PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Κυβέρνηση θα στηρίζεται σε τρία κόμματα.



Του Παπανδρέου του Καρατζαφέρη και της Ντόρας
Επειδή η Κυβέρνηση θα έχει πολύ δουλειά μέχρι και..
γεωτρήσεις στη Κρήτη θα κάνει την ονομάσαμε
Δημιουργήσαμε και το σήμα της στη φωτό Η σύνθεσή της


Πρωθυπουργός::Μητσοτάκης ( Πlηρεί όλες τις προυποθέσεις που τέθηκαν Είναι ο πιο ένθερμος οπαδός της ,βαρύ όνομα που θέλουν και από ότι έχει δηλώσει δεν θα βάλει για βουλευτής πάλι.)

Υπουργός Οικονομικών: Μέρκελ (αφού έτσι και αλλιώς αυτή αποφασίζει)
Υπουργός προστασίας του πολίτη:Αδωνις Γεωργιάδης (έχει σχέδιο έτοιμο για τους κουκουλοφόρους)
Υπουργός δικαιοσύνης:Τσοχατζόπουλος. (Ξέρει τα δικαστήρια καλύτερα από όλους. Κάθε μέρα είναι εκεί)
Υπουργός Εσωτερικών Πάγκαλος (αφού ξέρει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε στο εσωτερικό)
Υπουργός Ισότητας και Γυναικείας καλτσοδέτας. Ξυνίδης
Υπουργός μεταφορών: Κιλτίδης (Ξέρει από μεταφορές, έχει αλλάξει τρία κόμματα)
Υπουργός Υγείας: Ντόρα Μπακογιάννη. (Η περιπτωσή της χρειάζεται γιατρό)
Υπουργός Γεωργίας Δρούτσας (ως κηπουρός γνωρίζει καλά τα θέματα)
Υπουργός εξωτερικών: :Μόσιαλλος (Εκεί ζούσε εκεί θα γυρίσει σε λίγο. Να είναι και κοντά στην οικογενειά του)
Υπουργός περιβάλλοντος:Παραμένει ο Παπακωνσταντίνου (λόγω των αυθαιρέτων πισινών και άλλως τοιούτων που διαθέτει
Υπουργός Αθλητισμού Καρατζαφέρης.( Με τόσες κωλοτούμπες ξερει καλά τον αθλητισμό
Υπουργός Δημοψηφισμάτων: Καστανίδης (για προφανείς λόγους.)
Υπουργό Παιδείας:Διαμαντοπούλου.( Η Τρόικα διεκδικεί Υπουργείο και θα το πάρει)
Γενικοί Δερβένακες. Τις μονές μέρες ο Βενιζέλος τις ζυγές ο Λοβέρδος μέχρι να αποφασίσουν στο ΠαΣοΚ ποιός διαδέχεται τον Παπανδρέου

ΔΕΙΤΕ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΝΕΛΗ.

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...ΣΑΝ ΚΗΠΟΥΡΟΣ.

ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ




ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ...
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΤΙ ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ
ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.
ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΝΤΗΝ ΚΙΟΛΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΠΙΛΠΕΡΓΚ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΝΤΑΣΤΙΝ ΧΟΦΜΑΝ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΡΙΤΣΑΡΤ ΓΚΙΡ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΤ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ
ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΓΙΟΝ ΒΟΙΤ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΕΝΙΝΙ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΤΖΟΝΥ ΝΤΕΠ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ
ΥΓΕΙΑΣ Η ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΛΛΙΑ;;; ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;


ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΨΕΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!



  ΕΤΑΙΡΙΑ
 Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Γαβριήλ Κόλλιας, Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο επάγγελμα και ανήσυχος γεμάτος δημιουργική ενέργεια στο χαρακτήρα άνθρωπος αναπτύσσει μια επαγγελματική δραστηριότητα που σχετίζεται με τους μηχανισμούς ασφαλείας, τις αυτόματες πόρτες και τα ρολά ασφαλείας. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι οι τότε υπάρχουσες λύσεις και προϊόντα του κλάδου της βιομηχανίας ρολών, κινούνται με μέτρια ποιοτικά και πολλές φορές κακά επίπεδα, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή τελικών προϊόντων

To προβλέψαμε πολύ νωρίς, για να μην έχετε αγωνία Δεν θα καταλήξουν σήμερα σε κυβέρνηση !

