PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR

Στη Λίμνη Βαϊκάλη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ....

ΔΕΙΤΕ...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"


Πολίτες της Πιερίας:


Στα πλαίσια των απεργιακών μας κινητοποιήσεων και εν συνέχεια προηγούμενου δελτίου τύπου μας, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε την επίσχεση εργασίας έως να μας καταβάλλουν τα δεδουλευμένα μας.
Ταυτόχρονα πραγματοποιούμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία του νομού γνωστοποιώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ταυτόχρονα εκπαιδεύοντας σας.

Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε να συμμετέχετε στα μαθήματα – σεμινάρια, επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που θα παρουσιάσουμε αύριο ημέρα Τρίτη 24/01/2012 και ώρα 11.00 στην πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΒΑΪΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ .ΕΛΕΟΣ ...........
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
Σ.Τ.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ'

Η αρχή έγινε! Ξεκινήσαμε λίγοι καλλιεργητές ερασιτέχνες στην πλειοψηφία μας να συλλέγουμε τους σπόρους από τα ντόπια ή παραδοσιακής ποικιλίας φυτά μας. Μέλη του Δικτύου Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών της "Μητέρας Γη" συμμετέχουμε και στο δίκτυο του Πελίτι. Κάθε βδομάδα στέλνουμε σπόρους σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε κατανοήσει την σπουδαιότητα αλλά και την ανάγκη για την διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Αγάπη και συνειδητοποίηση! Να σώσουμε σήμερα ότι μπορούμε γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά. Κόντρα στα συμφέροντα των πολυεθνικών που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές με την συρρίκνωση της βιοποικιλότητας σε όλο τον πλανήτη. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο. Ήδη έχουμε γίνει παραλήπτες αρκετών σπόρων με σκοπό να χαρισθούν. Η συλλογή των σπόρων από ένα φυτό είναι μία διαδικασία που σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και δέος. Είναι ένα θαύμα της φύσης! Ένας σπόρος γεννά ένα φυτό και αυτό παράγει εκατοντάδες σπόρους που θα γεννήσουν εκατοντάδες φυτά. Η φύση έχει δημιουργήσει τις συνθήκες αυτές που είναι απαραίτητες για να μην χαθούν οι σπόροι, η κληρονομιά όλων μας από την δημιουργία του πλανήτη μας. Είναι δικό μας χρέος τώρα να διασώσουμε όσους έχουν μείνει. Σε όλη την Ελλάδα μέσα από την κοινότητα του Πελίτι χιλιάδες άνθρωποι χέρι με χέρι ανταλλάσσουν σπόρους με αυτόν τον σκοπό. Το πιο ιδανικό αυτήν την στιγμή είναι να δημιουργηθούν τράπεζες σπόρων σε όλες τις πόλεις . Θα είναι πιο εύκολο να μοιραστεί όλο αυτό το έργο και να γιγαντωθεί.
Καλούμε τους συμπολίτες μας αν έχουν σπόρους από παραδοσιακές ποικιλίες να διαθέσουν ένα μέρος τους στην κίνηση για την δημιουργία τράπεζας σπόρων στην Πιερία. Ιδιαίτερη αξία έχουν οι ποικιλίες που καλλιεργούνται από παλιά στην περιοχή μας γιατί αυτές είναι ανθεκτικές στα δικά μας εδάφη και στις δικές μας κλιματολογικές συνθήκες. Είναι πολύ σημαντικό οι σπόροι που θα διατεθούν να έχουν συλλεχθεί και συντηρηθεί σωστά.
Ιδιαίτερης σημασίας είναι η αυτονομία που εξασφαλίζουμε με τις παραδοσιακές ποικιλίες. Αυτά τα φυτά που θα γεννηθούν είναι ανθεκτικά, δεν χρειάζονται φάρμακα και λιπάσματα. Οι μεγάλες εταιρίες φτιάχνουν σπόρους που κάνουν στείρα φυτά που χρειάζονται τα δικά τους φάρμακα και λιπάσματα για να μας έχουν μόνιμους καταναλωτές. Το αποτέλεσμα είναι να εγκλωβιζόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο που μας ανεβάζει το κόστος ενώ η φύση μας έχει δώσει την δυνατότητα με την χρήση νερού, με τον ήλιο και με την αγάπη μας για τη γη να καλλιεργούμε και να μπορούμε να τράφουμε χωρίς έξοδα. Αυτονομία, πλεονέκτημα και ανάγκη!
Ετοιμαζόμαστε για την 1η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών Πιερίας.
Στις 18 Φεβρουαρίου 2012 Σάββατο 10:30 το πρωί στο πάρκο της Κατερίνης θα γίνει η 1η γιορτή ανταλλαγής παραδοσιακών ποικιλιών Πιερίας. Την ίδια μέρα θα γίνει και ανοιχτό σπορείο. Θα φυτέψουμε σπόρους από ντομάτες, αγγουράκια, κολοκυθάκια , μελιτζάνες και πιπεριές, θα μοιραστούμε τα φυτά θα τα φροντίσουμε και μετά από ένα μήνα θα δώσουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος για να τα μοιραστούμε και να τα χαρίσουμε. Μέλη της ομάδας μας συσκευάζουμε σπόρους για την γιορτή. Καλλιεργητές μπορούν να συμμετέχουν στην γιορτή γιορτή διαθέτοντας τους σπόρους και μόνοι τους.

