PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;;;

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΣ ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΑΜΑΝΙΔΗ, ΝΑ ΠΟΥ ΉΡΘΕ ΚΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ.
Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;;;
ΙΔΩΜΕΝ......

Άλογα βγήκαν σεργιάνι στον Κολινδρό...Πανέμορφα άλογα βγήκαν σεργιάνι  σε δρόμους του Κολινδρού...
Δείτε το βίντεο...
Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ, Ή ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣΠιερίας;;;;

Κι όταν ρε σεις θέλει κάτι ο Κώστας Κουκοδήμος να ξέρετε πως το κάνει... Λέει πως θέλει τον ΚΟΥΡΤΗ τον φίλο του εκ Καρίτσας Πιερίας για ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, να ξέρετε πως θα  κάνει.... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ, Ή ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣΠιερίας;;;; 
ΊΔΩΜΕΝ.....

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤALK SHOW ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Κάθε Κυριακή στις 10 μμ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" κόντα στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ των λίγων. Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας κι όλων των ΔΙΚΩΝ
Μεγάλες στιγμές ζει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δια μέσου της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Είναι Κυριακή σήμερα και είναι απόλυτα μέρα του αθλητισμού. "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, σε λίγο και λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της κάθε Κυριακής πιστός στο ραντεβού του με το ποδόσφαιρο κι όχι μόνον...
ΨΗΦΙΑΚΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΛΛΑ,  ΗΜΑΘΙΑ, ΠΙΕΡΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.....
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ WWW.DIONTV.GR ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ....
Η ιστορική πλέον εκπομπή κι ίσως το μοναδικό ΑΘΛΗΤΙΚΟ talk show της Ελληνικής Τηλεόρασης τώρα στη Μακεδονία μετά την ιστορία που έγραψε για 6 τηλεοπτικές περιόδους στην ΑΘΗΝΑ και στο EXTRA 3...
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤALK SHOW ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Η εκτέλεση πέναλτι του δραματικού αγώνα Αιγινιακού - Εργοτέλη σε βίντεοΔείτε σε βίντεο τα πέναλτι του αγώνα....

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!

Που να είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ; Αναρωτιούνται όλοι που να είναι... Όμως ρε λεβέντες μου, να ξέρετε πως όταν ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ κάτι θέλει το ...έχει! Το έχει έστω κι αργά.... Και να που γύρισες έστω κι αργά, που θα έλεγε κι ο Γιάννης Πάριος. Και βέβαια τώρα η ερώτηση είναι, τι να ήθελε ο Νομάρχης που δεν το έχει και θα ήθελε να το έχει;;;;
χα χα χα
ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.....
ΔΕΝ ΘΑ  ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!

Η εορταστική εκδήλωση του νηπιαγωγείου του Β' Δημοτικού σχολείου Κολινδρού για την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ"
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης...
Δείτε και κάποιες άλλες φωτογραφίες από το στολισμό της αίθουσας του νηπιαγωγείου για τον εορτασμό της επετείου του "ΟΧΙ" του 1940


Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης...
Δείτε και κάποιες άλλες φωτογραφίες από το στολισμό της αίθουσας του νηπιαγωγείου για τον εορτασμό της επετείου του "ΟΧΙ" του 1940Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ....40;;;;;

