PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ακόμη δεν παραιτήθηκε! Χωρίς τσίπα... λες και ο γΑΠ είχε περισσότερες ευθύνες...

ΔΕΙΤΕ..

Κοίτα που δε βγήκε τέταρτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ για να απολαύσουμε και ξεμαλλιάσματα


ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ..

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

new job for sarkouzi...


ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ.

ΠΕΘΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ..

Ταπείνωση για το ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης - Εκλέγεται μόνο ο Βενιζέλος


Ούτε τους παραδοσιακούς προσωπικούς του ψηφοφόρους δεν φαίνεται να συσπείρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Α' Θεσσαλονίκης.
Το 2009 ο Βενιζέλος έλαβε 65,348 σταυρούς και το 2012 το ΠΑΣΟΚ έλαβε 36.317 ψήφους.

Η μικρούλα Πόλα, κάθεται και κλαίει, γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.


Τι έγινε Αντώνη; Κατ αρχήν, κάθισε να σε κεράσουμε. Τι θα πάρεις; Καφέ, κονιάκ, παξιμάδι; Έχουμε και στάρι. Το έβρασε ο Καραμανλής, αυτός που γέλαγε μαζί σου, με τις χερούκλες του. Θα στο σερβίρει ο Αβραμόπουλος και άλλοι. Καημενούλη μου. Ως και ο Καμμένος άρχισε το δούλεμα.

ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, βρίσκει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στις επάλξεις του αγώνα. Ισχυρούς με δυνατή φωνή και με 33 έδρες μέσα στη Βουλή.
Δώσαμε τον αγώνα τον καλό, με ενθουσιασμό, με πίστη στα ιδανικά και τη διακήρυξη του κινήματός μας.
Στην Πιερία καταφέραμε να είμαστε 3ο κόμμα και να έχουμε εκπροσώπηση στη βουλή των Ελλήνων. Το ποσοστό μας αποτελεί μεγάλη επιτυχία καθώς το 12, 30% μας κατατάσσει στην 7η θέση πανελλαδικά σε ψήφους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Προσπερνώντας τις αγκυλώσεις του χθες, με φρέσκες ιδέες, με ενθουσιασμό, με νέους ανθρώπους και νέες αντιλήψεις, χωρίς τις κομματικές παρωπίδες του παρελθόντος, μέσα σε δυο μήνες, δώσαμε ένα πρωτόγνωρο αγώνα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο όλο. Όλοι μαζί και ο καθένας προσωπικά ενωμένοι θα συνεχίσουμε για να γίνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμη πιο δυνατοί και το κίνημά μας ακόμη μεγαλύτερο.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έδωσαν μαζί μας τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Όλους αυτούς που περήφανα πρόταξαν το συμφέρον του τόπου και το καλό της πατρίδας, αντιμετωπίζοντας τις ασφυκτικές πιέσεις του κομματικού κατεστημένου και αναδείχθηκαν νικητές.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη συμπαράστασή της, τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές που συντάχθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και δηλώνω ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της πατρίδας και της Πιερίας μας.
Συγχαίρω τον συνυποψήφιό μου Ευγένιο Ολύμπιο Παπαδόπουλο για την εκλογή του και είμαι πεπεισμένος ότι θα μας εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή των Ελλήνων.
Συγχαίρω επίσης όλους τους συνυποψήφιους για το ήθος και πολιτικό πολιτισμό που χαρακτήρισε τον αγώνα τους και αποδεικνύει τα νέα πολιτικά ήθη που κυοφορούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συνεχίζουμε αταλάντευτα, πιστοί στις εξαγγελίες του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στη πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δώσαμε τη μάχη των εκλογών με όπλα την παρουσία μας και τους αγώνες μας μέσα στη κοινωνία, τον προγραμματικό μας λόγο και την πρόταση μας για μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα απαλλάξει τον τόπο μας απ’ τα μνημόνια της εξαθλίωσης και θ’ ανοίξει το δρόμο για την εξουσία του λαού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες πολίτες της Πιερίας, κάθε ηλικίας που ψήφισαν την Κυριακή τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα δε εκείνους που το έκαναν για πρώτη φορά. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ξεκινάμε μαζί ένα ταξίδι που θα είναι νικηφόρο, μια μακρά πορεία για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, μια νικηφόρα πορεία δικαίωσης. Θα επιδιώξουμε να οικοδομήσουμε μια στέρεη σχέση μαζί τους. Την εμπιστοσύνη τους την εκλαμβάνουμε και ως εντολή να προχωρήσουμε μαζί, να μην αποφασίζουμε ερήμην τους. Την εμπιστοσύνη τους την εκλαμβάνουμε ως εντολή και για δική μας ανασυγκρότηση, για τη δική μας επανίδρυση στην κατεύθυνση μιας μεγάλης μαζικής λαϊκής και δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς.
Θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε, είτε μας τίμησαν με την επιλογή τους είτε όχι, ότι έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που περνά ο τόπος μας, πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μας αναθέτει ένα πολύ μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος με την ψήφο του.
Μόνη μας δέσμευση τούτη την ώρα είναι να τιμήσουμε την εντολή που μας δίνει ο λαός να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας.