Αρνείται, λένε οι τελευταίες πληροφορίες και ο Διαμαντούρος. Οπότε μένει ένα πρόσωπο μόνο, στο οποίο μάλλον θα καταλήξουν. Είναι ελεύθερος, έχει εμπειρία και γνωριμίες παντού:

Ο Γιώργος Παπανδρέου. Λες;

Το ΄πε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση τεχνοκρατών.




Πώς θα αντιμετωπίσει ένας τεχνοκράτης τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί;". Και είχε δίκιο. Βέβαια στο μυαλό του είχε άλλα. Σφοδρή επιθυμία του είναι ..
να αναλάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ρόλο η ΝΔ, ώστε να φθαρεί και να λέει τον Φεβουάριο στις τηλεοράσεις: "ορίστε ο Σαμαράς κυβέρνησε 4 μήνες και έκοψε μισθούς και συντάξεις" κι άλλα τέτοια λαϊκιστικά.
Οπότε αν ο Σαμαράς είναι ξύπνιος πρέπει να τον προτείνει για Πρωθυπουργό. Να δεί πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Για να τελειώνει με τον εκ του ασφαλούς τζαμπαμαγκισμό των μικρών κομμάτων, που κραυγάζουν για τα "δύο κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα". Ας κυβερνήσουν κι αυτοί, να μας σώσουν.
Να τους δούμε επιτέλους στην πράξη.
Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία της απομυθοποίησης των ...τηλεκριτικών και των προπονητών της εξέδρας, που είναι όλο θεωρία και κριτική.
Τολμήστε κύριε Παπανδρέου, τολμήστε κύριε Σαμαρά.
Κάντε τον επιτέλους Πρωθυπουργό, να τελειώνει η κωμωδία. Ή έστω να αρχίσει.

η πλάστιγγα κλείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρεου τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.




O Παπαδήμος μας τελείωσε ,ο Διαμαντούρος τέλος και φαίνεται ότι η πλάστιγγα κλείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρεου τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Ο τέως υπουργός είναι σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ.
Τι άλλο προσόν θέλουμε για τον νέο πρωθυπουργό μας. έτσι άλλωστε μετά από πολλά χρόνια μπορούμε να αναφων΄ξσουμε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά τώρα δικαιώνεται... Γιατί; Διαβάστε παρακάτω...

Το Σκάνδαλο Κοσκωτά αφορούσε ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο το οποίο κυριάρχησε στην ελληνική πολιτική σκηνή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990. Παράλληλα σηματοδότησε, κυρίως, τον αγώνα για τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε. και των τραπεζών.
Κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου υπήρξε ο τραπεζίτης Γιώργος Κοσκωτάς, πλην όμως ενεπλάκησαν σ΄ αυτό και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Παραπέμφθηκαν σε δίκη ο Ανδρέας Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τέως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο Μένιος Κουτσόγιωργας, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Δημήτρης Τσοβόλας, πρώην Υπουργός Οικονομικών και ο Γιώργος Πέτσος, πρώην Υφυπουργός Βιομηχανίας, Έρευνας και Τεχνολογίας. Από αυτούς, ο Ανδρέας Παπανδρέου κρίθηκε αθώος σε όλες τις κατηγορίες, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δεν δικάστηκε γιατί είχε ήδη εκλεγεί Ευρωβουλευτής και το Ευρωκοινοβούλιο δεν ήρε την ασυλία του, ενώ ο Μένιος Κουτσόγιωργας πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης. Ο Δημήτρης Τσοβόλας και ο Γιώργος Πέτσος κρίθηκαν ένοχοι για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ...ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Μάθαμε πως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ πρώην Υφυπουργός Υγείας θέλει να ξανακατέβει υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου... Λέτε να είναι αλήθεια;;;
ΦΤΟΥ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙ Ο ΓΩΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ...ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
Έ ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ...
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ...ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΥΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ Ο ΓΩΓΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ...

