PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και

επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Νοεμβρίου
στις 9.30μμ

στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση



…………………………………………………

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

στη νέα εποχή















ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8μμ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου

στις 8μμ

……………………………………………………

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
ΜΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δημήτρης Κεραηλίδης

Γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδιαααααααααααααααααααααα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Facebook: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ!!!!

Όσοι αισθάνονται «αναταράξεις» στις σχέσεις τους, θα πρέπει να έχουν το νου τους, επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και, σύμφωνα με μια νέα πρωτότυπη μελέτη, που αξιοποιεί στοιχεία από χιλιάδες χρήστες του Facebook, είναι ακριβώς αυτή την εποχή του έτους, μαζί με την άνοιξη, που συμβαίνουν οι πιο πολλοί χωρισμοί.

Ο ερευνητής Ντέηβιντ ΜακΚάντλες, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», μελέτησε πόσο συχνά μέσα στον χρόνο εμφανίζεται η λέξη «χωρισμός», «χώρισα» κλπ. στις ιστοσελίδες των χρηστών του μεγαλύτερου στον κόσμο κοινωνικού δικτύου. Δημιούργησε έτσι ένα γράφημα που αποκαλύπτει ότι μέσα στο έτος υπάρχουν «επικίνδυνες» ημερομηνίες και άλλες «ακίνδυνες», όσον αφορά στον χωρισμό δύο ανθρώπων.

Η περίοδος των δύο πρώτων εβδομάδων του Δεκεμβρίου πριν από τα Χριστούγεννα και οι πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου που καταλήγουν στην έναρξη της άνοιξης, είναι τα δύο χρονικά διαστήματα που σημειώνονται οι περισσότεροι χωρισμοί, δηλαδή πριν από δύο μεγάλα χρονικά «ορόσημα», ένα πολιτισμικό (σημαντικότερη γιορτή και αλλαγή έτους) και ένα φυσικό (τέλος χειμώνα και εκκίνηση νέου κύκλου στη φύση).

Ακολουθούν σε συχνότητα χωρισμού δύο άλλες χαρακτηριστικές περίοδοι, η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η Πρωταπριλιά. «Επικίνδυνες» επίσης είναι οι πρώτες καλοκαιρινές εβδομάδες στο τέλος Ιουνίου και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Οι λιγότεροι χωρισμοί μέσα στο έτος γίνονται τον Αύγουστο (οι άνθρωποι ασχολούνται με άλλα πράγματα τότε…), ενώ πολύ «ακίνδυνοι» μήνες είναι επίσης ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος. Όμως από τις αρχές Νοεμβρίου αρχίζουν σταδιακά αλλά σταθερά να αυξάνονται συνεχώς οι χωρισμοί και αποκορυφώνονται στα μέσα Δεκεμβρίου.

Μετά, τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, πέφτουν πάλι και μάλιστα απότομα, με συνέπεια κατά τις ίδιες τις μέρες των γιορτών και στην αλλαγή του χρόνου να μην σημειώνονται πολλοί χωρισμοί. Την μέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου) φαίνεται πως συμβαίνουν οι λιγότεροι χωρισμοί του έτους.

bikiropoulos.blogspot.com

ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ....ΓΕΜΙΣΑΜΕ....!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Στόχος μας η πρόοδος, η ευημερία και η ανάπτυξη μέσα από τη σύνθεση του νέου Δήμου. Με δράσεις στον τουρισμό, τη γεωργία, την παιδεία, την υγεία και την πρόνοια, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τη νέα γενιά, τις νέες τεχνολογίες, τις υποδομές. Μαζί συνεχίζουμε».