Οι Παρελάσεις. Γίνονται παρελάσεις και στο χώρο των επισήμων παίρνονται δρακόντεια μέτρα. Έχουν φόβο οι επίσημοι. Από μικρός αναρωτιόμουν γιατί στην θέση των επισήμων δεν κάθονται αυτοί που πολέμησαν το 40; Αυτοί που σακατεύτηκαν και έμειναν ανάπηροι ; Σε αυτούς δεν χρεωστάμε την δόξα και εξ αιτίας αυτών δεν είπε ο Τσώρτσιλ «ότι μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, άλλα τώρα θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες;» Γιατί τους βάζουμε να κάνουν παρέλαση μπροστά στους επίσημους; Αν ήταν αυτοί στην θέση που τους ανήκει δηλ. των επισήμων θα έπαιρνε δρακόντεια μέτρα η αστυνομία; Ποιος έλληνας θα μούντζωνε έναν αγωνιστή του 40; Κανένας . Όλοι θα τον σεβόμαστε. Η γιορτή ανήκει στους αγωνιστές του 40 και όχι στους επίσημους.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29/10/2012 το ΔΣ του Δήμου Πύδνας Κολινδρού
Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείσθε όπως παρασθείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου τη 29η του μηνόςΟκτωβρίου έτους 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

                          
1.    Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών για την άσκηση υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Ρ. Κουτλουμπάση).
2.    Έγκριση ή μη του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου: Κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού Τ.Κ. Σφενδάμης.  (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
3.    Ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ακίνητο ιδιοκτησίας Κωντσίδου – Μπαντέ Δήμητρας, εντός του οποίου βρίσκεται μέρος του χώρου της δεξαμενής ύδρευσης του οικισμού του Κίτρους. (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
4.    Χορήγηση παράτασης περαίωσης του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.  (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
5.    Κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού .(Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
6.    Κανονισμός ύδρευσης του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
7.    Κανονισμός αποχέτευσης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος). 
8.    Κανονισμός άρδευσης του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
9.    Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2013 – 2014 Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ. – κ. Ξ. Βασιλειάδου).
10. Έγκριση ή μη της με αριθμό 9/2012 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος». (Εισήγηση κ. Α. Θεοδώρου).
11. Έγκριση ή μη της με αριθμό 10/2012 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος». (Εισήγηση κ. Α. Θεοδώρου).
12. Έγκριση ή μη της με αριθμό 11/2012 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος». (Εισήγηση κ. Α. Θεοδώρου).
13. Έγκριση ή μη της με αριθμό 12/2012 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος». (Εισήγηση κ. Α. Θεοδώρου).
14. Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου με βάση τα αιτήματα στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2012.   (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
15. Αποδοχή ποσού 31.852,15 € για κάλυψη δαπάνης μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2011 – 2012 και σχετική τροποποίηση του πρ/σμού. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
16. Ανάκληση της με αριθμό 119/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού, λόγω ακύρωσης. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
17. Εκλογή Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας για τη συμμετοχή του ως τακτικό μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή επιλαμβάνεται κατά τις διατάξεις του Ν. 3584/2007.(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
18. Αίτηση κ. Σαββίδη Σάββα του Νικολάου για έκδοση πράξης χαρακτηρισμού της ξενοδοχειακής του μονάδας ως εποχική.(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
19. Αίτηση κ. Καράμπινα Αθανασίου του Κυριάκου για διακοπή έκδοσης λογαριασμού ύδρευσης και διαγραφή του σχετικού ποσού του τρέχοντος λογαριασμού (27,60 €), λόγω μη ύπαρξης σύνδεσης ύδρευσης.(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις δημοτών για θέματα ύδρευσης. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.)
21.  Επιστροφή ποσού 90,00€ στον QORLLARI GENTIAN και 90,00€ στην GURI LORENA που αφορούν παράβολα υπέρ Δήμου ως αχρεωσθήτως καταληθέντα, λόγω αλλαγής κατηγορίας των αδειών διαμονής τους. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
22. Έγκριση ή μη της με αριθμό 51/2012 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).


 Η Πρόεδρος του Δ. Σ.

