PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας

Αναφορές στην οικονομική κρίση και την ελπίδα ότι το 2010 θα είναι καλύτερο, περιέχουν τα Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας. Αισιοδοξία ότι ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας.




Στροφή στην προσφορά ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. Δήλωσε βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες.





«Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες κάποιοι από εμάς αναζητούμε τη ευφορία της γιορτής στην υλική της υπόσταση. Νομίζω πως μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση μπορεί να έρθει, αν στραφούμε στην προσφορά. Καθένας από μας έχει κάτι να δώσει στον συνάνθρωπό του που υποφέρει από αρρώστια, από φτώχεια, από μοναξιά, από αποκλεισμό, από έλλειψη προοπτικής και ελπίδας» ανέφερε ο Κ.Παπούλιας.



Ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι η σκέψη του είναι πρώτα στους αδύναμους, στους ανυπεράσπιστους και στους αδικημένους, στους νέους ανθρώπους που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον «όλο και πιο ανταγωνιστικό, όλο και πιο σκληρό, όλο και περισσότερο γυμνό από ανθρωπιστικές αξίες και οράματα» και σε όσους βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους.



«Έχω πλήρη βεβαιότητα για τις δημιουργικές δυνάμεις του ελληνικού λαού και για τη δυνατότητά του να αντιμετωπίζει αντιξοότητες και δυσκολίες. Αποτελεί πια κοινή συνείδηση ότι ήρθε η ώρα αποφασιστικών αλλαγών στη λειτουργία του ελληνικού κράτους και σε συλλογικές νοοτροπίες και αντιλήψεις. Στην ιστορία του ο ελληνισμός έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα μεγάλα περισσότερο από ό,τι στα μικρά. Στις μέρες μας κρίνονται τα μεγάλα. Και έχω την αισιοδοξία ότι το 2010 θα είναι καλύτερη χρονιά για τους πολλούς» συμπλήρωσε.



«Το 2010 κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα. Το πιο καθοριστικό βήμα. Θέλουμε το 2010 να αποτελέσει έτος-ορόσημο, έτος μεγάλων, τολμηρών και δίκαιων αποφάσεων, μεγάλων αλλαγών και ανατροπών» υπογραμμίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.



«Μια δύσκολη χρονιά κλείνει και έρχεται μία νέα. Ας την υποδεχθούμε όλοι με αισιοδοξία και ελπίδα. Με την προσμονή αλλά και με την ισχυρή πεποίθηση ότι, το 2010 θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας, για την Ελλάδα, για τον Έλληνα πολίτη. Το 2009 αφήνει την πατρίδα μας σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή.



»Πέρα από τα προβλήματα στα δημόσια οικονομικά μας, τη γενικότερη πορεία της οικονομίας μας, ζήσαμε πάνω από όλα την απαξίωση των πολλών δυνατοτήτων που έχει η πατρίδα μας. Απαξίωση θεσμών της δημοκρατίας μας, απαξίωση του παραγωγικού μας ιστού, απαξίωση του κοινωνικού κράτους» αναφέρει ο πρωθυπουργός.



«Πάνω απ' όλα βιώσαμε όλοι οι πολίτες την υποβάθμιση στη ζωή μας. Στην καθημερινότητα, στην εργασία, στην οικογένειά μας. Τα προβλήματα αυτά δεν προέκυψαν ξαφνικά. Παρά την ομολογουμένως μεγάλη πρόοδο της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες, λίγες φορές προβληματιστήκαμε και ακόμα λιγότερες επιχειρήσαμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις μεγάλες παθογένειες και τα διαχρονικά προβλήματα της χώρας μας» συνεχίζει.



«Έτσι, με αφορμή τη διεθνή κρίση, ήρθαν στην επιφάνεια προβλήματα δεκαετιών, τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν διογκωθεί και συσσωρευτεί. Με συνέπειες που αγγίζουν τις ζωές όλων μας. Σήμερα καλούμαστε όλοι μαζί να δώσουμε μία μάχη. Μάχη για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία. Μάχη για να κατακτήσουμε και πάλι όλα όσα δικαιούμαστε και μας αξίζουν» σημειώνει.



«Ξέρω ότι το 2009 υπήρξε δύσκολο για πολλούς. Εύχομαι το 2010 να είναι καλύτερο για όλους» δήλωσε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.





«Μέσα στο 2010 θα αρχίσει να φαίνεται φως. Ελπίδα υπάρχει και το ξημέρωμα δεν αργεί» πρόσθεσε και ανέφερε πως μέσα στο 2010 η ΝΔ «θα δείξει το νέο πρόσωπό της, θα εμπνεύσει με τις προτάσεις της, θα σταματήσει όσα πρέπει να σταματήσει, θα προωθήσει όσα πρέπει να προωθήσει, και θα κερδίσει το στοίχημα για λογαριασμό της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, για λογαριασμό της Ελλάδας».



«Μετά την κρίση θα ανοίξει μια καινούργια, καλύτερη σελίδα για την Ελλάδα. Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν. Αισιοδοξία στις καρδιές. Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία για όλους» κατέληξε.



Το ΚΚΕ σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά τονίζει ότι το 2010 «μπορεί να γίνει μια καλή χρονιά για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά μόνο εάν ενωμένοι ξεσηκωθούν για να αποκρούσουν την αντιλαϊκή θύελλα που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία, με τη στήριξη της ΝΔ».



«Αυτό μπορεί να γίνει αν εμπιστευθούν την οργανωμένη τους δύναμη, με τη δράση τους διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στις τελευταίες εκλογές και αντεπιτεθούν για τα δικαιώματά τους, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για την λαϊκή εξουσία» προσθέτει το ΚΚΕ και καλεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα να απορρίψουν την «εθνική συστράτευση και συναίνεση».



Η νέα χρονιά προβάλλει στη σκιά της βαθιάς οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων από τα αδιέξοδα που έχει συσσωρεύσει η εφαρμογή του νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αναφέρει ο ΣΥΝ σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά.



Όπως τονίζει ο ΣΥΝ, στο σημερινό δύσκολο, διεθνές και εσωτερικό περιβάλλον, «η ελπίδα βρίσκεται στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας για τη βελτίωση των όρων της ζωής τους, στο διαρκή αγώνα για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δικαιοσύνης, ανεκτικότητας και αλληλεγγύης».



Newsroom ΔΟΛ

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2010...!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.....!!

Η Ισπανία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Ισπανία εγκαινιάζει μια νέα σελίδα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναλαμβάνοντας την προεδρία ένα μήνα αφότου τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη της Λισαβόνας.

Η Ισπανία έχει δύο βασικές προτεραιότητες: να εφαρμόσει ομαλά τη Συνθήκη της Λισαβόνας και να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.