Ο Δημήτρης Γαλάνης νέος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο


Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Κυριακού από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχελάου, νέος προπονητής ανέλαβε ο Δημήτρης Γαλάνης.

Ο Δημήτρης Γαλάνης είχε θητεύσει στο παρελθόν στην ομάδα της Κατερίνης και ανάμεσα στις διάστημα που ήταν, είναι και στην περίοδο που η ομάδα ανέβηκε στην Α2 εθνική κατηγορία.

Θέματα της Πιερίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Τέσσερα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συζητήθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου 2011.

  1. Ραδιενεργά απόβλητα στο Αιγίνιο

Το θέμα αυτό αφορά επερώτηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τις εγκαταλελειμμένες και ακάλυπτες σωρούς φωσφόγυψου σε περιοχή του Αιγινίου, απόβλητα παλαιού εργοστασίου λιπασμάτων. Ο εισηγητής κ. Θεοδόσης Κωνσταντινίδης κατήγγειλε το γεγονός και αναφέρθηκε στους κινδύνους και τις επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της περιοχής. Κάλεσε τους υπεύθυνους, τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας να πάρουν μέτρα για την άμεση και ασφαλή απομάκρυνση τους, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.

  1. Η μεταφορά μαθητών

Το θέμα αφορά την κατακύρωση των αποτελεσμάτων από τη διαπραγμάτευση για το κόστος μεταφοράς των μαθητών, το χρονικό διάστημα 1-9-2011 έως 31-12-2011, καθώς και την έγκριση υπογραφής παράτασης της σύμβασης. Το ίδιο θέμα απασχόλησε όλες σχεδόν τις Π.Ε. Σ’ όλες τις περιπτώσεις, το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ενέκρινε ομόφωνα την κατακύρωση των αποτελεσμάτων και την υπογραφή των συμβάσεων.

  1. Υποβολή πρότασης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για κατασκευή νέων φραγμάτων στο χείμαρρο Μορνιώτη

Τρίτο και σοβαρό θέμα υπήρξε η υποβολή πρότασης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Έργα διευθέτησης λεκάνης απορροής χειμάρρου Μορνιώτη» και συγχρόνως σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και υπουργείου Περιβάλλοντος. Το έργο είναι προϋπολογισμού 8 εκατ. € και ζητείται να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη Ελλάδας 2007-2013».

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, ενώ το υποστήριξε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος, τονίζοντας την αναγκαιότητα του έργου για την υδροδότηση της Βόρειας Πιερίας. Συγχρόνως επεσήμανε κάποια κρίσιμα σημεία της μελέτης , τα οποία πιθανόν χρειάζονται επικαιροποίηση λόγω παλαιότητας σύνταξης της μελέτης. Κατέληξε λέγοντας, πως και αυτός και η παράταξή του θα στηρίξουν την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου το οποίο είναι απαραίτητο για τους κατοίκους της Βόρειας Πιερίας.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από περιφερειακούς συμβούλους, για να ψηφιστεί τελικά ομόφωνα η υποβολή της πρότασης από όλες τις παρατάξεις.

  1. Για τις αδειοδοτήσεις των γεωτρήσεων

Το θέμα της αδειοδότησης των υφιστάμενων ιδιωτικών γεωτρήσεων απασχόλησε το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, στην εισήγησή της, πρότεινε την απλούστευση των διαδικασιών με την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών στα κατά τόπους τμήματα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας των Π.Ε., τα οποία στη συνέχεια θα προωθούνται από τις ίδιες τις υπηρεσίες στα αντίστοιχα τμήματα της έδρας της Περιφέρειας.

