PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.


Ένας κακός χαμός βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στην ΕΡΤ-3,





καθώς η φούσκα με τις πλασματικές υπερωρίες (επιτέλους) έσκασε! Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι για τη 1 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη των διευθυντών για να κανονίσει το τι θα γίνει με τις καταγγελίες που ακούστηκαν... Καθώς κάποιοι έχουν καταγγείλει ότι δεν τους αναγνωρίζεται ότι εργάστηκαν Σαββατοκύριακα και πέραν του ωραρίου τους, ενώ την ίδια ώρα, κάποιοι εκλεκτοί της "Πράσινης Παρέας" που
διοικεί την ΕΤ-3 εισπράττουν κανονικά τα "εξαιρεσιμα" ενώ δεν πατάνε το πόδι τους κατά τις αργίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι δημοσιογράφοι εξασφαλίζουν διπλό μισθό και κάποιοι άλλοι που αρνήθηκαν να εισέλθουν στην "Πράσινη Παρέα" υποφέρουν απλώς από τις μειώσεις των μισθών, βγάζοντας όμως όλη τη δουλειά...
Οι καταγγελίες όμως έφτασαν και σε κάποια υπηρεσία που είναι αρμόδια για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, κάτι που θορύβησε ιδιαίτερα τη διοίκηση του μαγαζιού. Εξ' ου και η σημερινή σύσκεψη.
Εμείς θα δώσουμε μία συμβουλή στον Κ. Μπλιάτκα: Φίλε Κώστα όποιος ανακατέβει τα σκατά λερώνεται. Μην τα πιάνεις... Κάνε έναν ωραίο φάκελλο και στείλτον στον εισαγγελέα. Εμείς θα είμαστε μαζί σου.

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

Δείτε το βίντεο:

ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ?



«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει».

σημερινή -άγρια- δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.





Η πλήρης εξαίρεση από την καταβολή του τέλους ακινήτων όσων έχουν αναπηρία πάνωαπό 80%, αλλά και αυτών που τελούν υπό κάθε είδους μηχανική υποστήριξη, αποφασίστηκε κατά τη σημερινή νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, υπό... τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να ικανοποιηθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δίκαιων αιτημάτων ευπαθών ομάδων σε σχέση με την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Ακόμη, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγονες της διοίκησης της ΔΕΗ, σε όσους έχουν πρόβλημα καταβολής της δόσης λόγω μείωσης των αποδοχών τους και επειδή βαρύνονται με στεγαστικό δάνειο, θα γίνει προσπάθεια, σε συνεννόηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στον διακανονισμό των δανείων να ληφθεί υπόψη και η υποχρέωση καταβολής του ειδικού τέλους μέσω της ΔΕΗ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η ΔΕΗ να εφαρμόσει έτσι τις σχετικές ρυθμίσεις, ώστε να μην διακόπτεται η παροχή ρεύματος σε κάποιον που έχει αποδεδειγμένη αδυναμία καταβολής του τέλους, αλλά να διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε αυτούς που παρά την δυνατότητά τους να εκπληρώσουν αυτή τη φορολογική τους υποχρέωση, δεν το πράττουν καλυπτόμενοι πίσω από την ευαισθησία που δικαιολογημένα δημιουργείται στην κοινή γνώμη για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή ατομικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, εφόσον υπάρχουν ευπαθείς ομάδες ή ακόμα και ατομικές περιπτώσεις που δεν υπάγονται στις ρητά προβλεπόμενες από το νόμο εξαιρέσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης στις εξαιρέσεις μετά από έλεγχο της κάθε ειδικής περίπτωσης που ζητά την υπαγωγή της στις εξαιρέσεις αυτές. Ο έλεγχος θα διενεργείται επιτόπου από τριμελείς επιτροπές που θα συσταθούν αμέσως.

Κατά τη σημερινή σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι η ροή εξόφλησης του ειδικού τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι ικανοποιητική και αντίστοιχη με τη συνήθη ροή εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ και, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ανέρχεται στο 80%.