 Μαρία Βουλκίδου


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ευχαριστήριο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου ΚολινδρούΟ σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κολινδρού ευχαριστεί θερμά τους γονείς και
τους μαθητές που στήριξαν την προσπάθειά μας και συμμετείχαν στην ημερήσια εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στην ορεινή Χαλκιδική.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας, για να στηρίζουμε, όσο είναι δυνατόν, τις ανάγκες του σχολείου.Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σε κίνδυνο 20.000 τραπεζικοί υπάλληλοι...
Η συρρίκνωση του τραπεζικού δικτύου, που θα προκύψει από τη συνένωση των πιστωτικών ιδρυμάτων, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την εργασία 20.000 υπαλλήλων. Το πλεονάζον προσωπικό θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχει στην κλίμακα της ιεραρχίας. Στόχος των...
νέων σχημάτων είναι να συμπιέσουν το λειτουργικό κόστος στο ελάχιστο δυνατό


Σε κίνδυνο η εργασία για 20.000 τραπεζοϋπαλλήλους, σε σύνολο 56.000 που εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ελλήνων τραπεζιτών, με την ολοκλήρωση των νομικών συγχωνεύσεων οι διοικήσεις των συστημικών τραπεζών θα κληθούν να συρρικνώσουν το νέο δίκτυο που θα προκύψει από τη συνένωση των τραπεζών, ενώ σταδιακά -και σε βάθος διετίας- θα απομακρύνουν και το «πλεονάζον» εργατικό δυναμικό.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Τι αλλαγές πρόκειται να φέρει στη ζωή μας το νέο μνημόνιο...

Φτωχότερους θα κάνει το νέο μνημόνιο συνταξιούχους και μισθωτούς του δημόσιου τομέα. Το όριο ηλικίας για τη σύνταξη αυξάνεται στα 67 έτη, ενώ πολλοί θα χάσουν τα κοινωνικά επιδόματα. Παράλληλα, χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν την πόρτα της εξόδου έως το τέλος του 2013.

Όπως...
αναφέρουν Τα Νέα, οι βασικές αλλαγές που φέρει στη ζωή μας το τρίτο μνημόνιο είναι οι εξής:

Μισθοί: Ο βασικός κατώτατος μισθός, οι ωριμάνσεις και τα επιδόματα γάμου θα αντικατασταθούν από έναν μηχανισμό ελάχιστου μισθού.
Συντάξεις: Αυξάνεται το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη. Από 3% έως 12% θα είναι η νέα εισφορά που θα επιβληθεί στις συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, ενώ καταργούνται τα δώρα.
Δημόσιοι υπάλληλοι: Διαβατήριο εξόδου θα πάρουν 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του έτους, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν άλλοι 25.000 το 2013.
Φόροι: Αυξάνονται οι φόροι στα τσιγάρα, ενώ από 10% αυξάνεται στο 15% ο φόρος επί των τόκω καταθέσεων.
Αγορά προϊόντων: Καταργούνται οι περιορισμοί σε χώρους πώλησης, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται η πώληση για παράδειγμα καπνού, βρεφικού γάλακτος, εφημερίδων και περιοδικών από καταστήματα τροφίμων, ακόμη και σούπερ μάρκετ.
Κλειστά επαγγέλματα: Καταργούνται προνόμια για πρώτη φορά σε αρκετά επαγγέλματα.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΑΟΚ παντού!!!
Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΝΕΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

Κάπου στον ΚολινδρόΤο έχετε ξαναδεί???
Κι όμως είναι
στον Κολινδρό...
Τι να είναι άραγε???Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΑΙ ...ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ; ΚΙ ΑΝ ...ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙΣ!!!

ρε την μικρή... άκου ξυπόλητη
Κι αν ξυπόλητη ...παρελαύνει η μικρή μαθήτρια!
Γιατί το έκανε η μικρή;
Ενα πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας επέλεξε μία μαθήτρια για να δείξει τη δική της αγανάκτηση, αφού έβγαλε τα παπούτσια της και έκανε παρέλαση ξυπόλητη. Μάλιστα η κοπέλα ήταν σημαιοφόρος οπως αναφερει το iefimerida.gr

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΚΙΔΙ Ή ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ....ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;;

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.... 
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΨΙΧΑΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ....ΚΑΝΕΤΕ! 
ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ...ΓΙΑΟΥΤΡΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ...ΛΗΞΗΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....

