PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πάμε ...αγκυροβόλι Μακρυγιάλου;;;

Προσβασιμότητα και λειτουργικότητα του αγκυροβολίου του Μακρυγιάλου με την συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου
Με την συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου, ένα σημαντικό πρόβλημα της προσβασιμότητας και της λειτουργικότητας του αγκυροβολίου Μακρυγιάλου, που αντιμετώπιζαν καθημερινά οι αλιείς του Μακρυγιάλου βρήκε οριστική λύση. Τα μέλη του αλιευτικού συλλόγου βόρειας Πιερίας του Μακρυγιάλου ευχαριστούν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, για την άμεση ανταπόκρισης της στο αίτημα τους να διαμορφωθεί και να ασφαλτοστρωθεί η πρόσβαση προς τα αγκυροβόλι του Μακρυγιάλου καθιστώντας το λειτουργικότερο και την πρόσβαση σε αυτό ευκολότερη και ασφαλέστερη.
Με τιμή
Τα μέλη του Αλιευτικού Συλλόγου Βόρειας Πιερίας του Μακρυγιάλου

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ....ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ;;;

 Οι Ιταλοί έχτισαν τα Κολύμπια Ρόδου, για να τα μετατρέψουν σε πρότυπο γεωργικό χωριό. Αρκετές δεκαετίες αργότερα, τα Κολύμπια είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού, με χιλιάδες τουρίστες και πολλά πολυτελή ξενοδοχεία.
Τα ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ, όπως θα δείτε και στο βίντεο, η εικόνα από τον αέρα είναι εντυπωσιακή, με τις πολλές πισίνες να ξεχωρίζουν. Τα ξενοδοχεία είναι δε τόσο πολυτελή, που προσελκύουν εύπορους πελάτες στα ακριβούτσικα δωμάτιά τους, που (πολλά από αυτά) έχουν και ιδιωτική πισίνα. Οι χώροι πρασίνου είναι τεράστιοι, ενώ ξεχωρίζουν και τα γήπεδα του γκολφ, ένα άθλημα που έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια και πλέον αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.
Τα Κολύμπια πριν από 50 χρόνια ήταν ένα αγροτικό χωριό, όμως σήμερα έχει γίνει το «χωριό των ξενοδοχείων της Ελλάδας», έναν αρκετά «τσουχτερό» προορισμό που οι πλούσιοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Είναι πολύ πιθανό σε αυτή την περιοχή της Ρόδου, να χτιστεί το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, που θα είναι έτοιμο το 2018.

ΠΗΓΗ