PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;;;;;

Δικαίωση για τους σχολικούς φύλακες των Χανίων | Χανιώτικα Νέα


06Την παραμονή των σχολικών φυλάκων του Δήμου Χανίων στη θέση τους με προσωρινή διαταγή αποφάσισε το Πρωτοδικείο Χανίων! Οι 10 σχολικοί φύλακες είχαν βγει σε διαθεσιμότητα, όπως και ολόκληρος ο κλάδος τους. Ωστόσο, με την απόφαση αυτή του πρωτοδικείου παραμένουν στη θέση τους μέχρι τον Απρίλιο του 2014 έως ότου εκδικαστεί η κύρια αγωγή τους.
Οι ίδιοι βλέπουν την απόφαση σαν μια σανίδα σωτηρίας, αφού

Ο Σάββας Χιονίδης Google Glasses, λίγο πριν τις ακτίνες Χ….


DSC_5542c
Πρώτος χρήστης των Google Glass στην Ελλάδα ο Δήμαρχος Κατερίνης
Πρώτη στάση στην πόλη της Κατερίνης έκανε σήμερα το Google Glass, λίγες ώρες πριν την παρουσίασή του στο Google Developers Festival που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος συμμετέχει στη διοργάνωση των προγραμματιστών της Google, φόρεσε πρώτος τα έξυπνα γυαλιά υπό τις οδηγίες του Google Glass explorer και προγραμματιστή Android Martin Pelant και την παρουσία του υπεύθυνου της διοργάνωσης Παναγιώτη Τζίνη.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, μετά την παρουσίαση δήλωσε:
Είναι μεγάλη τιμή για τους πολίτες της Κατερίνης, για την πόλη μας, αλλά και για εμένα προσωπικά, να παρουσιάζεται εδώ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα αντικείμενο υψηλής και προηγμένης τεχνολογίας όπως τα γυαλιά της Google. Γι’ αυτό και επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς τους διοργανωτές για την επιλογή τους και τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που καταβάλουν σε όλη τη διαδικασία. Η τεχνολογία είναι ο πιο ισχυρός μοχλός ανάπτυξης και γι’ αυτό οφείλουμε να συνεχίσουμε δίνοντας κίνητρα σε όλους τους ανθρώπους που καινοτομούν, πρωτοπορούν και ερευνούν με αφετηρία την τεχνολογία. Πάρα πολλά χρόνια πίσω, τα συμβατικά γυαλιά βοήθησαν τον κόσμο να βλέπει πιο καθαρά. Σήμερα η Google αλλάζει την εποχή, συγκεντρώνοντας όλον τον κόσμο σε ένα γυαλί βοηθώντας τον κόσμο να δει αρκετά χρόνια πιο μπροστά.
Ο Martin Pelant παρουσιάζοντας τις λειτουργίες των Google Glass στο Δήμαρχο Κατερίνης μεταξύ άλλων δήλωσε:
Τα Google Glass, έχουν τη δυνατότητα να βιντεοσκοπούν, να φωτογραφίζουν και να δίνουν πληροφορίες με πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ διαθέτουν σύστημα πλοήγησης (destinator) καθώς και αρκετές ακόμη δυνατότητες που ενεργοποιούνται με φωνητική εντολή!
Ο Παναγιώτης Τζίνης δήλωσε:
Επιλέξαμε να έρθουμε στην πόλη της Κατερίνης λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της Θεσσαλονίκης, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο Δήμαρχος Κατερίνης είναι άνθρωπος της υψηλής τεχνολογίας και γι’ αυτό και συμμετέχει στο Google Developers Festival με μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση που θα πραγματοποιήσει αύριο στις 3.00 μ.μ. στη Δ.Ε.Θ. Ο δεύτερος και πιο ουσιαστικός λόγος είναι ότι παρατηρήσαμε πως ο Δήμος Κατερίνης επενδύει πάνω σε θέματα τεχνολογίας όπως π.χ. τα G.I.S. (Geographical Information Systems) και συνολικά την ψηφιακή τεχνολογία και την χρησιμοποιεί προς όφελος των πολιτών. Αυτή είναι και πεμπτουσία τελικά. Πως η τεχνολογία, οι νέες εφαρμογές, τα λογισμικά και οι συσκευές θα κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη λύνοντάς τους προβλήματα.