Στην τοποθέτησή του, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία - Μέτωπο Ανάπτυξης» κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, εκτός της πρότασης της κ. Μαυρίδου με την οποία όπως δήλωσε συμφωνεί, κατέθεσε ένα σύνολο προτάσεων το οποίο έχει σχέση με την απλούστευση των διαδικασιών, οι οποίες είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες αλλά επιπλέον δαπανηρές, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά και απροθυμία από μέρους των ιδιοκτητών των γεωτρήσεων.

Συγκεκριμένα πρότεινε: η ανάλυση νερού να μη γίνεται κατά γεώτρηση αλλά κατά περιοχή με μέριμνα της αρμόδιας υπηρεσίας. Η σωρεία των δικαιολογητικών να δηλώνεται με μια υπεύθυνη δήλωση των ιδιοκτητών των γεωτρήσεων. Το πρόβλημα της οριστικής ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων να ξεπεραστεί με την αποδεδειγμένη κυριότητα του ιδιοκτήτη της γεώτρησης. Η υποχρέωση τοποθέτησης υδρομέτρων να ισχύσει σε δεύτερη φάση, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αδειοδοτήσεων. Τις προτάσεις αυτές θα πρέπει η Περιφέρεια να τις μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο για τροποποίηση του σχετικού νόμου.

Φάκελο με ολοκληρωμένη πρόταση για το συνέδριο του Ολύμπου κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος

Με ολοκληρωμένη πρόταση για τη διεξαγωγή διεθνούς συνεδρίου αξιοποίησης και προβολής του Ολύμπου επανήλθε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος. Σχετικό φάκελο κατέθεσε στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και στους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων. Αναμένεται από τον αν. Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το περιεχόμενο της πρότασης, να τεθεί προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

μέρος μηνύματος ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ-ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!

Η εικονα μιλαει μονη της. Δειτε ενα συγκλονιστικο βιντεο. Επιτροπες αλληλεγγυης παντου. Δεν θα τους επιτρεψουμε να γυρισουμε πισω στον μεσαιωνα. ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΒΟΥΜΕ" ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

Περισσοτερες πληροφοριες στο σάιτ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ:

www.denplironodenplirono.com

www.oxidiodia.gr

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

http://www.youtube.com/watch?v=4iP6VLghvOQ&feature=player_detailpage

ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ.

Ο Γιώργης παραιτήθηκε
απ' την παραίτησή του,
κι οι βουλευτές του βέλαξαν..

με την απόφασή του!
*
Βέλαξαν μ' ανακούφιση
που κράτησαν τις θέσεις,
κι αν κάτι άλλο σκέφτονται
εμένα να με χέσεις!

Η ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Είναι εμφανέστατο το ...τι έγινε ...
Δείτε την εικόνα!

Πραγματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


Έπαιξε το όνομα του Σημίτη ...τώρα παίζει και του Καραμανλής ! Ρε τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον τόπο !



Ο ένας μας έβαλε στο Ευρώ με αλχημείες ...ο άλλος μας φέσωσε μέχρι τα μπούνια ! Ο Γιωργάκης μας χρεοκόπησε!


Για φανταστείτε όταν θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές από το ευρώ να προτείνουν τον Γιώργο για πρωθυπουργό της δραχμής !

Στη δημοσκόπηση για το «Πρώτο Θέμα»



η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5% και το ΠΑΣΟΚ 15% και ακολουθούν ΚΚΕ 7,8%, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 5,3%, ΔΗΣΥ 2,2%, ΔΗΜΑΡ 3,75, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7%, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%.


Στη δημοσκόπηση τους ΕΘΝΟΥΣ η ΝΔ συγκεντρώνει 22,2%, το ΠΑΣΟΚ 15,15% το ΚΚΕ 8,2 %, το ΛΑΟΣ 5,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,2%, η ΔΗΣΥ 2,4%, οι Οικολογοι -Πρασινοι 2,3% , το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 1,6%

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΝΔ

Tην πρωτιά της ΝΔ, αλλά με σταθερά μικρά ποσοστά, φανερώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής». Το κυβερνών κόμμα συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του αγγίζοντας ποσοστά που καταδεικνύουν ότι έχει χάσει κάθε κοινωνική νομιμοποίηση ενώ αμφισβητείται ευθέως και από το σύνολο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.