Με ομιλίες στην Καλλιθέα και το Βατάν, ολοκλήρωσε χθεσ τον κύκλο των  επισκέψεων του ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββας Χιονίδης.
«Γνωρίζετε τους αξιότερους, γνωρίζετε τους καλύτερους. Την Κυριακή επιλέξτε τους «Πολίτες σε Δράση», για να συνεχίσουμε το μεγάλο μας έργο. Το έργο που άλλαξε την εικόνα του δήμου μας και βάζει  τα θεμέλια  για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νέου διευρυμένου Δήμου Κατερίνης» τόνισε ο Σάββας Χιονίδης, παρουσιάζοντας το έργο της θητείας του καθώς και τα  έργα που είναι σε εξέλιξη.
«Από το 2007 ως σήμερα, διεκδικήσαμε και πετύχαμε την ένταξη των έργων μας σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, τόσο της Ε.Ε. όσο και των Δημοσίων Επενδύσεων και πετύχαμε χρηματοδοτήσεις 169.000.000 ευρώ για την ανάπτυξη στο δήμο μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε. Αποδείξαμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, για  να συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε και το πρόγραμμα και το σχέδιο για την επόμενη ημέρα του νέου μας Δήμου. Έγιναν πολλά. Μπορούμε περισσότερα. Και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε άμεσα :
·        Την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του νέου Δήμου Κατερίνης για την περίοδο 2011 -2014, όπου καθορίζονται οι στόχοι της ανάπτυξης.
·        Την υλοποίηση μεγάλων παρεμβάσεων υποδομής σε κάθε έναν από τους συνενούμενους Δήμους εξασφαλίζοντας χρηματοδοτικούς πόρους από κάθε διαθέσιμη πηγή, εκμεταλλευόμενοι την άρτια οργανωμένη Τεχνικής μας Υπηρεσία.
·        Την επένδυση στις νέες τεχνολογίες
·        Τη σχεδίαση και αλλαγή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και την αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
·        Το πρωτοποριακό Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης με τη χρήση κινητού τηλεφώνου(με SMS), το επονομαζόμενο mobiPark, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
·        Την επέκταση του έργου ανάπτυξης της υπαίθρου, ενός έργου αγροτικής πολιτικής στο Δήμο μας 21.000.000 ευρώ, το μεγαλύτερο στην Κεντρική Μακεδονία
·        Το Έργο «Αγωγοί μεταφοράς νερού της πόλης Κατερίνης» με προϋπολογισμό 7.250.000 ευρώ και συνολικό μήκος αγωγών 22.176 μέτρα.
·        Το αποχετευτικό δίκτυο των Δ.Δ. Γανόχωρας, Άνω Αγίου Ιωάννη, Νεοκαισάρειας  με προϋπολογισμό 6.650.000 ευρώ
·        Την ανάπλαση του πρώην Δημοτικού Γκαράζ στο Βατάν με χώρους πρασίνου, παιδικές χαρές, αισθητικές παρεμβάσεις σε έκταση 5 στρεμμάτων.
·        Την επέκταση του προγράμματος συντήρησης και καλλωπισμού στο νέο Δήμο Κατερίνης
·        Την ενίσχυση των παιδικών σταθμών, την κατασκευή Δημοτικών ιατρείων
·        Τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό έργο «Renewing Health» το οποίο στοχεύει τον καθορισμό του Ευρωπαϊκού Προτύπου Οργάνωσης Υπηρεσιών Τηλε-ιατρικής Χρόνιων Νοσημάτων», μέσω της συνεργασίας με την Ψηφιακή Κοινότητα 11 Δήμων της Κεντρικής Ελλάδας, της οποίας είμαστε ιδρυτικό μέλος, ένα πρωτοπόρο έργο προϋπολογισμού 14.000.000 ευρώ
·        Την περαιτέρω επένδυση στην Πρόνοια και τη Φροντίδα των Δημοτών μας
·        Τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Teenergy Schools», ως μοναδικός Δήμος στη Βόρεια Ελλάδα, ένα διακρατικό πρόγραμμα που καλύπτει τις Μεσογειακές χώρες
·        Την επέκταση των τεχνολογικών υποδομών με στόχο την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών σε όλους τους μαθητές
Συνεχίζουμε και σχεδιάζουμε το αύριο με δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα του δήμου μας, την εικόνα του νέου Δήμου Κατερίνης. Στόχος μας  η πρόοδος, η ευημερία και η ανάπτυξη μέσα από τη σύνθεση, στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις μιας δύσκολης εποχής. Με προτάσεις που θα αξιοποιήσουν το χθες, θα απαντήσουν στις προκλήσεις του σήμερα και θα στοχεύουν στο μέλλον του τόπου μας, του Νέου μεγάλου Δήμου Κατερίνης. Με δράσεις στον τουρισμό, τη γεωργία, την παιδεία, την υγεία και την πρόνοια, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τη νέα γενιά, τις νέες τεχνολογίες, τις υποδομές. Με την άμεση συνεργασία και τη δημιουργική συμμετοχή σας, θα χτίσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης. Πάμε Μπροστά. Πάμε Μαζί. Χτίζουμε το παρόν, διεκδικούμε για το μέλλον. Όλοι μαζί  ενωμένοι για το Νέο Μεγάλο Δήμο Κατερίνης. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνης σας».

TI EGINE STO ETERON?

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΕΕΙ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ...
ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ....12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ...
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΧΑΛΙΑ
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΤΡΕΞΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ Χ... Ο Κ...ΛΟΣ..
ΑΧ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.....ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ...

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ....!!!!!!

ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...
ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΛΑΤΖΑ....!!!
ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΗΘΙΚΟ?
Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ...?
ΕΤΣΙ ΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ....
ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ....!

****ΟΧΙ ΣΛΟΥΡΠ, ΠΕΣ ΤΩΡΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ....


ΟΙ 3 ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ...

ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΘΑΡΑ


....ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Ο Αλέξης Γιαννούλιας ηττήθηκε στις χθεσινές εκλογές. Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός πολιτικός, ο οποίος διεκδικούσε την πολιτεία του Ιλινόι, τη θέση που κατείχε στη Γερουσία ο Μπαράκ Ομπάμα, έχασε από τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Μαρκ Κιρκ, με διαφορά μόνο 2%.
Μεγαλύτερη ήταν η ήττα στην Φλόριντα του, κυπριακής καταγωγής, Τσάρλι Κριστ, ο οποίος ως ανεξάρτητος διεκδικούσε θέση στη Γερουσία. Πριν τέσσερα χρόνια, ο κ. Κριστ είχε εκλεγεί κυβερνήτης της πολιτείας του με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
Στις χθεσινές εκλογές διεκδίκησαν θέσεις στην ομοσπονδιακή Βουλή, δέκα Ελληνοαμερικανοί. Την επανεκλογή τους εξασφάλισαν οι: Τζον Σαρμπάνης (Δημοκρατικός, Μέριλαντ) και Γκας Μπιλιράκης (Ρεπουμπλικανός, Φλόριντα), καθώς και η Νίκη Τσόγκα (Δημοκρατική, Μασαχουσέτη), σύζυγός του αείμνηστου γερουσιαστή Πολ Τσόγκα. Επίσης, στη Νεβάδα εκλέγεται η Σέλι Μπέρκλεϊ (Δημοκρατική), ενώ στην ίδια πολιτεία φαίνεται να αποτυγχάνει η Ντίνα Τάιτους (Δημοκρατική).
Δεν επανεκλέγονται οι: Σούζα Κοσμά (Δημοκρατική, Φλόριντα) και ο Ζακ Σπέις (Δημοκρατικός, Οχάιο). Οι υπόλοιποι που έθεσαν υποψηφιότητα δεν τα κατάφεραν να εκλεγούν όπως η Ντίνα Τάιτους (Δημοκρατική, Νεβάδα) και ο Ντιν Σκόντρας (Ρεπουμπλικανός, Μέιν).
Στην ομοσπονδιακή Βουλή επανεξελέγη η Δημοκρατική Κάρολι Μαλόνι (δεν είναι ελληνικής καταγωγής), η οποία είναι η πρόεδρος του "Ελληνικού Συνδέσμου" στο Κογκρέσο και θέτει υποψηφιότητα στην Αστόρια, όπου ζουν δεκάδες χιλιάδες ομογενείς.
Στη Νέα Υόρκη, ο ομογενής Ρεπουμπλικανός, Χάρι Ουίλσον, έχασε στην αναμέτρηση για τη θέση του οικονομικού ελεγκτή της πολιτείας.
Στην πολιτειακή Γερουσία της Νέας Υόρκης επανεκλέχθηκε ο Ρεπουμπλικανός Ντιν Σκέλος, από περιοχή του Λογνκ Άιλαντ.
Ο Δημοκρατικός Μιχάλης Γιάνναρης, μετά από δεκάχρονη υπηρεσία στην πολιτειακή Βουλή, εξελέγη στην πολιτειακή Γερουσία, εκπροσωπώντας την περιοχή της Αστόριας.
Τη θέση του Γιάνναρη στην πολιτειακή Βουλή καταλαμβάνει η 32χρονη Ελληνοαμερικανίδα Αραβέλλα Σιμωτά, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα ελληνικής καταγωγής που εκλέγεται στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης.

