PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Η ΚΕΚΔΕ δεν διαπραγματεύεται

 θεσμοθετημένους πόρους, τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Το μήνυμα ότι η ΚΕΔΚΕ δεν διαπραγματεύεται θεσμοθετημένους πόρους εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου. Τόνισε, ακόμη, ότι δεν πρέπει να καταργηθούν άμεσα οι συμβάσεις έργου αλλά σταδιακά σε βάθος τουλάχιστον δύο ετών.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η βάση της Ν.Δ. σε μια πρωτοφανή διαδικασία έστειλε ηχηρό μήνυμα. Η εντολή είναι σαφής και αδιαμφισβήτητη. Ο νέος μας πρόεδρος, ο Αντώνης Σαμαράς, με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια έδειξε το δρόμο της ενότητας, της νέας αρχής για τη μεγάλη μας παράταξη που θα αποτελέσει την αυριανή πρόταση εξουσίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δημόσια κατέθεσα τη δική μου απόφαση να σταθώ στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, γιατί πίστευα και πιστεύω πως η δέσμευσή του ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την αναγέννηση της παράταξης, είναι πολύ συγκεκριμένη, ουσιαστική όσο και χρήσιμη στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη Ν.Δ.

Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση που η επιλογή μου να στηρίξω την πολιτική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά συνέπεσε με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Νεοδημοκρατών.

Ενωμένοι, γύρω από το νέο Πρόεδρο, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της Πατρίδας και θα ασκήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την αποστολή μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Μέσα από αυτή τη δύσκολη ίσως και σκληρή εσωκομματική διαδικασία βγήκαμε όλοι πιο δυνατοί, νικητές ΟΛΟΙ.

Οι Κασσάνδρες που προφήτευαν μια δυσοίωνη επόμενη μέρα στη Ν.Δ. διαψεύστηκαν. Τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Κυριακής όσο και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έδειξαν το δρόμο της ενότητας.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συμπολίτες μου στην Πιερία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέρρευσαν στα εκλογικά κέντρα όλου του νομού, συμμετέχοντας στο αύριο της Ν.Δ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, θα συναντηθεί στις 7:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.


Ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε νωρίτερα με τον κ.Σαμαρά και τον συνεχάρη για την εκλογή του.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ είπε ότι «μας ενδιαφέρει η πολιτική και όχι τα πρόσωπα».
Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης λόγω της εκλογής αρχηγού στην αξιωματική αντιπολίτευση ο κ.Πεταλωτής είπε: «Κριθήκαμε πριν από 50 ημέρες, λαμβάνοντας πολύ ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό, ενώ η πολιτική της ΝΔ καταδικάστηκε από τους Έλληνες πολίτες».
Στο ενδεχόμενο άρνησης του κ.Σαμαρά για συναίνεση στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι κάτι τέτοιο είναι ευθύνη του νέου προέδρου.
«Εντός των ημερών θα φανεί το πότε ο πρωθυπουργός θα καλέσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ο κ.Πεταλωτής.
Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην σκληρή αντιπολίτευση που αναμένεται τόνισε ότι «ο πόλεμος είναι με τα προβλήματα της χώρας».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην εκλογή Σαμαρά τόνισε: «Στο νέο πρόεδρο της ΝΔ εύχομαι καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα στη πολιτική μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί, όπως όλοι όσοι εξαρτώνται και συμβαίνει στη Δημοκρατία μας, από τη βούληση των πολλών».



Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Αποτελέσματα στο 86,28%, που αντιστοιχεί σε 1451 εκλογικά τμήματα (σε σύνολο 1.648) έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής για τις εκλογές στη ΝΔ Δημήτρης Σιούφας.


Σύμφωνα με αυτά, ο νέος πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 50,28% (328.721 ψήφοι), έναντι 39,45% (257.901 ψήφοι) της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και 10,27% (67.162 ψήφοι) του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Βάσει της καταμέτρησης μέχρι στιγμής, στις εκλογές ψήφισαν 662.354 ψηφοφόροι.
Το μάθατε;;;
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ....
μπορεί να κάνω βέβαια και λάθος...
αχ ρε κωστάκη εκεί στο τελευταίο θρανίο...
άκου κι αυτό ρε Κωστάκη για να κάτσεις φρόνιμα...
χα χα χα χα το άλλο με τον Τοτό σας το είπα;;;; χα χα χα
Συγνώμη έφυγα εκτός θέματος, ο Αντώνης ο Καρπούζας θέλει να πάει για αντίπαλος του Γιώργου Κεραμιδιώτη στην Παραλία... Τελικά η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, θα στηρίξει έναν εν ενεργεία δεξιό Δήμαρχο, ή τον ...έτσι;
Ο τρίτος και κατά λάθος αφήνει να διαρεύσουν τέτοιου ειδους πληροφορίες, για να δει τι θα κάνει!
και που λες Κωστάκη, ο ...Τοτός! χα χα χα χα

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νομού μας η εταιρεία των διοδίων που εκμεταλεύεται τον αυτοκινητόδρομο και τα διόδια που μας ξε...ζει! Ναι αλλά τι είπαν; ΤΙΠΌΤΑ!!!
Τι μας είπαν; τίποτα σας λέω! Ουσιαστικά μας είπαν πως, ότι θέλουν θα κάνουν και πως ότι λέει η σύμβαση θα γίνει πράξη!
Ά ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ... ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...
δημήτρης παν κεραηλίδης
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Η "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!