Στον αντίποδα, η διαφορά στην πρόθεση ψήφου διευρύνεται, με τη ΝΔ να προηγείται κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες, ο Αντώνης Σαμαράς στην καταλληλότητα πρωθυπουργού βρίσκεται «μπροστά» με δώδεκα μονάδες διαφορά ενώ η απάντηση της κοινής γνώμης απέναντι στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα είναι καταλυτική: «είναι εις βάρος της χώρας» απαντά η συντριπτική πλειοψηφία (57%) αλλά και το 42% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ..

g

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ..

ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΚΟ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥΣ..

Ακόμη τρεις μεγάλοι δήμοι της Αττικής προστέθηκαν στο «κύμα» ενάντια στο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία. Νομική βοήθεια σε όσους δημότες δεν επιθυμούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων. Πρόκειται για τους Δήμους Περιστερίου, Ελληνικού-Αργυρούπολης και....


Σαρωνικού (Καλύβια-Ανάβυσσος-Π. Φώκαια), όπου οι διοικήσεις αποφάσισαν να προσφέρουν νομική βοήθεια σε όσους δημότες θελήσουν να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων που θέλει να εισπράξει η κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού, εξηγώντας και το πώς μπορεί να αποφευχθεί η πληρωμή του.


Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Η. Γκότσης, έχει από την περασμένη εβδομάδα διαθέσει προσωπικό που παρέχει πληροφορίες στους δημότες για το πώς να πληρώνουν τους λογαριασμούς μέσω των τραπεζικών ΑΤΜ, αφαιρώντας το ειδικό τέλος. Το ίδιο προσωπικό παραλαμβάνει τις αποδείξεις πληρωμής και συγκεντρώνει το απαραίτητο υλικό μέσω του οποίου θα κατατεθούν μαζικά εξώδικα στη ΔΕΗ προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή του ηλεκτρικού. Παράλληλα, οργανώνονται ομάδες εθελοντών που θα επανασυνδέουν το ρεύμα, ακόμη και παράνομα.

Στο πλευρό του Δήμου Νέας Ιωνίας συνασπίστηκαν ακόμη δύο δήμοι, οι δήμαρχοι των οποίων εξελέγησαν κυρίως με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο Π. Φιλίππου (Σαρωνικός) και ο Χρ. Κορτζίδης (Ελληνικό-Αργυρούπολη), που αποφάσισαν και έστειλαν επιστολή ζητώντας ανάλογες πρωτοβουλίες από την Κεντρική Ενωση Δήμων (ΚΕΔΕ) και την Περιφερειακή Ενωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Από προχθές προστέθηκε στο κύμα και ο Δήμος Περιστερίου, ένας από τους μεγαλύτερους της Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ...

http://3.bp.blogspot.com/-c5Rim0trBsc/TreB6wbiJ-I/AAAAAAAACRY/jtxBuOw3-jg/s1600/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5-%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3-%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591%25CE%25A3.jpg

Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα, στις 16:00, το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.




Ορισμένα απο αυτά:



- Παραχώρηση χρήσης για εκμετάλλευση του μικρού τρένου που βρίσκεται εντός του πάρκου της ΧΑΝΘ

- Παράταση χρονικής διάρκειας εργασιών της εργασίας ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΛΣΟΥΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΘΕΡΜΗΣ

- Ορισμός Επιτροπής αξιολόγησης διαγωνισμών, για προμήθειες ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού – μηχανημάτων Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών.

- Ορισμός Επιτροπής παραλαβής του διαγωνισμού για την προμήθεια απορρυπαντικών υλικών συνεργείων για το Συνεργείο Επισκευής Οχημάτων της Δ/νσης Μηχανολογίας

- Ματαίωση δημόσιου διεθνή διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών ένδυσης – υπόδησης για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και επαναπροκήρυξή του σε νέα ημερομηνία

- Παραχωρήσεις χώρων σε Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία της Θεσσαλονίκης.

