PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

«Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ετέθη επικεφαλής της εκστρατείας για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας» αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου.

Ο κ. Πετσάλνικος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον κ. Παπούλια και του ανέπτυξε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ιδέα δημιουργίας του «Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας», ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους πολίτες της χώρας και Έλληνες της διασποράς επιθυμούν να συμβάλλουν εθελοντικά στην προσπάθεια εξόδου της πατρίδας μας από την κρίση.

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΟΜΑΣ...!!!!!!

Περικοπές, αυξήσεις συντελεστών, «ψαλίδι» σε επιδόματα και έκτακτες εισφορές περιλαμβάνει το τελικό πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Τετάρτη.

Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Την Πέμπτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια.
Η κυβέρνηση αποφάσισε την περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων στο Δημόσιο, την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%, την επιβολή έκακτης εισφοράς 1% σε φορολογούμενους με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ το 2009, αλλά και επιβολή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ που θα δηλωθούν το 2010.
Επίσης, αυξάνεται ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας στο 2% για μια τριετία, για ακίνητη περιουσία άνω των 5 εκατ. ευρώ, αλλά και αύξηση του τέλους ραδιοσυχνοτήτων από το 0,1% στο 2% για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ








Τοποθέτηση του βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, επί του Νομοσχεδίου για τη Σύσταση Ανεξάρτητης Ελληνικής Στατιστικής Αρχής





«Μία μεγάλη αρχή και ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσουμε το αύριο», χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για το Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα και τη Σύσταση Ανεξάρτητης Στατιστικής Αρχής, ο βουλευτής Πιερίας του Πα.Σο.Κ. Γιάννης Αμοιρίδης, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή.



Ο κ. Αμοιρίδης χαρακτήρισε τη σύσταση Στατιστικής Αρχής, ως «θεμέλιο της διαφάνειας» στην προσπάθεια οικοδόμησης ενός κράτους αξιοπιστίας, το οποίο θα είναι ικανό να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους και ποιοτικότερες υπηρεσίες με μικρότερο κόστος.

Ο βουλευτής Πιερίας τόνισε την ανάγκη για κατάθεση προτάσεων, οι οποίες θα δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, ώστε τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση με τη στήριξη των πολιτών, να είναι κατ’ αρχήν δίκαια και να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον. «Είναι σαν να επενδύουμε σ’ ένα έργο, το οποίο θα αποδώσει μετά από πέντε ή δέκα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής Πιερίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα σημερινά μέτρα θα αποτελέσουν πραγματική επένδυση αν συνδυαστούν με παράλληλη στήριξη της ανάπτυξης και της απασχόλησης, θεωρώντας ότι αυτή η ευκαιρία υφίσταται μέσα από το ΕΣΠΑ. «Ας μη δούμε μόνο το κέντρο και τα μεγάλα έργα» είπε, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα υλοποίησης μικρών και πολύ μικρών έργων στην περιφέρεια, τα οποία θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. «Μπορούμε να ενισχύσουμε σημαντικά την περιφέρεια μέσα από μικρά και πολύ μικρά έργα. Αυτά τα έργα δεν απαιτούν μεγάλες και χρονοβόρες μελέτες», σημείωσε ο βουλευτής του Πα.Σο.Κ.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ότι είναι μεγάλης σημασίας η επιλογή να ενισχυθεί η ρευστότητά τους μέσω του νέου ΤΕΜΠΜΕ, ενώ ζήτησε την παρέμβαση της Κυβέρνησης, ώστε αν δεν είναι δυνατή η μείωση των ενοικίων στις κεντρικές περιοχές, τουλάχιστον να υπάρξει συγκράτησή τους, ως ένα επιπλέον μέτρο στήριξης των εμπορικών επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόθεση του Υπουργείου να στηρίξει την απασχόληση μέσω του ΟΑΕΔ με την επιδότηση περίπου 50 χιλιάδων θέσεων εργασίας για επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και δημόσια τομέα, αλλά ακόμη και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος θα περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για τις νέες θέσεις σε ΟΤΑ και ιδιωτικό τομέα στο 100% το πρώτο έτος, 75% το δεύτερο, 50% το τρίτο και 25% το τέταρτο.