Από τις 20 Νοεμβρίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ 

  

  Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

 
   Από τις 20 Νοεμβρίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία στο Πιστωτικό Ίδρυμα (Τράπεζα) ή τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), όπου τηρείται ο λογαριασμός του συνταξιούχου, προσκομίζοντας υποχρεωτικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς).

2. Ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων του 3ου τριμήνου 2012.

3. Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ).

4. Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο υγείας ή επίδειξη γνωστοποίησης).

Συστήνεται ο συνταξιούχος κατά την προσέλευσή του στο Πιστωτικό Ίδρυμα ή ΕΛΤΑ, να γνωρίζει τον αριθμό λογαριασμού του, που πιστώνεται η μηνιαία σύνταξή του. Η απογραφή θα γίνει χωριστά για κάθε παροχή που χορηγεί ο Οργανισμός (κύρια σύνταξη, εξωϊδρυματικό επίδομα κ.λ.π).

Ο ΟΑΕΕ τονίζει, ότι σε περίπτωση που ο συνταξιούχος δεν διαθέτει ΑΦΜ, πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΟΥ που υπάγεται για να λάβει βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που δεν διαθέτει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), οπότε θα πρέπει να φροντίσει πρώτα για την έκδοσή του και στη συνέχεια να προσέλθει προσκομίζοντάς το.

Εξαιρούνται από τη διαδικασία προσέλευσης στα Πιστωτικά Ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ, οι συνταξιούχοι που, λόγω αδυναμίας μετακίνησης, δεν μπορούν να προσέλθουν, ανήλικα τέκνα κάτω των 14 ετών, συνταξιούχοι που πληρώνονται μέσω πληρεξουσίου, όπως συνταξιούχοι κάτοικοι εξωτερικού ή συνταξιούχοι που τελούν σε κατάσταση μόνιμης ανικανότητας για δικαιοπραξία, η απογραφή των οποίων θα γίνει από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματα του Οργανισμού, με την προσκόμιση, των ίδιων δικαιολογητικών αλλά και των επιπλέον ανά κατηγορία δικαιολογητικών, που ορίζονται στην επιστολή που θα αποσταλεί προς όλους τους συνταξιούχους.

Τέλος ο ΟΑΕΕ επισημαίνει ότι θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης για όσους συνταξιούχους δεν προσέλθουν για να απογραφούν το αργότερο έως τις 31/12/12.Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΟΛΑ ΤΑ ....ΜΠΟΡΟΥΝ! ΈΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ;;;;

Αμάν ρε συ φίλε Γιάννη Μαλτζάρη.... Τι γίνεται; Μήπως ετοιμάζεις κάτι κι εσύ εκεί έξω; Μήπως ρε συ ΤΖΩΝ ετοιμάζεις την μεγάλη ΕΞΟΔΟ; Ποιά έξοδο; Έ όχι βέβαια και την έξοδο του Μεσολογγίου.... χα χα χα χα
Βέβαια το ΠΑΣΟΚ της Πιερίας έχει ανάγκη τον πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής του, όμως στην Πιερία επειδή η λέξη ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει ανέκδοτο, ας πω και το εξής....
ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΟΛΑ ΤΑ ....ΜΠΟΡΟΥΝ! ΈΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ;;;;

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων, το 4ο Συνέδριο - Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών «Προπαντός η Παράδοση» θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2012 στην Κατερίνη και στην Παραλία Κατερίνης.