- Έγκριση α) διοργάνωσης τουρνουά μπάσκετ με καρότσι β) δαπάνης ποσού 10.000,00 € και διάθεση ισόποσης πίστωσης

- Έγκριση δαπάνης ποσού 8.130,00 € για την προμήθεια αναμνηστικών δώρων και επάθλων για τιμητικές διακρίσεις

- Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας μέρους στολών ειδικού ένστολου προσωπικού μετά από τη διενέργεια δημόσιου τακτικού διαγωνισμού και παραπομπή στην Οικονομική Επιτροπή για τη διάθεση πίστωσης ποσού 82.120,36 €.

- Ακύρωση της υπ΄ αριθμ. 1179/09 Α.Δ.Σ. που αφορά την παραχώρηση – ανανέωση (λόγω αλλαγής οχήματος) χώρου στάθμευσης ενός αναπηρικού οχήματος επί της οδού Αργαίου 6.

Η λύση ήρθε από τις ΗΠΑ (USA)


ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ...

Ο ΓΑΠ.......ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΗ....

ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ

Ο κυβερνητικός θίασος έδωσε, χθες στη Βουλή, μία από τις πιο άθλιες, γελοίες και γλοιώδεις παραστάσεις.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ..

Η περίοδος που διανύουμε είναι αναμφισβήτητα μια περίοδος πολιτικής αλλά και κοινωνικής αστάθειας.





Η έννοια της δημοκρατίας καταλύεται σε οποιοδήποτε βαθμό ενώ υποβαθμίζονται εώς και εξαφανίζονται αξίες της ζωής.
Παρακολουθούμε μια παράσταση, υποκρισία στο θέατρο των 300 παραλόγων, εκλεγμένων από τον λαό, ηθοποιών εκτελώντας το καθήκον τους. Μια παράσταση που μοιάζει και συσχετίζεται άμεσα με την ζωή και το μέλλον μας. Παραμένοντας στη δραματική τέχνη, ίσως και να παρακολουθούμε μια παράσταση με μαριονέτες. Ίσως όμως και να βρισκόμαστε στο θέατρο Σκιών, να βλέπουμε δηλαδή καραγκιόζηδες.

Κοινό στοιχείο των προαναφερθέντων είναι η υποκρισία. Πότε θα δοθεί η τελευταία παράσταση ; Ως πότε θα τους χειροκροτούμε; Παρακολουθώντας τα πολιτικά δρώμενα και τους "ξύλινους" λόγους των εκπροσώπων μας το μόνο πόρισμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι όλοι εκεί μέσα λένε από το μικρότερο εώς το μεγαλύτερο ψέμα. Όλοι εκεί μέσα προτάσσουν το προσωπικό και ψηφοθηρικό συμφέρον τους πάνω από το εθνικό και το λαϊκό. Και όμως συνεχίζουν να είναι οι βουλευτές...
που "εκφράζουν" τη λαϊκή βούληση και αποφασίζουν ερήμην του ελληνικού λαού για τον ελληνικό λαό.

Πώς είναι εκπρόσωποί μας εφόσον :
- δεν χαίρουν κοινωνικής αποδοχής
- δεν εκφράζουν το λαό και το ευρύτερο εκλογικό σώμα
- δεν αναγνωρίζουν το "καλό" της χώρας
- μόνος σκοπός τους είναι η οικονομική μεγέθυνση
- δεν είναι "έλληνες" (νομίζω πως αντιλαμβάνεστε το μήνυμα που θέλω να περάσω).
Και εδώ θα θέσω το ερώτημα, ειλικρινά πιστεύετε ότι αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα και κατ'επέκταση και τους Έλληνες ; Σας ευχαριστώ πολύ που τους ψηφίσατε γιατί εγώ ακόμα δεν έχω δικαίωμα ψήφου και απλά είμαι αναγκασμένη να υποστώ όλες τις συνέπειες των αποφάσεων που έχουν παρθεί χωρίς εμένα για εμένα μέσω αθέμιτων μέσων και ασχολίαστων κριτηρίων.