Τέλος, λόγω της κατάληψης στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ καθυστερεί για λίγες μέρες η αποστολή στους δήμους των μηχανογραφημένων στοιχείων που αντιστοιχούν στα ακίνητα κάθε δήμου, προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να καλέσουν τους πολίτες να διορθώσουν προβλήματα που έχουν τυχόν παρατηρηθεί σε σχέση με το εμβαδόν, την τιμή ζώνης, ή την παλαιότητα. Αυτό θα γίνει το ταχύτερο δυνατό, ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση των δημοτικών αρχείων με τα αρχεία της ΔΕΗ και το αρχείο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Εφόσον, συνεπώς, παρατηρούνται υπερβάσεις ή αποκλίσεις, αυτές θα αντιμετωπιστούν συμψηφιστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΣΤΕ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

ΜΩΡΑ ΑΤΑΚΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2



Στο Ντουμπάι για λίγες μέρες

Στο Ντουμπάι βρίσκονται αυτές τις μέρες οι Sam Faiers και Jessica Wright για να δώσουν το παρών στα εγκαίνια γνωστής αλυσίδας ξενοδοχειακών συγκροτημάτων ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο.

Τα δυο «αστέρια» του βρετανικού ριάλιτι «The Only Way is Essex» απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ξέφυγαν για λίγο από το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα.

Οι δυο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό για χάρη των θαυμαστών τους.


Ελάτε τώρα που δεν θυμάστε την καυτή φωτογράφηση της..... Ιωάννας Πηλιχού...

Κι αν την ξεχάσατε... εδώ είμαστε εμείς.!








Η Ντανιέλ Λίνεκερ είναι μοντέλο και ηθοποιός από την Ουαλία Read more: http://greek-news24.blogspot.com/2011/05/sexy-photos-video.html#ixzz1e9OzzK2U

Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν παρουσιαστή και αθλητικό σχολιαστή...
Γκάρυ Λίνεκερ, και έχει μια 9χρονη κόρη από τον πρώηνποδοσφαιριστή της Κόβεντρι, Άνταμ Γουίλις.
Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στην ηλικία των 18 ετών, έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφίσεις κυρίως με εσώρουχα, ενώ έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά, όπως τα «Maxim» και «Fabulous».


Όμως ο50χρονος κ. Λίνεκερ ήταν αυτός που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, κάτι το οποίο ομολογεί και η ίδια. «Ο Γκάρι με ενθάρρυνε να λάβω μαθήματα υποκριτικής... με έχει βοηθήσει να κάνω το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός πραγματικότητα, κάτι που ονειρευόμουν από πολύ νεαρή ηλικία».

ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ........? ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ............

πολιτικός κόσμος σε εργασιακή εφεδρεία;

ΚΑΛΕΣΜΑ..

Στη PHILOXENIA 2011. Η ΠΙΕΡΙΑ μακριά από κάθε διάκριση.


Νέα από το «Μέτωπο Ανάπτυξης»
Για 27η χρονιά πραγματοποιήθηκε η διεθνής έκθεση τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη, στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, με την παρουσία των υφυπουργών Πολιτισμού-Τουρισμού κ.κ. Νικητιάδη και Αλεβιζάτου, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου του τουρισμού. Απών και πάλι ο Υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος.