Ο κ. Αμοιρίδης, τάχθηκε υπέρ αυτής της προοπτικής, επισημαίνοντας όμως και ενδεχόμενες παρενέργειες που μπορεί να παρατηρηθούν στην αγορά, από τυχόν ευνοϊκότερη μεταχείριση των μη κυβερνητικών οργανώσεων. «Δεν πρέπει να εκχωρήσουμε τον σχεδιασμό της ανάπτυξης και των πολιτικών της σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όσο σημαντικός κι αν είναι ο ρόλος τους», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας στη συνέχεια οτι οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, θα προσλάβουν όσους εργαζόμενους θέλουν, μιας και θα είναι εξασφαλισμένος ο μισθός και οι ασφαλιστικές εισφορές στο 100%, για τέσσερα χρόνια. «Αυτό θα δημιουργήσει ανισότητα όχι μόνο με τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, αλλά και με τις δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσλάβουν προσωπικό με απόλυτη διαφάνεια και μέσω ΑΣΕΠ», υπογράμμισε ο βουλευτής Πιερίας.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Αμοιρίδης, τόνισε ότι τα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, η χώρα μας έχασε και σε αξιοπιστία. «Το στοίχημα για τη σημερινή κυβέρνηση παραμένει η αποκατάσταση της αξιοπιστίας. Είναι προϋπόθεση ενός σωστού σχεδιασμού, η νέα Ανεξάρτητη Στατιστική Αρχή, να δίνει μέσα από τις έρευνές της την πραγματική εικόνα των οικονομικών δεδομένων κάθε περιοχής, ώστε ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός να γίνεται επί πραγματικών δεδομένων», κατέληξε ο βουλευτής Πιερίας.

ΕΛΛΑΔΑ -ΣΕΝΕΓΑΛΗ 0-2 ....

Προς απογοήτευση των χιλιάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από τη Σενεγάλη (0-2) στο πρώτο φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
61ο λεπτό: Από πάσα του Γιώργου Σαμαρά, ο Νίκος Σπυρόπουλος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Σενεγάλης, έβγαλε τη σέντρα, ο Ντιαγιέ έκανε λανθασμένη έξοδο και έχασε τη μπάλα, αλλά το πλασέ του Κώστα Κατσουράνη έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μανγκάν.


71ο λεπτό: Γκολ για τη Σενεγάλη! Κάθετη του Μπα στον Νιάνγκ, που από δεξιά αποφεύγει δύο αντιπάλους και με αριστερό πλασέ νικάει τον Χαλκιά.

80ο λεπτό: Γκολ για τη Σενεγάλη! Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Νταό, η μπάλα στο δεξί "Γ" του ανήμπορου να αντιδράσει Χαλκιά.

Πιστοποίηση της Ν.Α. Πιερίας σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429

Με ένα νέο πιστοποιητικό ΕΛΟΤ 1429:2008 επισφραγίστηκε και φέτος η ποιότητα των υπηρεσιών και η επάρκεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας αναφορικά με την υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα. Το νέο πιστοποιητικό, σε συνδυασμό με το υφιστάμενο κατά το πρότυπο ISO 9001:2000, για το οποίο η Ν.Α. Πιερίας πιστοποιήθηκε την περυσινή χρονιά και επιθεωρήθηκε επιτυχώς για την τήρησή του και φέτος, αποδεικνύουν το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό της Νομαρχίας καθώς και την ετοιμότητά της τόσο για την άμεση αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΠΑ 2007-2013), όσο και για την προώθηση με ταχύτατους ρυθμούς του αναπτυξιακού της έργου.
Τα πιστοποιητικά καλύπτουν τις διευθύνσεις και υπηρεσίες της Ν.Α. Πιερίας που εμπλέκονται στο σχεδιασμό υλοποίησης, τη διοίκηση, τη διαχείριση και την υλοποίηση των Κοινοτικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων και ειδικότερα τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών, Σχεδιασμού – Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Οικονομικών Υπηρεσιών.
Τα σύγχρονα συστήματα διοίκησης και διαχείρισης που εφαρμόζει η Νομαρχία Πιερίας στοχεύουν στη διαφάνεια, την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της και την όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

Θέμα: Γραφείο πρώην Τ.Α.Ξ.Υ. στην Κατερίνη










Θέμα: Γραφείο πρώην Τ.Α.Ξ.Υ. στην Κατερίνη




Κύριε υφυπουργέ,

Από την 1-1-2006 λειτουργεί στην Κατερίνη το γραφείο του πρώην Τ.Α.Ξ.Υ. σημερινού ΤΑΠΙΤ με δυο υπαλλήλους –εισπράκτορες που κύριος σκοπός τους είναι η είσπραξη των εισφορών από τις ξενοδοχειακές μονάδες όλου του νομού για τους εργαζόμενους –ξενοδοχοϋπαλλήλους για την απόδοση του εφάπαξ στους εργαζόμενους του κλάδου.