Ο στόχος που θέσαμε στην Πιερία επιτεύχθηκε. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωνε στον τόπο μας η τοπική διαπλοκή. Το αποτέλεσμα είναι και μια απάντηση του πιερικού λαού σε πρόσωπα και παράγοντες πρωτίστως του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ που για χρόνια διαχειρίστηκαν με αλαζονεία, καιροσκοπισμό και αδιαφάνεια τις τοπικές υποθέσεις, οδηγώντας τον τόπο μας σε μαρασμό.
Θέλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες μέλη και φίλους μας, που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα. Κερδίσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Από αύριο κιόλας συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την πάλη μας δίπλα στην κοινωνία που υποφέρει για να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, για να στηρίξουμε όσους δεν έχουν φωνή, όσους δεν έχουν δύναμη, όσους έχουν περισσότερο ανάγκη την αλληλεγγύη μας, για να ανοίξουμε δρόμους ελπίδας και αισιοδοξίας για το λαό μας.

Τη μερίδα του λέοντος την εισέπραξε, φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ. 19% !



Σύμφωνα με...

τα στοιχεία που παρουσίασε ο Κ. Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ALCO, ένα 10% πήγε στη ΔΗΜΑΡ, 5% στο ΚΚΕ, 4% στη Ν.Δ. και-εδώ είναι το σοκ! -4,5% στη Χρυσή Αυγή! ...

Να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας; -Όχι. -Και ποιος να γίνει; ...



Αυτό ακριβώς το παιχνίδι-της κολοκυθιάς-παίχτηκε  στο MEGA, με κεντρικό παίκτη τον Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ.
"Εμείς προτείνουμε πρωθυπουργό απ' την Αριστερά. Γιατί όχι και τον κύριο Τσίπρα" , είπε η Φώφη.
"Αυτά είναι...

Πρόταση ξανά στις δυνάμεις της Αριστεράς...



Το 'πε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, αλλά χωρίς, όμως, να έχει πειστική απάντηση στις πιεστικές ερωτήσεις του Ντερμπεντέρη και της Τρέμη.
"Πώς, αφού ήδη το ΚΚΕ σας ξαναλέει όχι; " , "πώς, αφού τα...

νούμερα δε βγαίνουν, ακόμη κι αν τα κόμματα της Αριστεράς σας πούνε-που δε σας λένε-ναι; " , "πώς, αφού αποκλείετε την περίπτωση να συγκυβερνήσετε με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ; " .
Η απάντηση του Στρατούλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει το τριήμερο της εντολής (για τις διερευνητικές επαφές) δεν ήταν απάντηση, που να μπορεί να πείσει κανένα.
Ούτε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ... 

"Έκανα ό,τι μπορούσα.



Αλλά στάθηκε αδύνατον"
"Κατόπιν αυτού...

επέστρεψα την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" .
Για να δούμε τι θα κάνει την εντολή ο Τσίπρας... 

Τον θέλουν όλοι, αλλά αυτός λέει "όχι" , σε όλους...


"Ο κύριος Σαμαράς εισέπραξε ένα ηχηρό όχι, από τον κύριο Τσίπρα" , είπε η ρεπόρτερ της Ν.Δ. , Μαρία Σπυράκη, στην Όλγα Τρέμη.
Κι αυτό φέρνει τη διερευνητική εντολή που έχει πάρει, ως πρώτο κόμμα, ο κύριος Σαμαράς σε αδιέξοδο.
Χωρίς τον Τσίπρα, δεν...