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Kim Kardashian


***OH, KARDASI....!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΠΗΓΗ: bikiropoulos.blogspot.com

  ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ



(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)
ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ...
ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ
ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ
ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΚΑΝΑΠΕ"...
ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...
ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄90
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ
ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ -ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΕΜΠΟ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , τα τελευταια χρόνια- ΣΤΟ "ΕΞΤΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΜΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ....
ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ....ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ...
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ
ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΓΗΣ
ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ....
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΟΙΩΘΕΙ ..."ΑΚΡΙΤΑΣ"
ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...
ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ...
ΑΓΑΝΑΚΤΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ....
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΣΕΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ...ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ...
ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ...
ΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...: ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΒΟΥΝΟ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
ΤΩΝ 75 ΧΙΛΟΜΕΤΡΩΝ ΑΚΤΩΝ
ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ, ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ, ΤΟΥ Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΚΩΦ
ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΓΚΟΥ
...ΓΡΑΦΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....
ΦΩΝΑΖΕΙ, ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΡΗΓΝΕΙΤΑΙ....
ΓΕΛΑΕΙ, ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ....
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΞΗ...
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ "ΚΙΝΕΙΤΑΙ"
ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....
ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΚΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...
ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙ:
ΑΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΕ ΜΟΧΘΗΣΟΥΝ
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΩΣ ΠΟΤΕ -ΛΕΩ ΕΓΩ- ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ
ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ..?
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ
ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ
ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ
ΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ
ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ...ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΔΙΚΑΙΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΗΜΩΣΟΥΝ, "ΕΠΕΣΑΝ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ "ΜΕΣΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΕΞΟΥΣΙΑ -ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ- ?
ΑΝ ΝΑΙ , ΠΡΟΧΩΡΑ...
Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ....ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ...
ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ όπως λες...
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ -και ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-
ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...
ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ...
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"...
ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟ
ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ -ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-
ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ...
Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ,
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ σήμερα στη ΔΙΟΝ τηλεόραση:

Σήμερα στις 21.30 μ.μ. η τηλεοπτική συνέντευξη του Θανάση Τσιφοδήμου


Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ σήμερα στη ΔΙΟΝ τηλεόραση:

Ο λαός ψηφίζει σοφά

Ξεκινά ο εμβολιασμός για την εποχική γρίπη


Ξεκινά ο αντιγριπικός εμβολιασμός των ομάδων υψηλού κινδύνου για την εποχική γρίπη, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλες τις Νομαρχίες, τις Διευθύνσεις Υγείας και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, το υπουργείο Υγείας.

ΝΑΥΑΓΙΟ


Ναυάγιο μεσοβυζαντινών χρόνων ανακάλυψαν στην περιοχή του Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου και Βορείων Σποράδων τα μέλη του κλιμακίου της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων μαζί με αρχαιολόγους και τεχνικούς από το αμερικάνικο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο του Woods Hole.
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείου Πολιτισμού, «πρόκειται για συγκέντρωση θραυσμένων κυρίως αμφορέων, που εντοπίζονται σε επικλινή βραχώδη πυθμένα σε βάθος από 17 μέχρι 42 μέτρων. Το ναυάγιο τεκμηριώθηκε φωτογραφικά με ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για τη δημιουργία φωτομωσαϊκού, καθώς και με αντίστοιχη στερεοσκοπική ψηφιακή φωτογράφηση. Δειγματοληπτικά ανελκύστηκε ένας αμφορέας. Από τα τοιχώματα του λήφθηκαν δείγματα για την ανίχνευση DNA του περιεχομένου του, στο Βιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Lund στη Σουηδία, με το οποίο συνεργάζεται η επιστημονική ομάδα».
Το κλιμάκιο της Εφορείας μαζί με τους αρχαιολόγους και τους τεχνικούς του αμερικανικού Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου, στο διάστημα 24 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν υποβρύχια αρχαιολογική έρευνα στη συγκεκριμένη περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό, καταγραφή και τεκμηρίωση αρχαίων ναυαγίων.
Η έρευνα εστιάστηκε σε προεπιλεγμένες περιοχές των νήσων Αλόννησος, Κυρά Παναγιά και Περιστέρα και πραγματοποιήθηκε με συμβατικές καταδύσεις και χρήση ενός αυτόνομου υποβρυχίου οχήματος (autonomus underwater vehicle - AUV), εφοδιασμένου με πλευρικό ηχοβολιστή (side scan sonar - SSS) και βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης.
Το όχημα αυτό, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως σε υποβρύχια αρχαιολογική έρευνα, αποτύπωσε τη βυθομετρία και κατέγραψε οπτικά και ηχοβολιστικά μία εκτενή περιοχή, εκτάσεως οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων, σε βάθη που κυμαίνονται μεταξύ 40μ. και 85μ., και είναι απρόσιτα με τις συμβατικές μεθόδους κατάδυσης.
Χρησιμοποιήθηκε επίσης ένας νέος τύπος υποβρυχίων προωθητήρων (Pegasus Thrusters), οι οποίοι προσαρμοζόμενοι στις φιάλες κατάδυσης, παρέχουν την δυνατότητα κάλυψης υπερδιπλάσιων αποστάσεων, αυξάνοντας δραστικά τον επισκοπούμενο χώρο.

ΔΕΜΑΤΑ ΒΟΜΒΕΣ!

Aναστέλλεται η μεταφορά αλληλογραφίας/δεμάτων στο εξωτερικό για ένα 48ωρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί επανέλεγχος. Συναγερμός μετά το μπαράζ παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων, με αποδέκτες πρεσβείες ξένων χωρών, αλλά και ξένους ηγέτες.