη της τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού. Σε επόμενες προσλήψεις θα εξεταστούν οι ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα των περιοχών, καθώς και τις αιτήσεις υποψηφιότητας, προκειμένου να επιτευχθεί πιο άρτια στελέχωση στις Μονάδες του.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός
Γεώργιος Κουτρουμάνης

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ...

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Γαλανός
(από το Έθνος)
Την παραπομπή -με βαρύτατο κατηγορητήριο- και των πέντε πρώην υπουργών της ΝΔ σε δικαστικό συμβούλιο για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου προτείνει το ΠΑΣΟΚ, στο πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής που κατατέθηκε χθες στον πρόεδρο της Βουλής.

ΠΟΙΟΙ "επώνυμοι" σταρς κατεβαίνουν στις εκλογές;

Λιγότεροι από κάθε άλλη φορά, οι απολύτως αναγνωρίσιμοι, τηλεοπτικοί, αθλητικοί και δημοσιογραφικοί «αστέρες», στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που ανακοινώθηκαν. Ο λόγος, ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας του νέου νομοσχεδίου για τον «Καλλικράτη» που κράτησε μακριά πολλές -όχι όλες- από τις «γλάστρες» των ψηφοδελτίων. Δεύτερος λόγος, οι...
 περιορισμοί του νόμου για τις εμφανίσεις των υποψηφίων, που θα σήμαινε για πολλούς "star"την αποχή από τηλεοπτικά προγράμματα καναλιών, στο ξεκίνημά τους.

Το eklogika.gr σταχυολογώντας τους διάσημους και αναγνωρίσιμους, νυν και πρωην αστέρες αλλά και τους δημοφιλείς για τις τηλεοπτικές παρουσίες τους ή τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό ή καλλιτεχνικό στίβο, εκπροσώπους των συνδυασμών, καταγράφει μια πρώτη λίστα (και θα επανέλθει...)

Οι αθλητές:

-Ο Βασίλης Κικίλιας, πρώην μπασκετμπολίστας, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

-Η πρωταθλήτρια Άννα Βερούλη στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη

-Ο Λούης Τσάτουμας, πρωταθλητής μήκους, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη Μεσσηνία (Δημοκρατική Αριστερά)

- Ο Γιώργος Σιγάλας, πρώην μπασκετμπολίστας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

- Ο Νάσος Γαλακτερός, πρώην μπασκετμπολίστας, υποψήφιος σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Λαζαρίδη στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών.

- Ο Νίκος Βεζυρτζής, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης (ΝΔ) πρώην πρόεδρος ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ

- Ο Αριστείδης Καμάρας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, υποψήφιος σε συνδυασμό στο δήμο Ψυχικού -Φιλοθέης

-Ο Άκης Ζήκος, παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής, υποψήφιος με τον Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

Οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι

-Γιώργος Βαρεμένος , υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, με το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Μητρόπουλου στην Αττική

- Η Άννα Καραμανλή, αθλητικογράφος, υποψήφια με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής

Και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών σε όλη την Ελλάδα, με τοπική αναγνωρισιμότητα, ή των έντυπων μέσων.

Οι καλλιτέχνες:

-Πρώτη από όλους ανακοινώθηκε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου

-Ακολούθησε η ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος αποφάσισε να εκτεθεί ως υποψήφιος δήμαρχος στη γενέτειρά του, τη Στυλίδα Ευβοίας

- Ο ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Οι υπόλοιποι ανακοινώθηκαν σταδιακά από τους συνδυασμούς και είναι:

-Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στα Γιάννενα με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη, υποψηφίου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Ηπειρο.

- Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

- Οι ερμηνεύτριες Πόπη Αστεριάδη, Αναστασία Μουτσάτσου και Πένυ Ξενάκη με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα στον Πειραιά.

- Οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη και Νίκος Ψαράς στο συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων

- Ο τραγουδιστή Διονύσης Μακρής, υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα στο δήμο Θεσσαλονίκης

Είναι πολλοί περισσότεροι οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών σε όλα τα ψηφοδέλτια. Μεταξύ αυτών, υπο την έννοια της αναγνωρισιμότητας σε πολύ ευρύ κοινό, η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη, υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Καμίνη στον δήμο Αθηνάιων.

( http://www.eklogika.gr/)

ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Χα, χα, γελάσαμε και σήμερα ! Στο διαδίκτυο όλες οι φορολογικές δηλώσεις

Τα εισοδήµατα εκατοµµυρίων φορολογουµένων σχεδιάζει να αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονοµικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην Εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούµενος, είτε πρόκειται για τον γείτονα είτε για τον υπουργό Οικονοµικών.


Και θέλετε να το πιστέψουμε;
Να πιστέψουμε δηλαδή ότι η κυβέρνηση θα τολμήσει να βγάλει στο διαδίκτυο τη φορολογική δήλωση του Κοντομηνά, του Μπόμπολα και του Κόκκαλη !!!

Ελάτε τώρα. Αφού θα βάλετε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, να γνωμοδοτήσει ότι παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα !  

