PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Αικατερίνια-Παρουσίαση του βιβλίου του Δ.Κωνσταντάρα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…» και η χαμένη γενιά του Πολυτεχνείου

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε την Κυριακή, στο βιβλιοπωλείο Νέστωρ, η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα «Η τελευταία καληνύχτα…».Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, με βασικό ομιλητή τον συντοπίτη μας δημοσιογράφο-συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλο, ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού, κάνοντας κρίσιμες παρατηρήσεις για την υπόθεση και τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος.
Επιπλέον, μέσα από μία πρωτότυπη διαδικασία ο κ.Μπικηρόπουλος περιέγραψε την ταυτότητα του μυθιστορήματος, παίρνοντας επί τόπου συνέντευξη από τον συγγραφέα. Για το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Κωνσταντάρα μίλησε ο φιλόλογος-ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Νίκος Νέστορας.
Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη είναι ένα μυθιστόρημα-απόπειρα του συγγραφέα να αποτιμήσει τη χαμένη γενιά του Πολυτεχνείου στην οποία εν πολλοίς ανήκε ο ίδιος και η παρέα του.
Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία και συζήτησε για αρκετή ώρα με το αναγνωστικό κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.
Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άννα Αθανασάκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΚ Θανάσης Λιακόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.

ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΨΕ;

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