Κοινή τύπου πάντως η επισήμανση και η παραδοχή όλων: ότι ο τουρισμός είναι ο μόνος τομέας στη χώρα μας με θετικό συντελεστή εισοδήματος και μπορεί να αποτελέσει το μοχλό ανασύνταξης της οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας. Στόχος η Ελλάδα να καταταχθεί στις δέκα πρώτες χώρες τουριστικού προορισμού στον κόσμο.
Να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν οι δημοφιλέστεροι τουριστικοί προορισμοί που ψηφίστηκαν σε ειδικό δημόσιο διαγωνισμό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Απούσα και μακριά από όλες τις κατηγορίες διάκρισης η Πιερία…
Η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική και η Πέλλα από την Κεντρική Μακεδονία συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Η Θεσσαλονίκη βραβεύτηκε ως η δημοφιλέστερη πόλη, η Πέλλα για το δημοφιλέστερο χιονοδρομικό κέντρο, το Καϊμακτσαλάν, ενώ η Χαλκιδική, χωρίς να πάρει την πρώτη θέση, ήταν παρούσα σε προνομιούχες θέσεις σ’ όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Για την ιστορία, η Λευκάδα ανακηρύχθηκε για το 2011 ως ο καλύτερος παραθαλάσσιος προορισμός, τα Ζαγοροχώρια ως ο καλύτερος ορεινός, η Αθήνα η πόλη με τις καλύτερες εκδηλώσεις. Καλύτερος ξένος προορισμός για τους Έλληνες η Γαλλία.
Σε γενικές γραμμές η φετινή έκθεση PHILOXENIA, από πλευράς οργάνωσης και συμμετοχών, βαθμολογείται με βαθμό κάτω του μετρίου, όταν όλοι διαπιστώνουν και προσδοκούν οικονομικά οφέλη ως απάντηση στη γενικότερη κρίση.
Η παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στο ενιαίο περίπτερο όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων ιδιαίτερα υποτονική, πολύ γενική, χωρίς να αναδεικνύονται τα μεγάλα πλεονεκτήματα και οι ισχυροί τουριστικοί προορισμοί της Περιφέρειας.
Η παρουσία της Πιερίας, μάλλον απαρατήρητη, χωρίς ταυτότητα, χαμένη ανάμεσα στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες χωρίς να ξεχωρίζουν τα ασύγκριτα και μοναδικά της φυσικά πλεονεκτήματα.
Δεν είδαμε τον Όλυμπο με τους παραδοσιακούς του οικισμούς, τις ψηλότερες κορυφές, με τα φιλόξενα καταφύγια και τις μαγευτικές ορειβατικές διαδρομές, τον διεθνή αγώνα Olympus Marathon.
Δεν διακρίναμε τα Πιέρια, με το κοντινότερο για τους Θεσσαλονικείς χιονοδρομικό κέντρο. Ευτυχώς οι επαγγελματίες του Ελατοχωρίου είχαν δικό τους περίπτερο.
Δεν γνωρίσαμε τις παραλίες της Πιερίας με τα σύγχρονα καταλύματα και τις υποδομές ποιότητας. Εκεί που οι ακτές αγγίζουν τις παρυφές και βρέχουν τις ρίζες του Ολύμπου.
Δεν πληροφορηθήκαμε για τις σπουδαίες αρχαιότητες του Δίου, του Μακρυγιάλου, των Λειβήθρων, την επαφή με το μύθο και την ιστορία, σε συνδυασμό με τις σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Όλα αυτά δεν τα διέκρινε ο επισκέπτης στην πτέρυγα της Κεντρικής Μακεδονίας και φυσικά στο περίπτερο της Πιερίας. Δεν υπήρχε ερέθισμα, δεν υπήρχε πρόκληση να σταθεί ο απαιτητικός επισκέπτης στο περίπτερο μας.
Αντί αυτού, την Παρασκευή μπροστά στο περίπτερό μας, δεν γνωρίζουμε ποιος είχε τη φαεινή ιδέα, συνέβη κάτι κωμικοτραγικό. Ένα κακοστημένο άγημα αρχαίων Μακεδόνων στρατιωτών να αποδίδει δήθεν τιμές με αρχαϊκά στρατιωτικά παραγγέλματα. Αυτό δεν ήταν προβολή, προσβολή σίγουρα…
Υπάρχει πράγματι έλλειμμα τουριστικής προβολής σήμερα στην Πιερία. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της προβολής πολύ σοβαρά. Η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό τουριστικό προορισμό, γιατί όχι μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα. Τα πλεονεκτήματα που διαθέτει συνηγορούν γι’ αυτό. Σπάνια, περιοχή στη χώρα μας συνδυάζει θάλασσα με βουνά σαν τον Όλυμπο και τα Πιέρια, μοναδικές αρχαιότητες, μνημεία, πολιτισμό αλλά και άρτιες υποδομές, που μπορούν βέβαια να βελτιωθούν περισσότερο. Επιπλέον είναι η περιοχή με την καλύτερη προσέγγιση, με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα.
Ήταν ταπεινωτικό για όλους εμάς τους Πιεριείς που βρεθήκαμε στην απονομή των τουριστικών βραβείων. Μάταια περιμέναμε να ακουστεί κάπου και η Πιερία. Ζηλέψαμε τους γείτονές μας της Χαλκιδικής. Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως προηγούνται κατά πολύ στην οργάνωση. Ο Τουριστικός Οργανισμός που έχουν δημιουργήσει κάνει ιδιαίτερα σημαντική δουλειά. Εκεί βέβαια συμμετέχουν όλοι οι φορείς και κυρίως οι επιχειρηματίες. Δεν αρκούνται στις πρωτοβουλίες των κρατικών και αυτοδιοικητικών φορέων. Τους είδαμε πρόσφατα στις εκθέσεις του Λονδίνου, του Παρισιού, τους είδαμε στη HELEXPO να συμμετέχουν με ξεχωριστό και εντυπωσιακό περίπτερο, εκτός αυτού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ας παραδειγματιστούμε από την εμπειρία τους.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ..