Παράλληλα με την Τράπεζα σπόρων ξεκινήσαμε και την συλλογή κουκουτσιών από φρούτα. Ένα μέρος των σπόρων θα υπάρχει στην τράπεζα σπόρων και τους υπόλοιπους θα τους χαρίζουμε στο κέντρο φυσικής καλλιέργειας που βρίσκεται στο Κλησοχώρι Έδεσσας και ιδρυτής του είναι ο Παναγιώτης Μανίκης. Το κέντρο φυσικής καλλιέργειας πραγματοποιεί πολλές δενδροφυτεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών από όλο τον κόσμο.

Είναι ελευθερία να έχεις τον σπόρο και να τον καλλιεργείς!

Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος στην Ιερά Μονή του στον Όλυμπο, η μνήμη του Αγίου Διονυσίου.




Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάσθηκε και φέτος στην Ιερά Μονή του στον Όλυμπο, η μνήμη του Αγίου Διονυσίου, της εξέχουσας μορφής της Εκκλησίας μας, η επιρροή και φήμη του οποίου ξεπέρασε τα όρια του Ελλαδικού χώρου και έφθασε μέχρι την μακρινή Ρωσία, αλλά κυρίως σφράγισε με την παρουσία του την περιοχή του Ολύμπου, επιτελώντας μέχρι σήμερα πλήθος θαυμάτων

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ..

Τα 2032 κερδισμένα δελτία Καραμπέρη, αξίας 5,5 εκ. ευρώ, εμφανίζονται στον τύπο να έχουν εκδοθεί σε δεκάδες πρακτορεία του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα.


Σκοπεύει η διοίκηση του ΟΠΑΠ και το υπουργείο Οικονομικών, να ασχοληθούν με τις ευθύνες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από πλευράς συνεργατών του ΟΠΑΠ (ποιοι και γιατί πούλησαν τα συγκεκριμένα δελτία); Θα το εξετάσει αυτεπαγγέλτως η δικαιοσύνη και θα δεήσει να ασχοληθεί με το θέμα η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες;

2. Η συμμετοχή στο κύκλωμα δύο στελεχών του υπουργείου Οικονομικών (ο ένας κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη), αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι τα 100.000 τουλάχιστον λαδώματα που γίνονται ετησίως στις εφορίες είναι έργο οργανωμένων κυκλωμάτων διαφθοράς που δρουν στο υπουργείο Οικονομικών. Σκοπεύει να ασχοληθεί με το πρόβλημα ο υπουργός Οικονομικών ή θα συνεχίσει να παριστάνει ότι πρόκειται για μεμονωμένες συμπεριφορές; Θα δώσει η κυβέρνηση τα μέσα στους οικονομικούς εισαγγελείς να το ερευνήσουν αυτοί ή θα συνεχίσει να προσπαθεί (με διάφορους τρόπους) να απαλλαγεί από αυτούς; Γιατί τηρούν αιδήμονα σιωπή για το θέμα τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και η αριστερά;