Μετά την ενοποίηση του ταμείου με το ΙΚΑ, το γραφείο της Κατερίνης ποτέ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα παραμονής των γραφείων που έχει επιλέξει, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση σε ο,τι αφορά τα κριτήρια, η ηγεσία του υπουργείου.



Σε αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού Ν.Πιερίας, υπήρξε και δική σας δέσμευση, όπως αναφέρουν σε σχετική επιστολή τους, ότι ο νομός Πιερίας λόγω του ότι είναι τουριστικός έχει πραγματικά ανάγκη των υπηρεσιών του γραφείου ΤΑΠΙΤ.



Σήμερα, η διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου πληροφορούνται για ακόμη μια φορά πως δεν θα εγκριθεί η λειτουργία –παραμονή του γραφείου στην Κατερίνη.



Αποτελεί δε σημαντικό να αναφέρω πως εκτός της ιδιότητας των εισπρακτόρων οι δυο υπάλληλοι που σήμερα λειτουργούν το γραφείο ΤΑΠΙΤ στην Κατερίνη έχουν και αρμοδιότητες ελέγχου στις τουριστικές μονάδες του νομού μας για την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, που πλήττει ιδιαίτερα τον κλάδο τους.



Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική είναι η συνέχιση της λειτουργίας του εν λόγω γραφείου σε έναν νομό αμιγώς τουριστικό όταν την ίδια στιγμή, πληροφορίες φέρουν άλλες 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα να απολαμβάνουν το προνόμιο και τις υπηρεσίες του.



Με την πεποίθηση ότι αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του γραφείου ΤΑΠΙΤ στην Κατερίνη περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες.



Με εκτίμηση





Κωνσταντίνος Κουκοδήμος

Βουλευτής Νομού Πιερίας

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ

Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ : 1) Υποδομές και Ανάπτυξη, 2) Ευρωπαϊκά προγράμματα, 3) Τεχνικές Υπηρεσίες, 4) Πολεοδομία και Περιβάλλον, 5) Βιομηχανία, 6) Εμπόριο, Μεταφορές και Επικοινωνίες. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ...

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...?

ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ

Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ και πρωην ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...

ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ...

ΑΣΤΡΑΨΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ...!!!

ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ.....!!!
ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΖΗΤΑΝΕ...ΟΣΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...
ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ....
ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ....
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ....
ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΓΕΝΙΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ...!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ..!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ κλπ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝ ΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Ο ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ....ΣΤΟ Ψ.Ν.Π.Ο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.05 ΖΩΝΤΑΝΑ

ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ......

Ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκε σχετικά με το «μέλλον» του 14ου μισθού και η τελική απόφαση έχει ληφθεί αυτήν την ώρα από τον πρωθυπουργό, ο οποίος προεδρεύει του Υπουργικού Συμβουλίου. H ανακοίνωση του πακέτου των επώδυνων μέτρων αναμένεται το μεσημέρι από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό. Εν συνεχεία ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο που προκρίνεται είναι περικοπή του 35% στο Δώρο Πάσχα και στο επίδομα άδειας (14ος μισθός), καθώς και περικοπή ύψους 30% στο Δώρο Χριστουγέννων (13ος μισθός).
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο αργότερα το μεσημέρι προκειμένου να προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια να μην καταβληθεί ο 14ος μισθός στους βουλευτές.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ...

Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο Γ. ΚΩΝΣΝΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ...

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ....

ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ  ΑΥΤΙΑ
 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.05

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....

ΕΥΤΥΧΩΣ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ  ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ....

ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΠΟΛΥ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

Ε, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ?

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ....

ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΤΑΝ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ : Λ Ι Τ Ο Τ Η Τ Α

ΠΕΡΑΣΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ..
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΑΓΑΠΗ

ΚΑΙ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΤΖΙΚΟΥ....

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ....ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ....
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ...!!!

ΠΑΡΑΝΟ Ι ΚΟ ...."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"...

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ...
ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΤΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...!!!!

ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....?
ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑ Ι