PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ...ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΡΑ..

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

Αρχισαν τα όργανα στη ΝΔ...




Tρεις βουλευτές του κόμματος, σκέφτονται να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα...
Σοβαρός προβληματισμός για το εάν θα ψηφίσουν ή όχι το άρθρο του επικείμενου νομοσχεδίου με τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ που αφορά στις περικοπές του ειδικού μισθολογίου των αστυνομικών, αναπτύσσεται μεταξύ των τριών βουλευτών της ΝΔ που...

ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΙΖΕΣ..

"Δεν πείθει κανέναν ο Σαμαράς"...




Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Σαμαράς βαφτίζει «ενότητα της κοινωνίας και του έθνους» την αποδοχή των νέων μέτρων δεκάδων δις, που... θα ισοπεδώσουν την οικονομία και την κοινωνία», αναφέρει στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η εκβιαστική συσχέτιση, όμως, της παραμονής της χώρας στο ευρώ με την εφαρμογή του μνημονίου δεν πείθει πλέον κανέναν, όταν η ίδια η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση είναι αυτή που ενισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ως άξιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεωκοπίας, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας για ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος μέσα σε μια δημοκρατική χώρα είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των δανειστών και του κεφαλαίου, που εκπροσωπεί η κυβέρνησή του».

φτωχια καταραμένη ...άλλος τα καλά και άλλος τα...



Η σεζόν που θα κρίνει το τηλεοπτικό μέλλον των δύο παρουσιαστριών και άσπονδων φίλων...




Ήταν μοιραίο τελικά η νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει – τουλάχιστον ημερολογιακά, να αποτελέσει σταθμό για το μέλλον δύο γυναικών δημοσιογράφων, που ξεχώρισαν στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, ενώ οι επαγγελματικές τους πορείες (και όχι μόνο) κινήθηκαν...

ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ..

Στο ναδίρ τα καθαρά κέρδη εξαμήνου για την ΔΕΗ..




Στα 18,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ, για το α΄ εξάμηνο του 2012, ενώ το α΄ εξάμηνο του 2011 ήταν 128,8 εκατ. ευρώ. Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε και ...

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΣΑΤΣΑΚ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο





17χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που οι Δήμοι Κατερίνης και Τσάτσακ Σερβίας αντίστοιχα υπέγραψαν πρωτόκολλο φιλίας. Με αφορμή αυτό το γεγονός εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Κατερίνης πραγματοποίηθηκε τηνΤετάρτη29 Αυγούστου,αντιπροσωπεία του Δήμου Τσάτσακ, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων της φίλης χώρας.

Moody’s: Κίνδυνος για την παγκόσμια ανάπτυξη η κρίση στην Ευρωζώνη...




Αυξημένους καθοδικούς κινδύνους για τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης το 2012 – 2013 διαπιστώνει στην τελευταία της έκθεση η Moody’ s, με την κρίση στην Ευρωζώνη να συνεχίζει να...

Mέχρι τις 5 Οκτωβρίου η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Κατερίνης





Έως και τις 5 Οκτωβρίου θα μπορούν όσοι έχουν οφειλές προς τον Δήμο Κατερίνης που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες(μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012), να επωφεληθούν της δυνατότητας που δίνεται για να προχωρήσουν σε ρύθμιση, ανάλογης εκείνης που δόθηκε για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο.

Mέχρι τις 5 Οκτωβρίου η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Κατερίνης





Έως και τις 5 Οκτωβρίου θα μπορούν όσοι έχουν οφειλές προς τον Δήμο Κατερίνης που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες(μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012), να επωφεληθούν της δυνατότητας που δίνεται για να προχωρήσουν σε ρύθμιση, ανάλογης εκείνης που δόθηκε για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο.

Αναστολή διαπραγμάτευσης για το ΤΤ...




Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που καθόλη τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου ήταν στο limit down, αποφάσισε το ΔΣ του ΧΑ, κατόπιν αιτήματος της ...

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ



ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012-2013 ΤΗΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤ 2012
ΩΡΑ 20:00

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ



Γράφει ο Ν.Κουκουτάτσιος
Το παχύδερμο που υπεροπτικά αρέσκεται να αυτοαποκαλείται εκλεγμένος Δήμαρχος δεν έπαψε να προκαλεί με τις προκλητικές δηλώσεις του όλους όσους διαφωνούν με την ατεκμηρίωτη άποψη του, ότι το υλικό που προτίθεται να αποθέσει στον πυθμένα τουδημοτικού αμμορυχείου είναι ακίνδυνο!!
Μέσα σε αυτούς τους αιρετικούς και απάτριδες, συμπεριλαμβάνει και την ταπεινότητά μου την οποία φωτογραφίζει ανωνύμως αλλά πολύ σαφέστατα..

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ..

Αντί πρόσκλησης για τη λαϊκή συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου



Image

Λύστε τη σιωπή σας, κα Μαυρίδου! Οι πολίτες αμφισβητούν την ορθότητα των αποφάσεων των υπηρεσιών σας.
Αξιότιμη Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου,
Σύμφωνα με την από 10-5-2012, Αριθμ. Πρωτ. 544 έκθεση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την οποία υπογράφετε εσείς προσωπικά, για να μεταφερθούν οι 82.000 τόνοι βιομηχανικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH ΕΛΛΑΣ στους πρόποδες του Ολύμπου, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν 4.100 δρομολόγια (!!!) φορτηγών ωφέλιμης χωρητικότητας 20 τόνων, η δε μεταφορά θα διαρκέσει περισσότερο από 6 μήνες!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣΠΙΕΡΙΑΣ : Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ-ΠΙΝΔΟΣ Ανω ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ




ΚΥΡΙΑΚΗ 2/9/2012 και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Περίστασης, αγώνας για το κύπελλο της Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ -
ΠΙΝΔΟΣ Ανω Αγ.Ιωαννη

Ολόκληρη η Ελλάδα να γίνει ένα μπορντέλο!



Είμαστε έτοιμοι για «επενδύσεις»

Ολόκληρη η Ελλάδα να γίνει μια Ειδική Οικονομική Ζώνη προτείνει ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων.
Τίποτις άλλο, μεγάλο αφεντικό; Διότι, εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε θαυμάσια να γίνει ολόκληρη ένα ατέλειωτο μπορντέλο, για να έρχονται οι συμπατριώτες σας να ξεχαρμανιάζουν.
Πού να τρέχουν σε διάφορες ασιατικές χώρες και να...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Λευτεριά στους φυλακισμένους τηλεθεατές!

συντονιστική επιτροπή διαμαρτυρόμενων ακτινιδιοπαραγωγών της ΕΑΣ Πιερίας


Επειδή τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν φήμες(;) όσον αφορά την εξόφληση της παραγωγής των περσινών μας ακτινιδίων που παραδώσαμε στην ΕΑΣ Πιερίας,οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ακτινιδιοπαραγωγούς αλλά και να προειδοποιήσουμε την διοίκηση της Ένωσης.

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Η λαμπαδηδρομία εθελοντών την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία




Με πρωτοβουλία του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας στην πόλη της Κατερίνης θα ανάψει η Φλόγα της 10ηςΠανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η φλόγα που ταξιδεύει από άκρο σε άκρο στη χώρα μας, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας, θα αφιχθεί στην πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.
Τις ημέρες αυτές το σύμβολο της αλληλεγγύης διασχίζει όλη την Ελλάδα με σκοπό να διαδώσει την προσφορά ζωής μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόταση για να ξεχρεώσουμε...

Εθελοντική αιμοδοσία στον Κολινδρό και συμμετοχή στην 10η Λαμπαδηδρομία 2012 - PHOTO HASAPETIS



Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ...

Η …τραγική μας μοναξιά


Η …τραγική μας μοναξιά


piperopoulos
“Αμέτρητοι οι συνοδοιπόροι μας στους πολυσύχναστουτς δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας του Ηράκλειου και όλων των άλλων μεγαλουπόλεων της πατρίδας μας. Στριμωγμένα ασφυκτικά τα σώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών στα αστικά μας λεωφορεία και θέσεις μόνο για όρθιους στις κάθε λογής πιτσαρίες, καφετέριες, πάμπ, ορθάδικα και ελληνοπρεπείς ταβέρνες…”.

Δώρο...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012








ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012,αρχίζουν οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Η περσινή σεζόν για τις ακαδημίες ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Οι αγωνιστικές ομάδες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και .Ε.Π.Σ. Πιερίας.