3. Γιατί η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών δεν προχωρεί στη θέσπιση επωνύμων δελτίων στον ΟΠΑΠ για να σταματήσει τουλάχιστον το νέο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, όπως είχα ζητήσει με αφορμή άλλη υπόθεση ξεπλύματος, από τον περασμένο Οκτώβριο; Γιατί δεν υφίστανται έκτακτο φορολογικό έλεγχο όσοι δημόσιοι λειτουργοί και άλλοι παράγοντες του δημοσίου βίου έχουν δικαιολογήσει το πόθεν έσχες με δελτία του ΟΠΑΠ και κέρδη από τυχερά παιχνίδια; Τι εμποδίζει την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις αυτές;

Η δύναμη της θελήσεως Το μπάσκετ, μπάσκετ και η μόρφωση, μόρφωση


Πριν λίγες μέρες ο καλαθοσφαιριστής των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Βαβατσιούλας πέτυχε σε όλες τις σχετικές εξετάσεις και πήρε το πτυχίο πληροφορικής ECDL.

Όπως δηλώνει και ο προπονητής του Γιάννης Δαμαλής: «Είναι όχι μόνο καλός μαθητής, αλλά και ένα πολυάσχολο παιδί που τα καταφέρνει σε όλα πολύ καλά. Έχει έναν άψογο χαρακτήρα και είναι πολύ ώριμο για την ηλικία του και μάλιστα διαχειρίζεται μόνος του το blog www.pierikosbc.blogspot.com . Με τη συμπεριφορά του και τις επιδόσεις του αποδεικνύει ότι όποιος θέλει μπορεί να κάνει πολλά, αρκεί μόνο να το θέλει. Εμείς στην ακαδημία πάντως είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοια παιδιά που πραγματικά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Μπράβο στο Δημήτρη».

Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού - Πιερικός Αρχέλαος 54 - 43

Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Και στις κορασίδες έχασε ο Πιερικός Αρχέλαος. Αγωνίστηκε στον Κολινδρό και ηττήθηκε από το Μέγα Αλέξανδρο με 54 – 43.

Στα δεκάλεπτα: 6-7, 20-13, 36-33, 54-43.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μπέης Μ.

Οι συνθέσεις:

ΑΣ Μ.Αλέξανδρος(Ιωαννίδης): Αβραάμ, Τσολογιάννη, Ναβροζίδου Α., Ναβροζίδου Ε. 2, Μπαμπάνη 5, Νικολοπούλου, Μυγδαλιά 42, Κάνουρα 2, Λαντζά 3, Τσιομτσιούδα, Σεραφειμίδου, Αποστολοπούλου.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος(Μυρωτή): Τζημαγιώργη 1, Μπόζογλου 15, Χαραλαμπίδου 8, Παπακώστα, Γιαλίδου, Πάππα 2, Κατσάρα, Μαρκοπούλου 5, Χατζούλη 5, Μυστρίδου 2, Γατσιού 1, Κυπαρίσση 4.

Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Αριδαίας 31 - 75


Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από το φιλοξενούμενο ΦΟ Αριδαίας με 31 – 75.

Στα δεκάλεπτα: 9-14, 13-42, 18-63, 31-75.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Χρυσάφης Στ. και Χρυσάφης Β.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Μυρωτή): Πούλιου Μ., Πούλιου Φ. 9, Σημαιάκη, Φυτιλή, Πιατίδου 8, Σιώκου 11, Πρίντζιου, Κατωνίδου, Χαραλαμπίδου 5, Γιαλίδου 2, Μαρκοπούλου 2, Γατσιού.

ΦΟ Αριδαίας(Σιάγας): Κωνσταντινίδου 2, Κερμιζίδου 8, Τσεντεμίδου 8, Ελευθεριάδου 3, Σαρρή 11, Πουσίνη 7, Προίκου 16, Παπαγεωργίου 20.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ


- Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 19/1/2012 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.

- Στο περιθώριο της εκδήλωσης η Βουλευτής Πιερίας ενημέρωσε τους κ.κ. Μπέσιο και Τζιφόπουλο για την πορεία του Εκθεσιακού Χώρου στον Μακρύγιαλο ο οποίος θα στεγάσει τα ευρήματα των ανασκαφών.

Αφορμή για την διοργάνωση της εκδήλωσης στάθηκε η επικείμενη έκδοση του τόμου: ΜΕΘΩΝΗ Ι: Επιγραφές, χαράγματα και εμπορικά σύμβολα στη γεωμετρική και αρχαϊκή κεραμική από το «Υπόγειο» (Μ. Μπέσιος, Γ. Τζιφόπουλος, Α. Κοτσώνας, επιμ. Γ. Τζιφόπουλος).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ότι τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για το θέμα στην Θεσσαλονίκη.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο που διένειμε το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης:

Το σύνολο των 191 κεραμικών με επιγραφές, χαράγματα και εμπορικά σύμβολα προέρχεται από την ανασκαφή του «Υπογείου» της Μεθώνης Πιερίας (της αρχαιότερης σύμφωνα με την παράδοση αποικίας Ελλήνων από την Ερέτρια στον βορρά) και είναι μοναδικό για δύο λόγους:

Α) γιατί τα περισσότερα από τα αγγεία χρονολογούνται περίπου μεταξύ 730 και 700 π.Χ., εποχή από την οποία σώζονται ελάχιστα δείγματα ελληνικής γραφής και

Β) γιατί στην Μακεδονία ενεπίγραφα ευρήματα, εγχάρακτα ή γραπτά, είναι εξαιρετικά σπάνια.

Η μαρτυρία των ενεπίγραφων κεραμικών της Μεθώνης είναι ανυπολόγιστης αξίας για τις κλασικές σπουδές και συμβάλλει καθοριστικά στις συζητήσεις σχετικά με:

- την ελληνική γλώσσα και τους Έλληνες στη Μακεδονία

- τον δεύτερο ελληνικό αποικισμό

- το εμπόριο της κεραμικής, ειδικότερα των πρώιμων εμπορικών αμφορέων

- τα «αλφαβήτα» της Μεθώνης και την εμφάνιση του αλφαβήτου στην Ελλάδα

- τη διάλεκτο ή τις διαλέκτους της Μεθώνης

- τον αλφαβητισμό και την «εγγραματοσύνη»

- τα εμπορικά, συμποτικά και άλλα περιβάλλοντα ανάπτυξης της γραφής και

- τις απαρχές της λογοτεχνίας.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

Στο περιθώριο της συνάντησης η Βουλευτής Πιερίας συνεχάρη όλους τους συντελεστές του έργου για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει, αλλά και προσωπικά τον κ. Μπέσιο για την διαρκή προσφορά του στην Πιερία.

Μάλιστα, όπως τόνισε η κα Μίχου, η σημασία των συγκεκριμένων ερευνών φαίνεται ότι ξεπερνά το αρχαιολογικό ενδιαφέρον, κάτι το οποίο προκύπτει και από την δήλωση στην οποία προχώρησε η Υπουργός Παιδείας κα Α. Διαμαντοπούλου μετά τον χαιρετισμό της: «Από την έρευνα που διεξήχθη από αρχαιολόγους και γλωσσολόγους προκύπτει η πιστοποίηση της μακεδονικής γλώσσας ως αρχαίας ελληνικής διαλέκτου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διαπίστωση τεράστιας ιστορικής, αρχαιολογικής σημασίας αλλά και μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος».

Όσον αφορά την Εκθεσιακή Συλλογή και τα Εργαστήρια Συντήρησης Αρχαιοτήτων του Μακρυγιάλου, η κα Μίχου ενημέρωσε τους κ.κ. Μπέσιο και Τζιφόπουλο πως αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι η Απόφαση Ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Από τη στιγμή που θα εκδοθεί η απόφαση μέσα σε 2 μήνες ξεκινά και η δημοπράτηση του έργου.

Βόμβα στα θεμέλια του δήμου Θεσσαλονίκης!


alt

Παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας «Θεσσαλονίκη 2012» (που είναι η μετεξέλιξη της εταιρίας «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκης»), στην οποία η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε αναθέσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Από τον Ιανουάριο του 2011, μέχρι σήμερα η διοίκηση του Δήμου αδράνησε, με αποτέλεσμα να μην γίνουν εγκαίρως οι απαραίτητες ενέργειες προς το Ελεγκτικό Συνέδριο και να διαπιστωθεί πια κυριολεκτικά στο «παρά πέντε», λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2011, ότι τα χρήματα που επρόκειτο να δαπανήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό δεν μπορούν τελικά να δοθούν για τον σκοπό αυτό στην εταιρία «Θεσσαλονίκη 2012», γιατί δεν υπήρξε αποδοχή του σχετικού αιτήματος από την αρμόδια Πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε τα μέλη του Δ.Σ. της παραπάνω εταιρίας, που είναι συμπολίτες μας που ανέλαβαν εθελοντικά αυτή την αποστολή, στην παραίτηση, μετά από αναμονή τεσσάρων ολόκληρων μηνών, γιατί, όπως διαπίστωσαν, κατέστη αδύνατη η υλοποίηση του έργου τους χωρίς τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.

Η Θεσσαλονίκη χάνει μία μοναδική ευκαιρία να τονίσει την παρουσία της ως μία σύγχρονη ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με τη νεολαία της, τα πανεπιστήμιά της, τον επιχειρηματικό και επιστημονικό κόσμο της, τον πολιτισμό, την ιστορία της. Να στείλει το μήνυμα των εκατό χρόνων ελεύθερου βίου της προς κάθε κατεύθυνση, στο πανελλήνιο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίθεση από Γκιουλέκα

Η παράταξη του Κ.Γκιουλέκα, καταγγέλλει τον Γιάννη Μπουτάρη στους Θεσσαλονικείς και ζητά τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό την ενημέρωση όλων, μέσω του Σώματος, για τις πρωτοφανείς αυτές διαστάσεις που πήρε το θέμα. "Για τη μοναδική ολιγωρία που επέδειξαν ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, μια στάση που τίναξε στον αέρα μια επέτειο – σταθμό και ντροπιάζει τελικά την ιστορική μας πόλη. Ζητούμε εξηγήσεις, όπως ζητούμε και τις παραιτήσεις των αρμόδιων Αντιδημάρχων που είχαν αναλάβει να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό του εορτασμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τι λέει η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις παραιτήσεις των μελών του «Θεσσαλονίκη 2012»

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ.

Πως σήμερα το πολιτικό σύστημα ζητά εκλογές και το εσωτερικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, οι δελφίνοι δεν σταματούν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και ζητούν εσωκομματικές διαδικασίες για την ανατροπή του προέδρου τους, όπως πέτυχαν και την ανατροπή του από την πρωθυπουργία.

Άραγε λοιπόν σήμερα η Ιρλανδία, η Ισπανία συζητούν με την κοινωνία την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για το νέο σύμφωνο σταθερότητας, τα σάπια Ελληνικά μανιτάρια της Ελληνικής οικονομίας και οι διακεκριμένοι οικονομολόγοι που εμφανιζόντουσαν σαν<μαϊντανοί> στις τηλεοράσεις, αλλά με μαραμένες ιδέες, που είναι σήμερα να μας πουν τις προτάσεις τους και να μας πουν πως θα βγει η χώρα από το αδιέξοδο;

Τελικά γιατί οι οικονομολόγοι μας λένε ότι οι Ευρωπαίοι μας έχουν ανάγκη και αυτό έχει γίνει και εθνικό <σλόγκαν>.

Γιατί σήμερα δεν προβλέπουν ότι είμαστε σε μια συμφωνία γύρω στο 66%-70% κούρεμα με σκληρή διαπραγμάτευση όσο αναφορά το επιτόκιο και αν συνεχιστούν οι εκβιασμοί και πάμε σε κούρεμα 80% θα έχουμε πιστοληπτικό γεγονός και θα υπάρξει ντόμινο ή Σπιναλόγκα.

Ας ξυπνήσει λοιπόν η αριστερά, ας ξυπνήσουν οι άνθρωποι που πιστεύουν στις δημοκρατίες και ας μάθουν να ενεργοποιούν πάντα τα δημοψήφισμα,γιατί σε δύσκολους καιρούς είναι οι πιο ισχυρές φωνές σε όλα τα οικονομικά συστήματα.

Το πολιτικό σύστημα λοιπόν, με τις προτάσεις του για εκλογές, για εσωκομματικές διαδικασίες τι επιδιώκει; Ή τελικά δεν ήταν προτάσεις δικές του, αλλά ήταν της διαπλοκής, η οποία στο τέλος θα πνιγεί με σκοινί. Το λυσσασμένο σύστημα της διαπλοκής χρησιμοποιώντας ακόμα και κομμάτια της δικαιοσύνης προσπαθεί να κατασπαράξει τον Παπανδρέου. Ε όχι κύριοι δεν σας φταίει η δημοκρατία του Παπανδρέου, σας φταίει η ανικανότητα σας και οι κακοί σας εργοδότες που έχουν κάνει το κράτος λάφυρο τους.Το πρόβλημα δεν είναι ο Παπανδρέου που με τις προτάσεις του έσωσε την Ευρώπη.

Την χώρα μπορούμε να την σώσουμε και να την οχυρώσουμε θεσμικά με δημοκρατικά δημοψηφίσματα, που στην αρχαιότητα αυτό λεγόταν άμεση δημοκρατία.

Από τον Αλέξανδρο Κασναφέρη

Καθηγητή του Mit

Άκρως αποκαλυπτικό το μαύρο τοπάκι της

Βγήκε για τα ψώνια της, φόρεσε jean παντελόνι, λαδί τζάκετ και ένα μαύρο see-through τοπάκι, αλλά ξέχασε να βάλει το σουτιέν της.

Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία βγήκε στους δρόμους Beverly Hills και κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Με το που την είδαν οι φωτογράφοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας άστραψαν.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 25/1/2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα:

1.

Ενημέρωση από τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΕ κ. Σαϊδέ σχετικά με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

2.

Πρόσκληση σε Πρεσβείες, Προξενεία και Εμπορικούς Ακόλουθους με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών συναλλαγών και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

3.

Διοργάνωση «Γιορτής Αγοράς για το Πάσχα»

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

4.

Περιορισμός κατά 30% των Οργανικών μονάδων του Επιμελητηρίου.

Εισηγητής: κ. Ασαρίδης

5.

Συμμετοχή σε εκθέσεις.

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

6.

Δημιουργία εντύπου με τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Εισηγητής: κ. Σκαμπαρδώνης

7.

Έγκριση ποσοστού 3% επί των ετήσιων εσόδων από συνδρομές μελών υπέρ συνδικαλιστικών οργάνων και επαγγελματικών οργανώσεων του νομού.

Εισηγητής: κα Βελώνη

8.

Συνδρομή έτους 2011 στην Κ.Ε.Ε.Ε.

Εισηγητής: κ. Μπατάλας

9.

Συνδρομές ετών 2010 και 2011 στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων.

Εισηγητής: κ. Μπατάλας

10.

Προμήθεια δώρων για επισκέπτες του Επιμελητηρίου.

Εισηγητής: κα Βελώνη

11.

Συμμετοχή στην Όλυμπος Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρία Ο.Τ.Α.

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

12.

Ανάθεση της Δημοσιογραφικής Επιμέλειας στην Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π. με το ποσό των 20,000.00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

Εισηγητής: κ. Αποστολόπουλος

13.

Ανάθεση υποστηρικτικής λειτουργίας του PORTAL στην Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π. με το ποσό των 20,000.00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α..

Εισηγητής: κ. Αποστολόπουλος

14.

α) Έγκριση Θεματολογίας Σεμιναρίων.

β) Έγκριση δαπάνης αμοιβής εκπαιδευτών.

γ) Έγκριση ποσού που θα καταβάλλεται από τους συμμετέχοντες.

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

15.

Δημιουργία Διαδικτυακής Τηλεόρασης (Web TV)

Εισηγητής: κ. Κουλούμογλου

16.

α) Ενημέρωση για τη διαδικασία πρόσληψης Ειδικού Συμβούλου στο Επιμελητήριο.

β) Καθορισμός όρων εργασίας και αμοιβής του Ειδικού Συμβούλου.

γ) Εξουσιοδότηση του Προέδρου για υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Εισηγητής: κ. Χατζηχριστοδούλου

17.

Πρόταση σε επιχειρηματίες - μέλη για δωρεάν προβολή του επιχειρηματικού τους προφίλ στο portal του Επιμελητηρίου

Εισηγητής κ. Κουλούμογλου

18.

Έγκριση Α΄ Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2012 του Επιμελητηρίου.

Εισηγητής: κ. Μπατάλας.

19.

Ερωτήσεις - Προτάσεις - Ανακοινώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Την επιθυμία του να βάλει την... Ευγενία Μανωλίδου σε κάποιο από τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

«Βλέπω την Ευγενία την Μανωλίδου που θα την πείσουμε με τον Άδωνι να κατέβει σε μία περιφέρεια», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης.




Συνεχίζεται για 48η μέρα η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΕΚΑΒ Πιερίας και μαζί η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αυτής της χώρας!!!!!!


Πληρώστε επιτέλους τους ήδη χαμηλόμισθους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ......

οι οποίοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


και το κράτος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφανδρέα μου!

"ελληνοφρένεια"

"όποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει στη χώρα μακελειό"!!!

Χαμός Θα γίνει αν πειράξουν την JLO!

ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ....

ΑΓΑΠΟΥΛΑ....

Μπαίνει ξανά στο ατελιέ για να αποπληρώσει το χρέος του προς το δημόσιο.


Πρόγραμμα αντιμετώπισης της κατάθλιψης που έχει περιέλθει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο, το υπουργείο θα αναθέσει στον υπόδικο «μετρ» της πασαρέλας να ράψει νέα κοστούμια για την Ελληνική Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ


ΔΕΙΤΕ...

το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Θέμα: Κοινωνικός Τουρισμός Εργατικής Εστίας 2012 - 2013
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε πως ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας για το έτος 2012. Οι εκπρόσωποι των τουριστικών καταλυμάτων, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι την 29/02/2012 στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού της Εργατικής Εστίας (Αγησιλάου 10, ΑΘΗΝΑ, 5ος όροφος, Γραφείο 506, τηλ.210/5286524, 210/5220789) ή στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Οργανισμού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και έντυπα συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Εργατικής Εστίας
στην Κατερίνη, Τερζοπούλου 19 τηλέφωνο 2351024821
στην Έδεσσα, Φλωρίνης 4 τηλέφωνο 2381023626
στην Βέροια, Πλατεία Πλατάνου 5 τηλέφωνο 2331060160
στην Νάουσα, Νικολάου Αναδόλη 36 τηλέφωνο 2332022900

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Ο πρόεδρος
Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης

ΕΜΠΑΙΝΕ ΛΟΒΕΔΡΟ....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ...


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας, πιστή στο χαρακτήρα της και με βασική προτεραιότητα την εξοικείωση οδηγών, πεζών και ποδηλατών με την χρήση του ποδηλάτου ως βασικό μέσο μετακίνησης αλλά και ψυχαγωγίας οργάνωσε μια ακόμη εξόρμηση εκτός του πολεοδομικού ιστού της πόλης της Κατερίνης.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, περισσότερα από 15 μέλη του συλλόγου με σημείο αφετηρίας την Πλατεία Ελευθερίας κατευθύνθηκαν προς το πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας. Οι συμμετέχοντες, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή και γνώρισαν ένα ακόμη όμορφο σημείο της Πιερίας. Στη Νεοκαισάρεια οι ποδηλάτες πραγματοποίησαν σύντομη στάση για φωτογραφίες και ελαφρύ γεύμα πριν την επιστροφή.
Παρατήρηση όλων υπήρξε η αδιαφορία για μια ακόμη φορά των αρχών που δεν έχουν αξιοποιήσει το ειδυλλιακό τοπίο που συναντά ο επισκέπτης λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Αρνητικές ήταν οι εντυπώσεις και για την σωρεία απορριμμάτων και μπάζων που συναντά κανείς στην περιοχή. Οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανέναν ενώ αποτελούν εστία μολύνσεων, εγκυμονούν κινδύνους και υποβαθμίζουν εντονότατα το φυσικό περιβάλλον της πανέμορφης και γραφικής αυτής περιοχής
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας ευχαριστεί τους «Ελεύθερους Ποδηλάτες» για την συμμετοχή και την συνδρομή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε ακόμη μεγαλύτερος αριθμός ατόμων να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.

Εκ του Δ.Σ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

11-12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ
ΨΗΦΙΣΕ - ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙΚΟ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ - ΖΩΝΤΑΝΟ - ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ (Γ.Σ., ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ) - ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ - ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΨΗΦΙΣΕ - ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:
  • ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

  • ΑΜΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 1400 ΕΥΡΩ

  • ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


ΨΗΦΙΣΕ - ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Την Τετάρτη 7:30 μ.μ. στην Καφετερία του CAFE OLYMPION θα γίνει η τακτική εβδομαδιαία συνέλευση της Οργάνωσής μας.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. Κατερίνης

Θέματα

1. Οργανωτικά θέματα (19:30 - 20:20)
2. Οργάνωση συζητήσεων σε τοπικά καφενεία. (Τσαχούρ, Σταθμός) κλπ. (20:20-20:40)
3. Οργάνωση δράσης και πρότασης για την "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ" (20:40 - 21:00)
4. Προτάσεις - συζήτηση (21:00 - 22:00)