PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΡΕ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟ ΡΕ. ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;



γιατί θεέ μου;;;
κάνε κλικ
http://www.imerisiatispierias.gr/go.asp?do=news&cid=18

Προοπτική συνεργασίας


Στην Κατερίνη βρίσκεται από χθες, ο Εμπορικός Ακόλουθος της πρεσβείας της Ταϊ Πέι στην Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς του αγροτικού τομέα, διερευνώντας τις προοπτικές συνεργασίας.
πηγή: ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΤΑ
PIERIA-GR Τσιν τσαν τσόν... Καρπούζ λι τσιν τσαν τσον τσεν... Αντών τσιν τσεν λι λα λο τσε
ΕΝΑ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΚΟΥΙΖ: ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ...ΣΑΠΙΟ;;;



Τι γίνεται ρε παιδιά με ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ εκεί στην Βόρεια Πιερία;;;
Γιατί ακυρώθηκε;;;
Ποιοί ήθελαν να "κονομήσουν" κι επειδή δεν τους βγήκε την έκαναν με "ελαφρά" πηδηματάκια;;;
Και μαζί τους την ...έκανε κι η ίδια Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ!
Λυμπούμε κύριε Δήμαρχε...

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ


ΟΥΞΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Σε δόσεις βγαίνουν οι νέοι Γ. Γραμματείς των υπουργείων. Καθηγητές πανεπιστημίων, αναπληρωτές και επίκουροι όλων των αποχρώσεων στην πρώτη γραμμή για τη νέα σελίδα. Πάμε; Πάμε αλήθεια αλλά προς τα πού;

***
Βέβαια, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και πάλι στον πάγκο. Ούτε χολέρα να’χαν. Είπαμε αξιοκρατία αλλά όχι κι έτσι.
KANE KLIK
http://www.imerisiatispierias.gr/go.asp?do=news&id=7806
PIERIA-GR ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ - ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ... Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΡΙΓΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ... ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!
γρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια...
βομβαρδίστε ρε κοπρίτες το πεδίο βολής Λιτοχώρου, ξεσκίστε τον ...καρκίνο στην Πιερία μου!!!

ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ...!!!

Σκεφτόταν για  Πρόεδρο τη Δαμανάκη!

Σκεφτόταν για Πρόεδρο τη Δαμανάκη!!!

Μεγάλο παρασκήνιο φαίνεται ότι έχει προηγηθεί της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να προτείνει τη Μαρία Δαμανάκη ως Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», ο Πρωθυπουργός είχε στον σχεδιασμό του τη Μαρία Δαμανάκη ως την «χρυσή εφεδρεία» για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην περίπτωση που μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, ο Κάρολος Παπούλιας δεν επιθυμούσε να αποδεχτεί την πρόταση επανεκλογής του. Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου έχουν εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο, ότι με τον Κάρολο Παπούλια εκτός κάδρου, η Μαρία Δαμανάκη θα αποτελούσε την καλύτερη, συμβολικού χαρακτήρα επιλογή. Εκτιμούσαν μάλιστα ότι θα εξασφάλιζαν τη στήριξη της Αριστεράς και κατά πάσα πιθανότητα της Νέας Δημοκρατίας, με το επιχείρημα ότι θα ήταν η πρώτη Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας ωστόσο αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου, και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη Μαρία Δαμανάκη, προκειμένου να μετακομίσει στις Βρυξέλλες.

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ?

MAR.jpg

Απέναντι στο «βαθύ ΠΑΣΟΚ» η Μαριλίζa

Η νέα Υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στέκεται απέναντι στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι την πιέζουν να προχωρήσει σε κομματικές επιλογές για τις διοικητικές θέσεις του ΕΣΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», η πάλαι ποτέ Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έχει τη στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου, στον σχεδιασμό που έχει αναπτύξει στον Γιώργο Παπανδρέου, για αποφυγή κομματικών τοποθετήσεων στον νευραλγικό χώρο της υγείας, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, λόγω και του ιού της νέας γρίπης. Η ίδια η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου άλλωστε, έχει ωφεληθεί από την πολυετή παρουσία της στις Βρυξέλλες, και προσεγγίζει με άλλους όρους την πολιτική.

H Μαριέττα στη συγκέντρωση της Ντόρα

giannakou.jpg


Στην ομιλία της Ντόρας στην Λακωνία έδωσε το παρόν μεταξύ των άλλων και η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου. Ένα στέλεχος-που όπως λέει και ο Μιχαλολιάκος- προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ των δύσκολων χρόνων. Μια πολιτικός υπηρέτησε με συνέπεια την Ν.Δ. Ήταν πολύ πιο συνεπής από τον Γεροντόπουλο, τον Μαρκόπουλο, τον Σαλμά και τον Συμπιλίδη. Η Γιαννάκου δεν ίδρυσε δικό της κόμμα, όπως έπραξε το δίδυμο των Αντώνη Σαμαρά και Δημήτρη Αβραμόπουλου. Η Μαριέττα επέλεξε να πάει στην εκδήλωση της Ντόρας στην γενέτειρα της, την Λακωνία για να εκφράσει την υποστήριξή της. Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι η κίνησή της, έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Ανεξάρτητα, από την όποια σημειολογία έχει η συγκεκριμένη επιλογή της Γιαννάκου, ένα είναι σίγουρο. Ότι όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, τόσο γίνεται πιο διακριτό το μέτωπο της ενωμένης Ν.Δ. από τη μία, και η ομάδα που συγκροτούν οι πρώην αρχηγοί του ΚΕΠ και της ΠΟΛ.ΑΝ από την άλλη.
Parapolitika.gr

ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ...

abramo-kep.jpg

Διασύρθηκε (πάλι) o Δημήτρης Αβραμόπουλοs

Τα έχασε ο πρώην αρχηγός του «Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών» Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο Alter και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Στην κυριολεξία δεν ήξερε τι έλεγε. Είχε χάσει τον έλεγχο της συζήτησης και αυτό φαινόταν όχι μόνον απ' αυτά που έλεγε, αλλά και από την εικόνα του. Απίστευτες αρλούμπες με το γνωστό αδιάφορο στυλάκι. Η πρόταση της Ντόρας για de bate κατάφερε να διχάσει το δίδυμο των πρώην αρχηγών της «ΠΟΛ.ΑΝ» και του «ΚΕΠ». Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς απέρριπτε από την Πάτρα την πρόταση της Μπακογιάννη, ο Αβραμόπουλος ήταν ήξεις αφήξεις. Προσπαθούσε να κάνει την τούμπα χωρίς να διασυρθεί. Και, έπρεπε να κάνει τούμπα γιατί αυτός είχε προτείνει πρώτος το de bate. Ο Σαμαράς φοβάται να αναμετρηθεί στην τηλεόραση με την Ντόρα. Ο άνθρωπος που επικαλείται την κοινωνία και τον κόσμο, δειλιάζει να απευθυνθεί στο σύνολο του Ελληνικού λαού, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των θεωρεί καταλληλότερο για αρχηγό της Ν.Δ. Πέραν του debate o Αβραμόπουλος χαρακτήρισε τον μεσαίο χώρο του Καραμανλή, «κενό περιεχομένου», ενώ άφησε αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό σχετικά με την οργάνωση του κόμματος.
parapolitika.gr