ιοργανωτές είναι μία ομάδα φίλων της παράδοσης σε συνεργασία με το Κέντρο Οργάνωσης Εκδηλώσεων «Pro-παντός» και το Ταμιείον Θράκης
 
Το φετινό σεμινάριο έχει διπλό ( και Συνέδριο ) και επετειακό χαρακτήρα καθώς πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πιερίας και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης. Το θέμα του είναι: «Η Μουσικοχορευτική παράδοση των Ντόπιων και Προσφύγων της Πιερίας»
Πιο αναλυτικά:
Στο Συνέδριο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 9/11 ώρα 10:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ» και θα λήξει το Σάββατο 10/11 ώρα: 14:00, θα παρουσιαστούν εισηγήσεις Ιστορικού και Λαογραφικού περιεχομένου για όλες τις περιοχές και τους κατοίκους της Πιερίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στο Σεμινάριο το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο 10/11 ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης και θα λήξει την Κυριακή 11/11 ώρα 14:00, θα διδάξουν εξειδικευμένοι εισηγητές που έχουν πραγματοποιήσει πολυετή έρευνα σχετικά με την παράδοση των κατοίκων της περιοχής:
  • Ανατολικο-Ρωμυλιώτες Αιγινίου (Καβακλί και Ακ Μπουναρ), με τον Δήμο Πραντσίδη
  • Ελατοχώρι Πιερίων, με τον Βαγγέλη Παπανικολάου
  • Πρόσφυγες από την Τραπεζούντα του Πόντου με τον Κώστα Νικολαΐδη
  • Λιτόχωρο, με την Γραμματώση Ελένη
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο έχει οριστεί στα 40 €.
* Για φοιτητές 30 ευρώ .
* Για το δεύτερο άτομο της ίδιας οικογένειας 20 ευρώ και το τρίτο μέλος της οικογένειας δωρεάν.
* Επιπλέον σε περίπτωση συμμετοχής χορευτικών ομάδων άνω των 15 ατόμων, το κόστος συμμετοχής ανά άτομο έχει οριστεί στα 30 ευρώ. 

Το βράδυ του Σαββάτου στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι στο ξενοδοχείο Mediterranean Village, όπου θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει σκοπούς τόσο από τις περιοχές διδασκαλίας όσο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Η τιμή συμμετοχής στο παραδοσιακό γλέντι είναι 15 € ( περιλαμβάνει φαγητό σε πλούσιο μπουφέ – χωρίς το ποτό )

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας

ΤΗΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ :
2351030787 PROΠΑΝΤΟΣ (Κέντρο οργάνωσης εκδηλώσεων – σεμιναρίων)
6972006316 Έφη Χατζηχηδίρογλου
6977168392 Γεροβασιλείου Βασίλης

E-mail επικοινωνίαςpropantos@gmail.comAναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ....ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ala PASOKIKA!!!!

Γιώργος Κυριακίδης.... ο mr ANTIPOLITEYSIS του ΔΉΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! Ακούνε Κυριακίδης εκεί σ όλα τα γραφεία του Δήμου και τρέχουν.... χα χα χα
Κι εκείνος; Το γουστάρει απίστευτα ο που#$$%#ης!!!!! ρε το Γώγο....
Κι ύστερα; Ακούστε κι αυτό.....
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ....ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ala PASOKIKA!!!!

Ο Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Αινιάν την Δευτέρα 29 Οκτ. στη Σχολή Γονέων ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο ...ΥΠΕΧΩΔΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ

Κι ο Αντιδήμαρχος ...ΥΠΕΧΩΔΕ του Δήμου Κατερίνης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ, είναι πρώτο κόζι..... Τρέχει ρε γ@μώτο μου και δεν φτάνει. Τώρα βέβαια το ότι τρέχει δεν σημαίνει και πως βουλώνει όλες τις γούρνες του Δήμου, όμως εκείνο που θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε, είναι πως προσπαθεί..... ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ.... ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Χώρια που τρέχει και με ένα σαράβαλο παπάκι και κινδυνεύει κι όλας..... Κι όλα αυτά για πάρτι μας! Όχι σαν κάποιους άλλους που τρέχουν αλλά με ...μερσέντες! χα χα χα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