γίνεται κυβέρνηση, είπε και ο Βενιζέλος, ενώ στην ίδια γραμμή κινείται και η ΔΗΜΑΡ.
Για να πάρουν μέρος σε μια κυβέρνηση, οι δύο αυτοί πολιτικοί αρχηγοί θέτουν ως όρο στην κυβέρνηση να μετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πραγματικός νικητής των εκλογών... 

ΔΕΙΤΕ.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 35 % Η ΑΠΟΧΗ!!!!! ΕΥΓΕ ΡΑΓΙΑ, ΞΕΡΟΛΑ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!!!!



Εκτός Βουλής ο Γιάννης Αμοιρίδης



  • Έστω και οριακά και μετά από πολλές καραμπόλες εκτός Βουλής μένει ο Γιάννης Αμοιρίδης αφού η Δημοκρατική Αριστερά δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή στην Πιερία.
  • Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του 

TO ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Χ.Α





Το 70% των βουλευτών έμειναν στο δρόμο και έχασαν την δουλειά τους…

Με φαντάζεστε εμένα με αλογοουρά και σκουλαρίκι»;...



Ο Γιάννης Μπέζος ήταν υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν εξελέγη. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Ελένη». Υπογραμμίζει πως «δεν ταυτίζομαι με το κόμμα. Μόνο οι δούλοι και κάτι...

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται και ποιοι μένουν εκτός κοινοβουλίου στο 100% της Επικρατείας.



Έχουν ψηφίσει το 65,10% των εγγεγραμμένων. H αποχή έφτασε 34,90%. Ακυρα, Λευκά: 2,36%

Η ...

Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 18,85% και 108 έδρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκενρώνει 16,78% και 52 έδρες. Το ΠΑΣΟΚ με 13,18% και 41 έδρες στη Βουλή ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 10,60% και 33 έδρες. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,48% και 26 έδρες, η Χρυσή Αυγή 6,97% και 21 έδρες. Τέλος η Δημοκρατική Αριστερά εισέρχεται στη Βουλή με 6,11% και 19 έδρες. Τα κόμματα που δεν κατάφεραν να εισέλθουν στη Βουλή συγκέντρωσαν το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 19,03%.

Τον θέλουν όλοι, αλλά αυτός λέει "όχι" , σε όλους...


Ο κύριος Σαμαράς εισέπραξε ένα ηχηρό όχι, από τον κύριο Τσίπρα" , είπε η ρεπόρτερ της Ν.Δ. , Μαρία Σπυράκη, στην Όλγα Τρέμη.
Κι αυτό φέρνει τη διερευνητική εντολή που έχει πάρει, ως πρώτο κόμμα, ο κύριος Σαμαράς σε αδιέξοδο.
Χωρίς τον Τσίπρα, δεν...

γίνεται κυβέρνηση, είπε και ο Βενιζέλος, ενώ στην ίδια γραμμή κινείται και η ΔΗΜΑΡ.
Για να πάρουν μέρος σε μια κυβέρνηση, οι δύο αυτοί πολιτικοί αρχηγοί θέτουν ως όρο την κυβέρνηση να μετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πραγματικός νικητής των εκλογών... 

Πρώτο κόμμα ήταν η Νέα Δημοκρατία που -υπολογίζοντας την αποχή που πλησίασε το 40%- δεν παίρνει ούτε το 12% του εκλογικού σώματος.



Σοφά ψήφισε ο σοφός ελληνικός λαός στις εθνικές εκλογές αλλά το έκανε με τρία χρόνια καθυστέρηση• αν οι Έλληνες είχαν ψηφίσει στις εκλογές του 2009 όπως ψήφισαν χτες, η Ελλάδα θα ήταν σήμερα τζάμι.
Πρώτο κόμμα ήταν η Νέα Δημοκρατία που -υπολογίζοντας την αποχή που πλησίασε το 40%- δεν παίρνει ούτε το 12% του εκλογικού σώματος.
Η Νέα Δημοκρατία πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι...

Το έριξε άκυρο αλλά το ευχαριστήθηκε...

Ακόμη δεν παραιτήθηκε! Χωρίς τσίπα... λες και ο γΑΠ είχε περισσότερες ευθύνες...

Λοιπόν, τώρα εδώ τι μπορούμε να πούμε; Πρόκειται για καυτές κοριτσάρες, με φυσικά υπέροχα σώματα! Δείτε τες…

Όμως να είστε καθισμένοι πρώτα! Γιατί; Επειδή μπορεί να… πάθετε τίποτα! Εμείς ήδη την «πάθαμε»!
















ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ..

Ο προσφάτως εκλεγείς βουλευτής στην Πιερία με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Ευγένιος Παπαδόπουλος με την όμορφη ψηφοφόρο του, την Δανάη, στο "block 11" στο κέντρο της Κατερίνης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ...

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ..

ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ,ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΙΤΡΟΥΣ....ΑΠΑΝΗΣΤΕ ΜΑΣ...
ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

Τι ήταν αυτά που είπε ο Καψής στη ΝΕΤ;


Στον υπαινιγμό της Στάη για "κόμμα Παπαδήμου" , είπε μεν, "το προσπερνώ" , αλλά δεν το προσπέρασε.
Η...

Στάη επέμενε, "νομίζετε και 'σεις ότι μετά απ' αυτά που είδαμε σ' αυτή την εκλογή, μπορεί να προκύψει κάτι νέο, διαφορετικό; " .
Κι ο Καψής απάντησε αλληγορικά: έχει προκύψει!
Μήπως, ως καλός κυβερνητικός εκπρόσωπος, μπορεί να μας κάνει μία διευκρινιστική δήλωση; ...

ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ...ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Αθώος ή ένοχος; Ο Σωκράτης ξαναδικάζεται

Η δίκη του Σωκράτη ξαναγίνεται 2.500 χρόνια μετά, στις 25 Μαΐου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Την δίκη αναλαμβάνουν διακεκριμένοι δικαστές και νομικοί της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θα...
διερευνήσουν τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, τα οποία βρίσκονται πίσω από τις κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Σωκράτης και θα τα εξακοντίζουν στο σήμερα. Για την τύχη του Σωκράτη θα αποφασίσει όμως το κοινό, που θα παρακολουθήσει τη δίκη και θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα επιχειρήματα κάθε πλευράς. Η παρακολούθηση της δίκης εξάλλου θα γίνεται και μέσω Διαδικτύου με live streaming (το...

"Αλλά, το 'χω συνηθίσει. Μας μπερδεύουν" . Πολύ...

Και ξαφνικά, εκεί που ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πήρε αυτό το βαρύγδουπο, σοφιστικέ και επίσημο ύφος του και εκείνη είχε πάρει το πολύ σοβαρό της, έπεσε η κροτίδα.
"Να σας πω, κυρία Τρέμη" .
"Στάη, με λένε" , είπε αυτή, με...

ένα χαμόγελο που έβγαινε με το ζόρι.

Με σεβασμό...




Πανηγύρι απόψε στο πλατό του "Ράδιο Αρβύλα" . Γέμισε ο τόπος μουστάκια. Χιτλερικά.
Μόνο το...

μουστάκι του Σερβετά δεν "εγέρθητω" .
Αρχηγός και πασών των Γερμανιών, ο Κανάκης...

ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΑΕΡΑ....... ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....

Στράτα... στρατούλα...
Άντε λίγο ακόμα και θα μάθεις ποδήλατο....
Τι; Ξέχασες να κάνεις ποδήλατο; 
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ....
Ποιό είναι το άλλο; Μα το ΣΕΞ.....
ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΑΕΡΑ....... ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....

Μάλλον αυτό που βγήκε από την κάλπη, δεν ήταν "πρόσκαιρο" ...



"Αυτό που είδαμε να βγαίνει από την κάλπη είναι πρόσκαιρο, ή μήπως αλλαγή της προτίμησης του λαού; " , αναρωτήθηκε ο Αντρέας Λοβέρδος, στην "Ανατροπή" .
Λίγο πριν, απαντώντας στην...

ερώτηση του Ντερμπεντέρη για τα αίτια της ήττας του ΠΑΣΟΚ, είχε πει πως, "αργήσαμε ν' αλλάξουμε αρχηγό" .
Ποιον; Αυτόν, για τον οποίο έλεγε πως, όποιος τον πειράξει, θα γίνει μακελειό;
Μάλλον αυτό που βγήκε από την κάλπη, δεν ήταν "πρόσκαιρο" ...

Συζήτηση με όρους Life style, και φτηνά επικοινωνιακά τερτίπια από τον εκπρόσωπο Τύπου του Καμμένου , Τέρενς.

Για να κάνει ντόρο, ξέθαψε τον "συνωστισμό" της Μαρίας Ρεπούση, τα ... Εθνικοαπελευθερωτικά του Καμμένου για τα Σκόπια, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για "δαχτυλίδια" με στόχο τον γόνο της οικογένειας Βαρβιτσιώτη, Μίλτο.
Η ανανέωση της πολιτικής ζωής με τον 70άρη και φτηνιάρη Τερενς, σ'όλο της το μεγαλείο...