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στην Κατερίνη.


Στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως πραγματοποιήθηκε δοξολογία και μίλησε ο έφεδρος αξιωματικός, ο δικηγόρος της Κατερίνης κ. Χρήστος Ξανθόπουλος. Κατόπιν ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της πόλης και η τελετή έληξε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Μεγάλη νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) χθες, στο ντέρμπυ για την πρώτη θέση του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Νίκη με την οποία η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Το σκόρ του αγώνα για όσους ήταν στο παιγνίδι ήταν εικονικό αφού έπρεπε να είναι πολύ ευρύτερο, αφού η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ έχασε ευκαιρίες που δέν χάνονται σε πάρα πολλά τετατέτ.

Η ανωτερότητα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΣΧΟΛΗΣ ήταν ξεκάθαρη και δέν κινδύνευσε να χάσει τη νίκη.

Τα γκόλ πέτυχαν,ΓΚΑΝΑΒΑΣ 2, ΚΑΤΣΙΚΗΣ.

ΠΑΙΔΙΚΟ (ΖΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ):ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, Χ΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, Χ'ΔΙΜΠΑΣ Β,Χ΄ΔΙΜΠΑΣ Κ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2011

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου - Ώρα 19:00

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος

Σύλλογος Ιεροψαλτών Κατερίνης

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ

Σε συνεργασία με τον: π.Αθανάσιο Μαρινόπουλο

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΗΘΙΜΗ

«Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτήν τη διαδικασία, που... συνιστά προσβολή της ιστορικής μνήμης και μετατρέπει την ουσία και το νόημα του Πολυτεχνείου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤONΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ



Δημήτρης Γαλάνης:

Μια ομάδα δεν κρίνεται από μία ή δύο εμφανίσεις, αλλά από τη διάρκεια και τη νοοτροπία της»

Σίμος Ιωακειμίδης:

«Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη εβδομάδα και αυτό βγήκε στο παιγνίδι»

Μετά το νικηφόρο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ερμή Λαγκαδα στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Σίμος Ιωακειμίδης έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Κατά διαστήματα ήμασταν αρκετά καλοί, κυρίως στον αμυντικό τομέα και στο τέλος μπήκαν κάποια σουτ και μεγάλωσε η διαφορά. Δεν το λέω για να το λέω, η ομάδα είναι στις τελευταίες θέσεις και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Μια ομάδα δεν κρίνεται από μία ή δύο εμφανίσεις, αλλά από τη διάρκεια και τη νοοτροπία της».

Σίμος Ιωακειμίδης - καλαθοσφαιριστής : «Το σημερινό παιγνίδι για μας ήταν εξίσου σημαντικό όσο και το προηγούμενο με τον ΟΦΗ, καθώς ήταν και αυτό εντός έδρας και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη εβδομάδα και αυτό βγήκε στο παιγνίδι, όπου και εφαρμόσαμε σε πολύ καλό βαθμό την τακτική μας οδηγώντας μας έτσι σε μια πιο εύκολη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν για άλλη μια φορά μαζί μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Εδώ και δεκαετίες αυτό που ακούγαμε στην Ελλάδα ήταν ότι το πιο πολύτιμο πράγμα του κόσμου είναι οι ...αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια ονομάζεται Allison Stokke και αγωνίζεται στο άλμα επί κοντώ!

Φυσικά πρόκειται για μια καυτή γυναίκα, η οποία εκτός από πολύ καλή στο άθλημα της, είναι επίσης πολύ καλή στο να ξεσηκώνει το αντρικό κοινό!





Και αν έχετε αμφιβολίες, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να είστε σίγουροι πως θα σας ξετρελάνει…
Allison+Stokke+2010+Photo ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


Allison+Stokke+2010+Picture ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


Allison+Stokke+2010+Pole+Vault ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


Allison Stokke 1 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)
allison stokke 02 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)
allison stokke 03 507x850 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos) allison stokke 05 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


allison stokke 06 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)




allison stokke 07 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


allison stokke 09 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


allison stokke 11 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)
allison stokke 10 ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)