Επιστρέφω στη θέσης του Έλληνα ως θεατή. Εδώ και χρόνια δεν έχουμε σκεφτεί να αφήσουμε τον συνένοχο καναπέ μας και να βγούμε αν όχι στους δρόμους να φωνάξουμε, να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε όχι αυτόν που μας βόλεψε το δημόσιο αλλά αυτόν που εκφράζει την ιδεολογία μας. Επιπλέον, έχουμε κριθεί ανίκανοι στο να ξεχωρίσουμε ποιοι επιζητούν τα οφέλη της εξουσίας και ποιοι επιζητούν το όφελος του λαού και της χώρας. Η κρίση στο αξιακό σύστημα και η πνευματική παγκοσμιοποίηση είναι άλλοι δύο υπολογίσιμοι παράγοντες αυτής της κατάστασης. Αξιοπρέπεια. Σεβασμός. Κατανόηση. Δημοκρατία. Αξίες που εάν δεν συνυπάρχουν συνεπάγεται η σημερινή κατάσταση.

Λυπάμαι, προηγούμενες γενιές, που μου κληροδοτείτε μια τέτοια διαλυμένη χώρα και ένα ακόμα πιο διαλυμένο έθνος. Αλλά επίσης υπόσχομαι. Υπόσχομαι την μέγιστη ανατροπή σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Διατρανώνω υπεύθυνα και με το χέρι στην καρδιά, όταν θα έρθει η ώρα να πάρω εγώ κάποιες αποφάσεις θα σκεφτώ και τον διπλανό μου. Το δικαίωμα της σκέψης το έχω ακόμα και το χρησιμοποιώ στο έπακρο για να ονειρεύομαι, για να ελπίζω και για να κάνω μικρές αποδράσεις από τον δικό σας κόσμο σε έναν κόσμο δικό μου. Είμαι 15 χρονών αλλά έχω ψιλιαστεί τι "παίζεται" και θα προσπαθήσω να το αλλάξω αυτό.

Κλείνοντας, Παραθέτω αποσπάσματα από το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη "Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος"

"έτσι και σταματήσεις
για μια στιγμή να ονειρευτείς
εκατομμύρια ανθρώπινα όνειρα
θα γίνουν στάχτη απ' τις φωτιές"
[...]
"Δεν έχεις καιρό, δεν έχεις καιρό για τον εαυτό σου
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος."
[...]
"Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν' αγωνίζεσαι
για την ειρήνη και για το δίκιο.
Θα βγεις στους δρόμους , θα φωνάξεις
τα χείλη σου θα ματώσουν απ' τις φωνές"

Υ.Γ: Δεν φοβάμαι την επωνυμία, αλλά την ανωνυμία. Εάν κάποιος βρίσκει με τη σειρά του παράλογα αυτά που λέω, έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνήσει. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει το δικαίωμα της έκφρασης(ακόμα).

Ο Βωμός των 12 Θεών: Το Ιστορικό των Αγώνων

Μια ταινία για τους αγώνες που δόθηκαν
για τη διάσωση και ανάδειξη
του Βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους
Η επισκόπηση του ιστορικού των αγώνων μέσα από βίντεο αγωνιστών και ευαισθητοποιημένων πολιτών, αυθεντικές συνεντεύξεις και βιντεοσκοπήσεις καθώς και αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.
Πατήστε εδώ:
ή εδώ:








20 συν 1 ξεκαρδιστικά σχόλια στο twitter την ώρα που ο Γιωργάκης μιλούσε στη βουλή…

  1. Πάρε και εσύ τα τρία, μπορείς… [φωτο]