Τον κώδωνα του κινδύνου για εσωτερική στάση πληρωμών κρούει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στο Euro2day.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου εκτιμά ότι οι Έλληνες δεν θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση.
Ο...
ίδιος εκτίμησε ότι υπάρχει ο κίνδυνος οι Έλληνες φορολογούμενοι να μην υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις –η υποβολή ξεκινά την Τετάρτη 9 Μαΐου– με αποτέλεσμα να μην εισρεύσουν στα Ταμεία του κράτους τα απαραίτητα έσοδα.
Η συγκεκριμένη αρνητική εξέλιξη, ως επακόλουθο των αποτελεσμάτων που έβγαλε η κάλπη της Κυριακής, και της αδυναμίας όπως φαίνεται συγκρότησης Κυβέρνησης, δεν θα είναι και η μοναδική σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ. Εσωτερική στάση πληρωμών, ομαδικά λουκέτα επιχειρήσεων και εκτόξευση της ανεργίας, προβλέπει ο κ. Κορκίδης εάν δεν υπάρξει μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Ο ίδιος σημειώνει ότι ανεξάρτητα με την σύνθεση, το σχήμα, τον χρόνο και τον ρόλο της νέας μεταβατικής κυβέρνησης, οι 77 κωδικοποιημένες μνημονιακές δράσεις και οι προβλεπόμενες δεσμεύσεις από τη δανειακή σύμβαση, θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο, για να εισπραχθεί η επόμενη δόση του δανείου των 29 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 9,2 δισ. ευρώ θα εξυπηρετήσουν ανάγκες του προϋπολογισμού.
Ο κ. Κορκίδης αναφέρει ότι η αγορά ζητά Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας την οποία οι πολιτικοί αρχηγοί επιβάλλεται και οφείλουν πάσει θυσία να σχηματίσουν». «Πριν γίνουν», όπως αναφέρει «τα δύσκολα δυσκολότερα και τα κακά χειρότερα». Η επόμενη λύση είναι οι εκλογές και μέχρι τότε όπως προβλέπει θα έχουν βγάλει το Κηδειόχαρτο της αγοράς. Για να συμπληρώσει ότι «τελικά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν σοφό ήταν καταστροφικό. Αυτό το ήταν αποτέλεσμα έκτρωμα, δεν ήταν μήνυμα διαμαρτυρίας ήταν μήνυμα καταστροφής»....

οι τουριστικοί πράκτορες που απευθύνουν έκκληση για συναίνεση στην πολιτική, προκειμένου να μην υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα ο τουρισμός στην Κρήτη.

Μακριά από την Ελλάδα "κρατάει" τους τουρίστες η πολιτική αστάθεια στη χώρα, όπως... ... διαμορφώνεται μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Τα ξένα ΜΜΕ "μεταδίδουν" εικόνα αποσταθεροποίησης, και με βάση και τις εικόνες από τις βίαιες κοινωνικές συγκρούσεις του παρελθόντος, οι τουρίστες τηρούν στάση αναμονής, "παγώνοντας" τις κρατήσεις.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλη Βλαντάκη, υπάρχουν κάποιες ακυρώσεις κρατήσεων, που όμως προς το παρόν αποτελούν μεμονωμένα κρούσματα. "Το χειρότερο όμως είναι το πάγωμα των κρατήσεων" - λέει ο ίδιος, αναφέροντας ότι το κλίμα, ιδίως από χθες, δεν είναι καλό, παρά το ότι στην ουσία ... δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους τουρίστες.

"Από τη στιγμή που δεν έχουν ακυρωθεί τα τσάρτερ - που είναι περίπου όσα και πέρυσι -, ευελπιστούμε ότι θα γεμίσουν. Αν όμως δεν υπάρχει ζήτηση, θα ακυρωθούν και τότε θα μιλάμε για de facto συρρίκνωση του τουρισμού" - λέει ο κ.Βλαντάκης.

Αύριο ο Σύνδεσμος συγκαλεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ενώ θα πραγματοποιήσουν συνάντηση και με τους ξενοδόχους, προκειμένου από κοινού να καθορίσουν τον τρόπο αντίδρασης με κατεύθυνση το εξωτερικό...