ΤΑΧΑΛΙΑ


*** ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ...


*** ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΦΠΑ, ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ....ΚΑ ΟΛΟΙ ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ?

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΕΡΙΩΝ Δ. ΒΑΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Ο νόμος έγινε καπνός


ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Μπορεί η καθολική απαγόρευση να είναι νόμος του κράτους, ωστόσο από σήμερα οι ιδιοκτήτες εστιατορίων θα τον παραβιάζουν επισήμως, επικαλούμενοι την κατακόρυφη πτώση του τζίρου. Τα τασάκια επιστρέφουν και αναμένεται η αντίδραση της πολιτείας...

Ακόμα πιο δύσκολες μέρες


ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΕΙ Η ΕΕ


Την τακτική του καρότου και του μαστίγιου έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέναντι στην Ελλάδα, επικοινωνιακά. Αν και χαιρετίζει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρθούν νέα μέτρα, μετά την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009

Σε δημόσια θέα τα εισοδήματα

ΣΤΟ INTERNET ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ


Στη λύση της δημοσίευσης στο internet των στοιχείων εισοδήματος και φόρων ελεύθερων επαγγελματιών και εταιριών, καταλήγει το οικονομικό επιτελείο, εφαρμόζοντας νόμο του '80, για να ενεργοποιήσει τον δημόσιο έλεγχο σε προκλητικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής...


Η ΟΝΝΕΔ ΛΑΓΟΡΑΧΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΥΠΟ ΤΟ ...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ Γ. ΙΤΣΙΟΥ!

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 18.00. ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!



Παρουσίαση συνδυασμού από το Γιάννη Σγουρό - κι ο δικός μας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ...


«Ξεκινάμε μια δύσκολη μάχη, αλλά ωραία». Με αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του συνδυασμού του.
Κι ακολούθως τους υποψηφίους του...


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


Αντιπεριφερειάρχης: Παπαδημητρίου - Τσάτσου Άννα

Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

1 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου

2 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

3 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θωμά

4 ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου

5 ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Ιωάννη

6 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου

7 ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΛΙΚΑ του Αχιλλέα

8 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γερασίμου

9 ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη

10 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου

11 ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου

12 ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ του Κωνσταντίνου

13 ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος

14 ΖΕΡΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΒΑΡΤΣ) του Βαΐου

15 ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λεωνίδα

16 ΚΑΖΔΑΓΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Νικάνδρου

17 ΚΑΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου

18 ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Επαμεινώνδα

19 ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΛΕΝΗ του Χριστόδουλου

20 ΚΟΥΡΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Μανούσου

21 ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Θεοδώρου

22 ΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξάνδρου

23 ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου

24 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Λεωνίδα

25 ΛΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
PIERIA-GR Kαι να που ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ γιός του ΠΑΠΑ ΘΟΔΩΡΟΥ της ΣΕΒΑΣΤΗΣ, είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΓΟΥΡΟΥ στην Αθήνα. Η Πιερία δυνατά σ όλη την επικράτεια. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ....

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΟΝΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 
ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟ...

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ..?
ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ?
ΤΟΝ ΤΟΚΑ?
ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟ...?


**** ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ...ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΕΝΑ....!!!


*** ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ....


*** ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ....




*** ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.....

Ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν τον Κώστα Δημόπουλο

- Ήταν όλοι εκεί.
- Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
- Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παπαστεργίου, Αστέριος Τόκας, Μόσχος Γιαλένιος ανάμεσα στους εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Δημόπουλου.....ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ.


***** ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....!!!


ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΦΛΕΒΕΣ (ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ...) Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...!!!!

****  ΚΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ....ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....

**** ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ....ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΤΟΥΣ.... ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ...!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ....ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ -στηριζομενου δηθεν- ΚΡΥΦΑ....?
ΘΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ...?
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...μπα, μάλλον το εχασες ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ...!


**** Α, ΜΠΑ.....ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ...!

ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΜΑΧΗ...!!!!

Η ΜΑΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΙΣ ΒΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕΣ
- ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ- ΘΑ ΔΟΘΕΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤ ΚΑΡΤ!!!!!!

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ
ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ
ΜΕ ΦΩΤΟ
ΚΙΝΗΤΟ
Ε-ΜΕΙΛ

....ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....!!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ....

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΛΟΥΡΠ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ....

ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΟΙΑΖΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΝΕ ΤΟΙΣ ΔΙΟΡΘΟΣΕΙΣ
ΝΑ ΠΑΙΡΑΣΥ  Η ΟΡΡΑ....
Σ ΑΓΑΠΑΜΜΑΙ ΠΟΛΛΕΙ....
ΜΑΣ ΦΤΕΙΑΧΝΟΙΣ  ΤΙ ΜΑΙΡΡΑ...!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ 3-2 !

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Πιερικός, αλλά τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα επικράτησε της Βέροιας με 3-2 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Πέτρος Κοντέων λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Γκουγκουλιά (21΄) και Πουλάκου (73΄ με πέναλτι), αλλά η «βασίλισσα του βορρά» απάντησε και ισοφάρισε με τους Σάντσες (77΄) και Σαμαρά (87΄). Ο Πιερικός, όμως, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 66΄ λόγω αποβολής του Δήμου, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 89΄.