PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ...ΧΑΣΑΝ!!!!!! ΠΑΡΩΝ.......




ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΗΝΑΜΕΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ… ΧΑΣΑΝ‼!


army-500x312
Να λοιπόν που σε κάποια χρόνια θα μπορούν να είναι συνταγματάρχης ο Ιμπραήμ, πτέραρχος ο Χασάν και διοικητής υποβρύχιου ο Μουσταφά. Παρά τις αντίθετες εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα χωρίς την προϋπόθεση του γένους όπως αναφέρει το onalert.
Η κυβέρνηση δεν αποπειράθηκε ξανά να φέρει την τροπολογία την οποία δεν είχε κατορθώσει να περάσει καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους.
Μετά λοιπόν τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ε.Δ. έρχεται ο ...πατριώτης πρωθυπουργός που κάποτε για αυτό το λόγο έριξε μια κυβέρνηση να τις αποτελειώσει. Φυσικά οι συνέπειες δε θα φανούν άμεσα...

ΑΛΛΕΣ 107 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ OFFSHORE.... ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.....


Αυτές είναι οι 107 ελληνικές offshore εταιρείες (διευθύνσεις και ονόματα)

Το πέπλο μυστηρίου γύρω από τις offshore εταιρείες ελληνικών συμφερόντων ξεδιαλύνει ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Όπως είναι ήδη γνωστό, από τις 107 υπεράκτιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που εντόπισε...
η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στα στοιχεία τα οποία διέρρευσαν από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων και αποκτήθηκαν από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων, οι 103 λειτουργούν εκτός ραντάρ των φορολογικών μας Αρχών, ενώ μόνο οι 4 βρέθηκαν εγγεγραμμένες στη λίστα αλλοδαπών εταιρειών του υπουργείου Οικονομικών!

 Σήμερα, η εφημερίδα δημοσιεύει και τις διευθύνσεις πολλών εξ αυτών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ μόλις οι 18 συνδέονται με πρόσωπα τα οποία δήλωσαν διευθύνσεις εκτός Νομού Αττικής.

 Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των άγνωστων μέχρι πρότινος offshore ή για την ακρίβεια, των Ελλήνων που μετέχουν σε αυτές, εντοπίζονται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι, στις οδούς Πανεπιστημίου, Σοφιανού, Τροίας, Παπαδιαμαντοπούλου, Βασιλίσσης Σοφίας και στη Λεωφόρο Συγγρού. Σημειώνεται ότι από τις 33 offshore, οι μέτοχοι ή διαχειριστές των οποίων βρίσκονται στον Δήμο Αθηναίων, οι 10 είναι στο Κολωνάκι.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ...ΑΛΦΑΒΗΤΑ ....ΠΡΟΣΥΧΟΜΑΣΤΕ!!!!


Πανάρχαια προσευχή υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του. Η επίκληση αυτή είναι καταγεγραμμένη από αιώνες στο υποσυνείδητο των Ελλήνων... Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησή τους (Άλφα, Βήτα, Γάμα κλπ.) δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά...
πίσω από αυτήν υπολανθάνει μια πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανώτερης σύλληψης.

ΜΑΘΗΤΗΣ: "ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ...ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΚΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗ ...ΒΟΥΛΗ! ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ;;;

viewer

ΟΙ ...ΜΟΈΣ - ΕΛΛΟΊ (ΈΛΛΗΝΕΣ) ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ.......


Περιοδικό Αναζήτηση
Σύμφωνα με την πινακίδα του Ιδαλίου της Κύπρου, που αποκρυπτογραφήθηκε πρόσφατα με την μέθοδο Chandwick, οι Μόες – Ελλοί (Έλληνες) ήρθαν στην Γη από τον Σείριο (που νοείται αποικία του η Γη), με αρχηγό τους τον Μίνωα και δίδαξαν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στην αρχή είχαν αιθέρια μορφή (Χρυσούν Γένος), αλλά μετά που αναμείχτηκαν με τους κατοίκους της γης, απέκτησαν υλική υπόσταση (δερμάτινους χιτώνες). Ο Μίνωας και ο Προμηθέας ταυτίζονται, μια και οι δυο είχαν γυιό τους τον Δευκαλίωνα, δηλαδή τους Ελλούς, που ήλθαν με την Λάρνακά τους (κιβωτό – σκάφος) στην Γη, μεταφέροντας το ουράνιο Πυρ στους γήινους. Έκτοτε έμειναν σταυρωμένοι στο γήινο περιβάλλον. Ο σταυρός που βρέθηκε χαραγμένος μαζί με άλλα Ελληνικά σύμβολα (όπως ο μαίανδρος και το οκτάκτινο αστέρι), σε όλα τα αρχαία μνημεία της Γης, έγινε έμβλημα τους και δήλωνε το εκπολιτιστικό έργο τους. Είναι η φυλή των Ελλήνων, οι Προμηθείς, που δέθηκαν μεταξύ Ουρανού και Γής. Πολέμησαν με τους Άτλαντες και τους Κρόνιους δαίμονες, που είχαν έμβλημά τους την Σελήνη (μισοφέγγαρο) κατά την Τιτανομαχία.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΚΟΣ, αφορούσε την Γη και το Διάστημα! Κάτω η πινακίδα του Ιδαλίου, και ο σταυρός