  2. Ο ΓΑΠ έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι, το ξέχασε, σηκώθηκε και συνέχισε να μιλάει.
  1. Ο Γιωργάκης είναι σαν τη Μούσχουρη που κάθε φορά κάνει την τελευταία της συναυλία και μετά ξανά μανά.
  1. Αυτή η προσωπική ανακεφαλαίωση με μπερδεύει.
  1. Απόλυτη φαντασίωση. Ο ΓΑΠ παραδίδει εξουσία στον Σημίτη, και ο Σαμαράς ζητά επιστροφή Μητσοτάκη. Και η Ροδούλα Ζήση απαγγέλει Εμπειρικο.
  1. Το τουήτερ ήρε τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων μέχρι το τέλος της ομιλίας του βλαμμένου #gap
  1. Βενιζέλος από μέσα του: λίγο έμεινε Βαγγέλη, κρατά. Βαθιές ανάσες. Breath in breath out. Σκέψου την Ξενογιαννακοπουλου μη σηκωθείς με στύση
  1. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ.. ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ..
  1. Αν δεν βλέπει την πολιτική ως επάγγελμα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του. Ε; #GAPspeech
  1. Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός. Ο Robin Hood είναι...
  1. Μετά το θέατρο του παραλόγου του ΓΑΠ θα παίζει το Μαρία η άσχημη στη βουλή
  1. Αν δεν δακρύσει ενθυμούμενος πως είναι Έλληνας της διασποράς, δεν είναι πλήρης ο λόγος του.
  1. Άρχισε τώρα τα συγκινητικά για παππού και πατέρα... Ακόμη τον καίει που ο Αντρέας τα άφησε όλα στη Μιμή!!!
  1. Γιώργο πούλα το ρολόι κ πάρε κομπολόι
  1. Παιδιά δεν φεύγει... Δεν φεύγει αν δεν φύγουμε μαζί...
  1. Κοιτά που θα μείνει...Αμααααν!!Ωπααα!!Το έχασε!!!
  1. Είναι τραγική η εικόνα ενός κοινοβουλίου ..που θυμίζει οπερέτα...όλοι οι γελοίοι....Μια τρομοκρατική ενέργεια μας σώζει από δαύτους!Ουλους!
  1. Ρε ψάχνω ένα τραγούδι να του αφιερώσω....
  1. Τελικά ο κόσμος θα τελειώσει το 13
  1. Άντε να βγαίνουν τα υπογλώσια μη μας μείνει στον τόπο ο κόσμος
  2. Γιώργο, φίλε, αδερφέ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;
  1. Οκ παίξατε, γελάσατε, τι θα λέγατε επιτέλους να σοβαρευτούμε και να αναλάβει η Βουλή των εφήβων?

ΕΛΕΟΣ....

Οι Έλληνες τεχνικοί (φωτογράφοι και κάμεραμαν), ενώ ήταν στημένοι έξω από το προεδρικό μέγαρο και περίμεναν τον πρωθυπουργό να βγει από τη συνάντηση με τον Παπούλια κι ενώ είχαν προνοήσει με τα ξένα δίκτυα πού θα στέκονταν ο καθένας, δεν κατάφεραν να έχουν εικόνα από τις δηλώσεις Παπανδρέου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι Έλληνες τεχνικοί χειροκρότησαν ειρωνικά τους ξένους που δεν τους άφησαν χώρο για να τραβήξουν εικόνα! Ακόμα και εδώ μας κάνουν κουμάντο οι ξένοι! Για να καταλαμβαίνουμε όλοι σε ποια εποχή έχουμε μπει...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ..

Sexy moto babes για όλα τα γούστα...Απολαύστε τις:









Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

Πήγε να μπατάρει το αεροπλάνο! Έφυγα αντιπρόεδρος και γυρίζω απλός βουλευτής!

Η μάσκα του "εθνοσωτήρα" νέου πρωθυπουργού είναι από την σειρά ταινιών τρόμου "Chainsaw"

ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ....

Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ......

Καταρχήν, να ανακοινώσω πως πήρα μια μεγάλη απόφαση: Θα γίνω τρία χρόνια νεότερος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΕΡΟ ΕΝΑΑΑΑΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ....ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ....

Image and video hosting by TinyPic

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..